Nooan arkki löydetty

saku8763456

Monet epäilee, mutta kyllä Raamattu on luotettava ja aito kirja Jumalalta. Pelkästään muinaisesta vedenpaisumuksesta on valtavasti todisteita: Mm. korkeilta vuoriltakin löytyy simpukoiden kuoria ja jäännöksiä ja maankuoressa ja kallioissa on näkyvissä selkeet uurteet,jotka kertovat vedenpaisumuksesta. Myös on Nooan arkki löydetty tai oikeastaan sen säilyneet ja kivettyneet osat. Maanjäristys Turkissa sijaitsevalla Araratin vuorella paljasti arkin Araratin vuorelta. Löydön ovat varmistaneet mm. arkeologi Ron Wyatt ja Turkin hallitus ja Turkin ilmavoimien lentäjä. Käypä katsomassa : totta-on.fi linkit Nooan arkki ja arkkia katsomassa. Siellä on myös värillinen ilmakuva Nooan arkista.

19

313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PasiToivonen
      • Eksymys_suurta

        Valitettavasti on maan päällä paljon erilaisiin valheisiin uskovia kuten litteään maahan ja evoluutioon ja muihin tällaisiin.

        Raamatussa on Jumalan antama totuus niistä asioista, jotka ovat kerrotut selvänä totuudellisena tietona meille kaikille ihmisille.


    • skepakko
    • jee-jee-zeesus

      Raamattu totisesti on pelkästään totta. Siksi myös lepakko on lintu, eikä nisäkäs! Koska raamatussa niin sanotaan! Kaikki biologit jotka muuta väittävät, ovat paholaisen asialla testaamassa uskoamme!

      • käännökset_vaikeita

        Raamatun käännökset vaikeita sillä tekstit vanhoja, mutta Jumalalta anomalla Jeesuksen nimellä voi oppia tuntemaan hyvää Jumalaa, toki näemme Jumalan hyvät luomistyöt täällä ja moninaisina ja ihminen kuvakseen luotuna ja arvokkaimpana.


      • Pupppuppup

        Ja yksi märehtijöistä on jänis.


      • miettikää

        just kyl se niin on et jos ihminen todella uskoo omiin uskomuuksiinsa niin siitä tekee itselleen totta. eli ei se tarkoita että jokaisen vastaantulijan pitäisi olla samaa mieltä jeesuksesta tai jumalasta niinkuin monet uskovaiset koittaa pakonomaisesti sepittää. joo nooan arkki oli totta ja siihen mahtu monet villieläimet sulassa sovussa ilman yhteenottoja. silkkaa unelelmointia ja fantasiaa mihin kääntyneet haluaa uskoa kun toivo elämään on mennyt.


    • Mielenkiintoista_on

      Mielenkiintoista olisi käydä siellä paikalla ja tutkia kohdetta tutkalla, joka pystyisi metallipohjoiset kohdat osoittamaan.

    • Tarkkaväännös

      3Moos.11:19. Haikara ja sirriäislajit, harjalintu ja yölepakko. Biblia (1776). Haikara ja mäkihaukka lainensa, puputtaja ja nahkasiipi.

    • Open_University

      "Probably" - Onslow said.

    • »Monet epäilee, mutta kyllä Raamattu on luotettava ja aito kirja Jumalalta.»

      Syytäkin on epäillä. Näin on yksinkertaisesti siksi, että ihmisten tiedetään pystyvän kirjoittamaan kirjoja sekä esittämään niissä keksimiään abstraktioita asioista joita ei ole mitenkään objektiivisesti todistettu. Jumalia ei ole objektiivisesti todistettu.

      »Pelkästään muinaisesta vedenpaisumuksesta on valtavasti todisteita: Mm. korkeilta vuoriltakin löytyy simpukoiden kuoria ja jäännöksiä ja maankuoressa ja kallioissa on näkyvissä selkeet uurteet,jotka kertovat vedenpaisumuksesta.»

      Menneisyydessä on tapahtunut vaikka minkälaisia tulvia, liittyivätpä ne sitten järvi-, tai merialtaissa tai jokiuomissa tapahtuneisiin muutoksiin. Nämä ovat luonnollisia ilmiöitä, jotka on selitettävissä luonnollisesti. Raamatun kuvaama vedenpaisumus on fysikaalisesti mahdoton:

      1) Mannerjäätiköt ovat ajoitettavissa, ja niitä on osoitetusti ollut olemassa ja toiminnassa paikoillaan miljoonia vuosia ennen ihmisten ilmestymistä (ja siten siis väitettyjä Nooan arkinkappaleiden alkuperää) maapallolle. Jää kelluu veden päällä. Täällä ei ole voinut olla globaalia tulvaa, joka olisi peittänyt vuoretkin.

      2) Mistä tulvavesi olisi ollut peräisin? Vuoret peittämään riittävän vesimäärä ei ole voinut tulla maankamarasta, koska maankamaran olisi vastaavan tilavuuden verran täytynyt romahtaa alaspäin; tämä olisi ollut paljon tulvaa mahtavampi katastrofi, eikä tästä ole mitään merkkejä. Moisten vesimassojen tuleminen avaruudesta olisi epäuskottavaa, koska esim. vaaditun jäämäärän sataminen tänne komeettojen muodossa olisi aiheuttanut jälleen aivan muunlaisen katastrofin kuin vain tulvan.

      »Myös on Nooan arkki löydetty tai oikeastaan sen säilyneet ja kivettyneet osat.»

      Kuka tahansa voi löytää lankunpätkiä maasta ja väittää niitä vaikka miksikä.

      »Löydön ovat varmistaneet mm. arkeologi Ron Wyatt ja Turkin hallitus ja Turkin ilmavoimien lentäjä. Käypä katsomassa : totta-on.fi linkit Nooan arkki ja arkkia katsomassa. Siellä on myös värillinen ilmakuva Nooan arkista.»

      Odottelemme sitä päivää kuin tuollaisten löytöjen "varmistumisesta" saamme lukea vertaisarvioiduista tiedelehdistä hihhulisivustojen ja -kanavien sijaan. Nyt ihmiset please; älkää jaksako jankata näitä puhkijauttuja ja ympäri ämpäri kumottuja tulvamyyttejänne. Jos teidän on pakko apologetisoida, niin koittakaa keksiä jotain muuta kuin tieteellisesti epäuskottavaa sepitettä!

      • Korjaanpa hieman tällä täydennöksellä tuota lipsahdustani, että jää kelluisi veden päällä. Sanotaan nyt mielummin näin, että kelluu vedessä, kun useimmiten isommat jäävuoret kuitenkin lähinnä ovat veteen peittyneitä, vaikka sen varassa kelluvatkin. Oleellistahan oli tietysti se, että tulvaveden olisi pitänyt riuhtoa irti ja kappaleiksi mannerjäätiköt - mitä ei kuitenkaan ole tapahtunut.


    • EnUskoSatuihin

      Haha! x) Ei muutako tervemenoa sinne minne nyt sitten olettekaan menossa.... tosin tahtoisin sanoa että elämä eletään täällä ja kun kuollaan se on siinä... olet madon ruokaa....

    • monella-vuorella-on

      Nooan arkki on varmasti totta, koska se on löytynyt niin monelta vuorelta!!!

    • Puhuva-aasi

      Jes.54:9. Sillä tämä on minulle, niinkuin olivat Nooan vedet: niinkuin minä vannoin etteivät Nooan vedet enää tulvi maan ylitse, niin minä vannon, etten enää vihastu sinuun enkä sinua nuhtele. Raamattu kyllä, kieltää vannomisen.

    • olishansekiva

      Niin no laitappas nyt linkkiä tjms. vähän niinku vaikka Egyptin pyramideista että missä tämä pyhäinjäännös on niin sitä voi mennä sitten katsomaan?

    • Olen taipuvainen ajattelemaan, ettei Ron Wyattin arkki ole Nooan arkki, koska Raamattu riittää Jumalan lapsille. Heidän ei tarvitse pönkittää uskoaan muinaisjäännöksillä. Ei edes Torinon käärinliinalla. Sana elävöittää ja pitää elossa. Muistakaamme, että lohikäärme on MESTARIHUIJARI.

      5Moos. 8:3 Hän nöyryytti sinua ja antoi sinun nähdä nälkää, ja hän antoi sinulle mannaa syödä, jota et ennen tuntenut ja jota eivät isäsikään tunteneet, opettaaksensa sinut ymmärtämään, että ihminen ei elä ainoastaan leivästä, vaan että hän elää jokaisesta sanasta, joka Herran suusta lähtee.

      Joh:
      4:1 Kun nyt Herra sai tietää fariseusten kuulleen, että Jeesus teki opetuslapsiksi ja kastoi useampia kuin Johannes
      4:2 - vaikka Jeesus ei itse kastanut, vaan hänen opetuslapsensa -
      4:3 jätti hän Juudean ja meni taas Galileaan.
      4:4 Mutta hänen oli kuljettava Samarian kautta.
      4:5 Niin hän tuli Sykar nimiseen Samarian kaupunkiin, joka on lähellä sitä maa-aluetta, minkä Jaakob oli antanut pojalleen Joosefille.
      4:6 Ja siellä oli Jaakobin lähde. Kun nyt Jeesus oli matkasta väsynyt, istui hän lähteen reunalle. Ja oli noin kuudes hetki.
      4:7 Niin tuli eräs Samarian nainen ammentamaan vettä. Jeesus sanoi hänelle: "Anna minulle juoda."
      4:8 Sillä hänen opetuslapsensa olivat lähteneet kaupunkiin ruokaa ostamaan.
      4:9 Niin Samarian nainen sanoi hänelle: "Kuinka sinä, joka olet juutalainen, pyydät juotavaa minulta, samarialaiselta naiselta?" Sillä juutalaiset eivät seurustele samarialaisten kanssa.
      4:10 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jos sinä tietäisit Jumalan lahjan, ja kuka se on, joka sinulle sanoo: 'Anna minulle juoda', niin sinä pyytäisit häneltä, ja hän antaisi sinulle elävää vettä."
      4:11 Nainen sanoi hänelle: "Herra, eipä sinulla ole ammennusastiaa, ja kaivo on syvä; mistä sinulla sitten on se elävä vesi?
      4:12 Et kai sinä ole suurempi kuin meidän isämme Jaakob, joka antoi meille tämän kaivon ja joi siitä, hän itse sekä hänen poikansa ja karjansa?"
      4:13 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jokainen, joka juo tätä vettä, janoaa jälleen,
      4:14 mutta joka juo sitä vettä, jota minä hänelle annan, se ei ikinä janoa; vaan se vesi, jonka minä hänelle annan, tulee hänessä sen veden lähteeksi, joka kumpuaa iankaikkiseen elämään."
      4:15 Nainen sanoi hänelle: "Herra, anna minulle sitä vettä, ettei minun tulisi jano eikä minun tarvitsisi käydä täällä ammentamassa."

      • Hyvä superfilosofia. Mikä tahansa todiste Raamatun jumaluudesta tai Jumalan olemassaolosta on väistämättä väärä, koska se Raamattu riittää...

        Eipä joudu usko koetukselle.


    • Anonyymi

      Terveisiä Nooan Arkilta, tulin juuri sitä katsomasta, Turkissa Masher vuoren rinteellä.
      Siellä se on, Arkin suojelualueen vastaanottokeskuksen alapuolella rinteessä, kuin tarjottimella. Kansiosa on luhistunut, kerros maan päällä ja yksi kerros maan alla. Kohde on tutkittu nykyaikaisilla NR luotaimilla. Tutkijoina Turkin valitsema korkeimman tason
      komissio, yhdessä Erzurumin yliopiston argeologisen tutkimusryhmän kanssa.
      Tämä on tiedettä, tutkittu ja todeksi havaittu. Tämän on vahvistanut Turkin hallitus. Turkin hallitus on erottanut alueen luonnonsuojelu alueeksi. Ollessamme paikanpäällä, siellä kävi tasainen turistien virta aamusta -iltaan. Jos tämä ei olisi Nooan Arkki, niin mikä sitten, laiva lähes 2km. Korkeudella, keskellä,suurta vuoristoerämaata? Jos tähän tieteelliset kriteerit täyttävään tutkimuskohteeseen ei voisi luottaa, vaikka sen itsekin voi nähdä ja todeta? Mihin tieteen tutkimukseen sitten?
      Kannattaa käydä katsomassa. Ystävällinen vastaanotto ja hämmästyttävä esihistoriallinen kohde, kuin tarjottimella edessä.
      Veikko Kokkonen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      7996
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      38
      2893
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      120
      2208
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1865
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      11
      1616
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1378
    Aihe