Juomat Virosta

Sediba

Aikomuksena olis hakea hääjuomat Tallinnasta, kaksi ihmistä ja henkilöauto laivaan. Millä laivalla edullisinta, vai tuleeko halvemmaksi jättää auto satamaan ? Kertokaa joilla on kokemusta..Tarkoitus olisi tuoda noin 50 laatikkoa olutta /lonkkua ja viinat päälle.

9

450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viro.vaihtoehto

      Entäpä jos järjestät hääpippalot Virossa? Tulee nimittäin halvemmaksi ja vieraat voivat tuoda samalta reissulta alkoholilastin omiin tarpeisiinsa.

    • Oikea_koko

      Kannattaa varata pakettiauto, muuten voi kantavuus tulla ongelmaksi. Noin 8kg/laatikko 8kg vaikka 60 laatikkoa olutta/ lonkkua/siideriä tekee jo 480kg. Tähän päälle muutaman laatikko viinejä, samppakaljaa, hieman viinaa. Menee jo yli 500kg - aika monen auton kantavuus on pienempi...Tulli on kiinnittänyt huomiota ko lasteihin. Suosittelen ottamaan "oikean" kokoisen auton matkaan.

    • ttitititi

      En ole pariin vuoteen käynyt Virossa, mut ainakin v. 2014 sai pikkukaupoista selvästi halvemmalla kuin sataman Superalkosta tms.

      • Osta

        Ei saa enää, voi olla että isoista saat nyt halvimalla - mutta hinnat ovat tasoittuneet ja liki samat kaikilla. Toki joku kauppa myy aina jonkun tuotteen halvalla, mutta harva kaikkia.


      • hintojavoivertailla
        Osta kirjoitti:

        Ei saa enää, voi olla että isoista saat nyt halvimalla - mutta hinnat ovat tasoittuneet ja liki samat kaikilla. Toki joku kauppa myy aina jonkun tuotteen halvalla, mutta harva kaikkia.

        Suurin osa viinakaupoista on siinä D-terminaalin lähellä olevan SuperAlkon ympärillä & lisäksi entinen WineStore Rimin rakennuksessa. Jos tietää mitä on ostamassa, niin pienellä jalottelulla voi kyllä kilpailuttaa hinnat.

        SuperAlko ei tosiaan ole halvin kaikessa, mutta keskimäärin siellä on halvimmat.

        Ai niin ja Prisman hinnat voi tarkastaa netistä. Siellä on joskus jotain halvempaa ja lisäksi saa tietysti bonukset päälle.


    • Kriegh

      Kannattaa laskelmissa ottaa huomioon myös tölkkien panttimaksu, kun tavaraa on noinkin paljon. Jos ottaa juomat Tallinkin Preorder-tilauksen kautta, saa juomat ilman panttimaksua. 50 laatikolta pantti olisi 120 euroa.

      Kahdella henkilöllä ja tuon suuruisella lastilla ylittyy myös useimpien h-autojen sallittu kantavuus. Sitäkin valvotaan ja voi tulla ylimääräisiä kuluja.

      • massa.maan.tavalla

        Muutaman kilon saa kantavuutta lisää, kun käy Tallinnassa tyhjähköllä tankilla ja ilman varapyörää (jos on). Tosin siinä tulee sitten persnettoa polttoaineessa, koska Tallinnassa on noin 30 senttiä halvemmat aineet. No eihän se tee jollain 50:llä litralla tietysti kuin 15 euroa.

        Kantavuudesta vielä sen verran, että auton omapainoon on laskettu mukaan kuski ja tankillinen bensaa. Eli kantavuuteen lasketaan vain matkustajat ja muu kuorma.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      445
      4778
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1702
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      93
      1438
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1339
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1296
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1171
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1065
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      980
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      865
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe