Rahan arvo on mitätöitävä

Arvo.Työläinen

Kun raha muuttuu arvottomaksi, niin kikkailu veroparatiisien kanssa ei kannata. Fyysistä pääomaa on työläs siirtää piiloon, mutta nykyinen bittivaluutta tarjoaa siihen mahdollisuuden.

6

113

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vasha

      Samaa mieltä sinänsä. Kaikkien palkkoja tulee laskea ja korvata ne sosialistisilla kunniamerkeillä ja opettaa ihmisille että raha ei ole tärkein asia elämässä.

    • EdesUnissa

      Aloitus on ideologinen, mutta ei kovinkaan realistinen, vaikka voisi olla kauniskin ajatus. Mutta mikä olisi esim. poliisin työn palkka ? 10 kiloa perunoita per tunti ?
      Ja verottaja saisi 2,5 kiloa ?
      Verotus on noin 3000 vuotta vanha ajatus, ja sitä on kierretty jo silloin kun sitä ei mitattu rahassa.

      • arvojärjestykset

        Maanviljelijät ja henkensä kaupalla myrskyisillä tyrskyillä taituroivat kalastajat pitäisi nostaa yhteiskunnassa korkeimpaan asemaan. Hehän ovat niitä, joiden ansioista ihmisillä on jokapäiväinen leipänsä.

        Kaikki muut ammatit ovat käytännössä aika turhia. Jokainen elintarviketuotannon ketjuun kuulumaton onkin periaatteessa loiseläjä.


    • zeizeiaa

      Ay-johtajien muhkeat palkat pitäisi maksaa lanttuina.

    • Tämän.päivän.tapa

      Ainakin työmäärä järkevöityisi huimasti,jos vain jokainen tekisi sen verran työtä ruoan ja elintilansa eteen ,mitä todella tarvitsee,nykyisinhän kaikki työstä saatu voitto menee yhtiöiden tileille ja duunari saa vain pienen osan siitä tuloksesta minkä tekee yhtiölle. Ja kaikkein eniten säälittävää tässäon se että enää et voi osaasi valita,vaan sinun on osallistuttava äärimmäisen voiton tekeminen työnantajallesi tai sinut erotetaan ja sinun tilallesi otetaan kaveri,joka suostuu tekemään voittoa sijoittajille. Sitten sinulle käy niin että joudut koko yhteiskunnan ulkopuolelle,jos et hyväksy noita kapitalisti sääntöjä ja kuolet pois syrjittynä.

      • Veeti.Vertailija

        Toistat vanhan Lenin ja Stalinvainajan ajatuksia !

        Sehän toimi silloin ,elintilan ja ruuan sai kun Gulag oli kuitannut työnormin täytetyksi. Turhuteen ei rahaa mennyt vaatetus ja kengät tehtiin itse ja turhia "hemmottelutarvikkeita" ei tarvittu kuten saippuaa. Jos "hokit" oikesivat tai oikaistiin ,menettely oli taas "kerrätykseen mitä päällä oli" ja loput varastoon.
        10 vuotta ilman "kirjeenvaihto-oikeutta" tepsi pahimpaankin mammonan ihailijaan ! Olen itse pistäytynyt Puudoisissa katselemassa sitä metsikköä johon joutuivat ne rahanhimoajat. Voitot eivät menneet kuten nytkään sen kummempaan paikkaan valtiolle vain ja "johdon taskuihin". En oikein usko tuotakaan kuten nyt esitettyä rahan romauttamismallia toimivaksi. Aina ja kaikkialla on niitä jotka siirtävät jotakin sivuun vaikka nythän se kirjekuoriin käy kätevämmin. Ei silloinkaan kaikille jäänyt edes selänpituutta siitä yhteisestä unelmamaasta ??


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe