JEESUS TEKEE ONNELLISEKSI!

Kyllä se vain on tämä kristinuskon Jeesus, joka lopulta tekee jokaisen onnelliseksi, joka vain uskoo häneen niin kuin Raamattu opettaa!

Ja mistään muualta kuin Raamatun Jumalan tyköä, Jumalan, jossa on Isä Jumala, Poika Jumala sekä Pyhä Henki, ei löydä niin täydellistä rakkautta kuin tämän Jumalan tyköä!

Sitä rakkautta, jota ensin on mainitussa Jumalassamme ei voi oikein järjellisesti kuvailla. Mutta ajattele... Isä Jumala antoi Poikansa Jeesuksen kärsiä ihan meidän käskyt rikkoneiden ihmisten puolesta, puolesta, että meillä olisi mahdollisuus saada uusi elämä, joka on puhdas.

Ja niin paljon Jeesus meitä rakastaa, että hän suostui Isä Jumalan tahtoon ja kärsi ristin kuoleman ja rangaistuksen, vaikka se oli vaikeaa, että me syntiset voisimme saada uuden elämän.

Ja me pääsemme tuosta uudesta elämästä Jeesuksessa osallisiksi kun päätämme hänet ottaa vastaan omaksi Vapahtajaksi, sekä lähteä seuraamamaan häntä ja hänen tahtoaan elämässämme.

Meidän tarvitsee vain kun olemme ensin vakuuttuneet, että Jeesus on Herra ja se Vapahtaja joksi Raamattu hänet tuntee ja hänestä opettaa, rukoilla vaikka seuraavasti:

Jeesus, minä tahdon ottaa sinut vastaan omaksi Vapahtajaksi ja sinua seurata elämässäni!

Muuta ei sitten alussa tarvitakaan, kuin että tuontapaisesti ottaa Jeesuksen vastaan, ja hän vastaavasti tulee Pyhän Hengen työnä asumaan uuden opetuslapsen
sydämeen, ja asuu siellä sitten ikuisesti!

Ja minä varoitan teitä lykkäämästä päätöstä ottaa Jeesus vastaan tuonnemmaksi, sillä tätä ei voi tehdä loppumattomiin. Jos ihminen lykkää uskoontuloa pidemmäksi
aikaa kuin hänellä on Jumalalta armon aikaa ja mahdollisuus tulla hänen yhteyteen,
niin loppu on kauhistava:

Joka aina kieltäytyy tulla Jeesuksessa armahdettavaksi, sekä häntä seuraamasta,
joutuu tällainen onneton rangaistukseen, ja hän viettää sitten ikuisuutensa tulessa
piinattuna tulihelvetissä sen sijaan, että olisi voinut viettää ikuisuutensa täydellisen
onnellisena Taivaan Paratiisissa Jeesuksen luona, minne uskovat kuoltuaan menevät.

Eli olkaa viisaita, tänään kun kuulette Jeesuksen kutsun tulla hänen luokseen, niin älkää lykätkö tätä tärkeää päätöstä, sillä mistä tiedätte, että huominen tulee ja että
teillä muka olisi mahdollisuus lykätä vastaanottaa Jeesus huomiseen?

14

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tunnettakaikesta

      Alkua voin ymmärtää, mutta toi rakkaus ja viha uhkaus ei valitettavasti toimi.
      Jos onnellisuus perustuu tälle pohjalle, se kuulostaa mielipuolisuudelta.

      • Kyllä Jeesus rakastaa kapinoivaakin ja ymmärtää mistä syystä joku ihminen häntä vastaan kapinoi. Ja Jeesus pyrkii voittamaan kapinoijankin sydämen itselleen juuri
        hänenomaisella kaikkivoittavalla rakkaudellaan.

        Osaa toki Jeesus käyttää kovempiakin keinoja, että ihminen kovia kokeneena ymmärtäisi Jeesukselle elämänsä antaa; moni on joutunut kokemaan esim. huumemaailman kaikessa kovuudessaan ja raadollisuudessa, että on viimein Jeesuksen päälle ymmärtänyt.

        Ei kukaan ole ennaltapäätettynä Jeesuksen vihan kohde, mutta sitkeällä kapinalla kapinan perään ja jumalattomuutta jumalattomuuden perään ja näitä tarpeeksi kauan harjoitettuna ihminen hankkii itse itsensä Jeesuksen vihan kohteeksi, ja tämä
        tällainen viettää sitten ikuisuutensa rangaistuna tulihelvetissä kuolemansa jälkeen.

        Ja kun kokonaiset kansakunnat tuollaista tekevät, hankkivat he päälleen Jumalan
        rangaistustuomiot; noin tulee käymään Suomellekin, että me ymmärtäisimme kansana, että miten pahasti me kansakuntana Jeesusta vastaan toimimme.

        Jumala on myös tuomion Jumala ja hän vaikka on rakkaus, niin yksikään ei häntä
        kiusaa yli hänen asettamansa rajan harjoittamalla jumalattomuutta ja pahuutta.


    • Kyllä Jeesus varmasti pelastaa monta vanhaa piikaa, joka ei miehestä mitään tiedä, mutta haluaa haaveilla miehestä.

      Mutta jos miehestä jotain tietää, niin voin kertoa, että eivät ne kovin ihmeellisiä ole.

      Miehet taas, jotka eivät saa naista, tai inhoavat naisia, lähtevät seuraamaan jeesusta. Kristus, kuten myös Krisna ovat siina mielessä jänniä otuksia, että voivat olla kaikkien kanssa yhtäaikaa.

      Tutustu itseesi, tosi-ihminen on sinussa itsessäsi, sinä itse.

      • Kyllä se fari.g Jeesus käy omaksi Vapahtajaksi sille jolla ei ole naista ja sille jolla on nainen, sekä hänelle joka ei saa naista, näin miehistä kun puhutaan Jeesus käy Vapahtajaksi ihan kaikille ihmisille, jotka kykenevät ymmärtämään, että hän on Raamatun opettama Jeesus, ihmisten Vapahtaja.


    • Arska8765

      Tosi upeeta on kun kerran pääsee ikuiseen elämään. Se on jotain tosi mahtavaa. Paratiisimainen ihana elämä,joka ei lopu koskaan. Kyllä Jumalan tarjoamat asiat on moninverroin parempia kuin paholaisen tarjoamat asiat. Myös se on mahtavan hieno lupaus, kun Jeesus sanoi, että voimme pyytää mitä tahansa Jumalalta Jeesuksen nimessä, ja saamme kaiken jos vain se on Jumalan tahdon mukaista ja olemme uskollisia Jumalalle ja pyydämme sitä uskoen. Ja hienompaa on olla Luojan puolella kuin pahaa koko ajan tekevän paholaisen puolella.

      • My_Jesus

        Ei tällä pääse ikuiseen elämään, mutta on helpompi elää elämää, kun tietää, että on yrittänyt jättää taakseen Jumalan luoman valtakunnan sillä oikeutuksella, mitä ihmisille on annettu. Se, että ihminen on luomakunnan kruunu, velvoittaa meitä kaikkia tavalla tai toisella.

        Kieltämättä minullekin on tullut joskus sellainen flow-elämys, että pitäisi uhrata itsensä vaikka tappamalla lääkkeillä, kun tässä on se kestämäni raja ikuiselle elämälle.

        Minusta ei ole kuitenkaan ennen aikojani kuolleena mitään hyötyä tuleville sukupolville. Sen sijaan mulla on esimerkiksi aivan mielettömän upeita kasvissyöjiä, jotka ovat huolissaan planeettamme tulevaisuudesta. He ovat kaiketi sitä parasta luokkaa, joille Jumala uskoi tärkeän tehtävän.


      • My_Jesus

        Etkö ollenkaan kaipaa Jeesuksen ihmetekoja? Hän esitti niitä aika ajoin uskottavuuden nimissä? Joka uskoo, näkee. Olen jo nähnyt.


    • Voisitko pyytää, että antaisi anteeksi meidän 100 miljardin velat, En usko että onnistuu.

      • näinsaNoo

        Pyytää voit noita miljardi velkoja, mutta kun ei oo Jumalan tekemiä, niin tekijän kontolle. Sanoohan sanakin: älkää olko kenellekkään mitään velkaa. Roomalaiskirje 13:8.


    • My_Jesus

      "teillä muka olisi mahdollisuus lykätä vastaanottaa Jeesus huomiseen?"

      Yrittäkää nyt ymmärtää, että me olemme saaneet Jeesuksen elämäämme jo lapsuudessamme. Siihen asiaan perustuu koko elämämme, jos aiomme siitä selviytyä. Siitä ei voi irtisanoutua.

      Jumala koettelee meitä, mutta meillä on päämäärä. Päämäärämme on tulla Jeesuksen kaltaisiksi, ei häneksi. Jeesukseen liittyvät tarinat oli ja olisi helppo lapsenkin ymmärtää.

      Esimerkiksi oma lapsenlapseni on saanut eettisesti varmaankin yhtä hyvän kasvatuksen kuulumatta kirkkoon. Meillä on sukupolvissa sisäistettynä asiat, jotka ovat tärkeitä.

      Minun on helpompi kuolla, kun tiedän, että tietyt asiat jäävät elämään jälkeeni. Elämä sinänsä on välillä raskasta. Mieti vaikka Björn Wahlroosia, jolla on tosiaan se oikeus ottaa tämä kaikki myöhemminkin vastaan, jos kantti kestää.

      • Miksi sinä My_Jesus puhut omiasi, sillä ei kaikilla ole Jeesusta elämään saatuna lapsesta lähtien, esim. minä en lapsena tuntenut Jeesusta ja tein pahaa jo ihan muutaman vuoden vanhana kun yritin mm. työntää erään tytön, joka oli luonamme
        hoidossa leikkilastenvaunut rekan alle, ja hommassa oli se hyvä puoli, ettei se onnistunut.

        Olen nyt ollut uskossa vajaa 29 vuotta ja voin vakuuttaa, että olisin kuin kekäle helvetistä, jos en olisi ollenkaan ottanut Jeesusta vastaan Vapahtajakseni, sekä häntä seurannut.

        Eettisyydellä on tietty arvo ja on ihan hyvä jos jälkipolvelle saa opetettua mahdollisimman pätevän etiikan.

        Mutta jos sinä saat opetettua perinnöksi kestävän uskon Jeesukseen, Raamatun Jeesukseen, on se paras perintö jälkipolvelle ja niin hyvä kuin paras etikka onkin,
        niin tämä Jeesuksen usko on valovuosia parempi kuin paraskaan etiikka.


    • Hihhuuli

      Niin, Jeesus sanoi, että "Älkää ruvetko kantamaan VIERASTA iestä, yhdessä uskottomain kanssa, jotka kantavat kaikenlaisia taakkoja, joita omat oppineensa päällensä heittävät". "Minun ikeeni on sovelias ja kuormani keveä"
      Mutta silti:"Paljon ihmeellisempiä te tulette tekemään mitä minä, sillä synnytte uudempaan aikaan, kun ette jatkuvasti riko itseänne ja muita, suurehkoilla taakoillanne, joiden kantaminen on vain egonsa ylentämistä." Joka itsensä ylentää se alennetaan, ja joka alentaa itsensä sen vuoksi, että tulisi ylennetyksi, minkä palkan hän siitä saa, koska siltä jolla ei ole, otetaan pois sekin mitä hän luuli omistavansa".

    • "JEESUS TEKEE ONNELLISEKSI! "

      Jeesus-laiva tekee ihmisestä onnellisen työn sankarin.

    • Etta_Ettspråk

      Lunasta pääkallolippusi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      305
      3517
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      252
      1973
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      97
      1414
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1333
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      91
      1285
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1188
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      59
      1164
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1024
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      986
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      904
    Aihe