Attendon Vantaan hoivakoti mättää

Omainen1

Muutaman kuukauden kokemuksella Attendon Jaspis hoivakodista Vantaan Kivistöstä voin sanoa että hoiva on hintaan 4300€ alaarvoista.Henkilökuntaa liian vähän ja niistäkin suurin osa ulkomaisia ilmeisesti jotain harjoittelijoita.Ruoka pahaa ja yksipuolista..paljon makkaraa vanhuksille.Suihkuun ei pääse edes kerranviikossa.Hoitajien sairaspoissaoloja ei kukaan tule tuuraamaan eli kokoajan mennään alle sallittujen hoitajamitoituksien.Ja esitteessä mainostettiin että kulttuuria ja ohjelmaa riittää.Eipä ole paljon näkynyt eikä kukaan hoitaja edes kerkiä töidensä paljouden takia mitään tekemään.Vastaavaa hoitajaa ei näy paikalla koskaan ja sekin ihminen vaihtunut jo ilmeisesti kahdesti.Muukin henkilökunta vaihtunut....mikälie loppunut työharjoittelu vai hermot palanut.Ihmettelen miten Vantaan Kaupunki on tällaiseen touhuun sitoutunut.Ja tänne määrätään asukkaat eikä siinä ole kellään mitään vastaan puhumista.Kellään henkilökunnasta ei ole rinnassa nimikylttiä josta selviäisi mikä on ammatti ja nimi..eikä kukaan ole esitellyt koskaan itseään...outoa touhua nykymaailmassa.Harmittaa kaikkien puolesta mitä touhua.Puhelin etä lääkäri ja vieraskieliset hoitajat harjoittelemassa.....hyvä tulee

32

7846

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lääkärit.urakierrossa

      VIROLAISET hoitajat vaihtuvat jatkuvasti.

      • Anonyymi

        Siellä on van seuralaisia elikkä tuuraaja jitka jo huomenna seuralaisia toisessa paikassa ei mitään vastuuta kunhan vaan saa ikansankulumaan

        No onneksi johtajat saa hyvää Palokka kaikista sijooittejilat


      • Anonyymi

        Korut katoo kaapeista


    • mitro

      Omaiset käykää katsomassa miten läheistänne todella hoidetaan Jaspiksessa.On todella huonot kokemukset paikasta.Yhdyn täysin edelliseen kommenttiin.Siellä annetaan lääkkeet miten sattuu ja kenelle tahansa kun ei työssä oleva tunne edes potilaita.Ei estetä pahojen infektioiden leviämistä .Kun potilaan tila heikkenee,siihen ei yritetä puuttua asiallisesti .Hoitajat ovat voimattomia ja siksi kunnon työntekijä ei jaksa kauaa katsoa tuollaista välinpitämättömyyttä

    • TörkeääAttendo

      Attendolla on kaikkialla erittäin huono maine, jota johtavat mistään tajuamattomat insinöörit rahat pois-tyyliin.

      Tampereella kotihoidossa erästäkin vanhusta ei oltu pesty kahteen KUUKAUTEEN, arvatkaapa mitä haju asunnossa oli kun nuo työt siirrettiin takaisin Tampereen kaupungille, kun Attendo ei hoitanut hommiaan.

      Samoin käyntiajat oli aivan ylimitoitettu, esim verensokerin mittaus jainsuliinin laitto oli laitettu aikaa 1,5 tuntia, kylvetykseen 2 tuntia ym ym, eivätkä usein miten edes käyneet lainkaan paikalla.

      Silti laskuttivat tyhjästä ja ylimitoitettuja aikoja, joilla saatiin rahat nyhdettyä heikoilta ja sairailta vanhuksilta.

    • mitro

      Alusta asti seuranneena voin todeta että hoito vain huononee .Potilaat ja hoitajat sekä omaiset voivat huonosti.Kyllä tuollaiseen hintaan pitäisi olla todella hyvää ja inhimillistä hoivaa vanhuksille,sellaista että omaiset voisivat luottaa siihen että rakkaista pidetään todella huolta ja heillä on turvallinen ja hyvä olo.

    • Jorma-Pappa

      Hyvä mesta, meil on täällä pelirinki, poltellaan kannabista, vedellää rollaattoreilla paskarinkii ja hakataan kävelykepeillä matuja. Juodaan myös reilusti viinaa ja saadaan hyvät mömmöt, aina on kuuppa sekasi ihanasti.

    • fyfan

      Asiat ei attendon osalta ole ainakaan parantuneet! Jumalauta, pitäisi viedä toimilupa tuolta paskaputkalta kaikkeen hoitotyöhän!

      • Anonyymi

        No onko ihme jos paikkaa johtaa täysin moraaliton tyyppi?


      • Anonyymi

        Äänestäkää vaan lisää kokomusta ja Urpon ja ek ta

        Yrittäjät kukkaan ja lisää yritystukee kun ei kannata ilman kovaa voittomarginaalii

        Kokomsu


    • Anonyymi

      Attendo ei edes halua nostaa mainettaan. Eivät välitä. Ja tuo, että ei ole edes hoitajien nimiä esillä, näyttää olevan vain heidän "erikoisuutensa". Outoa sekin. Ja kun kyselet ruoasta johtotasolta, tulee pitkät esitelmät miten ruoka täyttää kaikki ravintoarvot. Ei täytä, jos syöt porkkanakeittoa monta päivää peräkkäin. Ja hinnat se kun nousevat. Onko porkkanan hinta nousussa?

      • Anonyymi

        Sama tilanne jatkuu v. 20. Porkkanan hinnasta en tiedä, onko noussut mutta syökää itse porkkanaa eri muodoissaan monta päivää, niin se tulee jo
        korvistakin.

        Ravintoaine-esitelmiä mikäkin kuulin ennen korona-aikaa omaisille järjestetyssä infossa.

        Harmittaa nuo rahanahneet vanhusten puolesta. Mutta mikäs teet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama tilanne jatkuu v. 20. Porkkanan hinnasta en tiedä, onko noussut mutta syökää itse porkkanaa eri muodoissaan monta päivää, niin se tulee jo
        korvistakin.

        Ravintoaine-esitelmiä mikäkin kuulin ennen korona-aikaa omaisille järjestetyssä infossa.

        Harmittaa nuo rahanahneet vanhusten puolesta. Mutta mikäs teet.

        Täytyy kin keittää porkkanaa ja maustaa hyvin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama tilanne jatkuu v. 20. Porkkanan hinnasta en tiedä, onko noussut mutta syökää itse porkkanaa eri muodoissaan monta päivää, niin se tulee jo
        korvistakin.

        Ravintoaine-esitelmiä mikäkin kuulin ennen korona-aikaa omaisille järjestetyssä infossa.

        Harmittaa nuo rahanahneet vanhusten puolesta. Mutta mikäs teet.

        Sama porkkanamenu v. 22.


    • Anonyymi

      Miksi kokoomus aina vaan vastustaa hoitja mitoituksen kirjaamista lakin

      Täälläkin paljon kokoomuslaisi rikaita ihmisiä boisittekos selitää köyhälle kun ei ymmärrä mitää sen petteri urpon jutuista.

    • Anonyymi

      Itse muutaman kuukauden attendolla töissä olleena kaupungin palveluksesta siirtyneenä sanon, että Varsinais-Suomessa ainakin oli ihan hyvät Attendot.
      Itse teen työni kunnolla ja asiakaslähtöisesti ja siihen panostetaan, yhtä huonoa hoitaja mitotuksen kannalta on joka paikassa.
      Kaupungilla olin 1,5 vuotta töissä ja siellä osa asiakkaista sai vasta klo 12 aamulääkkeensä kum hoitajia eivain yksin ketyaisesti ole.
      Jos olisi hoitaji ahommat luistaisi paljon paremmin, ei se myöakään kohtajan vika ole. Johtajilla kokoajan kauhea päänvaiva, kun joku sairaslomalla ja sijainen tarvitsee saada tyhjästä ja silloin turvaudutaan eläkeläisiin yms.

      AMMATTITAITOISIA LÄHIHOITAJIA EI OLE TARPEEKSI.
      Se ei ole työntekijöiden vika jos mitotus kuuluisi olla 20 paikkasessa yksikössä 5 kerralla, mutta onkin vain kolme, kun tyhjästä on paha nyhjästä.
      Yhä varvemmat haluavat lähihoitajan työhön TODELLA HUONON PALKAN TAKIA.
      Ja kuitenki työ on raskasta henkisesti ja fyysisesti.

      • Anonyymi

        Minäkin kunnalla työskennelleenä voin sanoa, että asiat siellä ovat vielä hullummin. Ainoa asia ettei kunnan/ kaupungin hoivalaitoksia valvota...tarkastuskäynnit lmoitetaan muutamaa viikkoa etukäteen jotta tiedetään valmistautua ja laittaa hommat hetkeksi kuntoon...henkilöstöstä ei välitetä ja sijaisia ei saa, tai ei anneta käyttää...hinnat on tasan samat tai kalliimmatkin kuin yksityisellä...


    • Anonyymi

      Sama meno päällä jokaisella yksityisellä hoivafirmalla.
      Rahat kyllä kelpaa hoidokeista viis.
      Henkilökunta vaihtuu jatkuvasti.
      Henkilökunta epäpätevää.
      Ruoka on mitä sattuu mössöä.

      Hoidettavien hygieniasta ei välitetä,kusisssa / paskasissa vaipoissa,
      makuutetaan päiväkausia.
      Joissakin on siivoojat,kiinteistöhuolto,keittiö henkilökunnat laitettu hoitajien listoihin,
      että saadaan näkymään henkilökunta suurempana,mitä todellisuudessa on.

      Kyllä mainoksissa kehutaan paikkoja maasta taivaisiin,että täällä on hyvä palvelu,
      ja kodikkaat olosuhteet,hieno ja osaava henkilökunta.
      Pitkät paskat tälläisille valheille.

      • Anonyymi

        Älkää maksako tyhjästä
        Iso ei hoitoon nostakaa syyte tekemättömät työstä ja katteet omista laskusita


    • Anonyymi

      Hienoja paikkoja, suosittelen :)

    • Anonyymi

      Ei nimiä mutta kerro meillekkin. Mitkä tahot määräävät ja miten se ilmenee ?, onko määrääminen pitkällä aikavälillä tapahtuvaa epäsuoraa sakihivutusta ja keiden harjoittamaa, kirjoituksistasi voisi olla hyötyä suojatujille. Kirjoita rohkeasti jotta olisi helpompi ennaltavarautua puolustautuen ?. Jos hankalapaikka tulee.

    • Anonyymi

      Joo neljä tonn i i hoidosta per vanhus.
      Hoitajille ei jää palkaa minne kaikki raht menee.

      Hoitajat vajhtuu kun ei oo kivaolla samssa paikassa koko jjan paljasttuu että ei lopuenlopukis te yhtään mitään.

      Monet ekstraaj t on selaiisii seuralaisii.

      Attendon. Hoitsu.

      • Anonyymi

        Nimiä ieinvoi laitaa tietosuojan ja turvallisuuden takia ettei omaiset ryhdy toimenpiteisiin ja la vaatii palveluun ja rahoille vastinetta.

        Valitkaa vantaakaupunkinjohdolle


    • Anonyymi

      Meillä on myös omia kokemuksia Jaspiksesta. Hoitohenkilökunta on aivan ala-arvoista, jatkuvaa asioista valehtelua, välillä ei muisteta onko hoidettava syötetty koko päivänä, omaisia kohtaan käyttäydytään sikamaisesti ja jos jostain huomauttaa niin porukassa naureskelevat selän takana. Ruoka on välillä aivan sian ruokaa, veteen tehtyä muusia ja löysää , mukamas jauhelihakastiketta. Kun oli valitettu hoitajalle jostain asiasta niin hoitaja kiljaisi 'että vie ukkos sitten kotiin jos ei hoito kelpaa'. Hoitajien käytöstä saa kokoajan varoa. Kalliimmat tavarat 'hukkuvat' aina jonnekin...epäilen henkilökuntaa ja kaikinpuolin luotto heihon on mennyt. Ja hoidettavaa makuutetaan jatkuvasti vain sen takia ettei hoitajat viitsi pukea hoidettavaa ja laittaa pyörätuoliin. Samaan syssyyn voi laskea sairaanhoitajan ja johtajan joka on saanut parhaimman hoivakodin palkinnon....hahhaa..oikein naurattaa.

    • Anonyymi

      Olin Aviopoliksessa perehdytys vuorossa,oli tarkoitus aloittaa siellä keikkatyö. Huonon kokemuksen takia en sinne enään mene.Perehdyttäjäni oli todella ilkeä ihminen minua kohtaan.Ei nähtävästi tykännyt pärstästäni.Ei saanut istua asukkaiden seurassa juttelemassa edes pienen hetken,sanoi että täällä tehdään töitä eikä aikaa ole seurusteluun.Kun piti kuulemma käyttää maalaisjärkeä ja tyhjentää juuri silloin tiskikone.Aikaa oli kyllä hänellä käydä iltavuoroon aikana tupakalla.Ei esittely itseään ei hoitokotia ei hoitajan tehtäviä ko.vuorossa.Ei halunnut tehdä kanssani tiimityöskentelyä.On siinä kanssa perehdyttäjä,niinkuin ne mainostaa sitä kuinka hyvin siellä kaikki on ja hyvä perehdytys .Kyllä vanhuksetkin tarvii lähellä oloa ja yhdessä oloa aina kun siihen on muuntyön puolesta aikaa.Oli kyllä niin huono kokemus,en kyllä suosittele ainakaan sitä yksikköä.Muu henkilökunta oli ok.tämä yksi ihminen pilasi koko yksikön maineen.Aikuinen ihminen eikä minkäänlaista käytöstapoja ollut.Ei nähtävästi halunnut minua sinne keikkailee,siinä kyllä hän onnistui erittäin hyvin.

    • Anonyymi

      Itse ollut töissä noin 5v ajan ja kun tulin sain saman tien paskaa niskaa kuinka en ole hyvä hoitaja ja en osaa hoitaa työtäni. Sairaanhoitajat todella tylijä tulee hengittää niskaa ja käskeilee. Mitä vittu itse tekee saatana juoo kahvia ku meillä on saatana niskat jumissa ja pitää saatana hoitaa kuka tuuraa ja kuka ei tule. Pomo ei ota mitää meijjän sanoja tosissaa kun sanotaa joo ei pysty tekemään töitä jos tulee koko ajan paha mieli siitä et sairaanhoitajat tulee huutaa kurkku täysin sammutakaa tv no miksi pitää sammuttaa kun asukkaat katsovat sitä tai että pistää meidän tekemään heidän töitä ja jos ei tehä nii ei saada vuoroi ja antaa meistä huonon palutteen sairaanhoitaja jenni surkein työntekiä joka on vittu kyllästyny sen duunii jopa asukkaiden omaiset ovat valittanut hänestä kuinka ilkeesti hän on palvellu asukkaita ja sanonnu älkää antako ruokaa ne kummiski kuolee tommonen pitäisi olla seinöjen takana. Ja maijja esittää jotai vitun hyvää hoitajaa kun omaiset tulee on eri ihminen kun he eivät ole siellä.
      Onneksi en ole enää tuolla paskassa paikassa enemmän käy sääliks raukkoja asukkaita jotka ansaitsevat parasta hoitoa ja palvelua.
      Jos asukkainen omaiset näkevät näitä haastakaa noi paskiaset oikeuteen.

      • Anonyymi

        Eli jaspis attendoon ei kannata hakea töihin ? Itse asun 5min päästä ja ajattelin unelma työpaikka kun on lähellä .
        Nyt kun luen näitä tekstejä nii en oikein viitsi hakea


    • Anonyymi

      Tervetuloa hoitokotiin kun aika on...

    • Anonyymi

      Joo, ne!

    • Anonyymi

      Itsekin olin töissä hetken jaspiksella. En suosittele menemään, todella huono työilmapiiri, epäkohtelias henkilökunta. Alimitoutuksella ja hoitajat vaihtuvat.

    • Anonyymi

      Näiden firmojen ainoa tarkoitus on tehdä omistajistaan miljonäärejä.

    • Anonyymi

      2024 tilanne sama VantaaKerava omassa hoivakodissa Malminiityssä. Kenelläkään ei nimilappuja tai sitä onko lähihoitaja vai hpiva-avustaja.Nyt emme saa tietää kuka hoitaja hoitaa ja ketä vuorossaan, ketä on aamuvuorossa, ketä iltavuorossa, salamyhkäistä, piilotetaanko hoitajavaje näin.
      Vanhuksella, nuistisairaallakin on oikeudet ja kuulluksitulemisen oikeus, joka vuorossa pitäisi hoitajan tulla sanomaan, että hei olen hoitajasi.

      No monta hoitajaa onkin siirtynyt muualle töihin ja lisää lähtee, Hurraa Vake!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2013
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1731
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe