Millä rannalla räjähtää

pommipaa

Terroristijärjestö Isis on kertonut iskevänsä kesällä Euroopan turistirannoilla. Mitä luulet missä maassa ja millä rannalla räjähtää?

5

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • milloinsaadaankuolla

      ....eletään jotakin absurdia aikaa!
      Muslimeita vaeltaa satoja tuhansia euroopasssa, koska he etsivät "parempaa elämää". Kuitenkin heti jotkut ovat raiskaamassa, rikoksia tekemässä, pohtimassa muutoksia länsimaiseen elämänmenoon. SEKÄ tekemässä terrorismia.
      Tappamassa ihmisä niin paljon kuin mahdollista. Ei siis esim. tappamassa jotakin pirullista pilapiirtäjää tai kirjailijaa, vaan ihan niin paljon kuin kerkiää tappamaan.

      aina kun näitä muslimeja haastatellaan, jotka asuvat terroritekijöiden naapurina tai ovat sukulaisia, he kehuvat maasta taivaaseen tekijän, muslimilla pikku pilke silmäkulmassa....

    • Juudean_aallot

      Eilatissa. Bikiniasuinen turisti nainen kyllästyy paikallisten juutalaismiesten tuijotteluun ja kähmintään. Hän räjähtää!

    • älyhoi.hei

      On se hullua, kun terroristit eivät tajua, että sotimalla ja tappamalla he kaikki tulevat itsekin lopulta tapetuiksi. Joku iso valtio vielä polttaa hihansa heidän kanssaan ja pistää sen ison paukun heidän kotikonnuilleen.

      Jää se hieno uusi maailma saamatta heiltäkin. Luulevatko he, että koko lopu maailma antaa jyrätä ylitseen tekemättä yhtään vastarintaa?

      • Namitsu

        On se hullua. Ehkä lohdutusta tuo oman kuoleman jälkeen 72 neitsyttä ja ikuinen elämä!? Tai ainakin illuusio siitä.

        Todellisuudessa Euroopasta ISIS:n riveihin liittyvillä (yleensä nuorilla muslimitaustaisilla miehillä) on taustallaan jonkinasteista syrjäytyneisyyttä ja vaikeuksia samaistua valtaväestöön. Näistä syistä johtuen nämä (nuoret miehet) ovat syyllistyneet pikkurikoksiin, joista on seurannut lyhyitä vankeusrangaistuksia. Ja me kaikki tiedämme, että vankilat ovat konnakouluja, jossa opitaan tekemään "oikeita rikoksia". Nykyään konnakoulun valikoimaan kuuluu myös terrorismi.

        Pariisissa ja Brysselissä toteutettujen terrori-iskujen tekijöiden taustalla on monella tämä kaava. Pikkurikoksista vankilaan, jossa tapahtui radikalisoituminen tai ainakin uskonnollinen herääminen. Itse en usko, että ISIS olisi onnistunut ujuttamaan Euroopan vankiloihin värvääjiä jotenkin järjestelmällisesti. Vankilassa on ehkä herännyt tarve kääntää elämän suuntaa ja alettu opiskelemaan uskontoa siinä toivossa, että rikollinen elämä saa nyt jäädä. Tuomion sovitettuaan tällaiset pikkurikolliset ovat usein täysin tyhjän päällä ja siinä vaiheessa ISIS-värvääjät luultavasti iskee. Vailla toimeentuloa ja tulevaisuutta, mutta hieman uskonnosta kiinnostunut nuorimies voi olla ISIS-värvääjälle houkutteleva kohde.

        Tällainen vailla omaa identiteettiä oleva nuori voi olla helposti muokattavissa terroristiksi. Onhan hän esimerkiksi voinut istua tuomion jostain väkivaltaisesta teosta. Henkilön tiedetään siis olevan kykenevä väkivaltaan, joten systemaatisella aivopesulla henkilö voidaan valjastaa käyttämään väkivaltaa uskonnon verukkeella. Entisestä perusväkivaltarikollisesta saadaan siis aatteellinen tappokone.

        Eli periaatteessa ISIS:n "palkkalistoilla" on sitä samaa ainesta, kuin liivijengeissä. Omaa paikkaa ei yhteiskunnasta ole löytynyt ja joukko antaa voimaa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.


    • Joutsentenpaluumuutto

      Allekirjoitin. Tee sinäkin samoin.

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1986

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2027
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1480
    3. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      107
      1463
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1327
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1164
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      480
      1094
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      56
      1037
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      943
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      902
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      866
    Aihe