Mäntsälän uutistarjonta; paluu 70-luvulle

UoleviYrjänkallio

1970-luvun alussa Porvoossa julkaistava Uusimaa-lehti oli meidänkin paikkakunnan päälehti. Se uutisoi niukasti Mäntsälän asioita ja niinpä etsittiin lehdentekijää paikkakunnalle. Syntyi Mäntsälä-lehti, Reijo Alangon perustamana, jonka Uusimaa koitti heti kampittaa perustamalla Mäntsälään oman lehden Mäntsälän Seudun päätoimittajanaan Pekka Rantala. Vuosien kamppailun jälkeen Uusimaa lopetti perustamansa torpedon.

Myöhemmin kahden ison lehtitalon ja yhden pienemmän paikallisen kilpailu aina viime vuosiin asti päätyi keskittämiseen. Meillä on nyt Mäntsälän Uutiset.

Nyt ollaan taas lähes 60-luvun ja 70-luvun alun tilanteessa, jossa toimittajat vain käväisevät tekemässä muutaman jutun Mäntsälässä. Tänä keskittämisen aikakautena paikallislehdellä on tärkeä tehtävä, jota ei voi täyttää vain sivuhommana.

12

319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juijuijui

      Mäntsälän sähkö on vastuussa nykyisin uutistarjonnasta Novos lehdellä.

    • kalliiksitulee

      Nämä ilmaisjakelut täyttävät nyt ns.uutistarjonnan.Kovasti kaipaan paikallista uutisointia jopa päättäjien aihe-alueilta.Miten ja mitä päätetään jne..Yksittäinen toimittaja ei tässä tilanteessa paljon voi.Vaikka halua ja tarvetta olisikin.Mäntälä-lehti jakoi mielipitetä silti se tuotti oikeaa sisältöä ja tiedoittamista.Myöskin tapahtumiin ennättivät juttua tekemään.Ilmais jakelua tietysti toimitetaan mainostajien ehdoilla.Mielenkiinnolla jään odottamaan paikallislehteä.Sanotaan,että kaikki löyttyy sieltä sivuilta bittimaailmasta.Seulo sitten jos pystyt sen joka on aitoa ja paikallista.Yleisöpalstat sentään vinkkaavat ilmaisjakelussakin , mitä meillä on meneillään.
      Mieleeni tuli kun Kotokartanoa tyhjennetään vauhdilla.Syytä ei kerrota paitsi säästöt niin olisiko yhteyttä Kotokartanolla ja kotouttamisella.Viittaan lukijapalstan tämänpäivä kirjoituksiin.

    • Hermoksu

      Mäntsälässä ei paikallislehteä, ei matuja >>> paikallislehdet kiellettävä

    • UoleviYrjänkallio

      Virkamiesten valmistelussa olevista asioista toivoisi tietoa myös lehdestä. Kannattaa ottaa nykytekniikka avuksi. Neljännesvuosittain kukin johtava virkamies olisi videohaastattelussa. Videot kunnan tai lehden nettisivuille.

    • kalliiksitulee

      Jostain lehdestä sai lukea,että kunnantalolla olisi jotai hässäkkää ollut kun kokous oli meneillään.Käsittelyssä näitä tänne otettavia tulokkaita.Oisko ollut viisanta kysellä kuntalaisten mielipiteitä ennakkoon.Eikä antaa huhupuheiden perusteella mielipiteitä.Miksi tuosta on niin vaikeaa kertoa etukäteen.Nykyinen tilanne saa herkästi mielen ilmaisuihin.Jotka eivät pysy hallinnassa ilman virkavallan vähäisiä resusseja.Ehkei valtuutetut ole kuunnelleet kuntalaisia herkällä korvalla.Millätavalla tai miten virkamiehet ovat ohjailleet päättäjiemme toimia.Kuka on tutkinut mikä on meidän kuntalaisten etu.Mollaamatta tai syrjimättä joitakin valtuutetturyhmää.

    • aikatuli

      Onko tietoa tulevasta paikallis sanomalehdestä.Oikeita uutisia.

    • sesiitä

      Rexamin viitat vaihtuneet.Uuden tekijän nimiin.

    • Huruukko32

      Torille sitten turisemaan

    • hiljaahiljaan

      Ball-lukee seinällä,että viitoituksessa.Nähtävästi se yrityskauppa meni läpi Rexamin alku-aikoina kerrottiin,että parivuotta ja vaihdos tulee.Saas nähdä miten kauan nyt.Haitanneeko nuo mitään.

    • valitettavasti

      Näyttää se vähäinen mu.ilmaisjakelulehti sammuvan.Täytynee totuttautua hevosmiesten tietotoimistoon.

    • teeitseuutinenjos

      Paikallislehtenä ilmaisjakelu lehti.Siellä henkilöstö vaihtuu.Päätoimittaja,ja Tanja ainakin.Kaipaan ihan oikeaa paikallislehteä.Nykyisellään mäntsälänuutiset ei riitä kattamaan tiedottamisen tarvetta.Mainostajat siis maksavat ja se näkyy.Näkyvää muutosta on tullut eikä ihme kun lukee toimitus ja konttori kokoonpanoa.Puhumattakaan,että sähköposti juttua ei lukija sivuille ei saa.Hyvin tämä lehti voisi olla jonkun tilatun lehden viikkoliite.

    • siisvasenykskaks

      On se mukavoo kun ei paikallisia uutisia ilmaisjakelussa kuin mainosten sekaan iskettyjä haistatteluja.Soronnoo ja kertaviikko.Lopettakaa tuonkin jakelu ja se mainoslehtien nivaska.Ei täällä honkongia ole lähimain.Sohvat on nähty satoja kertoja kodinkoneet ihan samaa.
      Ai et lue ne uutiset netistä.On se nättiä halpuuttamista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      77
      5756
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2516
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1758
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe