He tulevat jäämään taakse, profeetallinen opetus

aarteenmetsästäj

3.11.2014

Jumala aloitti, ”Monet tulevat jäämään taakse.”
”Jumala, tunnen suurta surua taaksejääviä kohtaan. Kaikkia kohtaan, joille yritimme kertoa, ihmisille perheessäni, niille joilla oli tuomitsevuutta tätä viestiä kohtaan.”

Hän vakuutti minulle, ”Kaikki ratkeaa Kunniassani.”

”Itken viattomien ja välinpitämättömien, hidasjärkisten ja häijyjen vuoksi. Kaikki jotka eivät ole olleet huomaavinaan Sinua tai ovat hylänneet Sinut, Jumala. Ja ne pienet lapset jotka ovat prostituution uhreja. Voitko ottaa myös heidät? Tiedän että rakastat heitä enemmän kuin voin kuvitella. Ja entä hyvät kristityt?”

Kysyin nämä kysymykset, koska alkuperäisessä ensimmäisten ylösnousemusunessa, joka Ezekielillä oli ryhmästä joka otettiin ylös, ryhmä oli hyvin pieni, se oli hälyttävää.

Sitten Jumala alkoi, ”Monet tulevat jäämään taakse.”

Kun Jeesus puhui nämä sanat, vastustin Häntä enkä halunnut kuulla mitä Hän sanoi. Hän puhui vakavasti, ”Haluatko kuunnella?”

Vastasin, ”Anna minulle anteeksi, Jumala.”

Hän alkoi itkeä, ”En halua jättää ketään taakse. Mutta ne jotka ovat toistuvasti jättäneet Minut ja ylenkatsoneet neuvoni, heitä ei voida ottaa mukaan. On niitä jotka ovat kokeneita pappeja ja opettajia ja joilla on vuosikymmenten kokemus Minun palvelusta. He kuulevat ääneni, he järjestävät viestejä muille – mutta eivät itse ota vaaria opetuksestani. En voi kaataa uutta viiniä vanhoihin leileihin. En voi rakentaa Uutta Kirkkoa turmiolle. Täydellinen katkeruuden, kaunan ja ennakkoluulojen taaksejättö tulee tapahtua, kuin myös väärien arvojärjestelmien ja hengellisyyden (pahan) hengen jättäminen. Kirkkoni on turmeltunut – hänet täytyy puhdistaa. Ja mitä pian kohtaa häntä, on Minun varustukseni hänen puhdistamistaan varten. Olen antanut eteesi monia esimerkkejä.”

Siinä vaiheessa Hän alkoi luetella heitä nimeltä. Ja jokaisen henkilön kohdalla sydäntäni puristi, koska muistan Pyhän Hengen murehtivan sisälläni, kun he yksi kerrallaan menivät omia teitään.

Ja sitten Hän jatkoi, ”On uskollisia opettajia, joiden elämät ovat täynnä näitä esimerkkejä. He ovat rakastaneet jokaista, opettaneet heitä, kärsineet heidän vuoksensa… mutta lopulta, he menivät väärään suuntaan. Yhä uudestaan he ovat kantaneet murskaiskut sydämissään ilman katkeruutta tai pahantahtoisuutta. Enkö palkitsisi heitä tästä?”

Otan tauon tässä kohtaa ja sanon, että ilmeisesti mitä Hän tässä tarkoitti, on että on olemassa opettajia joista tulee katkeria tai jotka kantavat kaunaa. Näistä opettajista, joista Hän puhuu tässä, ovat niitä jotka eivät ole sallineet tätä myrkkyä elämäänsä. Jatkan tästä:

”Enkö palkitsisi heitä tästä? Enkö antaisi Ääneni kuulua erämaassa valmistaakseni tien? Kerron sinulle totuuden – ne jotka ovat ylenkatsoneet neuvokkaat uskollisten Opettajieni opetukset, lopulta aukaisevat korvansa ja kuulevat heidän äänensä. Mutta on liian myöhäistä heille välttää koettelemukset, jotka ovat tulossa Maahan koettelemaan kaikkia sieluja.”

”Pedon merkki on oleva heidän vakavuutensa seulomisen alku. Se alkaa uhrautuvaisuudella pienissä asioissa ja päätyy elintärkeisiin perusteisiin. Tulossa on ennennäkemätön seulonta ja tutkiminen, jota ei uskovien keskuudessa ole koettu. Maailma on saanut heidät elämäntapaan ja jumaluusoppiin, jota ei ollut olemassa Alkukirkossani. Heidän koko ajattelunsa itsestään on oleellisesti uhattuna ja kyseenalaistettuna, kunnes he ymmärtävät Kuka Minä Olen ja keitä he ovat Minussa, ja mitä todella tarkoittaa kantaa Nimeäni, Ristiäni. Elää Minussa ja Minä heissä. Silloin he saavat selville arvonsa ja hylkäävät täydellisesti kaiken, minkä maailma on tarjonnut ja pitänyt heidän varalleen. Tämän täytyy tapahtua tapahtumasarjan kautta, se ei tapahdu yhdessä yössä. Siksi jätän heidät Maahan ”

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tottaon

      Uuttaviiniä ei voi laskea vanhoihin leileihin ennenkuin tehdään parannus.Risti ja Veri ,syntien anteeksiantaminen.Se ei ole voitelu jossa läträtään viinillä. Ja juopukaan.Se on vastoin sanaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe