Kiitos Päättäjille ja aktiivisille vanhemmille

OnnellinenLoppu

Aamu- ja iltapäivätoiminta järjestetään edelleen kaikille määräaikana paikkaa hakenneille
0-2 lk.oppilaille, josta sydämellinen kiitos Kunnan Päättäjille ja Aktiivisille Lasten Vanhemmille. Onneksi he löysivät yhteisen sävelen löytäessään hyvän ratkaisun lasten turvallisuudesta tinkimättä.
Suurimalle osalle lapsiperheistä päätös oli paras mahdollinen, ja ratkaisu suuri helpotus.

Toivoisin että löytyisi myös tarvittaessa pientä maksuakin vastaan koulukyyditys heille harvoille 0-2lk.oppilaille , jotka syystä tai toisesta eivät tarvitse aamu- ja iltapäivätoimintaa ja joiden matka ylittää kome kilometriä.Näin saataisiin kaikille onnellinen loppu ja kustannukset kuriin.

25

266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hienoa

      MAHTAVAA ! Kivi putosi sydämeltä, KIITOS !
      Luottamus päättäjiin ja uskoisin koulukyydityksen hoituvan kunnalta heille entisin perustein (3km) joilla ei ole tarvetta muuhun kuin kouluun.

      • lue.jos.uskallat

        Katsokaa minkälaista "Lasten hoitoa" On Kangasalla!! Lukekaa Kangasalan palstalta. Tai kangasalan facebook - ryhmästä. Ja sitten on vielä MV-lehti, joka kertoo asiasta. LUKEKAA !


    • OikeusTurvaan

      Onneksi päättäjiltä löytyi pokkaa perua suunniteltu arvonta, tosin laajan vanhempien painostuksen ja kyyditysten saaman julkisuuden vuoksi. Kovaa vääntöä ja valvottuja öitä se varmasti on monelle vanhemmalle aiheuttanut, joten oli se kohtuutonta alunperin edes suunnitella moista.
      Kyllä kuntalaisten ääni pitää päätöksiä suunnitellessa tulla kuulluksi ja varsinkin oikeus turvattuun lapsuuteen olla itsestään selvä oikeus. Jeesuksen sanoin , sen minkä teet yhdelle pienimmistä, sen teet minulle.

    • suomalaiset.vähemmistö

      Kuka "hoitaa" Ja minkälaista "hoitoa" ! Lukekaa esimerkki KANGASALA palstalta ! Huh Huh !

    • jgjgj

      Tuli se nyt luettua ja todettua, että vaarallisilla vesillä siellä mennään. Seurakunnan iltapäiväkerhossa on etsintäkuulutettu henkilö . Lasten parissa työskenteviltä tulisi aina tarkistaa rikosrekisteri, sekä tartuntataudit ja tehdä taustatyötä jos annetaan lupa olla lasten kanssa tekemisissä. Maahanmuuttajilla on kulttuurikin erilainen, jossa ei monissakaan arvosteta varsinkaan tyttöjä, joten puistattaa ajatuskin mahdollisista riskeistä.

      • hiv.aids.hepatiitti

        Jep, Hullua meininkiä Kangasalla !


    • VetoomusPäättäjille

      Koulukyytirajat jos vielä lasketaan entiseen, niin luottamus päätöksentekijöihin palautuisi. Oli hyvä päätös kun kaikille lapsille edelleen järjestyy tarvittaessa koulun ohella turvallinen ap-ja ip toiminta, joka on ehdoton edellytys opiskelijoiden sekä työssäkäyvien lasten vanhemmille.
      Mutta on vielä vähäisessä määrin perheitä, joiden pienemmillä koululaisilla on vaikka äiti vauvalomalla , ja kotona saattaa kotihoidossa vauvan lisäksi olla 1-4 vuotiaita, esikoulikäinen ja ensimmäistä tai toista luokkaa käyvä lapsi, niin olisi mahdotonta kyydittäminen tai kouluun ja koulusta kotiin saattaminen, sillä pienempien lasten päivä sekä päiväunirytmi menisi sekaisin, ja koulua käyvien sisarusten lukujärjestykset luonnollisesti poikkeaa toisistaan joten olisi mahdottomuus kulkea moneen kertaan tuota väliä. Joten vetoaisin vielä päättäjiin tuossa kyyditysasiassa. Se on paikallaan jos lapsi osallistuu sekä ap ja ip toimintaan niin luonnollisesti hänen vanhempansa vastaavat kuljetuksista.

    • KannattavaSatsaus

      Lapsien turvallisuus pitäisi laittaa kaiken materiaalin ja talouden edelle, se on paras satsaus tulevaisuuteen.

    • LempääläSote

      Hyvin pienestä ja hyvin pienistä näyttää enää olevan kiinni miten tärkeänä pidämme lasten turvallisuuden ja sen millaisena kuntana Lempäälä nyt ja vastaisuudessa koetaan, sekä näyttäytyy ulkopuolisille.
      Onko Lempäälä paikka joka huolehtii kuntalaisten hyvinvoinnista pienemmistä eläkeläisiin, ja onko täällä hyvä perheellisillä, yrittäjillä, työskennellä, opiskella ja käydä työssä kunnan ulkopuolella, niin että meillä löytyisi tyytyväiset asukkaat jatkossakkin ja yhdessä tekemisen meininki.
      Sote uudistus luo omat haasteensa ja miten hyvissä asemissa Lempäälä on siinä, riippuu osaltaan hyvin pitkälle miten asioita täällä pystytään hoitamaan.

      Olen sivullisena seurannut käytyjä keskusteluja ja päätöksien kulkua, ja toivon saatavan kaikkia tyydyttävä tulos.

      Kaikki yhden puolesta ja yksi kaikkien puolesta.

    • Paulig69

      Itse olen hoitanut iltapäivätoimintaa itselleni,kun naapurin muija tulee "kahveelle" melki jokapäivä ku oma muija o töissä.

      • Juhlamokkaa

        Sillä saattaa olla seurauksena hyvinkin, että naapurissa on kohta ympäristötekijöiden summana muistona iltapäivätoiminnasta joku, joka tulee myöhemmin tarvitsemaan aamu-ja iltapäivätoimintaa.


    • Yximuija

      Kaikilla on omat tärkeäksi koetut juttunsa, mutta vaarat ovat ovat sinulla 69 vapaaehtoisia, voi kahvi mennä väärään kurkkuun ; )) joten ei ole pakko juoda Pauligia, voit yhtä hyvin tarjoilla Preidenttiä.

    • Onnitellen

      Presidentti palkitsee jälleen huomenna ansioituneita äitejä. Yksi äideistä on taistellut usean vuoden kunnan päättäjiä vastaan vaarallisen koulutien vuoksi. Nyt hänet palkitaan hyvänä äitinä, joka taistelee lapsien puolesta, joten minä puolestani kiitän kaikkia niitä äitejä jotka taistelivat /taistelevat samoista asioista omien ja muiden lasten puolesta.
      Hyvää Äitienpäivää Teille.

    • samakuinedellä

      Älkää antako periksi, sillä lapsilla tulisi olla oikeus turvalliseen koulumatkaan.

    • Tärkeysjärjestys

      Palkittu Äiti joka taisteli vuosia kuntaa vastaan saadakseen turvallisemman kulkureitin lapsille kouluun, ymmärtääkseni onnistui lopulta, josta hänet nyt äitienpäivänä palkittiin. Hän ei ollut Lempäälästä, mutta on oiva esimerkki sinnikyydestä ja siitä mitä pitää tehdä huomatessaan lasten turvallisuuden olleen vaarassa. Loppukädessä ne turvallisuuteen satsatut investoinnit maksavat vuosien saatossa hyvin vähän, mutta antavat turvaa ja helpottavat vuosikymmeniä ellei satoja vuosia kaikkia muita tulevia koululaisia.
      Isommilla asuinalueilla on paljon liikennettä ja koululaisia, joten silloin olisi pyrittävä tekemään esimerkiksi kevyenliikenteen väylät molemmin puolin tietä, jos alueelta kulkee paljon väkeä samaan aikaan, eikä olisi mahdollista käyttää useampaa reittiä.
      Nämä asiat pitäisi olla kunnossa, ennen kaikkia muita investointeja, jotta kunta pysyisi elinvoimaisena haluttuna asuinkuntana, saadakseen kuntaan veroa maksavia asukkaita. Ne painavat vaakakupissa moninkertaisesti enemmän kuin mikään epäolennainen yksittäinen arkitehtuuri ja rakennus ympäristöineen.

    • sotarikolliset.lastenkaa

      MV-lehdessä jälleen juttua siitä, Kuinka lapsia annetaan matumiehille viihdykkeeksi!

      • ahdistelijamamu

        Miksi matu miehiä päästetään lastentarhoihin !!?


      • hgggttyy
        ahdistelijamamu kirjoitti:

        Miksi matu miehiä päästetään lastentarhoihin !!?

        Lapsilla pitäisi olla oikeus turvalliseen lapsuuteen, ja muut keskusteluissa tulleet epäkohdat tulisi parantaa ja rikosrekisterit tarkistaa lasten parissa työskenteleviltä. Maahanmuuttajilla on erilaiset moraalikäsitykset ja naisia, eikä tyttöjä arvosteta samaan tapaan kuin meillä, ja he ovat ottaneet omia valtuuksia kunniakysymyksenä jopa omaisiinsa, siskoihin, tyttäriin jne. tehden järkyytäviä juttuja. Toki ei pidä yleistää, mutta tiedämme että uhkat siihen suuntaan on ja lapsia ei tulisi pitää taas koekaniineina.


      • lapset.sexileluixi

        Olen täysin samaa mieltä. Ja muistakaa tapaus RAMIN AZIMI.


    • EhkäOnnistuisi

      Lapsiin kohdistuneet moninaiset vaaratekijät ovat lisääntyneet huomattavasti aiempiin aikoihin verrattuna, joten olisi suotavaa ettei lapset joutuisi olemaan pitkiä aikoja yksikseen, eikä joutuisi kulkemaan koulumatkoja montaa kilometriä. Tarkoitus ei ole syyllistää äitejä, mutta ihanne olisi että kouluissa järjestettäisiin erilaisia aktiviteettejä ja harrastusmahdollisuuksia, ja ilta voitaisiin pyhittää perheen kanssa yhdessä oloon. Tiedän että ei onnistuisi kovinkaan helposti, mutta ehkä eläkkeelle jääneet entiset urheilijat ja muidenkin alojen taitajat tai pelkkä auttavainen mieli riittäisi ja voisivat näin valmentaa vapaaehtoisesti ihan mielellään tai puuhastella niitä näitä lasten kanssa ( shakkikerhoa, liikuntakerhoa, musiikkia, piirrustusta jne.)

    • EnHyväksy

      Päättäjiä ei ole kiittäminen jos säästöt kohdistuvat lasten turvallisuuteen. Moraalitonta laittaa rahaa kaikenmaailman toisarvoiseen taiteeseen ja rakentamiseen, jos lapsilta täytyy sekin raha ottaa.

    • Kuntaeimaksaaextraa

      Mitään ap tai ip toimintaa ei tarvitsisi mielestäni järjestää kunnan puolesta kenellekään. He hommatkoon lapsilleen jotain toimintaa, jotka haluavat sellaisesta maksaa.

    • absdefg

      Jopas oli sydämellinen kirjoitus edellämainitulla ihmisellä, taitaa kyseessä olla täysin itsekäs ja empatiakyvytön ihminen, jolla ei ole tilanne tajua, eikä käsitystä lapsista, eikä nykyajan vaatimusten kasvaessa työelämässä, eikä työssäkäyvien lapsiperheiden arjesta.
      Jos me haluamme edelleen vanhempien käyvän työssä, niin pitää siihen antaa heille myös mahdollisuus, ja tuo tarvittava ap ja ip toiminta ei kestä kuin pari vuotta per lapsi, sekä toiminnalla on myös työllistävä vaikutus. Toiminnasta vastaavilla on pienet palkat ja näkisin että toiminnasta perittävät maksut kattavat pitkälle menot ja useat maksavat täyden hinnan palvelusta joka nousee huomattavasti, joten mistään sosiialiavusta ei ole kysymys. Mutta kysymys on lasten turvallisuudesta vanhempien työssä käynnin aikana, ja hyvin tarpeellinen nyky yhteiskunnassa.

      • ottakaa.lapsista.vastuu

        Jos käyt töissä ja teet lapsia, niin voit varmasti maksaa siitä, jos haluat heille jotain palveluita? Miksi ihmeessä kunnan pitäisi hoitaa sinun lapsesi? Lapset pärjäävät kyllä ilman iltapäiväkerhoakin.


    • SuomiHopeaa

      Ap ja Ip ei ole lasten palvelua, ja se on maksullista toimintaa 0-2lk.oppilaille ja vanhemmat maksavat siitä jopa tuplasti enemmän kuin vuotta aiemmin, joten se ei ole mitään hyväntekeväisyyttä kunnan taholta. Muistuttaisin vielä siitäkin että vanhemmat maksavat toiminnan hinnan lisäksi myös veroja kuntaan ja valtiolle. Valtio taas maksaa kunnille valtionosuuksia noista verokertymistä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 97
      1824
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1815
    3. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1804
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1340
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1300
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1276
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1271
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe