Twin Peaks Official Cast 2017

217Nimeä

http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/twin-peaks-revival-official-cast-887317

"Showtime's Twin Peaks revival has unveiled its official cast list, and it's a long one.

On Monday, the pay cabler and executive producers David Lynch and Mark Frost confirmed the 217 returning and new actors on board for the project ahead of its 2017 debut. The list of participating actors comes after months of silence from the team behind the beloved series. Among the many surprising names set to appear include David Duchovny, Laura Dern, Michael Cera, Ashley Judd, Jennifer Jason Leigh, Amanda Seyfried, Naomi Watts and even Lynch himself.

Among the notable names missing from the list are original series stars Lara Flynn Boyle, who played Donna; Piper Laurie, who played Catherine; and Michael Ontkean, who played the sheriff."

Twin Peaksin 3. kautta varten on siis vahvistettu 217 näyttelijää, ja lista kyseisistä nimistä löytyy täältä: http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/twin-peaks-revival-official-cast-887317

7

92

Vastaukset

  • Myös Heather Graham puuttuu listalta.

  • Windom Earle ei ole ilmeisesti mukana.

  • Olinko näkevinäni pölkkynaisen kuvassa, eikö se kuollu joku kuukausi sitten?

  • Ilmeisesti pölkkynainen ennätti olla joissakin kohtauksissa.

    • Juu, pölkkyrouva nähdään sarjassa.


  • Puhukaa suomenkieltä, please, nyt olemme Suomessa, olin aikoinani Twin Peaksin harras ihailija, se oli paras ohjelma minkä Hollywood on koskaan tehnyt, hyvät näyttelijät ja pikkutarkka rauhallinen ohjaus ja käsikirjoitus ja nytkö ensi vuonna siihen saadaan jatkoa, jäädään odottamaan, niin ja millä kanavalla ja saadaanko vanhat jaksot ensin.

  • Mutta Mike J.Andersson ei taida olla mukana?!? Miksi ei ja kuka siellä killassa nyt tanssii, jos siellä käydään?!?!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.