Herpes-ei seksiä

Puute40

Tilanne on tämä. Minulla 2-tyypin herpes joka oireilee hyvin harvoin, muutaman kerran vuodessa. Olen rakastunut ihanan suloiseen naiseen ja hänkin sanoo rakastavansa minua. Vuosi seurusteltu. Naiseni ei halua kanssani seksiä herpekseni vuoksi. Saan hyväillä häntä kädellä ja siintä hän kovasti nauttii. Minuun hän ei koske. Tarkemmin sanottuna hän ei suostu yhdyntään, eikä tyydyttämään minua mitenkään edes kondomin kanssa. Kunnioitan rakastamani naisen mielipidettä ja oikeutta enkä painosta tai edes puhu hänelle mitään "kärsimyksestäni". Kaikki on muuten hyvin, mutta minä kärsin seksin puutteesta. Olisi mahtavaa jos hän edes koskettaisi minua kondomin kanssa. Pettäminen ei tule kyseeseen minun kohdalla. Onko kellään vastaavaa kokemusta tai voisiko kukaan neuvoa miten asian voisi ratkaista?

6

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eikokemusta

      No ei ole vastaavaa kokemusta. Päinvastoin minun herpekseni ei ole pelottanut kumppaneita. Tarkoitat selvästi kakkostyypin herpeksellä sukupuolielimissä esiintyvää herpestä, joka voi olla hsv-2 tai hsv-1. Oletteko käyneet yhdessä juttelemassa vaikkapa pätevällä lääkärillä asiasta? Kohtuuttoman varovaiselta nainen vaikuttaa. Hän ei siis koskaan ole uskaltanut keneltäkään sitten varmaan ottaa vastaan suuseksiäkään, koska herpeksen voi saada niinkin. Tajuaako hän sen, että mikäli on saanut suojaamatonta suuseksiä, on riskin ottanut? Hän ei siis sinulta suihin ota? Hän ei siis uskalla koskaan suudellakaan kenenkään kanssa, koska ns.huuliherpes on n.90%:lla suomalaisista.

      Tietääkö hän kuinka yleinen herpes on väestössä? Ymmärrän toki hänen suhtautumisen. Herpes voi olla hänellä itselläänkin oireettomana tai sitten ei. Tai jollei herpestä, niin joku muu tauti esim. hpv. Se on herpestäkin yleisempi sukupuolitauti. Kondomikaan ei taa varmaa suojaa, mutta on kuitenkin varteenotettava suoja. Jollei sinulla ole oireita päällä, ihan hyvin voisitte harrastaa edes silloin suojattua yhdyntää. Toki toiset ihmiset ovat rohkeampi kuin toiset ja jollei naisesi uskalla panna kanssasi, ei häntä pakottaakaan voi.

      Selvästi rakastat häntä, mutta toivon, että hän rohkaistuisi, jotta voisitte tyydyttää seksuaalisesti toisianne paremmin.

      • Aloittajallevastaus

        jos tarinasi on tosi olette kyllä molemmat ihan helveti dillejä(Urpoja)!


    • keskustelkaapohtikaa

      Siis ei suostu tyydyttämään mitenkään? Mutta ottaa vastaan sinun hyväilyjä? Olisiko parempi, että otatte oikeasti selvää kaikesta ja pohditte/keskustelette tilanteen uusiksi. Kuinka kauan ajattelit jatkaa noin? herpes-treffit sivulta saatte myös lisää asiallista tietoa.

    • Puute40

      Kiitos vastauksista. Eipä tässä liene muuta tehtävissä kuin tyytyä kohtaloonsa. Keskustelut on käyty jo aikoja sitten. Itsehän olen tautini hankkinut, eikä entinen seksielämä enää palaa.

      • Jätäseämmä

        sehän on ihan pihalla koko lehmä! Järkevä ihminen joka rakastaa sua ei piittaa jostain vitun herpeksestä!


      • eivoiollapiittaamatta

        Kyllä vitun herpeksestä ei voi olla piittaamatta nainen, kun se oikein kunnolla oirehtii.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3789
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2357
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2085
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1989
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      412
      1401
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1160
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1020
    Aihe