Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miksi työtöntä rangaistaan kun töitä ei ole?

ÄläOleTyhmä

"Miksi työtöntä rangaistaan siitä, että työpaikkoja ei ole?"

Siksi että kiusaamalla työttömät saa jättämään äänestämättä joka sataa suoraan SSS-miesten EKokoomusmafian laariin, hehän äänestävät aina koska saavat porvaripolitiikasta hyväosaisten lisäetuja. Työtön ja huono-osainen sekä pienipalkkainen duunari kuvittelee äänestämättä jättämisen olevan kannanotto, kun ei vaan jaksa ja saa aikaiseksi käyttää maksimissaan puolta tuntia tähän äärimmäisen tärkeään asiaan.
Todellisuudessa edellä mainittujen ryhmien pitäisi äänestää henkensä edestä.
Jos kaikki äänioikeutetut kävisivät äänestämässä kokkarien kannatus olisi max. 12%, kepun max. 15%, muiden porvarien rkp:n ja kd:n prosentti-pari. EKokoomusmafian porvaripuolueiden kokonaiskannatus siis max. 25% persujen kanssa korkeintaan 25-30%, eli ikuinen oppositiopaikka. Mutta koska ne joiden pitäisi äänestää, eivät äänestä meillä on 12 viime vuotta EKokoomusmafian porvaripolitiikkaa.

12

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ÄäniVastapuolelle

      Työttömiä voi haukkua ja rangaista koska suuri osa työttömistä ei käy äänestämässä. Vain aktiivisesti äänestävät ryhmät kiinnostavat poliitikkoja. Äänestämättä jättäminen "kannanottona" on typerä teko ja antaa periaatteessa aina äänen niille jotka työttömiä potkivat siis oikeistopuolueille. Jokainen äänestämättä jättäminen sataa EKokoomusmafian laariin, ja työttömien sosiaalirasistinen mustamaalaaminen ja kepittäminen vain kovenee näiden vastapuolelle annettujen äänien takia.

      • pitäkäätunkkinne

        Kun ei ole ketä äänestää.Istuu siellä ketkä tahansa. Ne järjestää työn ja toimeentulon turvaamisen sijaa osallistuvaa ja vie työpanokset. Oikeeta työtä ei saada järjestettyä,mutta noita kyllä. Äijät jää työttömäks alle 50 :ppisinä kun yt rullaatit pyörii ,eikä työllisty enää ,kun kukaan ei palkkaa .Työvoimaa kun on yllin kyllin tarjolla ja asianmukaisia elämiseen kelvollisia palkkoja ei tarvii maksella näille ammattimiehille/naisille .Helpompi vissiin sanoa,että tiedot ja taidot on vanhentuneita. Sitten ollaan työttömiä kun ei mihinkään enää kelpaa ja näin yhteiskunta kun syrjäyttää ,niin tuohon päälle kun syyllistää,että työtönhän se vain on ja muuten ihan omaa syytänsä.Miksi ei mene töihin,niin ei tartte kattos enää rakoa ongelmia kun ne on itte aiheutettuja .Kun ei kukaan ratko ongelmiasi, muuten kuin vastuuttamalla itsesi niistä ,niin ketä sinä sitten lähdet valtuuttamaan asioitasi ajamaa.Menisitkä antamaan äänesi jollekulle vain senvuoksi,jotta se saa hyvät ja makoisat olo?Kyllä kai työttömät äänestäisi aivan samoin kun työssäkäyvät jos olisi sellainen taho,joka ajaisi työssäkäyvän asioita ,silloinkin kun hän on työtön,mutta kun ei ole.Nämä nostaa eläkeikää ja pistää roikkumaan työttömyysputkessa pidempään ja leikkaa etuisuuksia jolloin työttömien toimeentulot senkun vaikeutuu.Tuon edestä ei kukaan lähde lappua tiputtamaan uurnille ja pyytämään lisää samaa.


    • Helpposyyttää

      No toisaalta mitä se muuttaa jos käyt äänestämässä demareita tai vasemmommistolaisia?
      Niistäkin ehdolla on vain näitä "kultalusikka perseessä" syntyneitä joilla ei todelliseen elämään ole muuta kosketusta kuin mitä ovat ikkunasta nähneet. Eli eiköhän nämä "punaiset puolueet" viimeksi tuossa ennen 1950 lukua ajaneet köyhempien asiaa oikeasti. Viimeistään tuossa 80-luvulla jo unohtivat kansan, ja alkoivat omia etujaan hoitamaan...
      En niinkään koe että hallitus olisi se suurin syyllinen ongelmiin, vaan nämä pienemmät virkamiehet jotka ovat päässeet pätemään ja korkeampien perseitä nuolemaan.
      Heiltä menevien tietojen perusteellahan nämä jotka ovat täysin todellisuudesta vieraantuneet saavat tietonsa joiden mukaan päätöksiä tekevät. Ja nämä virastoissa olevathan pyrkivät asioita kaunistelemaan että näyttäisi että ovat hyvin työssään onnistuneet. Ja me huonompiosaiset vain emme ole halunneet toimia kuten he ovat opastaneet (eli ei olla menty töihin, lopetettu köyhtymistä, hoidettu velkojamme, muututtu terveiksi....).

      • unohdettutyöläinen

        Ei mitään.Nuo kun kuvittelevat työssäkäyviltä keräävänsä äänet ja heidän tarvitsevan poliittista edun valvontaa. Kattia kanssa, työssäkäyvillä on ammattiliitot,jotka hoitavat heidän asiat aktiivisesti ja kongreettisesti. Politiikan kautta on turvattavissa ainoastaan työläisten asiat sosiaalipolitiikana kautta ,kohdistetusti työläisiin. Jo perhepolitiikkaan mennessä mennään laajemalle saralle.

        Syystä että työttömät on unohdettu ja työtätekevät sen myötä ja etenkin se että työtätekevät tarvitsevat poliittista edunvalvontaa silloin kun heidän asemansa on heikko on myös menetetty poliittisen edunvalvonnan tarve työläisten taholta.Toisinsanoen,kun nuo eivät valvo työntekijöiden etua siltäosin kuin työläiset sitä edunvalvontaa tarvitsisivat on nuo puolueet tehneet itsensä tarpeettomiksi.Sosialismia ei tänäpäivvänä Suomessa kannata sinänsä enää juuri kukaan.


      • yopelius

        Tai porvaria äänestämällä saat vain elättejä.
        Eija-Riitta Korhola avautuu Helsingin Sanomissa, ettei asetu eduskuntavaaleissa ehdolle, koska hänellä ei ole siihen omien sanojensa mukaan taloudellisesti varaa. Näin puhuu siis nainen, joka nostaa 8 500 euroa kuukaudessa europarlamentista niin sanottua siirtymäkorvausta, Marin kirjoitti blogissaan lauantaina.

        Marin ihmetteli Korholan kommenttia, jona mukaan ”tavalliselle ihmiselle (vaaleihin) osallistumisesta on tullut vaikeaa”.

        – Onko kukaan kertonut Korholalle, ettei tavallinen ihminen saa 8 500 euroa kuukaudessa tekemättä mitään, eikä valtaosa tavallisista ihmisistä voi edes haaveilla tällaisesta kuukausiansiosta, vaikka tekisi koko ikänsä töitä, Marin kirjoitti.

        Korhola korostaa, että siirtymäkorvaus on käytännössä ansiosidonnainen irtisanomissuoja.

        –Siirtymäkorvaus on fakta. Minä en sitä keksinyt. Se tulee EU:sta minulle Suomeen, jonne maksan siitä verot. En tiennyt siitä etukäteen mutta se oli helpotus: verojen jälkeen saan sen avulla maksettua vaalivelkani, edes tuhatta euroa ei jää yli. Mutta olen kiitollinen, Korhola kirjoittaa.

        Mutta kaikkihan me samassa ryyppyveneessä opro urpon kanssa ollaan???


    • kukaajaatyöttömienetuja

      Ketäs ne työttömät äänsetäisi? Mikä puolue ajaa työttömien etuja ja pitää huolen riittävästä perustulotasosta tai pitää työttömien puolia työllistämis politiikassa .Vastustaa alimitoitettua sosiaalitukea vastaan työnteettämistä tai ylipäätään työnteettämistä muutoin kuin työsopimusen kautta. Pitää huolen siitä,että työtöntä ei pyritä hyödyntämään työtä teettämällä harjoitteluilla ta toimin jotka on verhottu joksikin muuksi,mutta on käytännössä työtä velvoitteella ja ilman eläkekertymiä jne jne.... . . .

      Työtön kun on työläinen vailla työtä ja hänen edunvalvontansa tuppaa häviämään samantien kun työelämää koskevat säännökset lakkaavat olemasta hänä kohdallaan viimeisen työpäivän loputtua. Työttömän asema on taloudllisesti heikko ja heikoimilla olevat on yleensä helpoin sivuuttaa.Näin on käynyt myös polityiikassa ja tuosta syystä yleensäö toimet joissa leikataan tai tehdään tehostavia toimia on työttömiin kohdistuvia. Heitä kun on helpoin "potkia ". Niillä joilla on osaavat ja kykenevät pitämään puoliaan oikeusasteissa jne..

      Kyllä työttömät äänestäisivät, kuten Jytkynkin kohdalal tekivät,muttta miten kävi? Ketäs he nyt äänestävät ,kun ei kukaan pidä kuitenkaan heidän puoliaan.Aina käy vain niin.

      http://yle.fi/uutiset/valtio_rankaisi_ennatysmaaraa_tyottomia__syyna_tyotarjouksien_laiminlyonti/8691470

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016022721183800_uu.shtml

      http://www.lansivayla.fi/artikkeli/385261-keppia-tyottomalle-karenssi-pitkaksi-omaa-autoa-kaytettava

      https://www.suomenuutiset.fi/te-toimistot-kyykyttavat-tyottomia-systeemi-on-mata/

      https://ihmisoikeusliitto.fi/onko-suomen-perusturva-riittava/

      http://yle.fi/uutiset/tyoministeri_lindstrom_tyottoman_on_otettava_vastaan_myos_muuta_kuin_oman_alan_tyota/8818453

      Kaikenlaisia toimia on ehdoiteltu:

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14262144/miksi-tyotonta-rangaistaan-kun-toita-ei-ole

      http://yle.fi/uutiset/risikon_vastikkeellinen_sosiaalituki_epailyttaa_hallituskumppaneita/7020241

      http://yle.fi/uutiset/kritisoitu_palkaton_tyonayte_kutistumassa_kuukauden_tyokokeiluksi/9057513

    • beethooven

      Työttömät, pieneläkeläiset ja opiskelijat. me voidaan yhdessä tehdä kenestä hyvänsä tarvittaessa Suomen suurin puolue. Me teemme vielä sen joten vapiskaa Suomen surkeat päättäjät tykkänänsä jo nyt.

      • hidason

        Puolue oli nimeltään Köyhien Asialla, siinä vaan puolueen johto ei ollut tarpeeksi kansaan vetoovaa.


      • yopelius
        hidason kirjoitti:

        Puolue oli nimeltään Köyhien Asialla, siinä vaan puolueen johto ei ollut tarpeeksi kansaan vetoovaa.

        Ja kun oikein katsotaan niin kerros mikä menee ohi suomen äänestysprosenteissa?


    • beethooven

      Se oli muuten köyhien ystävät ja taisivat muuten itsekin olla köyhiä oikeasti?

    • nuhjutnuhjut

      Toivottavasti nyt tajuatte mitä perussuomalaiset tekee tavalliselle ihmiselle,oikeus ja työ ministeri perussuomalaisten Jari Lindström on jäänyt itse työttömäksi ja nyt haluaa tavalliset suomalaiset kostonsa kohteeksi samaan asemaan mihin itse joutui sen takia kurjistaa suomalaisten oloja ja kaiken kukkuraksi on huolissaan perussuomalaisten maahan tuomien 35 000 mamun työllistymisestä eikä suomalaisten työllistymisestä ja kaiken tämän persu tapaan kun on oman maan kansalaisten kurjstamisesta kyse niin kansanpettäjä Soini hymyssä suin tämän hyväksyy.Perussuomalaiset voisi muuttaa nimensä vähemmän suomalaisia ja suomalaisuutta halventavaksi.

    • beethooven

      Lupsakkaan oloinen työministerikin vielä muutamia vuosia sitten yllätti ja myi militari-kamojaan aina silloin tällöin kirppiksellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe