Miksi Akateemiset työttömät kuvottavat ?

Töihinperkele

Ensin loisitaan koulussa ja sitten kortistossa vältellen töitä koulutukseensa vedoten ! Kyllä se diplomi-insinööri sopii paskaa lapioimaan siinä kuin tohtorit ja lisensiaatit!

34

358

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xlhgxs

      Palstan kokoomusTROLLI vauhdissa taas.

    • pälsterit

      Koulutustaustan pitää olla merkityksetön jos työtä on tarjolla. Tohtorit ja insinöörit voivat mennä vanhusten perseitä pesemään kuten muutkin. Kourat saveen loiseläjät

      • xölhygxs

        Hipsterikokkare avautuu.


    • 87765567

      tippainssit niitä siperia opettaa

      • szoiuyts

        Mene opiskelemaan jos ÄLYÄ RIITTÄÄ huutelija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • Leipää.ei.ole

        Huutelijalle tiedoksi, ei lyö leiville hakea 256 työpaikkaa, jossa on 5 t töitä 3 päivänä/viikossa, työmatka suuntaan 40km ja työaikaa ei määritellä paljon mitenkään, työtä tehdään, kun sitä on tarjolla.

        On vaan hyvin kallista hakea työtä, jota arvon rouva-yritykset eivät anna kuitenkaan. Miksi matkustella haastatteluihin, luopua entisestä taidostaan, lupailla tehdä nille kaikki 10 €/3 t? Kun tuota on testannut te-toimiston ym. avoimsta paikoista 2-5 vuotta, tuloksen tietää tekemättä yhtään mitään.

        Keksikää itse tapa, jossa kontakti pelaa ja työn voi vain käydä tekaisemassa. Ei kukaan halua sitouta 4 kk koeajalle ilmaiseksi, orjaksi, jolle ei anneta edes tietoa, miten työtä on tarkoitus myöhemmin olla viikossa, minä päivänä, mihin aikaan, missä paikassa.


      • Ei.pelaa.piste

        Tee sellainen putiikki, "TYÖKAUPPA", jossa sulla on ne työt hyllyllä, kaikki tuotteen tiedot näkyvissä. Kiinnostunut voi tulla ja valita hyllystäsi sen sopivan homman ja käydä tekemässä palkkakorvauksella. Mihinkään muuhun työn ei tarvitse sitoa, esim. suvaitsemaan jne. Riippuu tietenkin hommista.

        Mutta kun pyydät laittamaan "kädet saveen", onko sulla se putiikki, ne tuotteet, joihin tarrata. Jos on varaa kaikenmaailman politikointiin, luulisi olevan varaa kehittää työ, johon pääsisi aina kiinni, kun muuten ei saa mistään rahaa elantoonsa. Mietipä, toimiiko systeemi Suomessa noin.


    • TärkeinSyy

      "Miksi Akateemiset työttömät kuvottavat ?"

      Johtuisiko siitä että olet nuori kakara.

    • Rottaloiset

      Akateemiset työttömät ovat kuvottavia koska ovat olevinaan parempia ihmisä kun ovat niin " sivistyneitä ". Ovat niin sivistyneitä että raha kyllä kelpaa mutta työ ei ! Risusavottaan saatanan vätykset ! Rahaa vain työtä vastaan !!!

      • xjutds

        Pierepä kirnuun OLMI TROLLI!!!!!


      • Tunto.petti

        "Ovat niin sivistyneitä että raha kyllä kelpaa mutta työ ei ! "

        Tarkoitatko Stubbia ja Sannia? Muut on aivan toista maata. Sinun tuntemukset ei kyllä ole mitään faktoja.


    • ölölölölölöl

      Maailman ja Suomen on hyväksyttävä se, ettei kaikille ole töitä. Ei työtöntä silti saa nälkään tappaa. Työ pelkän työnteon vuoksi on idioottimaista. Jos työllä on oikeasti merkitystä, silloin työ on kunniakasta. Puhelinmyynti ei ole työtä.

    • Kun avoimia työpaikkoja on vain pieni määrä suhteessa työttömiin työnhakijoihin, on tämä työttömien jatkuva syyllistäminen naurettavaa. Eipä taida sitä paskan lapiointiakaan olla monessa paikkaa tarjolla.

      • TimoXL

        Kyl varmaan "paskan lapiointia" ( ja siihen verrattavia hanttihommia) olis yllinkyllin maailmassa tarjolla, MUTTA! Kun sen teettäminen on kalliimpaa kun siitä saatava hyöty (jos mitään) niin: Tarttis sit lapioida ilmaseks?! :/


    • Yhteiskunnalle ja kansantaloudelle on edullisempaa pitää akateemisia työttömiä kortistossa kuin laittaa kalliisti koulutettuja henkilöitä "risusavottaan" tai "paskaa lapioimaan".

      - Korkeasti koulutetut voivat löytää paremmin palkattuja töitä kuin henkilöt vähäisellä koulutuksella.

    • JuovatVain

      Akateemiset ovat ammattipummeja ja suurin osa alkoholisteja.

      • Yök_yök

        Persupummin yninää, todennäköisesti juoponkin.


    • Tyhjäntoimittajat

      Ei akateemisia pidä makuuttaa kortistossa vaan laittaa raakasti töihin. Jos ei muuta työtä ole niin sitten metsiä harventamaan jotta metsävaranto karttuisi nopeammin. Akateemisuus ei saa olla mikään suojavaate jolla työtä väistellään. Jos on rimaa hipoen päässyt dippainssiksi,filsofian maisteriksi , ,,, eikä ole muualle kuin kortistoon kelvannut niin sellaiset paskakoulutukset pitää unohtaa ja laittaa tyhjäntoimittaja töihin. Kesällä on paljon asfalttihommia !

      • Luuseri_möykkää

        Niin kun sinusta ei ole niitäkään töitä tekemään. Ei ollut sinulla lukupäätä ja laiskakin vielä olet.


    • Ongelmajätelaitos

      Työtön = jäte

      • TimoXL

        Jos vihaat noin suunnattomasti työttömiä, niin kas kun et sit pistä pystyyn jotain työttömiä työllistäviä yrityksiä että pääset niistä eroon?

        Mikset muuten pistä? Taidatkin olla ITSE laiska? (Eli jäte!)


      • Juupatijuuh

        Akateeminen koulutus aiheuttaa monissa KATEUTTA, jos itse ei ole viitsinyt tai kyennyt opiskella. Tuommoinen lapsellinen raivo on osoitus kateudesta.


    • Töihinvätys

      Onko akateeminen työtön kadehdittava ? Minusta kyseessä on naurettava vätys jolla kyvyt eivät riittäneet duunarin hommiin eikä pää akateemiselle alalle rimaa hipovilla papereillaan. Eli akateeminen työtön on tuplalooseri ! Yhteiskunnan pitää laittaa nämä mihinkään kelpaamattomat vaikka väkisin töihin. Kuten eräs valmentaja joskus sanoi että sille on syynsä jos joku istuu aina vaihtoaitiossa !

      • Kellokortti_orjat

        Ei kukaan työtön ole kadehdittava, tosin duunarit ovat aina kadehtineet toimihenkilöitä. Kai sen takia että toimihenkilöillä on vaan niin paljon vapaammat työtehtävät. Olin joskus 25:sena nyrkkipajassa toimihenkilönä ja voi että sitä haalariväen kateuden määrää.


      • teekkareissa-tulevaisuus
        Kellokortti_orjat kirjoitti:

        Ei kukaan työtön ole kadehdittava, tosin duunarit ovat aina kadehtineet toimihenkilöitä. Kai sen takia että toimihenkilöillä on vaan niin paljon vapaammat työtehtävät. Olin joskus 25:sena nyrkkipajassa toimihenkilönä ja voi että sitä haalariväen kateuden määrää.

        Olin -70 luvulla mm. 56:n "eukon" pomona. Surkeeta, jatkuu vielki himas yhen kaa. :)

        Kyl työttömyys o paha paikka kelle vaa. Mua se kans kirpas -90 luvun lamassa, tosin ei kovin kauaa, ko pyydettiin töihin. Palkasta jouduin tinkii lähes neljänneksen, mut hengissä sentään.

        Ei akateemiset oo työttömii kummempii otuksii, hmmm...jos unohetaan tän päivän akava. :)


    • Akateemiset maksavat enemmän veroja ja ovat arvokkaampia kansantaloudelle.

      • TimoXL

        Noinkohan yksityisen sektorin akateemisten maksamat verot kustantaa edes koko julkisen sektorin palveluksessa olevan akateemikkolauman palkoista edes puoliakaan? :/


      • dhkkbxsr
        TimoXL kirjoitti:

        Noinkohan yksityisen sektorin akateemisten maksamat verot kustantaa edes koko julkisen sektorin palveluksessa olevan akateemikkolauman palkoista edes puoliakaan? :/

        Miks pitäs?


      • TimoXL
        dhkkbxsr kirjoitti:

        Miks pitäs?

        No siks pitäs, et toi Jamppa just väitti et ne maksaa enemmän veroja kun kustantavat yhteiskunnalle?!

        Ja mä epäilen tätä.


      • TimoXL kirjoitti:

        Noinkohan yksityisen sektorin akateemisten maksamat verot kustantaa edes koko julkisen sektorin palveluksessa olevan akateemikkolauman palkoista edes puoliakaan? :/

        Julkisen sektorin palveluissa ei ole kyse siitä mitä se kustantaa, vaan siitä mitä se tuottaa.


    • vätyksettöihin

      Kyse on akateemisista työttömistä ja siitä miksi ne kuvottavat ihmisiä tuplalooseriudellaan. Akateeminen työtön on pahoin epäonnistunut elämässään sillä hän ei halunnut ns "tavallisiin töihin" vaan halusi lukea itsensä yliopistossa hyvään ja arvostettuun työhön. Nyt on sitten vailla sitä arvostettua työtä eikä normihommat kelpaa kun on ns " ylikoulutettu"

      Nämä ylikoulutettujen tutkintopaperit pitäisi mitätöidä ja repiä sekä potkia perseelle vaikka norjaan kaloja perkaamaan.

    • oikeuttakaikille

      Työ kuin työ, tekee hyvää akateemisille nirppanokille päästä luomaan lantaa böndelle tai vaihtamaan kiukkuisten mummujen vaippoja. Norsunluutornista pitää tulla alas ennemmin tai myöhemmin.

    • rothkotheushittavainen

      Olisi kiva nähdä kuinka yliopistosta rimaa hipoen valmistunut tippainssi olisi kadulla keräämässä naulatikulla roskia tai lapiolla koiranpaskoja ha haa. Tehdään sellaiset lait että kotiin ei rahaa maksettaisi vetelävätyksille.

    • hauskuutustrolli

      Hauska trolli tämä. Itse akateemisena ja pduunia tehneenä uskallan sanoa, että se pduunin tekeminen on helpompaa ja stressittömämpää kuin joidenkin kurssien läpitarpominen. Duunia ja joustoa vaati opiskella tutkinto ja kituuttaa opintorahoilla, samalla osa-aikaillen. Nyt pitäisi vielä lähteä pduuniin samojen ihmisten seuraksi, jotka ei ole pistäneet yhtään tikkua minkäänlaiseen ristiin elämässä eteenpäin päästäkseen? Elämä on valintoja ja valinnoista tulisi seurata tuloksia. Kyllä akateemisen pitää keskittyä akateemisten duunien hakemiseen ja duunareiden duunareitten duunien hakemiseen. Nämä on kansantalouden perusteita. Aina voi ulkomaille tietty paeta, jos suomalainen yhteiskuntajärjestelmä heittää ulkopuolelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      314
      3682
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      268
      2115
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      100
      1462
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1353
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      93
      1348
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1207
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1198
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1044
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1028
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      924
    Aihe