City katsastus kehäkuja

pettynnyt

Kannattaa olla seuraamassa itse katsastusta, jos sattuu katsastajalla olla paha päivä niin vika lista on pitkä kuin nälkävuosi.Ne viat joita autoomme merkattiin ja veimme merkkihuoltoon, pyörittelivät vikalistaa käsissään, koska kyseisiä vikoja ei edes ollut.
On hinnatkin noussut siihen mallin , että tällä hetkellä Hyvinkään kallein katsastusasemakin.Onneksi uusintakatsastuksen voi tehdä muuallakin

17

2310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eienääkoskaan

      Kävi ihan saman lailla reilu vuosi sitten samassa paikassa. Vein auton korjaamolle. Ihmetteli myös vikalistaa, kun ei heidän mukaan olisi tarvinnut osia vaihtaa. Menin uusintakatsastukseen ja paikalla oli paikan pomo, jolle näytin katsastusmiehen vikalistaa ja korjaamon kommenttia niihin. Pomo otti palautteeni asiallisesti ja sanoi, että kyseisen katsastusmiehen tekemisistä on tullut palautetta muiltakin. Sanoi myös, että kyseisessä tapauksessa olisin voinut pyytää toista katsastusmiestä katsomaan autoni uudelleen, jos olin sitä mieltä, että vikoja laitettiin paperiin "hatusta". Korjautin autoni kuitenkin vikalapun mukaan. Osat vaihdettiin ja auto meni uusinnassa läpi, mutta paska maku jäi paikasta.

    • ääliökö

      Samoin Vantaankosken katsastusasema. Käytin autoni siellä ja katsastusmies hylkäsi auton jonkun takatukivarren takia! Noo vein auton merkkiliikkeeseen ''korjattavaksi'' ja kolme eri asentajaa kävi toteamassa, että tukivarsi ei vaihtamalla kummene! Noo vaihdatin sen kuitenkin ja menin uusinta katsastukseen samaan paikkaan ja halusin saman äijän katsomaan tulosta. Kerroin kaverille, että minulta meni 230 € aivan hukkaan! Kaveri meni aivan naamaltaan punaiseksi ja kertoi, että kun hän on sen niin päättänyt, niin se pitää vaihtaa! Sanoin sille, että tähän asemalle en tule enää ikinä ja sata muutakin kaveria tuskin tulee tänne, kun kuulevat juttuni!! Onko todella katsastusmiehillä näin suuri valta??!!

    • Köyhäpaska

      Älä vittu vingu jos sun paskasta autosta on joku rikki, vittu mee ostaa uus auto, eiku hups ei sul oo varaa :DD

    • Gatsaa

      No joo. Kaikki tietää tapauksen. Sinne voi viedä kun haluaa itselle ongelmia. Vie a katsastus kalliokiertoon kun haluat asiallisen kohtelun. Saat sen autollesi ja itsellesi.

      • Joppariltaostettu

        Minä vein kalliokiertoon, näin tasan yhden ihmisen joka oli katsastusmies, mutta kaikki mahdolliset viat kaivoi esiin, sellaisetkin, jotka olivat menneet läpi vuosikausia, asiallista toimintaa kuitenkin.


    • Peltimies

      No onpa aiemmin kirjoittaneilla ollut huono tuuri, vai mistä johtuu että kirjoitatte noin negatiivisesti? Taloussanomat on listannut Suomen katsastuskonttoreita ja Hyvinkään CityKatsastus sijoittuu maanlaajuisesti 30 eniten tyytyväisyyspisteitä saaneiden joukkoon.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001863475.html

      • Anonyymi

        Lista perustuu Trafin laatimaan listaan, jossa laatukriteerinä oli hylkäysten määrä. Periaattena : Kun paljon hylkäyksiä niin konttori tutkii auton perusteellisesti. Keskimäärin joka neljäs auto hylätään. Sii konttorille tultaessa ja sieltä lähtiess joka neljäs auto on joko ympäristö tai hengen vaarallinen. Ja koska viat eivät synny juuri konttorille mentäessä niin vaarallisia autoja ovat tiemme täynnään. Valitettavasti onettomuustilastot eivä tue tätä väitettä.


    • Anonyymi

      Katsastus miehet työtään ja spottaa ongelmia mut kyllä kyseisessä katsastusasemalla on enemmän katsastajan asenne ongelma työn tekoon ja ihmisten palveluun. Respan täti oli mukava

    • Anonyymi

      Minulla ainakin ihan hyvä kokemus Hyvinkään City katsastuksesta . Kyllähän se maksoi kun menin suoraan ilman ajanvarausta, mutta olikin kiire. Ajanvarauksella olisi ollut halvempaa. Ihan tuon taloussanomien listauksen mukaan valitsin katsastuspaikan. Oli sellainen tuntuma ,että siellä on todennäköisesti suht koht myös tarkastuksen laatu kohdillaan ja niin oli mielestäni.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001863475.html

      Vikaakin oli, mutta ei hylkyä aiheuttavaa.Hyvä oli kun kerrottiin mistä pitää korjata,ettei pääse vika pahentumaan.

    • Anonyymi

      Kolme kertaa olen käyttänyt kahta ei autoa katsastuksessa City-katsastuksella Hyvinkäällä ja joka kerta on mennyt auto huomautuksitta läpi, vaikka kumpikin autoista oli jo noin kymmenen vuotta vanhoja, mutta säännöllisesti huollettu merkkikorjaamossa? Olen juuri varaamassa aikaa kolmekuukautta sitten ostamalleni parivuotta vanhalle Fordille!

    • Anonyymi

      Hyvinkään citykatsastuksessa paikan pomo katsasti ja heti aloitti auton silmittömän hakkaamisen, jonka vuoksi aloin kuvata kuinka atoani hajotetaan. Pomo kävi käsiini kiinni ja alkoi vääntämään, ei saanut kuvattua hävitettyä ja soitin poliisille. Ei ole moista koskaan muualla sattunut ja tuota katsastajaa kannattaa vältellä. Trafi valvoo katsastajia ja sinne kannattaa ilmoittaa epäasiallisesti käyttäytyvistä

      • Anonyymi

        KOVA ON MIES.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        KOVA ON MIES.

        Vai ei saanut paha katsastusmies kuvattua hävitettyä ja poliisi sai asiasta tietoa. Olikohan tuo auton omistaja kuitenkin vienyt vanhan, läpiruostuneen Datsuninsa vahingossa romuttamolle?


    • Anonyymi

      On päinvastaistakin kokemusta tuosta karsastustoimistosta. Kun merkkiliike vuosihuollon yhteydessä väsäsi korjattavia kohteita ennen katsastusta, niin katsastaja ilmoitti etteivät ne vaadi korjausta ja opasti asiassa näyttämällä kohdat. Autoliikkeen vedätys ei mennyt läpi ja asiaskas teki johtopäätöksensä.

      • Anonyymi

        Tuo ketju tunnettu
        - tekee mielellään pitkän vikalistan.. ja turhasta. Koska merkkiliike ei ala korjaamaan niitä vikoja.

        t. mieti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo ketju tunnettu
        - tekee mielellään pitkän vikalistan.. ja turhasta. Koska merkkiliike ei ala korjaamaan niitä vikoja.

        t. mieti

        Tarkennan viestiäni. Vikalista oli merkkiliikkeen ja unohtui katsastuksen ajaksi etupenkille kiire kun oli , koska katsastuskin jäi viimeiseen päivään. Kun kysyin onko koko lista vain kyseisen merkkiliikkeen vedätys, hän vain hymyili. "Leima" tuli, enkä merkkiliikkeessä ole käynyt, mutta harmina on se, että muutamiin säätöihin tarvitaan merkkiliikkeen oikeutus, koska kaikilla korjaamoilla niitä ei ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkennan viestiäni. Vikalista oli merkkiliikkeen ja unohtui katsastuksen ajaksi etupenkille kiire kun oli , koska katsastuskin jäi viimeiseen päivään. Kun kysyin onko koko lista vain kyseisen merkkiliikkeen vedätys, hän vain hymyili. "Leima" tuli, enkä merkkiliikkeessä ole käynyt, mutta harmina on se, että muutamiin säätöihin tarvitaan merkkiliikkeen oikeutus, koska kaikilla korjaamoilla niitä ei ole.

        Viimeisen kymmenen vuodea ajalta pelkkää positiivista sanottavaa.Ainut epäkohta on kallis hinta ja epäselvä hinnoittelutaulukko nettivarauksissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      585
      1023
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      940
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      806
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      721
    Aihe