Kaikille hyväksi Jumalan Sana

Herätyys

(Raamatun UT) opetusten ja ohjeiden mukaisuus on tie, siihen kullekin turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen kestävän hyvoinvointi elämä ja tulevaisuuden mahdollistavaan ja takaavaan, Jumalan VALTAKUNTA, rauhan ja puhtaan aidon Rakakuden, siihen ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, joka ei ole kenellekään pahaksi, kaikkia kohtaan 100% sen Oikeuden mukaiseen, KAIKKIVALTIAASSA Kristuksessa Jeesuksessa yhteyteen / yhtenäsyyteen.

Jeeusksen nimessä... muistuttaen, ja kaikille tiedoksi valisten.

vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

13

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kevätorvokki

      Kiitos kaikille kansanäänestyksen järjestämistä kannattaville. Meitä on jo valtavan paljon. Allekirjoituksesi auttaa varmistamaan, että maamme metsien, maiden ja vesien kohtalosta päättää tulevaisuudessakin Suomen kansa eikä lahjottu eliitti.

      Osallistu: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1986

    • Herättelevä

      Ei näytä ketään tämä, kaikille hyväksi. kaikkia kohtaan Oikeuden mukainen, valheellisuuksista, vääryyksistä ja pahuuksista VAPAA, Krist. Rakkaus, joka ei ole ekenellekään pahaksi, mukainen ja perustuva vaihtoehto mahdollisuus kiinnostavan.

      • Bror-Erik1975uy

        No eipä näytä joo kiinnostavan,kas kun siinä on tietty virhe tehtynnä.
        -Kaikki eivät nääs tunnusta eivätkä edes pidä krist.rakkautta minään
        vaihtoehtona.


      • Herättelevä

        Niin, eihän kaikki halua elämään ja toimimaan kaikille hyväksi täysi Rehellisellä, Totuuteen purustuvalla ja mukaisella / kaikkia kohtaan Laillisen, kaikille Luvallisen Oikeuden mukaisesti ja perustalta. useimmat haluaa jatkaa tätä, "pirun" hyväksi ja puolesta, itselleen ja toisilleen tuomioksi, vääryyden ja pahuuden mukaisesti ja puolesta.

        Niitä SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) kaikille hyväksi Jumalan Sanan vastaisuuksista pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi seuraamuksia tuottaviin touhuihin ja politiikaan mukautuneesti / osallisuudessa.

        Monet ihan niihin vetäjinä, mutta kukin vähintäänkin niihin sitä ns. "saldoa" kartuttavasti, = sitä SYYTÄ ja aihetta (syntiä) niihin kokovana.

        Joista syystä tuomioksi, pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi ym. vitsauksiksi, seuraamus asioista ja tapahtumista, tiedousvälineet päivittäin, kautta maailman herätykseksi ja varoitukseksi VÄÄRIN / laittomasti, Laillista, sitä kaikille Luvallista Oikeutta vastaan rikollisesti elämisestä, toimimisista ja vaikuttamisista, uutisoi.

        Sitä kaikille hyväksi Laillista, ihan Lain / Laillisuuden täyttymystä, kun on vain se Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi mukainen ja perustuva, = Raamatun UT. Totuuteen perustuvien ja mukaisten, = kaikkia kohtaan, ja kaikille Oikeuden mukaisten opetusten ja ohjeiden mukainen ja perustuva.


      • 7896756

        Älyvapaat massapostitukset eivät tietenkään kiinnosta ketään missään nettiyhteisössä, olet höperönä spämmännyt tuota samaa tekstiä palstoille jo pitkälti yli kymmen vuotta ja jo silloin alussa toimintasi vaikutti hölmöltä.


      • Herätyys

        No eikä tämä "pirun" hyväksi ja puolesta, tuomioksi elämän, touhut ja politiika näytä sinusta yhtää hölmöltä? Josta tulee näin valtavasti näitä SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) kaikille hyväksi Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisuuksista TUOMIOKSI, pahaksi / kärsmyksiksi ja VALTAVIKSI turhiksi menetyksiksi ja sodiksi ym. muiksi vitsauksiksi seuraamuksia...

        Näitä joista tiedostus välineet pahemmista ja suuremmista pahaksi / kärsmyksiksi seuraamus asioista ja tapahtumista päivittäin, kautta maailman, herätyseksi ja varoitukseksi VÄÄRIN = laittomasti, = Totuuden / Oikeuden VASTAISESTI elämisestä ja toimimisesta uutisoi.

        Sitä kaikille hyväksi, kaikkia kohtaan Laillisen, kaikille Luvallisen Oikeuden mukaista on, nyt kun eletään tätä Kristuksen Jeesuksen ihmiskunnalle ansaitseman UUDEN liiton / testamentin, Jumalan ARMON aikkaiden aikakautta jo vuotta 2016. Ilmenee vuosiluvustamekin. vaikkakin JO, tämän Jumalan ARMON aikakauden viimeisen sukupolven LOPUN aikaa!!

        Näin ollen sitä kaikille hyväksi Laillista on vain ja ainostaan Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostolisensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten, kaikkia kohtaan Oikeuden muakisten opetsuten ja ohjeiden mukainen ja perustuva.

        Kaikki muu ja muulla tavalla elämä ja toiminta on sen VASTAISTA = laittomuutta! Sitä Laillista, kaikille Luvallista Oikeutta vastaan, tuomion alaista rikollisuutta!!

        Jeesuksen nmessä... muistuttaen ja valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


    • Xiancommunism
      • totuudessavain

        "Xiancommunism:lle". Valitettavasti en elämänhistoriani takia ole oppinut englanninkielestä kuin jonkinverran käytännönkieltä, joten linkkisi jäi ymmärtämättä. Mahdoitko tarkoitta kommunismiin viittauksella kristinuskosta heijastuvaan tulojen tasaamiseen (käytännön kannalta välttämätöntä etenkin "alkuseurakunnassa"). Kristitylle tulisi toisen hyvä olla samalla viivalla kuin omakin. Tähän tavoitteeseen harva pääsee. Hyvillä teoilla ei taivaspaikka aukea, joten esim. suurilla lahjoituksilla ei voi Jumalan suosiota ostaa. Kristinuskon varjolla on tehty huijauksia ja vääryyksiä, mutta luonnollisesti Jumala on kaikkea tällaista vastaan. Toisen riistäminen ei kuulu kristinuskoon (päinvastoin), joten väitteesi tuntuu kummalliselta. Totuuden etsimisestä ja totuuteen pääsemisestä kristinuskossa on kyse. tämän totuuden valottaa Sinulle ja muillekin vain Pyhä Henki. "Vain" järkeilemällä se ei löydy.


    • Herätyys

      Ainoastaan Raamatun UT mukainen ja perustuva Kristillisyys on sitä kaikille hyväksi, ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, kaikkia kohtaan ja kaikille Luvallisen Oikeuden mukaista. Sitä ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan, Oikeutta.

      Jeesuksen nimessä...muituttaen ja valisten. vähäinen, Totuudessa (Jumalan Sanan) Raamatun UT mukaisuudessa pysyvä, palvelijansa ja seuraajansa.

    • tiede.hakoteillä
    • Herättelevä

      Ihmiskunta elää TAAS kuin Nooan aikaiset, saatanaa tuomiokseen palvelemaan antautuneesti / taipuneesti. Vähän ennen sitä silloiselle pahan valtaan taipuneelle ihmiskunnalle LOPUKSI, sitä vedenpaisumus TUOMIOTA. Jolta vain ne, sitä pelastukseksi vaihtoehtoa, Nooan arkkia rakentaneet, vanhurskaan Nooan perhekuntalaiset yht. 8 ihmistä pelastui.

      • Bror-Erik1974odin

        Hallelujah ja amen tattis. Jos asut kerrostalossa älä tuki lattiakaivoa niin pelastumme vetenpaisumukselta täällä alempana asuvaiset. :)


    • hesuper

      Jeesus on selkeä ja helppo vastaus kaikkeen etsintään. Kun Jeesuksen kerran löydät kun raamattua yhden kerran ymmärryksellä luet, niin et enää koskaan tarvitse mitään muuta. Et joogaa etkä mietiskelyjä, et mitään mistä jää vain tyhjä käsi. Kerran kun otan Jeesuksen Kristuksen vastaan niin kaikki tyhjyys on poissa.
      Sinun ei enää tarvitse seikkailla (maksullisissa) henkisissä piireissä eikä idän mystiikassa. Olet täysin ravittu .
      Epämuodikas Jeesus rakastaa sinua oikeasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe