Suvaitsevaisuus, kristinuskon sivutuote

LoppuSuvakismille

Miksi kristityt tarjoavat kaikkensa pakolais-statuksella oleville ja vievät esim. pikkulasten luo "opetustarkoituksessa"
http://keskustelu.suomi24.fi/t/14257376/kangasalan-seurakunta-ja-quotrikastuttaminenquot

Kai jokaiselle kristityllä on tarve olla Jeesuksen kaltainen; suvaita kaikkia ja kääntää toinen poski.
Pakolaiset ja matut tarjoavat sille mahdollisuuden. Suvakki saa tunteen olevansa hyvä. Olevansa yhtä hyvä kuin Jeesus.

Toinen puoli on sitten tämä seksi.
Siinä tulee naisten rumempi puoli esiin. Vallankäyttö.
Käytetään huonossa asemassa olevan ihmisen tilaa hyväksi ja vaihtokaupalla saadaan itselle fyysistä hyvää oloa.
Olkoon se sitten että haetaan vokista matu tekemään avustustyötä tai kotiin kokkaamaan.

Suomalainen mies on liian "tasa-arvoinen", eli ei oikeasti naisen pompoteltavissa. Matu on tavaranvaihdossa sopiva kauppakumppani. Vielä. Kun menee joitakin vuosia, sylki lentää ja luuvitoset heiluu. Kyllä Amerikassakin orjat muistivat herransa.

Suvaitsevaisuus on maailman typerin asia.
Toisaalta se on ovelin, koska siinä on hyviä puolia, mutta se menee niin helposti yli, että hyödyt muuttuvat moninkertaisiksi haitoiksi.

(Suvaitsevaisuutta on monella tasolla. Tämä oli tätä perinteistä, mutta toisenlaista suvaitsevaisuutta on veroparatiisien salliminen - se vaan on toisten palstojen aihe.)

12

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KaikkeaEiSuvaita

      Onneksi meillä on Suomessa enää vähän kristittyjä. Suurin osa on ateisteja, joilla ei ole mitään ymmärrystä muslimeja kohtaan.

      Harmi vain, että rahat kulkevat yleensä kristittyjen kautta. SRP, ulkomaanapu jne. suoltavat rahaa korruption ja elintasopakolaisten pussiin. Samalla jäävät apua tarvitsevat ilman apua.

      Luterilainen kirkko on pahin tapaus,jolta pitäisi saada verotusoikeus pois. Ovat sitä moskeijaakin rakentamassa. Uskonto todella sekoittaa ihmisen pään. Kristinusko ja islam ovat olleet olemassa erittäin vähän aikaa ihmiskunnan historiaan suhteutettuina. Silti ne ovat saaneet valtavat määrät pahaa aikaan.

      Aikoinaan meidät pakotettiin kristityiksi, nyt on seuraava Lähi-Idän "ihme" tyrkyllä. Mutta eipä taida onnistua, kun emme olekaan uskovia. Meidän täytyy sanoa suoraan, että Muhammed oli hirviö ja usko on täysin turhaa ja vaarallista. Islamia ei tarvitse suvaita kenenkään. Sen verran sairas ideologia se on. Sehän näkyy jo siitä, etteivät edes muslimit halua asua maissa, joissa islam on johtoasemassa.

    • huono-yhtälö

      Suvaitsevaisuus ja järki eivät kulje käsi kädessä, siksi tämä yhtälö ei kertakaikkiaan toimi. Suvakeilla on sama lapsellinen ajatus kun Jehovilla paratiisista, jossa petoeläimet elää sulassa sovussa ihmisten kanssa. Vaikka tämä on mahdottomuus, että leijona ja krokotiili pötköttelisivät ihmisten kainalossa vihreällä niityllä.
      Oma unelma siitä, että nämä ns. turvapaikanhakijat alkaisivat omaksua ja elää länsimaalaisittain on naurettavan naivista toiveunta.

      • Ei toimi ei... Toi jehova-juttu on kyl hyvä =D

        Pitäis lähettää safarille ja jättää sinne... Ilman aseita ja muuta varustusta...
        Siellä olisivat...


    • Jotkut sanovat että juutalaiset keksivät kristinuskon juuri siihen tarkoitukseen. Se on eräänlainen "hajota ja hallitse" strategia joka saa ihmiset suvaitsemaan vaikka ketä heidän maahan.

      Mutta toisaalta kristityt on enemmän konservatiivisia kun ateistit, ja ovat siksi enemmän maahanmuuttokriittisiä. Se on osittain se että me käännyimme pois kristillisistä arvoista joka johti kaikkien luonnollisien ja perinteisten normien ja arvojen rikkomiseen.

      Poliittinen korrektius on se todellinen vaarallinen uskonto. Ateismi ja humanismi ei toimi islamia vastaan. Toisen uskonnon voi vain voittaa toinen uskonto, siksi kristinusko on tärkeä. Siksi Eurooppalaiset ovat aina ennen onnistunut torjumaan muslimien hyökkäyksen, koska meillä oli oma usko.

      Nyt kun meillä on vain ateismi ja poliittinen korrektius, me annetaan muslimien vallata meidän maat.

      • ap__

        "Toisen uskonnon voi vain voittaa toinen uskonto, siksi kristinusko on tärkeä."

        onhan se noinkin...

        Katsoin vain että joissakin kristityissä se suvaitsevaisuus on mennyt kriittisen pitkälle. Ja varmaankin tuon mainitsemasi poliittisen korrektiuden vuoksi he saavat "vallan" kristittyjen edustajina ja toimijoina.

        Kristityillä tarkoitan ehkä myös kristillisen perinteen kasvattamia ateisteja :)
        Onhan luterilainen kunnollisuus ja rehellisyys ja työnteko ollut Suomen kansan ohjenuorana (ja menestyksen edellyttäjänä tai ainakin edistäjänä), vaikka sitä Raamatun oppia ei kiertokoulujen jälkeen olisikaan enää niin kirjaimellisesti enää kunnioitettu ;)


    • Kirvesmiesminäkin

      Vieläkö todellakin jostakin syrjäkyliltä löytyy suomalaisia, jotka kuljettavat mukanaan suvaitsemattomuutta. Vanha legendahan on kuinka erämaasuomalaisen majapaikalle tuli purossa uivia puunlastuja merkkinä yläjuoksulla olevasta naapurista. Silloin suomalainen nappasi kirveensä ja lähti tulokasta pois häätämään. Ei halunnut tutusta, eikä pyytänyt sumpille.
      Siltojen rakentaminen on parempi, asutaanhan tässä samaa maapalloa ja hengitetään samaa kaasua.

      • ap___

        Ehkäpä kirves otetaan nykyäänkin mukaan: mennään auttamaan kaveria.

        Mutta joo, jossain vaiheessa se häätäminen on muuttunut.
        Olisiko syynä se että leivän saa helpommalla eli tulokas ei ole enää uhka. Vai on muututtu enemmän seuraa kaipaaviksi? Tai ei siedetä yksin oloa...
        Tai sitten yhteiset koetut sodat ym. on opettaneet että kavereita ollaan jos saman asian puolesta taistellaan.


      • kirveenteroittaja

        Kannattaa miettiä minne sitä siltaa rakentaa! Voi käydä niin, että yön pimeydessä sitä pitkin ryömii joku pahoissa aikeissa sinun puolelle! Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla. Siinä suvakille elämänohjetta!


    • Sosad_Othersbad

      Kristinuskoon perustuva suvaitsevaisuus on loputonta.
      Yhden suvakin kohdalla se loppuu vain ja ainoastaan silloin, kun ao. hlö itse joutuu suoraan tai läheistensä kautta uhrin asemaan.

      So sad.

    • kirkonrotat

      Eikös siellä kirkon suojissa ole perinteisesti ollut Pedofiilejä, homoja ja lesbo nunnia? Aikanaan ei tulleet "kaapista" ulos. Perinne?

    • Ypli

      Kyllä siinä suvaitsevaisuudessa ja auttamisessa on vahva maku oman itsensä esille tuonnista tyyliin, että katsokaa kuinka hyviä ihmisiä sitä tässä oikein ollaankaan. On tilaisuus nostaa itsensä tavallisesta lampsijasta auttajan asemaan ja olla mahtavaa - tai ainakin luulla niin.

      • Eikösnevoismyöntäätätä

        Erittäin hyvin sanottu.
        Siitä just se kenkä puristaa. Ei ole ollut tilaisuuksia olla laupiaita samarialaisia eikä antaa kuusen oksien suojaa, niin nyt, nyt onse hetki, ehkä kerran 2000 vuodessa!

        siellä jos ei ny kuorossa niin ajatuksissa toistellaan: "Jees, Jeesus, Jeesus saa nyt aitoja seuraajia ja maailma pelastuu harmageddonilta miun ansiosta!"


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      366
      7990
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2284
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      34
      1672
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1529
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      119
      1251
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      78
      1251
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      345
      1091
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      16
      985
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      51
      958
    10. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      106
      875
    Aihe