Juomat Virosta

Sediba

Aikomuksena olis hakea hääjuomat Tallinnasta, kaksi ihmistä ja henkilöauto laivaan. Millä laivalla edullisinta, vai tuleeko halvemmaksi jättää auto satamaan ? Kertokaa joilla on kokemusta..Tarkoitus olisi tuoda noin 50 laatikkoa olutta /lonkkua ja viinat päälle.

9

372

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • viro.vaihtoehto

   Entäpä jos järjestät hääpippalot Virossa? Tulee nimittäin halvemmaksi ja vieraat voivat tuoda samalta reissulta alkoholilastin omiin tarpeisiinsa.

  • Oikea_koko

   Kannattaa varata pakettiauto, muuten voi kantavuus tulla ongelmaksi. Noin 8kg/laatikko 8kg vaikka 60 laatikkoa olutta/ lonkkua/siideriä tekee jo 480kg. Tähän päälle muutaman laatikko viinejä, samppakaljaa, hieman viinaa. Menee jo yli 500kg - aika monen auton kantavuus on pienempi...Tulli on kiinnittänyt huomiota ko lasteihin. Suosittelen ottamaan "oikean" kokoisen auton matkaan.

  • ttitititi

   En ole pariin vuoteen käynyt Virossa, mut ainakin v. 2014 sai pikkukaupoista selvästi halvemmalla kuin sataman Superalkosta tms.

   • Osta

    Ei saa enää, voi olla että isoista saat nyt halvimalla - mutta hinnat ovat tasoittuneet ja liki samat kaikilla. Toki joku kauppa myy aina jonkun tuotteen halvalla, mutta harva kaikkia.


   • hintojavoivertailla
    Osta kirjoitti:

    Ei saa enää, voi olla että isoista saat nyt halvimalla - mutta hinnat ovat tasoittuneet ja liki samat kaikilla. Toki joku kauppa myy aina jonkun tuotteen halvalla, mutta harva kaikkia.

    Suurin osa viinakaupoista on siinä D-terminaalin lähellä olevan SuperAlkon ympärillä & lisäksi entinen WineStore Rimin rakennuksessa. Jos tietää mitä on ostamassa, niin pienellä jalottelulla voi kyllä kilpailuttaa hinnat.

    SuperAlko ei tosiaan ole halvin kaikessa, mutta keskimäärin siellä on halvimmat.

    Ai niin ja Prisman hinnat voi tarkastaa netistä. Siellä on joskus jotain halvempaa ja lisäksi saa tietysti bonukset päälle.


  • Kriegh

   Kannattaa laskelmissa ottaa huomioon myös tölkkien panttimaksu, kun tavaraa on noinkin paljon. Jos ottaa juomat Tallinkin Preorder-tilauksen kautta, saa juomat ilman panttimaksua. 50 laatikolta pantti olisi 120 euroa.

   Kahdella henkilöllä ja tuon suuruisella lastilla ylittyy myös useimpien h-autojen sallittu kantavuus. Sitäkin valvotaan ja voi tulla ylimääräisiä kuluja.

   • massa.maan.tavalla

    Muutaman kilon saa kantavuutta lisää, kun käy Tallinnassa tyhjähköllä tankilla ja ilman varapyörää (jos on). Tosin siinä tulee sitten persnettoa polttoaineessa, koska Tallinnassa on noin 30 senttiä halvemmat aineet. No eihän se tee jollain 50:llä litralla tietysti kuin 15 euroa.

    Kantavuudesta vielä sen verran, että auton omapainoon on laskettu mukaan kuski ja tankillinen bensaa. Eli kantavuuteen lasketaan vain matkustajat ja muu kuorma.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tehdä juhannuksena?

   Mitä 37v sinkkumies voi tehdä juhannuksena? On varmaan jo liian vanha festareille pitäisikö tyytyä vaan paikalliseen?
   Juhannus
   89
   4370
  2. Miehiltä puuttuu solidaarisuus toisia miehiä kohtaan

   Kun me too-naiset hyökkäävät raukkamaiset Wille Rydmanin kimppuun vain ani harva mies asettuu Rydmanin tueksi. Sama on nähty aikaisemminkin me too- ta
   Maailman menoa
   219
   3537
  3. Iiris Suomelan kuva

   Senaattori Jarno Vähäkainu otti sensuellin kuvan Iiris Suomelasta eduskunnan kuppilassa. Kuvassa Iiriksen reisi näkyy melkein pimppiin asti. Kuvasta n
   Kajaani
   109
   2692
  4. Suomen huutokauppakeisari tulee taas! Vieraina Auri Kananen, Sointu Borg, Pate Mustajärven tytär...

   Aki ja Heli Palsanmäki ovat nousseet koko Suomen kansan tuntemiksi julkkiksiksi Suomen huutokauppakeisari -ohjelman myötä. Nyt tätä koko kansan viihd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   2183
  5. Juhannus pilalla

   Kun en sua nää... 😥 tarkoitus oli että oisin huumorilla vihjaissut sulle että käskepäs mut käymään kahvilla jolla olisin viestinyt sulle että kyllä m
   Ikävä
   71
   1709
  6. Mikä/ mitkä lause(et)on se

   Joka jäänyt mieleesi kaivattusi suusta?
   Ikävä
   61
   1336
  7. Ässät feikki ero

   Stefanhan se siellä Sonjan ja Sofian juhannus kuvien taustalla. Kaksi tyhmää naista ja vielä tyhmempi mies. Oliko tämä ero vain epätoivoinen yritys sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1111
  8. Juhannus Oulussa 2022

   Onko Oulussa juhannuskokkoja huomenna kun huomenna on juhannusaatto jolloin kokkoja on ollut tapana polttaa ja julhia juhannusta?
   Oulu
   4
   1008
  9. Martinan tulevat kisat.

   Kyllä nyt odotukset korkealla.Niin paljon aikaa kun nainen laittaa urheiluun ja itsensä hoitoon niin kyllä pitäisi joku sijoitus tulla. Martina on sit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   804
  10. Vanhanen haluaa VKK:n varapuheenjohtajalle porttikiellon eduskuntaan

   Näin yritetään heikentää VKK:ta, joka uhkaa suuria puolueita, koska on ainoa puolue, joka ajaa kansan asiaa. https://yle.fi/uutiset/3-12507990
   Maailman menoa
   310
   733
  Aihe