TEKOSYYNNE PITÄÄ TILILLÄ RAHAA ON?!

hannuristojiimies

Asenne rahaan on, että sitä saa käyttää mutta sitä ei omista. Siitä pitäisi olla sisäisesti valmis luopumaan. Jollei ole on siihen takertunut! Ettekä elä syvempää elämää!

Kuulkaas nyt autot ja talot myyntiin ja rahat tänne ok?? Tyhjentämää jo tänään tilit minulle ja mielellään vain seteleitä. Minulla on tyhjä asunto kun lahjoitin tavarani ja mahtuu paljon seteleitä.

Lähden kävelylle ja odotan että saan tänään säkeittäin rahaa. Koska olen antanut omat rahani hyväntekeväisyyteen.

Minulla ei ole mitään juuri nyt kun olen lahjoittanut kaiken hyväntekeväisyyteen.

Jos joku tarjoaisi edes pitsan tänään niin olisin iloinen. Olen se tyyppi joka kerää jopa koiran paskat pyöräteiltä ja muut roskatkin. Reikäset vaatteet jotka vuosia vanhoja koska lahjoitin vaatteenikin. Mattoja myöten vankilastani.

Saisipa edes puolikkaan pitsan tänään kun olen niin huippu tyyppi.

No pärjään kyllä kaurapuurolla. Sitä on hieman kaapissa ja tiliin 2viikkoa. Olen työpaikka kiusattu ilman taukoja ja joudun karkuun työpaikalta kiusaamista ruokatauko ilman ruokaa. Potkin 30min kiviä työpaikan pihoilla että jaksan ahertaa loppupäivän kiusattuna. Tämä siksi että saan laittaa palkkani jälleen hyväntekeväisyyteen.

84

1064

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hannuristojiimies

      Uskokaa tai älkää tämä oli täysin totta:D toki raiskataan ruumis ja henkisesti myös. Muu paska. Pelkkää vettä 9 päivää ja silti Lahjoitan rahani pois:D

      • mullemulle

        Voit lahjoittaa minulle jos haluat.


      • hannuristojiimies
        mullemulle kirjoitti:

        Voit lahjoittaa minulle jos haluat.

        Lahjoitin kaiken hyväntekeväisyyteen. En käytännössä omista mitään tällähetkellä. Krääsää vähän, tuskin mikään kelpaisi tai ei olisi jo valmiiksi rikki eli sitä ei huolita mihinkään. Arvokkain ehkä 2e sateenvarjo työmatkalle minkä ostin.

        En voi lahjoittaa sinulle kun minulla ei ole mitä lahjoittaa. Pitsaa minun tekisi mieli. Saisinko? Söin kyllä uudenvuoden tienoilla pitsan, en ole täysin unohtanut makua.

        Pyhänkö liikaa yhteisöltä? Pärjään kyllä kaurapuurolla hetken. En voi muuttua rahaksi ja en voi saada pitsaa ilman apuanne.

        tekisi niin mieli:) auttakaa nyt!


      • siisensin

        lahjoitat omaisuutesi jollekki puoskarijehoville ja sitten anelet palstalaisilta pizzarahaa. Leipokaa siellä yhteisössä pizzanne.


    • provotrolli

      Mukava tarina oli.

    • joihinkinkiintyy

      En ole ihminen joka kiintyy rahaan vaan paikkoihin, valehtelisin jos sanoisin minun olevan helppo luopua kesäpaikastani jollekin tuntemattomalle, olen kiintynyt paikkaan.

    • hannuristojiimies

      Ehkä joku huomaa kun kerään roskia taas jokapäivä ja kiittää viemällä pitsalle. Ehkä 2 viikon päästä kun saan tilini saan kuitenki pitsanmakua. Vettä saan hanasta ja vapaaehtoisiin pärjää. On aika tiukkaa ja ahdas koiran petikin on missä nukkua. En ole ikinä nukkunut yötä uudella patjallakaan:)

      Siltikin tuo pitsa tänään maistuisi.

      En käytä päihteitä enkä tupakoi. Niistä luopunut jo kauan sitten.

      Enkä edes trollia tässä asiassa:D

      • rivienvälistätotuus

        Juu etpä tietenkään..


      • hannuristojiimies

        "hanasta ja paastoamalla pärjää."

        Ehkä se on parempi etten saa pitsaa, sitten tekisi varmaan jo pilluakin mieli. Tottunut jo yksineloon. Vuosien yksinäisyys ilman naiskaveria. Täällä muistetaan mainita miten luuseri olen.

        Ehkä tuo pitsan maku unohtuu niin kuin kaljan maku vuoden aikana. Onneksi seksi unohtunut jo vuosia sitten.

        Olenhan vanki ei minulla ole luxusta sellaisiin asioihin.


      • jailhouserock
        hannuristojiimies kirjoitti:

        "hanasta ja paastoamalla pärjää."

        Ehkä se on parempi etten saa pitsaa, sitten tekisi varmaan jo pilluakin mieli. Tottunut jo yksineloon. Vuosien yksinäisyys ilman naiskaveria. Täällä muistetaan mainita miten luuseri olen.

        Ehkä tuo pitsan maku unohtuu niin kuin kaljan maku vuoden aikana. Onneksi seksi unohtunut jo vuosia sitten.

        Olenhan vanki ei minulla ole luxusta sellaisiin asioihin.

        Vai vankilassa olet, no nyt ymmärsin.


    • hannuristojiimies

      En ole kuin yhteisöni vanki. Se on jo vakavampi asia. Oikea vankila on lomakoti. Siellä saa Jokapäivä ruokaa. Sänky. Minulla ei kumpaakaan.

      Lähden nyt kävelylle. Auttakaa nyt yhteisö minua kun tarvisin apuanne. Saanko sitä nyt vai en saa?

    • hannuristojiimies

      Ettäkö ymmärrä että voi elää syvempää elämää takertumalla rahaan ja omaisuuteen. Lähden kohta keräämään kolehtia. Tuleekohan lantin lanttia. Taidan jäädä ilman rahaa. Yhteisöni ei anna mitään vaan ottaa.

      Yhteisöni näkee kovan työni ja 9 päivää pelkällä vedellä että voin lahjoittaa kaiken pois. En käytä mitään päihteitä että voin lahjoittaa ihan kaiken pois.

      Minulla on tyhjä kurniva maha ja lompakkoa ei ole edes olemassakaan.

      Auttakaa. Meneekö tuskainen viestini kirjaimellisesti kuuroille korville.

      Kerään tänäänkin vähintään 2-3h paskaa/roskia pyörätien varsilta ilman palkkaa niin kuin joka ikinen päivä muutenkin.

    • säästelenkoska

      Huomennakin pitää syödä.

      Pidä itsestäsi huolta.

    • hannuristojiimies

      Olen hannuristojiimies. En kirjoita muilla nimimerkeillä. Oikea nimeni alkaa M kirjaimella. Ne jotka minut tuntevat tietävät että olen luopunut kaikesta ja jopa puhelin numero ei vastaa enään IKINÄ. Ei kukaan voi edes soittaa minulle enään. Turha edes yrittää tavoitella ikinä.


      Olen yhteisön vanki. Teen töitä ja lahjoitan kaiken omaisuuden aina pois. Tilini menevät vankilan vuokraan ja Lahjoitan rahani pois.

      Olisin halunnut yhteisöltä tänään pitsaa mutta en saa. Yhden 0,15c tölkin löysin maasta. Se tulee tarpeeseen kiitos siitä.

      Ei tässä nälkään kuole. Pelkällä vedellä ihminen elää valitettavan kauan. Jopa 3kk. Olihan mulla tuolla vaikka mitä! Sipulia ja porkkanaaki! Olisi mieli tehnyt pitsaa silti. Yhteisö ei anna. Vähän jo arvelinkin että kaiken saa antaa lahjoituksena. Rahat, setelinippuna mutta pitsaa saa odottaa vesikielellä. Sain 0,15c tölkin. Ehkä muutan sen kaaliksi jos löydän niitä lisää!

      Ihan vitusti saan rymytä lähi metsätkin roskista jos meinaan pitsan saada. Mutta olenhan vanki ja pitää nöyrtyä ja kärsiä pitsan eteen.

      Pidän itsestäni huolta, olen syönyt puuroa ja elän on pelkällä vedelläkin yli 2kk. Eihän tässä hätä ole. Ei tarvi huolestua. Olisi ollut kiva jos yhteisö olisi minut huomioinut. Pienen toiveeni täyttänyt.

      En mitään kuuta taivaalta toivonut, pala pitsaa vain sekin olisi riittänyt.

    • hannuristojiimies

      Miksi että anna mulle pitsaa vaan teillä on rahaa tilillä. Että voi elää syvempää elämää kun takerrutta rahaan!

      Ettäkö näe arvokkaaksi sitä kun vapaa-aikani kerään roskia monia tunteja päivässä pyöräteiden varsilta ilman palkkaa? Nuuska purkkeja ja muuta saastaa ettei lapsenne ota niitä. Kerään lääkemömmötkin mitä maassa ja koiran paskaakin vaikka ei ole omaa koiraa. Lukemattomia tupakka askeja ja kalja laatikoita.

      Eikö se ole kenenkään silmissä arvokasta? Pitsapalaa pyysin, siivoan kyllä teidän pitsa laatikot pyöräteiltä mutta minä en saa syödä itse.

      Ehkä en kelpaa syömään pitsaa, työni on vain kerätä teidän tyhjät pitsa laatikot!

      • hannuristojiimies

        Oikea RAHAPALKKANI menee hyväntekeväisyyteen. Pyysin pitsa palaa.

        Ei löydy Suomesta ketään auttamaan. Rehellisesti minulla ei ole varaa ostaa itse. Olin vasta 9 päivää kirjaimellisesti vesipaastolla. Aloin syömään koska lomani loppui ja työssä tarvi voimia.

        Kyllä mä tälläisen elämän sankarin veisin pitsalle saatana munattomat rahaan takertujat. En vain tunne ketään tälläistä sankaria kuin itseni. Puristaisin lujasti kättä ja tarjoaisin hyvät ruuat. Kiittäisin sydämeeni pohjasta tällästä ihmisestä kun niin hyvä tyyppi. Tarjoutuisin ostamaan sille jopa uudet vaatteet ensi tilistä!

        Te jotku tunnetta muut takerrutta rahoihinne!


    • hannuristojiimies

      Käynpä tunnin siivoamassa lisää pyöräteitä. Näkee onko yhteisöstä muuhun kuin ottamaan ja pilkkaamaan. Menee usko ihmiskuntaan.

      • hannuristojiimies

        Kyllä teille raha ja lahjoitukset kelpaa. Minulla ei ole mitään nyt ja tarvin apua. Auttakaa?


    • hannuristojiimies

      Asunnottomuus.

      Yhteisö vivutti myös liikaa että taivun tahtoon. En taipunut vaan menin rikki. Asunnottomuus on siihen nähden pieni ongelma jos menee mielenterveys se on ihan sama missä fyysisesti on. Ei mitään merkitystä onko lomasaari vai vankila! Sekin vaikuttaa ihan jo seksuaalisuuteen asti ja kaikkeen ihmissuhteisiin. Koko tulevaisuus pilalla teki mitä teki. Tulkaa korjaamaan vammat sitähän olen huutanut jo kauan. Jälleen keräsin koiranpaskaa ja roskia 2h pyöräteiltä varsilta ja olisin toivonut edes pitsapalaa. Ei, ei anneta eikä auteta. Kaasutellaan hienoilla autoilla. Itse senkin edun luopunut että kävelen siivoten työmatkat 2h/päivä siihenkin siivouspalvelua. Palkka 0e. Tänään toki 0,15e tölkki. Luovuin autokuluista nyt voin lahjoittaa yhteisölle lisää!!!!!

      • hannuristojiimies

        Kertokaas muut miksi pidätte rahaa tilillä. Miksi takerrutta rahaan, että voi elää syvää elämää kun ette voi luopua rahoistanne?

        Miksi että elä syvää elämää? Kärsittäkö kun että elä syvää elämää. Elääkö joku täällä sellIsta syvää elämää?


    • hannuristojiimies

      Mikä on tekosyynne. Kertokaapa nyt? Veikö kissa kielen?

    • Bruuumbruuuum

      Tililläni on rahaa jotta voin ostaa uuden auton. Auton Ikkunasta heitän roskat, jotka sä hannuristoidioottijiimies voit kerätä. Työnoloa!

      • hannuristojiimies

        Niin minä keräänkin. Varmaankin vähintään 2h huomennakin. Ehkä 4h kun en ole palkkatyössä keräämässä rahaa mitä antaa seteleitä hyväntekeväisyyteen(sinne sitä taas ensikuussa laitan nipun).

        Kerään joka ikinen päivä elämiänne silti. Ajattelin kysyä tänään apuanne kun teki mieli pitsaa. En saanut apuanne. En saanut kuin 0,15e tyhjän tölkin.

        Näin ne minun kuukaudet menee.

        Kerään taas huomenna koiran päivää ja roskianne vaikka en tänäänkään saanut edes sitä pitsapalaa. Olen tyhjiä tölkkejä saanut kuukausien aikana ehkä eurolla. Mutta joo vähintään 2h ja enimmillään 5h päivässä kerään paskaanne. Ihmettelen hienoja mehujanne ja leipä pakkauksia mihin ei ole varaa.

        Kuolaan karkkipapereita.

        No toivottavasti hyväntekeväisyyteen antama oikea setelirahani auttaa jotain ihmistä. Saan ehkä nukutuksi tänään ellei minua raiskata taas. Jos raiskataan niin olen kai lahjoittanut liian vähän tai liian laiska kerää roskia.

        Onnea uudesta autostasi. Minä haaveilen uudesta sängystä. En ole ikinä nukkunut uudella patjalla. Ei ole kuin ahdas sohva mihin en mahdu. Itseasiassa en haaveile sängystä vaan riittäisi uusi patja. Keräisin varmasti ahkerammin ruoskimaakin levänneenä. Mutta pärjään sohvallakin ja vedelläkin ihminen elää 3kk.

        Huomenna jatkuu siivous:)


      • hannuristojiimies

        Anteeksi kirjoitusvirheeni, saisinpa sanakirjan pois kun se korjaa sanoja vääräksi.

        Hyvää yötä ja elkää oikeesti heittäkö niitä roskia autosta. Tarjotkaa mulle se pitsa kun ei ole varaa itsellä ostaa:D tiliin 2 viikkoa ja elämäni pyörii palkkatyö helvetistä teidän pyöräteiden siivoamisen ympärillä. Minulla ei ole muuta elämää oikeastikaan. En edes trollaa. Ruokani loppuu ennen tiliä mutta sitten paastoan ja elän pelkällä vedellä päiviä. En kuole siihen mutta apu kelpaisi.


    • hannuristojiimies

      Huomenta. Tekosyynne pitää tilillä rahaa tänään on?

      Kiva herätä kun on kaiken antanut hyväntekeväisyyteen. Koko omaisuutensa. Nostin jopa tilini tyhjäksi seteleistä ja vein hyväntekeväisyyteen. Vaatteeni myös. Itselle riittää reikäisetkin vaatteet tänäänkin. Minulla on aamupalaksi kaurapuuroa. Ruokani loppuu kohta mutta selviän päätöspäivään pelkällä vedellä. Eläähän sillä jopa 3kk.

      En saanut pitsaa eilen. 2h siivosin ja minut raiskattiin henkisesti ja fyysisesti. Sain 0,15e tölkin.

      Tänään ahkeroidaan enemmän! Sitten kai taas raiskataan ja kidutetaan silti. En kai saa pitsaakaan. Vähän sataa vettä mutta onneksi on 2e sateenvarjo kirpparilla minkä raskin ostaa kun luovuin autoilusta.

      En tiedä onko lapseni hengissä kun en saa pitää yhteyttä. Piti siitäkin luopua.

    • hannuristojiimies

      Päätöspäivään= tilipäivään. Palkkani kun tulee niin sitten saan ruokaa jälleen:) harmi päästäminen pitää lopettaa hitaasti enkä varmaankaan ehdi saada pitsaa kun pitää lahjoittaa taas rahat pois.

    • Eivarmaansuotta

      Kuntouttavassa työtoiminnassa?

      • hannuristojiimies

        Ei kun ihan palkkatyössä. 30h/viikko ja siihen saan asumistukea ja soviteltua työttömyysrahaa koska osaaikatyö.

        Tulot 1200-1300, asumistuki 260e, kela soviteltu 250e. Ihan hyvin käteen. Siitä ulosotto 100e, elarit 260e, vuokra vesi autopaikka 560e. Sähkö varmaan niin mitätön ettei sitä juuri mene. Vesipaastolla en käytä pakastinjääkaappia. Puhelimesta luovuin. Halpa prepaid puhelin 25e perältä virastoasioiden hoitoon.

        Nuo hoidan ja vähä ruokaa. Hyvin jää seteliä taas hyväntekeväisyyteen. On minulla muutama kirja mitä löysin ja niitä luen kun lepuutan kipeitä jalkoja. 2-5 h Jokapäivä kävelen siivoamassa:)


    • hannuristojiimies

      Sanakirja puuhkis. No mutta kertokaas miksi te muut pidätte omaisuutta ja takerrutta siihen?

      Onko kysymys liian intiimi? Eikö sitä voi anonyymina kertoa?

      Voisitteko valottaa miksi pelkäät vastata. Lopetat elämästä elämääsi kun piiloudut etkä vastaa. Teidänhän pitäisi vastata jos kysymys on vaikea että muuten kasva ihmisenä?

      Eikö teille ihmisenä kasvu ole tärkeää?

    • hauskamiesjoo

      Jollain kornilla tavalla sun kirjoituksen satiirin voi ymmärtää ja myös tunnistaa omakohtaiseksi. Ikävä kyllä.

      • hannuristojiimies

        No mutta kun se on oikeasti totta. En käytä päihteitäkään. Inkivääriä tekisi mieli mutta ei ole varaa. Sitä voi keittää teeksi tai jyrsiä. Ehkä löydän tölkkejä!


    • huomentapalsta

      Raha on rahaa, ei välttämättä pahaa. Otan vastaan miljoonan tai kaksi, mutta jos ei niin käy flaksi, ei haittaa :)

      Omistan pennoset purkin pohjalla, ties vaikka käyn joskus pohjalla. Pohjan kautta ylöspäin, näin minä käyn ja aina näinpäin.

      • hannuristojiimies

        Minullakin muutama kolikko ja löytämiäni tölkkejä. Ostan ehkä kaalia, se on riittoisaa ja halpaa. 2 viikkoa edessä. Mietin pitäisikö heti aloittaa paasto vai sitten jos rahani loppuu. Maratonilla eläisin kyllä ilman paastoa jos kävelen tarjouksien perässä!


      • hannuristojiimies
        hannuristojiimies kirjoitti:

        Minullakin muutama kolikko ja löytämiäni tölkkejä. Ostan ehkä kaalia, se on riittoisaa ja halpaa. 2 viikkoa edessä. Mietin pitäisikö heti aloittaa paasto vai sitten jos rahani loppuu. Maratonilla eläisin kyllä ilman paastoa jos kävelen tarjouksien perässä!

        Hahhaha, maratonilla=makaroonilla


      • huomentapalsta

        Jep, sulla on huumoriakin. Tunnut sitä että olet hieman elämän murjoma mies. Mut ei haittaa sillä joku päivä nouset siivillesi ja muistele silloin sitä makarooni maratoonia hyvällä :)

        Ennustan sulle näin!

        Tsemppii elämällesi


    • 999900000

      Luther opettaa:

      Evankeliumi siis opettaa meitä erityisesti karttamaan ahneutta ja käyttämään oikein omaisuuttamme, tekemään itsellemme ystäviä sillä, mitä Jumala on meille suonut, että me kuollessamme ja tarpeen tullen, kun meidän täytyy jättää kaikki jälkeemme, siellä tapaisimme ystäviä, jotka ottavat meidät vastaan iäisiin majoihin. Mitä hyvää täällä olemme tehneet köyhille ihmisille, mitä ystävyyttä ja laupeutta olemme osoittaneet, ne teot ovat viimeisenä päivänä todistajinamme, että olemme käyttäytyneet kristillisesti ja veljellisesti, ja ne tulevat sitä paitsi erityisesti palkituiksi. Silloin tulee yksi ja toinen meitä kiittämään: Herra, hän on antanut minulle puutteeseeni takin, markan rahaa, leivän, vettä juoda jne. Ja, niinkuin Kristus sanoo (Matt. 25), Herra itsekin on tunnustava ja ilmoittava taivaalliselle Isällensä, kaikille enkeleille ja pyhille, mitä hyvää me olemme hänelle tehneet ja kuinka me siten olemme osoittaneet uskomme. Nämä ystävät silloin korjaavat ja auttavat meidät taivaaseen, kun me sitä tarvitsemme ja kun meidän täytyy jättää kaikki ajalliset tavaramme tänne maan päälle. Joka nyt ottaa noudattaakseen tätä opetusta ja käyttää Jumalan antamaa rahaa ja tavaraa sellaisten köyhien avuksi, jotka itse eivät kykene hankkimaan elatustaan, hän tekee väärästä mammonasta oikean mammonan muuttaessaan väärinkäytöksen oikeaksi käytöksi.

    • 999900000
    • hannuristojiimies

      Minulla on n. 20 vuotta vanhat reikäset verkkarit. Auttaisiko edes yhteisö siinä että saisin ehjät housut. Keräisin enemmän roskaa ja Lahjoitan taas setelinippuna hyväntekeväisyyteen. Minulla ei ole nyt varaa ostaa housuja. En saa olla en missä housuissa tänäänkään ja reikäinen sama takki talvi ja kesä.

      Minulla ei ole omaisuutta kun olen kirjaimellisesti antanut kaiken omaisuuteni hyväntekeväisyyteen.

      Pari kolikkoa on mutta ne loppuvat ja joudun ehkä vesipaastoon taas. Tarvitsen voimia palkkatyöhön että saan setelini antaa hyväntekeväisyyteen taas.

      AUTTAKAA ?

      • hannuristojiimies

        Olen kaiken antaneena edelleen puutteessa. Auttakaa:(


    • 3423423423423423

      "Use it or lose it", pätee rahankin kanssa kyllä. Kumman valitset noista kahdesta?

      • hannuristojiimies

        Miksi kysyt kysymykseen? Ahdistaako vastata? Takerrutko omaisuuteesi?

        Vaistailkaapa, piristystä sunnuntaihin! Miksi teillä on rahaa ja omaisuutta, takerrutta siihen ettekä voi elää syvää elämää!


    • hannuristojiimies

      Nostan jos joku lukisi! Vaikea kysymys mutta vastatkaa ja kasvakaa ihmisenä!

    • VesaNasareth

      Ilman rakkautta mikään uhri ei ole hyödyksi.

    • M_n1

      Ei ole mitään tilillä ja talokin on 95% pankin. Eikä ole mulle mikään häpeä sitä myöntää. Kaurapuuroa voin lahjoittaa, siitä en pidä. En ole omaisuuden perään ikinä ollut enkä tule olemaan. Ei elämä ole materiassa vaan kokemuksissa. Se niistä tekosyistä siis sulle kiusattu mies.

      • hannuristojiimies

        M_n1 miksi et Lahjoita mattoja ja tvtä? Mitä syöt jos 0e rahaa loppukuun? Paasto?


      • hannuristojiimies

        No mutta olet ostanut ruokaa jääkaapin täyteen että pärjäät loppuun 0e. ?

        Tekosyysi pitää huonekalusi asunnossasi? Minä luovuin niistäkin!


      • syönnytomenaa
        hannuristojiimies kirjoitti:

        No mutta olet ostanut ruokaa jääkaapin täyteen että pärjäät loppuun 0e. ?

        Tekosyysi pitää huonekalusi asunnossasi? Minä luovuin niistäkin!

        Mun huonekaluilla ei ole mitään rahallista arvoa eikä muuten tvlläkään. Lainaan rahaa kun loppuu ja kaivan sillä itselleni kuoppaa. Vähän täytyy ajatella kun on muitakin suita ruokittavana, jos ei olis niin kuka ties. On vain 2omaa asiaa joista en luopuisi eikä niistäkään kumpikaan ole oikeastaan omani vaan lainassa nekin.


      • hannuristojiimies
        syönnytomenaa kirjoitti:

        Mun huonekaluilla ei ole mitään rahallista arvoa eikä muuten tvlläkään. Lainaan rahaa kun loppuu ja kaivan sillä itselleni kuoppaa. Vähän täytyy ajatella kun on muitakin suita ruokittavana, jos ei olis niin kuka ties. On vain 2omaa asiaa joista en luopuisi eikä niistäkään kumpikaan ole oikeastaan omani vaan lainassa nekin.

        Kiva kuulla! Minäkin lopetin ruinaamisen, ei ole ketään keneltä lainata. Jos ruoka loppuu niin sitten paasto. Elän pyyteetöntä elämää jatkossa. Muut antaa jos näkee puutteeni. Pärjään 3kk ilman ruokaakin vedellä.

        Kävi jo kivasti tänään kun en pyydä mitään niin löysin 1h pyöräteitä siivoamalla 0,15e tölkin ja 0,10e viinapullon. 0,25e ! :)

        Siivoan vielä 1h lisää tänään kun vapaata palkkatyöstä.


      • hannuristojiimies
        hannuristojiimies kirjoitti:

        Kiva kuulla! Minäkin lopetin ruinaamisen, ei ole ketään keneltä lainata. Jos ruoka loppuu niin sitten paasto. Elän pyyteetöntä elämää jatkossa. Muut antaa jos näkee puutteeni. Pärjään 3kk ilman ruokaakin vedellä.

        Kävi jo kivasti tänään kun en pyydä mitään niin löysin 1h pyöräteitä siivoamalla 0,15e tölkin ja 0,10e viinapullon. 0,25e ! :)

        Siivoan vielä 1h lisää tänään kun vapaata palkkatyöstä.

        Sain tienattua pussillisen makaroonia!

        Palkkapäivänä käyn kyllä pitsan jos ei ole paasto koska kestää kauan lopettaa paasto. Maksan laskut ja ostan jotain muuta ruokaa kuin makaronia kaappiin. Sitten varmaankin tyhjennän tilini tyhjäksi ja annan hyväntekeväisyyteen setelinipun.

        Silti minut raiskataan henkisesti ja fyysisesti.

        Silti siivoan roskia jokapäivä 2-5h pyöräteiden varsilla reikäisissä vaatteissa ja nälissäni. Unelmoin sängystä tai keittiön pöydästä kun minulla ei taaskaan ole varaa ostaa niitä.


    • Rahakylvyssä

      Housujen taskuista ja vyötäröltä rahat jo pursuilee. Ei niitä pankissa kannata pitää ;) Sukan varteen vaan.......

    • hannuristojiimies

      Kävin 1h keräämässä paljon roskaa. Pyörätiellä näin ihmisen joka keräsi myös. Sai hymyn kasvoilleni!

    • hannuristojiimies

      Sain vanhoja velkoja, tein pitsaa ja söinkin vihdoin sitä pari palaa. Olen kylläinen enkä enään kaipaa pitsaa. Toiveeni toteutui:)

      Jaksaa kerätä nyt taas paljon roskaa,koiran paskapusseja ja lasinsiruja.

      Tuntien jumpan saldoa: 3x viinapullo 0,30e ja lounas seteli kaupungille ravintolaan noin 8e ! En tiedä onko se voimassa mutta voi olla tarpeen jos vesipaastoon meinaa joutua!

      Rahaakin vähän, saan ehkä ehjät housut kirpparilta jos löytyy sopivat:)

    • Salaperäiset

      Olis kamalaa olla sellaisessa työssä jossa kiusataan onko sulla mahdollisuutta vaihtaa työpaikkaa? Kuule haistata vitut niille kiusaajille ei niistä kannata välittää aina löytyy semmoisia joille ei mikään kelpaa.

      • hannuristojiimies

        Ehkä ne vaan ankeuttaa että tulevaisuuden kaikki työt tuntuisivat lomaparatiisilta tämän helvetin jälkeen. Tuntuuhan ne ja ihan kaikki työ kelpaa ja pieninkin palkka. Jopa työkokeilu 9e/päivä olisi tosi hieno juttu! En nirsoile!

        Kohta työsopimus loppuu ja löysin hyvän kohteen hyväntekeväisyyteenkin. Upea juttu että ehdin silti tehdä lahjoituksen sinne. Olen sieltä apua itsekin saanut ja menee hyvään paikkaan.

        Ei haittaa yhtään kituuttaa ens kuukausikin!

        Tuleva työttömyys saa potkimaan paljon kiviä ja keräämään paljon roskaa pyöräteiltä. Pelottaa ja stressaa. Mistähän sais töitä?


    • Salaperäiset

      Minä myös inhoan sellaista käytöstä että nakellaan roskia maahan ne kuuluvat roskalaatikkoon eikä maahan. Kyllä ne jotku ihmiset ovat laiskoja kun eivät viitsi laittaa roskia minne ne kuuluvat joissakin paikoissahan sakotetaan jos heittää roskan maahan semmonen käytäntö pitäisi tulla joka paikkaan.
      Omasta halustako tahdot antaa palkkasi yhteisölle vaan onko sut pakotettu kun itse olet työsi tehnyt niin kyllä palkka kuuluu sinulle eikä millekään yhteisölle kymmenykset seurakunnassa annetaan jokainen sen verran kun pystyy eihän tarkoitus ole että koko palkka annetaan yhteisölle.

    • hannuristojiimies

      Kiva että sinäkin keräät roskia. Keräisipä muutkin koska se ilahduttaa!

      Tuen yhteisöä koska se tukee niitä jotka tarvitsevat apua. Tämän näkeminen on kieltämättä haastavaa. Tänään koen suurta kiitollisuutta yhteisöni kohtaan.

      • Salaperäiset

        Yhdessä viestissä valitit ettei yhteisö anna sulle pitsa palaa vaikka lahjoitat niille aina sun palkkasi niin eikö se ole heiltä aika törkeää käytöstä. Nehän käyttää suo vaan hyväkseen oot niille joku raha automaatti. Ne on saanut sut jotenkin manipiloitua sinä kelpaat vaikket kaikkia rahojasi yhteisölle antaisikaan. Kyllähän sitä elääkseen jokainen tarvitsee rahaa että esim saa syötyä ja maksettua laskuja.


    • Salaperäiset

      Nyt kuule hannuristojiimies seuraavan kerran kun sun palkka tulee käyt ostamassa itsellesi muutamat vaatteet ja sängyn ja siihen patjan jokainen tarvitsee kunnon yö unet ei sitä muuten jaksa. Olet arvokas jokaisen ihmisen elämä on tärkeä. Elämisen täytyy olla ihmisarvoista sulla on oikeus pitää suurin osa palkastasi.

      Pidät vähän lomaa jossain vaiheessa niin saat uusia ajatuksia on sulla oikeus tehdä muutakin kun töitä ja roskia kerätä. Ihan varmaa saa syödä välillä jotain semmosta josta itse pitää eikä aina jotain kaalia.
      Saa elämästä myös nauttia ei kaiken tarvi olla harmaata.

    • hannuristojiimies

      Saan syötyä, pellillinen pitsaa riittää kauan, tänäänkin söin pitsaa! Pakkasessakin pitsaa. Muutakin ruokaa koska sain vanhoja velkoja. Ostan ehkä ehjät housut kirpparilta jos satun löytämään.

      No ei näissä vaatteissa palele vaikka reikäset onkin ja sohvalla hyvä nukkua vaikka ei ihan mahukkaan.

      Oon valittanut ja kitisen itsekseni kuten tänäänkin liikaa. Ei auta itku eikä parku. Se on tätä nyt ja siihen on vain sopeuduttava.

      • Salaperäiset

        Se on hyvä että syöt muutakin ettet aivan riudu mutta eikö 9 päivää vesi paastolla ole jo liikaa siinähän tulee huono olikin. Eihän sun tarvis noin elää jos et antaisi yhteisölle palkkaasi. Aika kolkolta kyllä sun koti näyttää jos ei ole mattoja tai huonekaluja.


    • Salaperäiset

      Mietippä onko se koti kodin tuntuinen lapsellesi jos ei siellä ole mattoja huonekaluja tai lapsellesi sänkyä jossa hän voi nukkua. Miten hän voi tulla niinä päivinä jolloin jääkaapissa ei ole mitään syötävää niin luoksesi täytyyhän hänen voida syödä. Monessa maassahan on köyhiä ja köyhyyttä se on kaunis teko että tahdot heitä auttaa mutta nyt itse kärsit ja näyttää siltä myös että lapsesi kärsii koska joutuu olemaan sinusta erossa.

    • hannuristojiimies

      Löysin kerätessä kahvi lirpakkeen. No käytin sen, sain halveksivia katseita ja naurua tänään.

      Päätin repiä löytämäni 8,20e lounas lapunkin. Jos hinta keräämästä roskasta on mennä ravintolaan syljettäväksi ja naurun kohteeksi niin ei kiitos.

      Kerään silti roskaa, kusta ja paskaa matkan varreltani koska se on oikein. Joudun kyllä kärsimään halveksuntaa ja häpäisyä.

      Auttaminen on tehty vaikeaksi kun se tuntuu olevan tässä maassa rikos.

    • josrehellisiäoltaisiin

      Tämä koskee myös Erhnrootin suvun koko varallisuutta, maailman laajuisesti, josta kuuluisi maksaa 50% pääomavero, siis koko suvun kokonaisvarallisuudesta maapallon laajuisesti.

      • josrehellisiäoltaisiin

        Vuosittainen omaisuuden puolitus olisi kohtuullinen korvaus Suomen Valtiolle heidän aiheuttamastaan tappiosta.


      • päälleni.paskaa
        josrehellisiäoltaisiin kirjoitti:

        Vuosittainen omaisuuden puolitus olisi kohtuullinen korvaus Suomen Valtiolle heidän aiheuttamastaan tappiosta.

        Pitäähän se ketju pinota paskalla piiloon. Aina joku mulkku sotkee ja niin sotketaan tämäkin ketju.


    • hannuristojiimies

      Roskaa ja paskaa. Sitähän se.

    • hannuristojiimies

      Tärkeä aihe mutta pilattiin paskalla. Köyhyydestä ja matalapalkasta ei ole tietoakaan. Kyllä ihmisen pitäisi palkkaa saada työstä. Ihan oikea palkka mutta eihän nämä elämästä vieraantueet tajuu. Köyhälle riittää 50e irtaimisto ja puuroa aamulla ja illalla. Köyhä ei saanut puheenvuoroa kun ei siellä edes ollut ns "pullokerääjiä" ja alle 3e/h HAKATTUJA työrukkasia.

      Kyllähän ihminen tekee ja teenkin kaiken työn kun hengellä uhataan click,click,click... Eihän se ikuisuuksia kestä kun köyhä ottaa sen aseen pois ja ampuu vaikka itsensä lopulta.

      Ois huvittava nähdä miten nämä ihmiset selviäisi 1kk elämääni. Eikä ne kyllä selviäisikään ellei ole samaa siedättämistä kokenut saastaa 10v. Ois narun jatkona heti.
      _______
      Saako useampi töitä, jos palkkaerot kasvavat Suomessa? Kuinka pienellä palkalla sinä lähtisit töihin? Kenelle kuuluu suuri, kenelle pieni palkka? Suomen suurin keskusteluohjelma etsii ratkaisuja palkkatöiden lisäämiseksi.
      A2 Palkkaerot-ilta 19.10 tv2 klo 21.30
      http://areena.yle.fi/1-3755042

    • hannuristojiimies

      Koskahan tämä kidutus loppuu?

    • LapinSOMALI

      16.4.2016.

      "Ehkä joku huomaa kun kerään roskia taas jokapäivä ja kiittää viemällä pitsalle."

      Ahhahahaah. Ei huomaa ei. Voihan kurjuuteni.

      • Kukkaseppelsydänsukat

        Tiedätkö nuo salaperäiset nimimerkillä olevat tässä ketjussa on multa.


      • LapinSOMALI
        Kukkaseppelsydänsukat kirjoitti:

        Tiedätkö nuo salaperäiset nimimerkillä olevat tässä ketjussa on multa.

        Ai, no nyt tiedän. :)


    • LapinSOMALI

      Voihan kurjuus tätä ketjua.

    • hannuristojiimies

      Hei, Sir jne. Olin liikenteenohjaaja. Purkaja. Esitietoina nämä.

      Olen tämän alkuperä kirjoittaja. Kirjoitin viimeksi 1.1.2017 suomi24.

      Nyt nousun rikkomaan hiljaisuuden koska en saa kertoa että olen lavastettu.

      Koko totuus ei ole kaikkien tiedossa. Pyydän 15 min sosiaaliporno aikaa. Henkeen kohdistuvaa uhkailua saan jatkuvasti ja en saa kertoa totuutta. No syy on nämä käräjät ja herrat kävelee vapaaksi.

      Sanokaapa miksi en saa puolustautua julkisesti edes 15min? Miksi en saa tulla käräjille?

      Miksi jo syyskuussa tiedettiin että menen ristin alle. En ollut tietoinen.

      Tämä lavastus pitää tulla esiin.

      Julkisesti tämä pitää käsitellä ja hoitaa totuudenmukaisesti.

      Miten voi rangaista jos AJAN TOTUUTTA?

      fb moderoitiin. Ylilauta moderoitiin. Sensuuri.

      En laita enempiä viestejä. Tätä viestiä saatan copy pasteta että oikeus tapahtuu. Minut piti kaivata ja heikentää ennen kuin menin ristin alle. Sanokaapa kun olen syyllinen niin miksiköhän en saa puolustautua kaikessa sielun ja ruumiinvoimissa?

      T. LapinSOMALI

      Kukaan ei ole antanut nettietikettiä. Ei ohjeistusta. Ei mitään sääntöjä. Minua ei voi rangaista ja kaivata sen takia että ajan totuutta! Miksi rik. Ilm. Estettiin esim. Poliisille jne.

      Julkinen 15min. Saanko ennen kuin kaivataan lisää? Vai "brute forcetetaanko" tuomio.

      Kiitos.

      • hannuristojiimies

        Tämä lauantai aikaa korjata asiat.

        Itsesensuroin. Te kyllä tiedätte.


    • ghvjbknknkn

      käteistä rahaa tileillä tällä haavaa n. 80 000 euroa. ajan vanhalla autolla, asun vaatimattomasti, vihaan sisustamisia ja vaateshoppailuja. ainoa, mihin törsään, on taxi, milloin biletän. ja ravintelit, tietty. pari sijoitusasuntoa on ja osakesalkku. ne, jotka kulkevat merkkikuteissa ja esittävät niin maar cooleja tukkajatkeineen, veskoineen, harkittuine eleineen, edustavat useimmiten velkateatteria, pikavippinoloutta. todellista rikasta sä et tunnista päällepäin. kirppikset rules, äkkilähdöt ei-luxuskohteisiin jees..

    • hannuristojiimies

      Asia on nyt näin.

      -Elintilaa ei ole. Elintila annetaan kun kärsimys liian suuri nyt.
      -jos vahingoitun lisää (ns. Kystä päässä jne. Jutut).

      Nämä asiat aikaa korjata tämä päivä.

      Itsesensuroin loput.

      Interpol tänään muuten fbssäni etsi kavereita. Joten vääryys nähdään.

      On siellä ollut muutkin scotland yardista fbi ja muitakin.

      Minulla ei ole TILAA elää. Voin sanallisesti paskoa teidät paskaksi parilla viestillä.

      Tämä on hätähuuto. En tee mitään. Vielä. Enkä tee muutenkaan valkoinen lippu jos annetaan tilaa elää.

      Huudan tuskaani ääneen kipu tuska. Ettäkö ymmärrä !!!! Mikä motiivinne kiduttaa kirjoittamaan? Olin yli kk kirjoittamatta taas. Sitä ennen yli 15kk.

      Jätän aikaikkunan korjata asiat. Joudun toimimaanvain muuten.

      Joko saan tilan tai en.

      Huudatatte kuin räsynukkea ja se muuttuu nyt. Tämä päivä aikaa.

      Oon suoraan viranomaisiin yhteydessä huomenna. Kontakteja riittää vaikka minne. Tänne saasta palstalle en kirjoita vaan suoraan viranomaisille. Ja se tullaan näkemään.

      • hannuristojiimies

        Oon ollut yhteydessä poliisi, KRP ja SUPO kuukausia sitten. Jos nämä ei suojele Suomalaista Suomessa niin haen apua siten muualta.

        Joudun itsesensuroimaan rankasti.

        Tämä on nähty.

        Rangaistusvaatimus kyllä näille jotka vahingoittaa/vahinkoa tekivät. Jos minun käy huonosti. TOIVON KOKO SIELUSTANI ETTÄ NÄMÄ JOUTUU TILILLE MITÄ TEHNEET.

        Te että edes ymmärrä mitä kipua ja tuskaa elänyt.

        Se muuttuu nyt. Pyydän VAIN inhimillisyyttä minua kohtaan. Inhimilliset elinolot. Te joko jatkossa sallitta tai että. Ei ole oikein huutaa ääneen kun SATTUU niin paljon vuosikausia. Naapurit hermostuu. Itken ja huudan kurjuuttani.

        Enempää en PYSTY kantamaan enään.

        Tämä on HÄTÄHUUTO.


      • hannuristojiimies
        hannuristojiimies kirjoitti:

        Oon ollut yhteydessä poliisi, KRP ja SUPO kuukausia sitten. Jos nämä ei suojele Suomalaista Suomessa niin haen apua siten muualta.

        Joudun itsesensuroimaan rankasti.

        Tämä on nähty.

        Rangaistusvaatimus kyllä näille jotka vahingoittaa/vahinkoa tekivät. Jos minun käy huonosti. TOIVON KOKO SIELUSTANI ETTÄ NÄMÄ JOUTUU TILILLE MITÄ TEHNEET.

        Te että edes ymmärrä mitä kipua ja tuskaa elänyt.

        Se muuttuu nyt. Pyydän VAIN inhimillisyyttä minua kohtaan. Inhimilliset elinolot. Te joko jatkossa sallitta tai että. Ei ole oikein huutaa ääneen kun SATTUU niin paljon vuosikausia. Naapurit hermostuu. Itken ja huudan kurjuuttani.

        Enempää en PYSTY kantamaan enään.

        Tämä on HÄTÄHUUTO.

        Korostan itselle tai muille en tee mitään. Kukaan ei vahingoitu. En ole vaaraksi.

        Haen vain muilta viranomaisilta jatkossa apua.

        Olen harmiton kirjoittelematon mytty. Kerään roskaa ja käyn TÖISSÄ. Te että anna riittävää tilaa. SUOMEN VANKILAKIN ANTAA PAREMMAN RUUAN. INHIMILLISEMMÄT OLOT.


    • hannuristojiimies

      ............

    • hannuristojiimies
      • hannuristojiimies

        Kriteerit itsesuojeluun.

        Te tuutta TILILLE vielä tästä.

        Tämä ei ole kuin hiiren paska kun aloitan huomenna. En tänne vaan ohi poliisi,KRP ja SUPO.

        On tahoja josta saan apua kun turvaverkostot epäonnistuu. Tiedän että saan avun. Te tiedätte että saan avun.

        Nyt odotan.

        Kiitos.


      • hannuristojiimies
        hannuristojiimies kirjoitti:

        Kriteerit itsesuojeluun.

        Te tuutta TILILLE vielä tästä.

        Tämä ei ole kuin hiiren paska kun aloitan huomenna. En tänne vaan ohi poliisi,KRP ja SUPO.

        On tahoja josta saan apua kun turvaverkostot epäonnistuu. Tiedän että saan avun. Te tiedätte että saan avun.

        Nyt odotan.

        Kiitos.

        Eikä siinä ole kyse ylpeydestä.


    • tartuintuohon

      tilillä olevaan rahaan ilman että olisin jaksanut lukea koko ketjua. Mulla on rahaa kolmen eri maan 4 tilillä sen verran, että voisin ihan tuosta vaan ostaa tuliterän autonkin, vaikkei se olisi edes markkinoiden halvin.
      En ole edes tarkoituksella säästänyt rahaa saatikka että haluisin pitää sitä tileillä ihan muuten vain. Sitä on vain kertynyt, vaikka käytänkin sitä aika leväperäisesti. Nytkin tulevalla viikolla lähdössä viikoksi etelän lämpöön läheisteni kanssa, joiden matkan kustansin.
      Ja raha on kertynyt tileilleni ihan rehellistä työtä tekemällä ilman että oon mitenkään raatanut tai tehnyt pitkää päivää. Päinvastoin, pidän joka vuosi vähintään 8 viikkoa lomaa. :) Luultavasti se, että asun omassa velattomassa asunnossa, jossa on ihan minimaalinen yhtiövastike vaikuttaa rahojen kertymiseen. En edes tarkalleen tiedä tilieno saldoja, enkä oo edes käynyt katsomassa, jos erään maan 2500 euron veronpalautukset on tulleet kesäkuussa tililleni. :D:D
      Jos olisin fiksu, niin pitäisin parempaa tolkkua rahoistani ja sijoittaisinkin osan, mutten jaksa vaivautua. ;D

      • ihastuinkirjoitukseeni

        ja jatkan, että töitäkin teen vain silloin kun huvittaa ottamatta vakipaikkaa joka mahdollistaa tämän. Kilpailutan työnantajat ja teen vain parhaiten maksavalle. Nytkin kesällä kuukausipalkkani oli lähes nelinkertainen siihen verrattuna, mitä olisin saanut jos olisin raatanut Suomessa. Ja matkailu avartaa, en jaksaisi tehdä samaa työtä samalle työnantajalle vuodesta toiseen ja katkeroitua samalla. ;) Onneksi olen sen verran kielitaitoinen ja lapset tehty nuorena (20-vuotiaana!), niin tämä on mahdollista. Kotona ollessa sitten vietän laatuaikaa läheisteni kanssa ja omistaudun vain heille.. :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      125
      2058
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      245
      1836
    3. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      59
      1423
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      113
      1281
    5. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1238
    6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      104
      1095
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      950
    8. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      65
      907
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      45
      847
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      821
    Aihe