KAIKKI USKONNOT ON TAIKAUSKOA!

ghhdss

Suuri määrä samaan uskontosuuntaan kuuluvia ei tee uskonnosta jotain muuta uskontoa suurempaa.Yhteisöllisyys ja tiukka tiettyjen traditioiden orjallinen noudattaminen ei tee mistään uskonnosta sitä uskoteltua oikeaa oppia.
Kaikki uskonnot ovat olleet aivan pihalla tuonpuoleisesta elämästä ihmisen niistä alkujen ajoista asti jolloin alettiin keksiä ensimmäisiä jumalia.

Vuosituhannet ei ole tuoneet asiaan minkäänlaista selvyyttä.Maailman tuhannet uskonot/uskomukset ovat tasan tarkkaan tietoinensa samalla viivalla.

Brasilian ja Afrikan viimeiset alkuasukas heimot uskontoineen voivat olla yhtä ylpeitä uskomuksistaan kuin maailman viisaiksi luullut valta uskonnot.
On käsittämätöntä että tätä ei ymmärretä vielä 2000 luvulla.
Ihmiset taistelevat sellaisen asian puolesta jolla ei ole merkitystä tähän
elämään silloin kun elämme tätä pientä elämäämme pitkässä maailman historian kulussa.

Miljardien vuosien kiertokulussa olemme olemassa vain millisekunteja.Kannattaa se aika ihailla maailman moninaisuutta ja pitää siitä huolta .Jokainen ihminen syntyessään on myös uskomattomien sattumien yhteensattumaa.

On parempi huolehtia ja ihaillen seurata kanssaihmisten tekemisiä kuin käyttää aika päivittäin miettien kuolemaa ja siitä kuviteltuja romanttisia taivaita jne.

Jokainen kyllä tutustuu niihin kyllä kuoltuaan.Ja se on kaikille täysin arvoitus vielä mitä siellä on.
Tulee myös säilymään , koska tuhannet vuodet tätä ennen ei ole tuonut siihen valaisua.
Kaikki mitä on viisaat papit ja "jopa profeetat" keksineet on ihmisen vilkkaan mielikuvituksen tulosta.
Nyt myös voidaan kehitellä alulle uusi uskonto johon helposti voisi olla miljoonia uskovia sadan vuoden kuluttua kun vain alulle laittaja on tarpeeksi karismaattinen massojen
manipuloija.
Taru Sormusten herrasta olisi jo hyvä tulevan uskonnon raamattu.
Siitä vain kehitystyö alulle.

36

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Väinäöinen

      Kallistun kannallesi noissa uskonasioissa. Ovathan ne milenkiintoisia ilmiöitä sinänsä, mutta ovat todella vain ihmisten vilkkaan milikuvituksen tuotteita. Kalevala olisi oikein sovelias Uskonkirja meille suomalaisille. Kuumilla hiekka-aavikoilla syntyneet tarinat ovat vieraassa ympäristössä täällä pohjolan hangilla.

    • Käykää lukemassa tekstini kristinusko ja siellä Jeesus-palstalla tekstini JEESUS TEKEE ONNELLISEKSI! niin on se ainakin minun vastaukseni aloittajalle.

      Vai miksi te uskotte, että on aitoa kultaa, vaikka katin kultaa on maailmassa riittämiin?

      Aivan samoin se että maailmassa on lukemattomia uskontoja ja uskomuksia ei todista, että ne kaikki olisivat samasta lähteestä kotoisin ja olisivat valhetta ja mielikuvitusta.

      Kristinusko ei ole syntynyt villeimmästäkään ihmisen mielikuvituksesta, vaan sen on antanut ja järjestänyt meille pelastukseksi se Jumala ja Luoja, joka on ilmoitettu hänen
      kirjassaan Raamatussa.

      Ja tässä maailmassa on ihan tarkoituksella lukematon uskontojen kirjo, että ihmiset jos mahdollista tulisivat petetyiksi, ja eivät missään nimessä tulisi tuntemaan kristinuskoa, joka on ainoa todellinen ja todellisuuspohjainen usko.
      Kuules nyt vaan esim. muhamedilaisia, että nyt muka meidän uskomme olisi se oikea ja muut olisivat pakanoita!

      Muiden uskontojen pyhissä teksteissä on aina enemmän tai vähemmän tietoa, joka ei pidä paikkaansa, mutta koetahan löytää jotain keksittyä kristittyjen Raamatusta, moni
      on sitä yrittänyt, mutta aina vesiperän vetänyt; ei ole ketään, joka olisi uskottavasti
      väittänyt, että muka Raamattu vetää vesiperän!

      Päinvastoin, mitä enemmän Raamattua lukee, sitä todemmaksi se vahvistuu, sillä se Jumalan kirje, ja hän haluaa, että me uskomme totuuteen ja todellisuuteen ankkuroimme-eikä suinkaan valheeseen ja todistamattomiin taruihin.

    • fyysikko5
      • fyysikko5

        Osittain Einsteinin perusteelisen fysiikan tutkimisen ansiosta graviaatioaallot havaittiin tutkijoiden keskuudessa aivan muutama kuukausi sitten. http://www.space.com/31922-gravitational-waves-detection-what-it-means.html Niiden olemassaolo kyllä tiedettiin jo kymmeniä vuosia sitten, mutta niiden verifioiminen oli äärimmäisen vaikeaa. Gravitaatioaaltojen löytyminen voi välillisesti johtaa siihen, että ihmiskunta saa uutta tietoa maailmankaikkeudesta.


    • vastaus1111

      Nm.Miikanaahum.
      Valitettavasti kirjoituksessasi tuomitset heti toiset uskonnot.Tuo on juuri se juupas eipäs kina joka on vaatinut miljardien ihmisten hengen vuosituhansien aikana.
      Mihin ne uskonto kiistoissa kuolleet uhrit on menneet?

      Ihmisellä on luontainen taipumus uskoa yliluonnoliiseen ja uskominen on hyvä siihen asti jos ei tuomitse toisen uskon toteemia.Risti kristityillä ja,ns pakanoilla joiksi muita uskoja kristityt väittää on omat veistetyt toteemit.Keneltäkään ei ole pois jos niiden luona käy rukoilemassa ja saa arkeen helpotusta on vain hyvä asia.
      Vikaan mennään pahasti siinä jos aletaan kinata kuin kaksivuotiaat hiekkalaatikolla että minun hiekkakakku on paras kakku.
      Vaikka valtauskonnoista on kirjoitettu paljon on ne tietoinensa aivan yhtä heikoilla tiedoilla kuolemasta.Kaikki tieto aiheesta on kuviteltua ja oletuksia.

      Monet uskonnot on myös todella pahasti ohjeineen tästä ajasta pahasti jäljessä.
      Koko lähi-itä ollut vuosituhannet tiukkojen uskontosääntöjensä vanki .Jääneet sinne 2000 vuotta vanhojen sääntöjensä kahletimiksi.Pahinta niissä on pelolla hallinta.Myös kristinusko on pitkälle pelolla mielen hallintaa.Helvetti on tuomio jos teet tiettyjen sääntöjen vastaisesti.
      Ihmiset ovat uskontojensa vankeja niin taloudellisesti kuin myös henkisesti.
      Intiassa kastijärjestelmän kahleet jne jne....Tuhansia esimerkkejä

      Vanhoille uskonnoille tekisi uudet päivitykset hyvää.
      Ja kaikkialla maailmassa täytyisi olla YK:n alaisesti olla kielletty politiikan ja uskontojen sotkeminen keskenään.Isossa osassa palloa on jo hyvin onnistuttu mutta paljon on vielä tehtävää.

      Uskonnot ovat olleet yksi pahimpia vallankäyttäjiä kautta historian ja tehneet luottamuksen ja epäluulon kuiluja ihmisten välille.

      • Totta on, että ihmisiä on hyväksikäytetty ja petetty jos jonkin sortin uskontojen varjolla, mutta aidossa kristinuskossa jos mennään niin kuin pitää Raamatun-uskon oppikirjan mukaan, ei ole mitään tällaista.

        Kukaan joka raamatullisesti toimii ei pakota ketään uskomaan niin kuin kristitty esim. käyttämällä väkivaltaa tai sillä uhkaamista tahi petosta. Ja jotka noin ovat toimineet, ovat toimineet todellisesti vastoin kristinopin opetuksia.
        Montako paikkaa löydät, että esim. Paavali tai Jeesuksen opetuslapset olisivat väkivaltaa käyttäneet Raamatusta?
        Ja se, että eräät kirkkokunnat ja niinsanotut kristityt ovat sortuneet väkivaltaan ei ole ollut Jumalasta lähtöisin.

        Luepas nyt vastaus1111 Uusi Testamentti läpi hyvin huolellisesti ja laita ylös, että montako kohtaa sieltä löytyy väkivaltaan tai pahuuteen kehoittamista.

        Eikä Vanhakaan Testamentti meitä enää voimakeinoihin ja väkivaltaan kehoita, jos sitä tulkitaan oikein, eli Uudesta Testamentista käsin.

        Väkivalta uskon nimessä kuuluu Raamatussa kartettuihin juttuihin.


    • Vastaus2222

      Nyt ei ole kyse eri uskontojen ohjauksesta väkivaltaan tai hyvyyteen vaan siitä että kaikki uskonnot kuuluvat kategoriaan taikauskomukset.

      Siitä on vaikea taitella rautalangasta ymmärrettävää mallia ,mutta jos kuvitellaan tuhansien uskontojen edustajat mustan rotkon reunalle tuijottamaan sen pimeää pohjaa.
      Jokaisella on eri vastaus ja tulkinta mitä siellä mustan rotkon pohjalla on.
      Ja kaikkien vastaus on oikea.

      Ihmiset voisi vähitellen oppia olla syyllistämästä itseään asioilla joihin kenelläkään maailman historiassa ole löytynyt varmaa tietoa.

      Elossa ollessamme riittää kun elelemme yhteiskunnan sääntöjen mukaan ja toisiamme kunnioittaen.

      Ja tuonpuoleista voimme kaikki odotella levollisin mielin samalta viivalta jokainen.
      Ilman pelkoa että siellä olisi kaikille eri lokero sen mukaan kuinka on käyttäytynyt elämänsä aikana.

      • Totta on Vastaus2222, että maailmassa on lukemattomia uskontoja, joiden väittämien totuusarvo vaihtelee, mutta varsinaiseen totuuteen niiden avulla on hankala päästä.
        Kristinusko on nyt kuitenkin uskontojen joukossa se uskontojen usko, ainoa 100%
        todellisuuspohjainen usko.
        Maailmassamme on myös valhe, ja se on yksi syy miksi uskontoja on lukemattomia;
        paholainen nimittäin oikein haluaa, että maailmassa on uskontoja ja uskomuksia
        mahdollisimman paljon, koska hän haluaa jos mahdollista hukuttaa kristinuskon ja
        Jeesuksen opetuslapseuden loputtomaan uskojen ja uskontojen suohon jos mahdollista, että ihmiset turhaa askaroisivat ja eivät aitoa kristinuskoa löytäisi.

        Ja tuonpuoleista voi levollisesti odottaa vain puhdassydäminen kristitty, sillä vain
        tällaisen Jeesus ottaa kotiinsa Taivaan Paratiisiin hänen kuolemansa hetkellä.

        Ja sinä Vastaus2222, mikäli kuulet minua ja otat vastaan uskossa Jeesuksen omaksi
        Vapahtajaksi, sekä häntä seuraat elämässäsi, voit tuolloin olla levollisin mielin
        ja odottaa rauhassa, että kun kuolemasi kohtaa, niin pääset siinä silmänräpäyksessä tuonne Taivaan Paratiisiin Jeesuksen luokse.

        Ja tuo Jeesuksen vastaanotto voi tapahtua vaikka rukoilemalla seuraavasti:
        Rakas Jeesus, minä uskon, että olet Raamatun opettama maailman Vapahtaja,
        minä haluan ottaa sinut vastaan omaksi Vapahtajaksi, sekä sinua tästedes seurata
        kuolemaan saakka.

        Kun tuon voit rukoilla, niin sinun käy hyvin, mutta jos niskuroit Jeesusta vastaan, ja et tahdo ottaa häntä vastaan Vapahtajaksesi ja häntä seurata, niin saat pelätä,
        sillä jos tuossa tilassa kuolet, niin ei ole mahdollisuutta päästä Taivaaseen, Jeesuksen luo Paratiisiin, vaan sinua rangaistaan ja joudut viettämään ikuisuuden
        tulihelvetissä, ja sieltä ei ole mahdollisuutta enää päästä pois.

        Mutta minä haluan uskoa sinusta Vastaus2222 parempaa, että ajoissa tajuat ottaa vastaan Jeesuksen, niin saat vastaanottaa pelastuksen ja ei ainoastaan pelastuksen, vaan pääset Jeesuksen rakkauden kohteeksi, ja hänellä jos kellä on
        rakkautta antaa sitä sitten sinullekin ylenpalttisesti, ja hänellä on tuhat ja yksi konstia vetää sinut puoleensa, sillä hänen hyvä tahtonsa on, ettet sinä vain hukkuisi ja joutuisi tuohon iankaikkiseen tulihelvetin rangaistukseen.

        Uudesta Testamentista Raamatusta kun luet, ja varsinkin evankeliumit kertovat
        kuka ja mitä Jeesus on! Jeesus on Isä Jumalan Poika, jonka Jumala antoi tähän meidän maailmaan opettamaan ja mikä tärkeintä, Jeesusta Isä Jumala rankaisi, niin että hän kärsi ristinkuoleman meidän Jumalan käskyt rikkoneiden ihmisten
        puolesta, ja tämä Jeesuksen sijaiskärsimysuhri tulee meidän ihmisten osaksi kun me uskomme Jeesukseen niinkuin Raamattu hänestä opettaa ja otamme hänet vastaan omaksi Vapahtajaksi ja häntä lähdemme elämässämme seuraamaan.


      • höpöhöpölöpö

        Uskonnot ovat kuin persereikiä, se oma haisee aina parhaimalle :) Samaa lammaspaimenten keksimää hölynpölysatua se sinunkin jahvesi ja jeesuksesi on. Todellista et siitä saa tekemälläkään, valitan.


      • Kuulepas höpöhöpölöpö uskonnot kyllä ovat kuin peräreikiä, mutta usko Jeesukseen, joka antaa syntimme ja pahat tekomme on ihan totta ja todenperäistä.
        Ja kyseessä on nimenomaan usko, ei uskonto tahi paikkansapitämätön uskomusjärjestelmä kuten esim. islaminoppi on.

        Ja jos Jeesus ei muka ole mielestäsi todellinen, niin kuinka voi selittää, että tässä hiljan opetin kristinuskoa, siis oppia kärsineestä ja syntejä ja pahoja tekoja anteeksiantavasta Jeesuksesta, Isä Jumalan Pojasta, niin koin ruumiissani ikään kuin
        rakkauden aaltoja?

        Vähän hankala selittää, että olisi psyykkinen mielenvoima, joka ajattelun voimalla olisin saanut aikaan, kun en edes tiennyt, että Jeesus voi antaa tuollaisenkin kokemuksen vahvistaakseen sen, että hän rakastaa meitä, ja että samalla tietäisin,
        että olen tehnyt juuri oikein kun olen palvellut tuona hetkenä Jeesusta.

        Eikä kannata sinun höpö pitää Jeesusta epätodellisena ja satuna, sillä jos haluat, niin
        hän kyllä vakuuttaa sinulle, että hän on Raamatussa ilmoitettu Jeesus ja kaikkien ihmisten Vapahtaja, mikäli nämä vain ottavat hänet uskossa vastaan omaksi Vapahtajaksi sekä seuraavat häntä loppuelämänsä.

        Ja usko pois vain höpö, että Jeesus sitten rakastaa sinua pohjattoman paljon, hänhän kärsi ja kuoli edestäsi ristillä, ja vain siksi, että saisit uuden elämän, johon ei kuulu pahuus, synti ja epäusko.

        Ja jos olet niin typerä, että koko elämäsi kieltäydyt ottamasta Jeesusta vastaan Vapahtajaksesi, niin silloin vasta saat pelätä, sillä tällöin kuoltuasi menet tulihelvettiin, joka on valmistettu vihollisellemme perkeleelle ja hänen enkeleilleen, ja siellä palat tulessa koko ikuisuuden ja on täysin mahdotonta päästä tuosta piinasta koskaan pois.

        Joten jos annat järjen voittaa ja heität typerän epäuskon selkäsi taakse, niin rukoile vaikka seuraavasti: Rakas Jeesus, minä tahdon ottaa sinut vastaan omaksi
        Vapahtajakseni ja sinua tästedes elämässäni seurata.

        Ja siitä se uusi elämä lähtee.


    • ehkäjälleensynnyn

      Ennen uskonnot oli tiedonpuutteesta johtuvaa kaikkeuden selittämistä ja ymmärtämistä. Sitten vallanhimo, harhaanjohdatus ja alistaminen tuli mukaan. Taikausko kehittyi psykologiseksi riivaajaksi ihmisten petollisuuden vuoksi.

      Ihminen älykkäänä ja luovana olentona rakensi uskonnot omaksi kuvakseen. Luotiin hyvän ja pahan legendat, sekä niitä edustavat olennot ja maailmat. Sitä voi kutsua myös strategiaksi kontrollointiin ja vallan hyväksikäyttöön.

      Kristinusko on julma uskonto siinä missä islamkin. Ihminen loi "jumalalliset" lait omaksi tarpeekseen, joiden "oikeuttamana" voitiin päästä haluttuun tavoitteeseen mm. harjoittamalla omaa sairaalloista brutaaliutta sekä tyydyttää vallanhimoaan. Uskontoja siis leimaa vahvasti ihmisen pimeät puolet; julmuus, narsismi, vallanhimo, kontrolloinnin tarve, ahneus, hyväksikäytön hinku jne. mikä paljastaa uskonnot keinotekoisiksi välineiksi.

      Nyt meillä taistelee kaksi erilaista todellisuuskäsitystä elintilasta; jumaluskot vs tieteellinen tieto. Tämäkin luo jännitteitä, koska tiede on kyennyt kumoamaan tonneittain uskomuksellisia "totuuksia" ja työntänyt taikauskoa jatkuvasti kauemmaksi ihmisestä.

      Uskonnot on siis väistämätön osa evoluutiota, tiedonpuutteen luomuksia, ja kuten maailmankuvasta näkyy, uskonnollisuus, uskomukset ja taikausko on siirtymässä kitumisvaiheeseen ja vähitellen ne kuolee, ja mahdollisesti kielletään niiden harhaanjohtavan ja julmuuksiin houkuttelevan luonteen vuoksi. Joskus vuonna 2916 sen ajan ihmiset ihmettelee muinaisten ihmisten hulluutta. Harhaluulot yms. on vaihtunut konkretiaan ja mahdollisesti lopulliseen maailmanrauhaan. Myös sotiminen on alkukantainen "tarve" sekä keino harjoittaa ahneutta ja vallanhimoa.

      Kunpa olisin syntynyt joskus 3000-luvulla.

    • 9939939399333333

      Uskon kahteen asiaan. Kun kävelen lumihangessa, jää sitä isommat jäljen, mitä suuremmat kengät on. Samoin jos kusen hankeen, jää jälki siitäkin.

    • alfa123om2222

      Uskonto on sitä voimakkaampi mitä enemmän sen tiimoilta on tullut uhreja. Tiede ei tee tästä poikkeusta. Tiede, joka on eniten tappanut on kiinnostavin ja eniten tukea henkivalloilta saava.

      Rakkaus tukee ja on suurin kaikista silloin kun uhreja on paljon. Joku heimo voi osata pyhityselämän ja pyhittää monia asioita, mutta jos ei uhreja synny niin pian alkaa tuo pyhityselämä maistua mälsältä.

      Marttyyrien veri oli kirkon siemen jne. Ei uskontoja kuitenkaan ihmiset pidä pystyssä, koska he tajuavat piankin tulleensa huijatuksi. Rakkaus ja muut enkelit ja henkivallat pitävät uskontoja pystyssä syystä tai toisesta.

      Filosofeista Platon jäi elämään, koska Sokrates uhrasi itsensä. Ja Aristoteles puolestaan kaiketi uhrasi eläimiä niitä tutkiessaan??? En tiedä. Totta puhuen ei Platonin filosofia ole niin ihmeellistä kuin mitä suosio antaa olettaa.

      • Änyel

        Ihmisiä he olivat. .Platon. .Sokrates. ..jne.. filosofia ... teholla en nähnyt näitä. Ihmis älykkyys on potaskaa! !


    • Äniyel

      Ymmärrän mitä puhut.. Säälin sinua..

    • Peniel

      Olisi kai helppo tuohon yhtyä... Mutta.. olin teholla ja kuolin.... sieluni oli elä ävämpi kuin ikinä Eläessäni. Oon kai ollut joskus hyvä..tai joku haluaa mulle hyvää. Kuka se ON!!??

      • Jos etsit sitä kuka todellisesti haluaa sinulle Peniel, hyvää, niin on ainakin yksi, joka
        vilpittömästi haluaa sinulle hyvää, ja hän on Raamatussa ilmoitettu Jeesus.

        Ja tämä Raamatun Jeesus rakastaa sinua niin paljon, että suostui kärsimään ja kuolemaan ristillä sinunkin edestä.

        Ja että tämä Jeesuksen kärsimys sijaisena meidän puolestamme tulee sinun osaksesi kun annat elämäsi hänelle ja otat hänet uskossa vastaan omaksi Vapahtajaksi.

        Ja tuo uskoon tulo voi tapahtua vaikka seuraavasti: Rukoile vaikkapa näin:
        Rakas Jeesus, minä uskon, että olet Raamatussa ilmoitettu Vapahtaja, minä haluan
        ottaa sinut vastaan Vapahtajakseni ja seurata sinua koko elämäni.

        Muuta ei tarvitse, että uskossa Jeesukseen pääsee alkuun.


      • hattiwatt1

        jeesus ja jahve ovat paimentolaismiehen keksimiä mielikuvitusolentoja. VT:tä ei tarivtse kauaa lukea ymmärtääkseen että jumala ei luonut ihmistä omaksi kuvakseen vaan ihminen loi jumalan omaksi kuvakseen.

        20. Mutta jos syytös on tosi, jos tytössä ei tavattu neitsyyden merkkiä, silloin vietäköön tyttö isänsä talon ovelle, ja kaupungin miehet kivittäkööt hänet kuoliaaksi

        Nainen ei aina vuoda verta menettäessään neitsyytensä, asia jonka me nyt tiedämme ja jota paimentolaismies tai tämän keksimä jumala ei tiennyt. Koska VT:n jumala on keksitty, putoaa UT:lta pohja pois. Pahoitteluni.


      • Pudotapas hattiwatt1 pohja pois raamatulta, niin sinä vietät ikuisuutesi tulihelvetissä kuoltuasi ainaisessa piinassa, joka on valmistettu saatanalle ja hänen
        enkeleilleen sekä joukoilleen!

        Ja milläs todistat että VT:n Jumala on muka keksitty ja muka sitten, että Uudesta Testamentista sitten muka putoaa pohja pois?

        Moni on tuollaista yrittänyt todistaa, mutta laihaksi on jäänyt tulokset, kun ei ole tuohon kyennyt. Nostan hattua, mikäli vain pystyt todistamaan, että Raamattu ei pidä paikkaansa!


      • hattiwatt1

        "niin sinä vietät ikuisuutesi tulihelvetissä"

        Lapsellinen satu jumalastasi ja tämän tulihelvetistä lähinnä naurattaa minua. Millainen pöhkö uskoo moista roskaa?'

        "Ja milläs todistat että VT:n Jumala on muka keksitty"

        Helposti, lähes jokainen sivu vanhassa testamentissa todistaa tästä. Esimerkiksi allaoleva käsky on paimentolaismiehen keksimä eikä minkään jumalan.

        Oletkai miikanaahum samaamieltä että kaikkivaltias jumalaolento kyllä tietäisi että nainen ei aina vuoda verta neitsyyden menetettyään? :)

        20. Mutta jos syytös on tosi, jos tytössä ei tavattu neitsyyden merkkiä, silloin vietäköön tyttö isänsä talon ovelle, ja kaupungin miehet kivittäkööt hänet kuoliaaksi


      • Penuel
        miikanaahum kirjoitti:

        Jos etsit sitä kuka todellisesti haluaa sinulle Peniel, hyvää, niin on ainakin yksi, joka
        vilpittömästi haluaa sinulle hyvää, ja hän on Raamatussa ilmoitettu Jeesus.

        Ja tämä Raamatun Jeesus rakastaa sinua niin paljon, että suostui kärsimään ja kuolemaan ristillä sinunkin edestä.

        Ja että tämä Jeesuksen kärsimys sijaisena meidän puolestamme tulee sinun osaksesi kun annat elämäsi hänelle ja otat hänet uskossa vastaan omaksi Vapahtajaksi.

        Ja tuo uskoon tulo voi tapahtua vaikka seuraavasti: Rukoile vaikkapa näin:
        Rakas Jeesus, minä uskon, että olet Raamatussa ilmoitettu Vapahtaja, minä haluan
        ottaa sinut vastaan Vapahtajakseni ja seurata sinua koko elämäni.

        Muuta ei tarvitse, että uskossa Jeesukseen pääsee alkuun.

        Olen myöhässä vastauksessani. Laitan kuitenkin.. Olen jo uskossa..sielussa tunnen itseni hylätyksi. Elämässäni on tapahtunut koettelemuksia toisensa jälkeen..Tiedän että Jumala on. Tiedän että Jeesus kuoli syntiemme vuoksi jotta me saisimme elää. He ovat..Tiedän sen..Miksi vaikka uskon..en saa olla osallinen. Miksi minulle tapahtuu vain pahaa!! ? Rukoilen enkä saa vastausta.


    • alfa123om2222

      Ei Aku Ankaltakaan putoa pohja pois, vaikka se on keksitty. Sillä esikuvina hahmoille tuon lehden on käytetty eläviä olentoja. Ehkä ei koko piirteistöä, mutta joitakin kohokohtia. Jokaisella tarulla on yhtymäkohtia elävään elämään.

      Jos laki jossain kohden tuomitsee sinut niin ei se ole syy kääntyä lakia vastaan. Anna toki almu ja elä niinkuin ennenkin. Aina kun rikot niin anna pieni uhraus ja olet vapaa taas. Hieno juttu jos omatunto toimii niin paljon, että pitää lain rikkomista pahana asiana.

    • Voi sinua.. ei uskossa ole kyse kuolemasta. .usko on elämä. Nyt ja ...Kun ruumis o kuollut. Kyse on ..sinussa on ruumis ja henki..missä on sielusi? Se joka on..Kun ruumiisi on maatunut ja henkesi katoaa..Jääkö sinun sielusi eloon!? Ei Jumala vaadi ketään tuomiolla siitä ettei ole istunut kirkonpenkissä joka sunnuntaina. .. tai kumartavat moskeijaan päin ..joka ainoa ihminen..niin sinä kuin minä... menee Jumalan eteen alastomana..pahuus ja synti paljastettuna. .niin sinä kuin minä. Ihmisen Raamatun Jumala on ankara isä..harmaa partainen ukko. Minun tai meidän on hitusen isompi. Me olemme osa Jumalaa ja me kirjaimellisesti elämme ja olemme osa Jumalaa. Maailmankaikkeus on Hän...Jumala.. Kuvittele se mielessäsi. Ihminen..evoluutio..Tiede. . Tiedekunnan on uskonto..totena esitetään asiat kunnes joku todistaa toisin. Tärkeintä on ymmärtää että kaikki mikä tapahtuu ..tapahtuu siksi että ihminen tekee ja Jumala sallii sen mukaan Johtaako se pahaan tai hyvään. Jumala on Rakkaus.

    • alfa123om2222

      Näky siitä, että menemme kuoleman jälkeen juuri Korkeimman Jumalan valtaistuimen eteen ja tuomittaviksi on näky. Ei ole mitään todisteita siitä, että hän on Jumala, jonka eteen menemme, jos menemme. Jopa Haamin jälkeläinen Nimrod oli aikanaan niin voimakas että kykeni luomaan Resen nimisen kaupunkin, jota sanotaan SE SUURI KAUPUNKI eli tuonela tai manala. Jos siis ihmiset ennen eläessään satoja vuosi vanhoiksi kykenivät luomaan tuonelan niin toki he kykenivät asettamaan itsensä sen johtorooliin ja jopa "jumalaksi".

      Raamattu on kirja joka opettaa meidät erottamaan jumalan ja epäjumalat toisistaan. Kun tunnemme raamatun hyvin, emme milloinkaan eksy pitämään jumalana vääriä kristuksia, antikristuksia tai vääriä profeettoja. Raamatussa kuvataan selkeästi se millainen tosi Jumala ja OIKEA Jumala on.

      NÄYT OVAT NÄKYJÄ ja todellisuus on todellisuutta. Jeesus sanoi: TE OLETTE ITSE JUMALIA. Kuka muu minut siis tuomitsee, joka olen Jumala (eikä muuta Jumalaa ole kuin minä) kuin minä itse. Itse minä omin sielun ja hegen voimin kasvan joko suureksi tai alistun orjuuteen. Ei ole muuta Jumalaa kuin minä. Tämä on uskontojen sanoma, vaikka harvat sen ymmärtävät. On uskontoja, jotka orjuuttavat ja filosofioita, jotka orjuuttavat, mutta oikeat uskonnot, joita ovat mm. juutalaisuus ja islam, Jehovan todistajat vapauttavat ihmisen ymmärtämään oman Jumaluutensa.

      • Penuela

        Lisään "kommenttin" kyse on siitä..elämä ei pääty kehomme kuolemaan. . Siksi juuri minun pitää huutaa tätä.voi saatan. .jos tietäisit mitä olen kokenut... voi helvetti. .Olen tehnyt pahoja tekoja. Yritin tappaa itseni..kolme kertaa. Olin hengityskoneessa. Yhä vieläkin haluaisin vain kuolla pois..Jos se olisi kuin uni. Ei ole! Se mitä en selvitä tässä elämässä..
        .vie minut hekvettiin. Minä tarvitsen sinua.


    • Jacop

      Kun joskus ajattelen Kristinuskoa, jonka yhteyteen kuulun, niin minulle tulee väkisin mieleen se yhteys, mikä on luonnolisen ihmisen, sekä hänen mielensä välinen yhteys itse kristinuskoon.
      Niin kauan kun ihminen on ollut olemassa, hän on pelännyt kuolemaa, kuten melko alkeellisetkin eläimet pelkäävät. Tähän mielen pelkoon tulee kuin tilauksesta kristinuskon julistama iankaikkisen elämän sanoma. Kehittyeenä eläimenä Homo sapines oitis hyväksyi tämän iankaikkisen elämän mahdollisuuden Kristin uskon sanomassa. Hän oivalsi, että elämällä tietyllä tavalla hän saisi iankaikkisen elämän. Olemalla kiltti kanssaihmisilleen sekä seurakuntien auktoriteeteille. Tätä kiltteyttä onkin sittemmin paljon hyödynnetty. Esm Roomalaiskatollisen kirkon suuret rikkaudet on kasattu meiltä jotka haluamme päästä taivaaseen iankaikkiseen elämään, jota kirkkomme julistaa. Kristin uskon on synnyttänyt kuoleman pelko joka on ominaista lajilleme. Tätä pelkoa on lietsoneet vielä lisäksi kirkkojemme auktoriteetit papit ja piispat ja pienemmätkin jehut. Totta kai useimmat meistä haluttaisi elää ikuisesti kuten Kristinuskokin lupaa. Kirkot, niin Suomessa kuin muuallakin on olleet pitkälle maallisen vallankäytön välineinä, ainakin Jeesuksen syntymästä asti.
      Näitä edellä kirjoitettuja mietin epä uskon aikoinani. Perinteisen Jumalan tilalle on minulle tullut Jumalaksi itse elämä. Sinulla ei ole mitään omaisuutta ei mielen ja ruumiin voimaa, joka eiolisi lähtöisin itsestään elämästä. Elämä itsessään hallitsee tuhansia aurinko kuntia, mukaan lukien Maa planetta jossa kotisi on. Jos meillä on erikseen Jeesus tai raamatun Jumala, niin nekin ovat lähtöisin tästä samasta kaikkeudesta kuin sinäkin arv nimimerkki, sekä muut rakkaat lukiat. Syvenny hetkeksi tähän sanomaani. Ajattele vaikkapa ensin ravinto ketjua luomakunnassa ja sinua itseäsi, joka kuulut samaan ketjuun, ja näin eteenpäin. miten ravinto ketju on yhteydessä yöhön ja päivään, vuoden aikoihin. Voiko siis suurempaa ollakkaan kuin kaikkeus,
      Uskon edellä kirjoittamaani Jumalaan ja olen huomannut, että hän vastaa rukouksiini. Hän antaa minulle kaiken ja vielä ylimääräistäkin.
      Varsinaiset kirkot ja seurakunnatkaan eivät ole aina vallankäytön välineitä, ne auttavat kuitenkin maailman hätää kärsiviä. Esm Suomen lähetys seura.

      • 9999999999992222

        Uskonnoillahan on hallittu ja peloteltu kansoja aina. Johtoportaiden kepulikonsteja ovat kaikki uskonnot.


    • Penuela

      Menet niin monessa asiassa harhaan. Afrikan alkuperäisen heimot ovat lähempänä Jumalaa kuin me koskaan. He eivät tarvitse luterilaisuutta. .katolilaisuutta. hindulaisuuttaa..He elävät Jumalan sanan mukaista elämää.He ovat Jumalan Kansa.

      • Variseus

        Ei yhtä ainoaa oikeaa uskoa olekkaan. Kullekkin on se usko oikea johon hän uskoo, uskokoon sitten vaikka valkosipuliin.


    • alfa123om2222

      Joka on paljon kärsinyt elämässään lienee korkeammalla tasolla monessa suhteessa kuin muut. Itse en ole 48 ikävuoteen mennessä ollut kärsimyksissä ollenkaan. Siinä suhteessa olen matalalla tasolla enkä voi ymmärtää kärsimyksiin liittyviä kysymyksiä.

      Uskonnot ovat eräässä mielessä taikauskoa. On mahdollista löytää metodeja, joilla Jumalaan voi vaikuttaa. Silloin Jumala vaikuttaa takaisin. VT:n historiateokset kertovat esim. Juudan heimon keksineen oivia menetelmiä vaikuttaa Jumalaan. Kuitenkin he joutuivat ankaraan kilpailuasemaan kun naapurikansat alkoivat matkia heitä ja myös nuo naapurikansat saivat yhteyden Jumalaan ja jumalisiin asioihin. Syntyi kilpavarustelutilanne, jossa kaikki osapuolet alkoivat mennä yli säädettyjen rajojen.

      Mutta noiden lisäksi, että Jumalaan voidaan vaikuttaa erilaisin vetoomuksin niin on myös niin, että TOTTELEMATTOMUUS ON TAIKUUDEN SYNTI. Monet ovat oppineet käyttämään tottelemattomuutta ja saaneet haltuunsa taikakeinoja. Tämäkin tapahtuu osittain uskontojen tiimoilta.

      Sen lisäksi, että uskonnot ovat jossain määrin taikauskoa niihin voidaan soveltaa myös Johanneksen Ilmestyksen varoitusta: "ne, jotka ovat iljettävän valheen orjia; menevät helvettiin". Niinpä esimerkiksi islam Haditheissa myöntää omaavansa 72 lahkoa, joista 71 menee helvettiin ja Kristityillä on 73 lahkoa, joista yksi menee helvettiin.

      Evankeliumia voidaan eräässä mielessä pitää inhottavana valheena, mutta sillä on erikoisominaisuus, että sitä noudattamalla voi löytää totuuden. Kun noudataa äärimmäistä valhetta saa lopulta selville totuuden. Kun on löytänyt totuuden Jeesus tulee ja hakee totuuden löytäneen lammastarhan portista ja vie hänet laitumelle.

    • Änyel

      Haluat todella vahvasti osoittaa "uskosi" ..Todellisuus on ettet tiedä...enkä minäkään...tiedä..kuka olin...kuka olen nyt.. mutta..jos sydämestäsi haluaisit. ..tiedät kyllä mitä teet..

    • antiuskonainen

      En pidä uskontoa hyvänä, jos se yrittää kaiken keinoin estää kehittymistä ja uskonnon oppien kritisoimisesta seuraa kuolemantuomio.

      Nyt joku uskovainen varmaan yrittäisi sanoa tähän, että jumala vaan yrittää suojella meitä löytämästä huonoja asioita, esimerkiksi fysiikasta ne asiat, millä saatiin ydinpommi toteutettua, mutta jos kerta jumala on teidän uskovaisten mielestä kaikkitietäväinen ja kaikkivoiva, niin miksi se olisi edes tehnyt mahdollisuuden ihmisille luoda ydinpommin? Vai onko jumala sadisti ja haluaa, että alamme pommittelemaan toisiamme? Siinäpä teille pähkäiltävää...

      • n.e.liö

        Islamiin puolesta en sano mitään, koska en ole muslimi. Mutta ei Raamatun Jumala ei kiellä missään kohtaa Raamattua kehitystä. Hän ei myöskään sodi täällä, vaan me ihmiset sodimme. Ei voida siis siirtää ihmisen pahuutta Jumalan syyksi. Jos Jumala tahtoisi estää pahuuden, olisi hän luonut ihmisen tahdottomaksi robotiksi. Mutta kun hän loi ihmisen kuvakseen ja antoi hänelle vapaan tahdon, on tulos tämä mikä on.
        Lisäksi ydinaseet on ennustettu jo Raamatun aikoina. Niin ainakin itse uskon. Esim. Ilmestyskirja puhuu asioista, jotka sopivat erittäin osuvasti ydinaseeseen. Täytyy muistaa sitä lukiessa, ettei Johannes ollut nähnyt mitään meidän aikamme vempeleitä, vaan pyrki kuvaamaan asioita oman aikansa valossa.
        13. Ja kuudes enkeli puhalsi pasunaan; niin minä kuulin äänen tulevan kultaisen alttarin neljästä sarvesta, Jumalan edestä,
        14. ja se sanoi kuudennelle enkelille, jolla oli pasuna: "Päästä ne neljä enkeliä, jotka ovat sidottuina suuren Eufrat-virran varrella".
        15. Silloin päästettiin ne neljä enkeliä, jotka hetkelleen, päivälleen, kuukaudelleen ja vuodelleen olivat valmiina tappamaan kolmannen osan ihmisistä.
        16. Ja ratsuväen joukkojen luku oli kaksikymmentä tuhatta kertaa kymmenen tuhatta; minä kuulin niiden luvun.
        17. Ja tämänkaltaisilta minusta näyttivät hevoset ja niiden selässä istujat näyssä: ratsastajilla oli tulipunaiset ja tummansinervät ja tulikivenkeltaiset haarniskat; ja hevosten päät olivat kuin leijonain päät, ja niiden suusta lähti tuli ja savu ja tulikivi.
        18. Näistä kolmesta vitsauksesta sai kolmas osa ihmisiä surmansa: tulesta ja savusta ja tulikivestä, jotka lähtivät niiden suusta.
        19. Sillä hevosten voima oli niiden suussa ja niiden hännässä; niiden hännät näet olivat käärmeitten kaltaiset, ja niissä oli päät, joilla ne vahingoittivat.
        20. Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä.
        21. He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan.


      • Jacop

        Kyllä Jumala oman sanansa raamatun mukaan on sadisti.


    • Jacop

      Miksiköhän onkin lähdetty kehittelemään esim kristin uskoa. Minäpä vastaan ainakin yhteen syyhyn: Kun nyt kaikki melko alkeellisetkin eläimet pelkäävät kuolemaa ja näin pelkää ihminen myös, niin hänessä heräsi toive ajattelu, että elämällä tietyllä tavalla hän eläisi iankaikkisesti, joka käsitys on sittemmin levinnyt kaikkialle kristinuskon keskuuteen. Voidaan siis todeta, että koko kristin usko perustuu toive ajatteluun iankaikkisesta elämästä. Todellisuudessa kuoleman pelko on lajien säilymisen kannalta välttämätön paha.
      On ihan ihmeellistä sekin miten sitten mikään Jumala voi heitellä ihmisiä tulijärveen jos kerran olemme hänen luotujaan hän on siis synnyttänyt meidät tänne kurmottaakseen meitä helvetin tulessa. Loppujen lopuksi ihminen itsessään on jo syytön siihen, että hän on yleensä olemassa. Näin siis pahuus niin kuin hyvyyskin on peräisin meidän ulkopuolisista tekiöistä, kuten Jumalasta ja saatanasta. Tälläisen käsityksen raamattu ainakin minulle antaa, en hen koht usko kuitenkaan raamattuun se menee yli minun hilseen kuten sanotaan.
      Onko esm ristinusko niitä varten joilla ei ole kykyä itsenäiseen logiikkaan ja ajatteluun vaan heille on annettava valmis ajatus malli elämästään ja olemassa olostaan.
      Kun nyt esm sanotaan, että jumala on rakkaus, niin luehhan vanhaa testamenttia, tekeekö mikään rakkaus niitä hirmu tekoja, joita jumala israelin kansalla teetti heidän erämaa vaelluksensa aikana. Jumala antoi kuitenkin Israelilaisille käskyn. Älä tapa! Jumala kuitenkin tapatti Israelilaisilla kaikki ne pakana kansat joita he kohtasivat paimentolaisina ollessaan. Hyvä palstalainen! Jumala siis on raamatun mukaan myös epäluotettava hän sanoo toista ja tekee toista.
      Korkein asia mihin uskon on minulle itse elämä sinäänsä ja kaikki mitä siihen kuuluu, se on myöskin sinun Jumalasi rakas lukia, koska itsestään elämästä meille tulee hyvät ja pahat. Minä miellän elämän siten, että kuuluminen tähän suureen elämän yhteyteen on onni ja etuoikeus minulle kuten sinullekkin ja muille olennoille. Muut Jumalat on mielikuvitus rakennelmia ja ihmisten pelotteluja!!

    • alfa123om22

      Usko kehitykseen on sekin kaksiteräinen miekka. USA panosti 1960-luvulla kuulentoon kaikki voimavaransa. Sen tähden jäi paljon muuta tekemättä. Autoteollisuuden kilpailukyky ei pysynyt japanilaisten tahdissa. Ja muukin teollisuus paitsi tietotekniikka kärsi.

      Intialaisten mielestä kuulennon asemesta olisi varat pitänyt keskittää esim. autiomaiden tekemiseen viljaviksi kasteluverkon avulla. Merivesistä olisi pitänyt oppia poistamaan suola ja sattamaan se kasteluvedeksi.

      Nykyinen maailma on kasvanut tietotekniikan ympärille mikä saattaa vinouttaa kehityssunnan alalle, joka ei ole ikuinen, vaan taantuessaan romahduttaa kaiken. Kehitysusko on kulkemista veitsen terällä. Yhteen alaan satsataan muiden alojen kustannuksella. Tietotekniikka vaatii yhä enemmän sähköä ja vaarallisten paristojen ja akkujen tuotantoa.

      Lyhyesti: Biosfäärin voimavarat ovat rajalliset. Niiden yksipuolinen keskittäminen teknosfäärin ja infrastruktuurin rakentamiseen hintaan mihin hyvänsä saattaa joskus tulevaisuudessa romahduttaa kaiken perustan. Tarvitaan kansaivälistä työnjakoa ja globalisaatiota.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      62
      1735
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      1064
    3. 45
      1035
    4. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      63
      980
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      939
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      909
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      860
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      815
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      798
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      762
    Aihe