Aatteleppa ite / Onecoin

Voitostavoittoon

Tämä kirjoitus kaipaiasi hieman ajantasaistamista, mutta jo hieman vanhana ja joiltain yksityiskohdiltaan vanhentuneena se on edelleenkin hyvää luettavaa.

http://www.kryptovaluutta.org/onecoin/

36

704

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PetteriMunakuono

      Hauskaa kun pitäs keskustella Onecoinista sivulla kerrotaan 90% Bitcoinnista.

      Eihän näitä voi verrata toisiinsa.

      Vaihda Rutjakkeen edellinen valuutta BigCoin Bitcoinnin tilalle niin silmäsi avautuu.

      • Sullapuurotjavellit

        Bigcoin ei vain ollut Rujan yritys ollenkaan, vaan hän teki konsultointia ko. yritykselle kuten lukuisille muillekin kryptovaluuttaan liittyville yrityksille.

        Rujan oma ja ensimmäinen verkosto/kryptovaluuttayritys on maailman nopeiten kasvanut OneCoin ja huomaa että mestari on puikoissa ja tulosta tulee.


      • rutjakeakkapaskalla

        Mestarikusettajatrans puikoissa niin hyvä tulee.


      • Greenwood
        Sullapuurotjavellit kirjoitti:

        Bigcoin ei vain ollut Rujan yritys ollenkaan, vaan hän teki konsultointia ko. yritykselle kuten lukuisille muillekin kryptovaluuttaan liittyville yrityksille.

        Rujan oma ja ensimmäinen verkosto/kryptovaluuttayritys on maailman nopeiten kasvanut OneCoin ja huomaa että mestari on puikoissa ja tulosta tulee.

        Tunnut tietävän Rujan asioista,joten voisitko kertoa niiden kirjojen nimet,jotka hän on kirjoittanut. Olisi kiva tutustua niihin.


      • vtntnkt

        Tämä on kyllä hyvä pointti, että suomitunkit tietää aina tasan tarkkaan mitä dr Ruja on sanonut/suunnitellut lähitulevaisuuteen.


    • KultaaTurvatalossa

      "Kultakolikon julkaisu toukokuussa 2015 dubaissa. Dubaissa järjestetään tilaisuus jossa julkistetaan ns.hybridivaluutta nimeltään Aurum Gold Coin. Kultakolikot ovat fyysisesti varastoituna turvataloon dubaissa. Jokainen joka ostaa onecoin-paketin saa tietyn määrän, paketista riippuen, kultakolikoita omistukseensa.
      Jokainen joka ostaa onecoin-paketin, saa kultakolikoita omistukseensa.

      No, onko näkynyt kultakolikoita Jantterit - vain ovatko niin syvällä turvatalon uumenissa, että ei ole näkynyt

      Saisiko asiallisen vastauksen tällaiseen kysymykseen???

      • kkppkkpp

        Paljolla ostat? Tee asiallinen tarjous niin näet. Tarjouksia otetaan vastaan.


    • OCkusetus

      Annatko osoiteen tälle Helsingissä olevalle toimitilalle haluan mennä tutustumaan.

      "3. Toimitilat tulossa helsinkiin 2015 ja paikan päälle saa mennä tutustumaan toimintaan."

      • kkppkkpp

        Tässä sulle toimitilan osoite. Nauti. Mannerheimintie 6 B, Helsinki


    • idioottivastustajat

      Ette voi olla tosissaan... Milloin olette kuulleet yrityksestä, jonka alkumetreillä ilmoittamat sunnitelma eivät ole yhtään muuttuneet matkan varrella?

      Eipäs tarvitse ihmetellä vastustajien kommentteja jos tällä tasolla asioita ajattelevat :-)

      • No mitenkäs pitkään se aikoo pysytellä "alkumetreillä"? Eikös tätä humpuukia ole jo pyöritetty pari vuotta, ja edelleen ollaan "alkumetreillä", häh?

        Eikä onecoin edes täyty vakavasti otettavan yrityksen tunnusmerkkejä. Mitätön veroparatiisiin rekisteröity pöytälaatikkofirma se on, joka ei kerro edes organisaatiostaan yhtään mitään. Kaikki onecoinin julkisuudessa tunnistetuilla vetäjähahmonkaltaisilla on hämärä tausta erinäisissä kaatuneissa verkostohuijauksissa. Ihan puhdasta ponzihuijausta tämä on eikä mitään yritystoimintaa!

        Koijarit!


      • KansiKiinni

        Tämän törkeän pyramidikusetukset puolustajilla taas on omituinen, pakonomainen tarve lisätä noita typeriä hymiöitä jokaisen helvetin lauseen perään - eikö muuten onnistu lauseenlopetus elämänkoululaiselta - häh?

        Niin, että suunnitelmat muuttuu alkumetrien jälkeen - joo, jokaiselle monopolirahojen ostajalle kultaa Dubain turvataloon - eiku, sori, suunnitelmat vähän muuttui, täähän on pyramidi-ponzi-viritys, eihän tähän kuulu sotkea mitään, minkä voisi nähdä tai oikeaksi todentaa!

        Voi voi elämänkoululaiset - teillä on vielä todella paljon opittavaa todellisesta elämästä, lähinnä käy sääliksi tuollaiset pellet, jotka sokeasti uskovat tuomittuja taparikollisia, jotka ovat taas kerran kehittäneet "rahat pois idiooteilta" systeemin ja erityisesti suomijuntteja varten.

        Että onnea vaan, viimeisen sammuttaa valot, kansi kiinni, omaiset ovat nähneet - KRP hoitaa aikanaan jälkipyykin, kannattaa apinat varautua siihen, niin todella tulee käymään, eikä mene enää pitkään- Loppuu naureskelut ja hymiöiden kanssa pelleilyt sitten.

        On se hienoa, että ei tarvitse sotkeutua tuollaiseen paskaan.


      • Apinoitakoijataan

        First coin, Big coin, One coin, mitähän seuraavaksi. Samat nimet kaikkien veivauksien takana. Seurusteleva pariskunta Sebastian Greenwood, ja mustalaisen ulkonäön kasvoleikkausin poistanut Ruja Ignatova.

        Kiina pidätti ja takavarikoi onecoinin ylälinjalaisten koijaamia varoja noin 45 miljoonaa. Big coinin kautta pariskunta huijasi jo aiemmin kiinassa noin 350 miljoonaa, joten Kiinan maaperälle ei paljoa liene asiaa. Siksi pitää koittaa ujuttaa varkain lonkeroita kiinaan Macaon kautta. Uskomatonta miten sinisilmäisiä ihmiset ovat, etteivät tajua tämän huijauksen Onecoin -rakennetta.

        Amerikassa Federal Trade Comission alisti koko One coinin olemaan pelkkä hyödyke. (Liittynee plagioituihin "koulutuspaketteihin", joita hyödykkeiksi voitaneen katsoa.) Mikään valuutta tuo ei ole, eikä tule olemaan.

        Kautta aikojen on saanut netistä ostaa erilaisia tutkintopapereita, kun vain lyö vähän rahaa pöytään.

        Se niistä tohtorintutkinnoista.

        Väärennökset Forbes lehtien kansista, ym. luulisi kertovan jo tyhmimmällekin, missä koko hommassa mennään.

        Pariskunta on ollut jo niin monessa mukana, että oppimiskäyrä on kehittynyt ja jalostunut siten, että edellisten tehtyjen virheiden kautta on opittu, miten huijaus tulee toteuttaa, jotta huijaus kiertää riittävän hyvin kaikki aiemmin esiintulleet esteet, joita viranomaisten tms kautta on eteen tullut. One coinin jälkeen on varmasti jo uusi koijaus valmiina pöytälaatikossa odottamassa.

        Jokainen joka kehuu tätä toimintaa kehuu sitä vain omaa hölmöyttään peittääkseen, ja ei halua myöntää olleensa näin pahasti väärässä.
        (Vaikka itse on jokainen mukanaolija jo huijauksen huomannut, koitetaan vielä puhua uusia mukaan pyramidiin, jotta omat rahat voisi jotenkin toisten vahinkojen kautta pelastaa.)

        Jos koko kryptovaluutalle olisi todellista tilausta tällä hetkellä maailman aikaa, olisi sen toteuttanut jo suurempi raha, kuin epämääräisten pikkurikollisten joukkio.


    • pahvipääcoin

      Törkeä pyramiidi joka ei ole KRP:n tutkimuksissa osoittautunut edes esitutkinnan käynnistämiseen vaadittavaa epäilystä laittomuudesta.

      Voi teitä pahvipäitä.... voi voi....

      • Ei se ole juridisesti vielä tehnyt mitään laitonta. Koulutuspakettien - vaikka kopioitujen - myynti ei ole rikollista. Harmaalla alueella kylläkin mennään niissä videoissa joissa luvataan mahdottomia tuottoja pääomalle.

        KRP astuu kuvioihin vasta sitten kun ruja on kiskaissut läppäristään virran pois ja huijatut tekevät rikosilmoituksia.

        Mutta yleisen syyttäjän alainen asia tämä ei ole. Ja tätähän KRP silloin tutki, PAHVIPÄÄT VOIVOTTELIJAT!!!

        t.Avotampio


      • täysinlaillista

        Olipa hienoa huomata että Avotampiokin oli sisäistänyt asian oikein.. "Ei ole juridisesti vielä tehnyt mitään laitonta"

        Voiko muuten olla muutakin kun juridisesti laitonta? Oli vaan tuota juridisesti sanaa niin korostettu :-)


      • RiuskatOtteet

        No johan vain menee hölmömmäksi - kun kyseisestä virityksestä ei saa mitään tietoja - on KRP:n pakko seurata tilannetta (ja varoittaa luonnollisesti kansalaisia asiaan liittyvistä merkittävistä riskeistä sekä utopistisista tuottolupauksista)

        Kyllä jopa elämänkoululaisen pitäisi ymmärtää, vaikka keskimääräistä tyhmempi onkin - että asiat etenevät omalla painollaan, eivätkä heti voi edetä.

        Mutta ei - elämänkoululainen tyhmyydessään päättelee, että "homma on Ok, eikä siinä ole mitään laitonta" - koska KRP ei VIELÄ ole ryhtynyt toimenpiteisiin...

        Voiko tyhmyydellä olla MITÄÄN rajaa....?????

        Odottakaa vain ihan rauhassa, viranomaiset tulevat VARMASTI puuttumaan asiaan vielä ja todella riuskoin ottein!


      • elämänkoululaisetvoittaa

        Kommenttisi perusteella nuo elämäkoululaisisksi kutsumasi tahot ovat järjellisesti sinua paljon korkeammalla tasolla...

        Nyt kaatuu, nyt kosahtaa... jne... tätä valitusta te ollette jatkaneet jo 1,5vuotta, mutta TURHAAN.....


      • pyramiiiiiidionneliö

        Hiukan kulunut argumentti tuo KRP tutki eikä löytänyt mitään, siis laillista :D

        Murhastakin jää joskus joku syyttämättä, koska todisteita ei vaan löydy riittävästi juridiselta kantilta. Maalaisjärki ja muut todisteet huutavat kirkuvan punaisena, että tuo on se murhaaja, lisäksi tyyppi kulkee kaupungilla t-paidassa missä lukee "olen murhaaja", mutta kun joku tarvittava todiste puuttuu, niin häntä ei voida paiskata linnaan. Onko siis murhaaminen laillista?

        Jos missään tyhjissä lupauksissa, muuttuvissa pankeissa, kuukausien KYC-prosesseissa, MC:n lopettamisessa, kauppojen puuttumisessa, rahankotiuttamisen hankaluudessa, kopioitujen pdf:n myynnissä, neljäntuhannen prosentin tuotto-odotuksissa, ABC-kokouksissa, pääjehujen pyramidihistoriassa tai "helposti käytettävän ja ilmaiseksi siirtyvän tulevaisuuden maksuvaluutan" hirveissä siirto- ja käyttökuluissa ei näe mitään kummallista tai edes aihetta miettiä sekunnin sadasosan verran, että onkohan kaikki ihan sitä miltä näyttää, niin onneksi olkoon, olet kyllä ansainnut tulla huijatuksi oikein pohojammaan kautta!


      • vituttaakoOnecoin

        Ei se KRP kommentti ole kulunut, vaan se on asian totuus. Viihdyttävä tarina murhaajasta, eli vertauksena kertoo kirjoittajasta kaiken tarvittavan....


      • Maksukeisari

        Täällä kateelliset köyhät on jo 1,5vuotta jatkaneet huuteluaan että ihan paska valuutta kun ei sillä voi edes käydä kauppaa. Tietäisittepä vaan millaisia miljonäärejä intialaisten coodaajien alkoritmit ovat meistä mukana olevista tehneet. Käyn joka ilta onecoin.eu sivulla katsomassa vaurauteni määrää ja painan sitten pään tyytyväisenä tyynyyn. Yritin muutaman kerran myös myydä kolikoitani mutta kysyntää on nyt niin paljon että myynnit eivät onnistuneet. Laitoinkin sitten kaikki kolikot tohtori Rujan suosituksesta kahden vuoden säästötilille, missä ne kasvavat korkoa ja rikastuttavat minua nopeammin kuin koskaan aikaisemmin :-)


      • aataminomenaliehuu

        Asian totuus on se, että tutkinta aloitetaan, kun joku asianomistaja tekee rikosilmoituksen. Huijatukseen menneillä häpeä on kova, mutta kyllä sieltä joku sisuuntuu jossain vaiheessa sen verran, että käypi raportoimassa.

        Onecoinihan on koittanut alusta asti pelastaa nahkaansa myymällä koulutusta ja vain pelkkää koulutusta, mutta siitä voidaan sitten keskustella, että onko ne pdf-läpyskät, joita saa netistä ilmaiseksikin, esim. 18,500€ arvoisia ja mitäs kun jengi ei ole kuulemma edes nähnyt niitä luvattuja koulutuspaketteja liittymisensä jälkeen? Samoin netti on täynnä videoita, missä johtohenkilöt lupaavat isoja tuottoja (mille, koulutukselleko?). Välillä koittavat seivailla, että "mitään ei luvata, vaan kerrotaan että se on mahdollista", mutta tallessa on videoita, missä ei olla aina jaksettu olla niin tarkkana puheissaan. Videoita on paniikissa myös poisteltu netissä, mutta aika moni on ollut tarkkana ja ladannut ne talteen, jos vaikka joskus olisi tarvetta niille.

        Todella jännä tuo ilmiö, mistä psykiatrikin puhui Onecoin-jutun yhteydessä, että joillakin ihmisillä on niin vahva se pelko, että joku muu menestyy ja itse jää kelkasta. Silloin investoidaan ihan hullulta kuulostaviin asioihin, ettei vain naapuri pärjäisi paremmin. Tämä pätee täysin onekolikkoon ja sillä argumentillahan sitä myydäänkin, että "aatteles jos naapuris ajaa vuoden päästä lambolla, kyllä sua sit vituttaa kun et lähtenyt mukaan". Siksi tää on ottanut Suomessa ja etenkin Pohjanmaalla tuulta purjeisiin niin kovasti.

        Seuraan tätä suurella mielenkiinnolla ja vielä suuremmalla myötähäpeällä.


      • Maksukeisari kirjoitti:

        Täällä kateelliset köyhät on jo 1,5vuotta jatkaneet huuteluaan että ihan paska valuutta kun ei sillä voi edes käydä kauppaa. Tietäisittepä vaan millaisia miljonäärejä intialaisten coodaajien alkoritmit ovat meistä mukana olevista tehneet. Käyn joka ilta onecoin.eu sivulla katsomassa vaurauteni määrää ja painan sitten pään tyytyväisenä tyynyyn. Yritin muutaman kerran myös myydä kolikoitani mutta kysyntää on nyt niin paljon että myynnit eivät onnistuneet. Laitoinkin sitten kaikki kolikot tohtori Rujan suosituksesta kahden vuoden säästötilille, missä ne kasvavat korkoa ja rikastuttavat minua nopeammin kuin koskaan aikaisemmin :-)

        Ei voi olla totta.

        Mutta älä hyvä ihminen laita sinne ainakaan enempää omia rahojasi! Koska mitään et sieltä saa koskaan takaisin.

        Ei siellä ole mitään intialaisten koodareitten algoritmejä, vaan koko homma on vain pyramidikusetusta! Mitään kryptovaluuttaa ei ole onecoinin takana!

        T.Avotampio


      • Poisavohoidostapian
        Avotampio_ kirjoitti:

        Ei se ole juridisesti vielä tehnyt mitään laitonta. Koulutuspakettien - vaikka kopioitujen - myynti ei ole rikollista. Harmaalla alueella kylläkin mennään niissä videoissa joissa luvataan mahdottomia tuottoja pääomalle.

        KRP astuu kuvioihin vasta sitten kun ruja on kiskaissut läppäristään virran pois ja huijatut tekevät rikosilmoituksia.

        Mutta yleisen syyttäjän alainen asia tämä ei ole. Ja tätähän KRP silloin tutki, PAHVIPÄÄT VOIVOTTELIJAT!!!

        t.Avotampio

        " Mutta yleisen syyttäjän alainen asia tämä ei ole. Ja tätähän KRP silloin tutki, PAHVIPÄÄT VOIVOTTELIJAT!!!

        t.Avotampio "

        Voi voivoivvoivoivooiiiii, kylläpä käy avotampiolla tunteisiin.;) :)

        Joksos olet syönyt sen hatullisen paskaa kuten lupasit kun paskaa puhuit??? Ainiin eiväthän luuserit pidä lupauksiaan, voivoivoivoi! :) Olet pelkkä pelle täälä, toki hyvä siinä, niin saa käydä välillä täälä nauramassa täydelliselle tomppelille. :) :) Ja oles nyt varovainen niiden pillerien kanssa, ettei hajoo taas polla! Voi voi!


      • OnecoinAvotampiolle

        Avotampio käy tosiaan kierroksilla ja varmaan ottaa päähän kun homma vaan jatkuu ja jatkuu......

        Parasta on nuo Avotampion idioottimaiset kommentit, koska niitä ei kukaan voi ottaa vakavasti ja tosissaan.... Onecoin kiittää Avotampioo :-)


      • IhanOikeastiNyt

        Tutustukaa nyt kolikkouskovaiset tapaukseen Wincapita. Youtube on pullollaan videoita ja katsokaa vaikka muutama. Jos ei tule deja vu -tunnetta niin olet harvinaisen tyhmä tapaus. Kummassakin pyramidissa yhdestä henkilöstä tehdään myyntipuheiden perusteella lähes jumala, "älykäs" henkilö joka on keksinyt jotain vallankumouksellista. Rahan virtaamista ulos hidastetaan mitä ihmeellisimmän tavoilla ja puhutaan kokoajan tulevista hyvistä ajoista. Siihen rahaa sijoittaneet eivät suostu ajattelemaan kriittisesti mitään ja ylimielinen asenne on mukana loppuun asti.

        Koettakaa tajuta, että KAIKKI HYÖDYT tullaan tuomitsemaan valtiolle, mikään sieltä saatu raha ei ole laillista. Ne jotka ovat sillä tienanneet, ovat saaneet rahansa värväämällä ja lähtemällä jo yli vuosi sitten mukaan (ollen nyt pyramidin huipulla).

        Nyt mukaan lähtevät tulevat menettämään varmasti sijoituksensa, pyramidi on sen verran laaja jo. Maajohtajat ovat lähteneet jopa Afrikkaan hakemaan jatkoa puhallukselle koska länsimaista ei enää rahavirtaa tule.

        Paras mitä voitte nyt tehdä, on yrittää saada kaikin keinoin "sijoituksenne" takaisin ja jättää peli siihen. Tilin voitte antaa olla voimassa mutta älkää nyt ihmeessä värvätkö enää ketään. Oikeudenkäyntien jälkeen tuskin kukaan saa laitettuja rahoja kokonaan takaisin ja merkinnät talousrikokseen osallistumisesta haittaavat tulevaisuuden lainojen saantia yms.

        Ja muistutan nyt vielä, että kaikki "johtajat" tietävät juuri mistä tässä on kyse. Ottavat rahat pyramidista, piilottavat ne parhaansa mukaan ja "kärsivät" vuoden parin vankilatuomion Suomen hotellivankiloissa ja vapautuessaan elävät herroiksi. Ja kyllä, SINUN rahoillasi.


      • Sairastatarinaa

        Täyttä potaskaa.... mielisairas kirjoitus


      • Greenwood
        Sairastatarinaa kirjoitti:

        Täyttä potaskaa.... mielisairas kirjoitus

        Perustele.


      • tt6547
        IhanOikeastiNyt kirjoitti:

        Tutustukaa nyt kolikkouskovaiset tapaukseen Wincapita. Youtube on pullollaan videoita ja katsokaa vaikka muutama. Jos ei tule deja vu -tunnetta niin olet harvinaisen tyhmä tapaus. Kummassakin pyramidissa yhdestä henkilöstä tehdään myyntipuheiden perusteella lähes jumala, "älykäs" henkilö joka on keksinyt jotain vallankumouksellista. Rahan virtaamista ulos hidastetaan mitä ihmeellisimmän tavoilla ja puhutaan kokoajan tulevista hyvistä ajoista. Siihen rahaa sijoittaneet eivät suostu ajattelemaan kriittisesti mitään ja ylimielinen asenne on mukana loppuun asti.

        Koettakaa tajuta, että KAIKKI HYÖDYT tullaan tuomitsemaan valtiolle, mikään sieltä saatu raha ei ole laillista. Ne jotka ovat sillä tienanneet, ovat saaneet rahansa värväämällä ja lähtemällä jo yli vuosi sitten mukaan (ollen nyt pyramidin huipulla).

        Nyt mukaan lähtevät tulevat menettämään varmasti sijoituksensa, pyramidi on sen verran laaja jo. Maajohtajat ovat lähteneet jopa Afrikkaan hakemaan jatkoa puhallukselle koska länsimaista ei enää rahavirtaa tule.

        Paras mitä voitte nyt tehdä, on yrittää saada kaikin keinoin "sijoituksenne" takaisin ja jättää peli siihen. Tilin voitte antaa olla voimassa mutta älkää nyt ihmeessä värvätkö enää ketään. Oikeudenkäyntien jälkeen tuskin kukaan saa laitettuja rahoja kokonaan takaisin ja merkinnät talousrikokseen osallistumisesta haittaavat tulevaisuuden lainojen saantia yms.

        Ja muistutan nyt vielä, että kaikki "johtajat" tietävät juuri mistä tässä on kyse. Ottavat rahat pyramidista, piilottavat ne parhaansa mukaan ja "kärsivät" vuoden parin vankilatuomion Suomen hotellivankiloissa ja vapautuessaan elävät herroiksi. Ja kyllä, SINUN rahoillasi.

        Tätä samaa paskaa te jauhatte täällä. Wincapita sitä ja Wincapita tätä. Vittu ei multa ainakaan ole kukaan vienyt Wincapitasta saatuja voittoja. Miksi olisi? Olette te nyt niin yksinkertaista porukkaa.

        No jos ajatellaan että mukaan pyytäminen on rikos niin miksi ette saa muitakin verkostomarkkinointi yrityksiä tulilinjalle. Esim Zinzino. Miten kävi? Teidän mukaan sen piti olla rikollista toimintaa. No miten on ? Ihan turhaan kirjoittelet tuota samaa teksitiä uudelleen ja uudelleen. Sinä tiedät itsekkin oikein hyvin että mikä on tosiasia. Se että Onecoinissa ei ole mitään rikollista. Se rikollisuus on vain teidän päässä.


    • Hyydyk

      Onecoin hyytyy, kun jäsenet ymmärtävät ettei siitä rahaa tullutkaa.

    • Rahaaontullut

      Miten niin ei rahaa tullutkaan???
      Rahaahan tulee varmasti jos vain viitsii tehdä työtä verkoston/sisämarkkinoiden kasvattamisen eteen, siis ihan yhtä hyvin tienaa edelleen pelkällä verkoston rakentamisella, kuin alussakin. Maailman nopeiten kasvanut verkosto ja jos siinäkään ei pärjää, niin ei sitten missään.

      Mutta jos vain makaa sohvalla maha pystyssä ja juo kaljaa, niin ei sitä rahaakaan ymmärrettävästi tule. Yleensä ahkeruus palkitaan.

      • fgjgkhjldsssssss

        Eikös tätä oo nimenomaan markkinoitu siten, että rahaa tulee vaikka vaan makaisi sohvalla eikä tekisi mitään, kun kolikkojen arvo sinkoaa avaruuteen? :)


    • Voittajajokuitenkin

      Mulle on tullut rahaa mm. kolikoiden myynnillä. Alussa kun oli rohkeasti mukana, niin nyt on kaikki kulut maksettu ja pieni tuotto pohjalla. Nyt odotellaan, että mitä se Lontoon tilaisuus tuo tullessaan....

    • Bitcoinonpaska

      Kitisijät vaan kitisee, mutta Onecoin vaan etenee....

    • Hei! Ootteko huomanneet tämätn: Osallistu arvontaan ja voita iPhone 6S tai Samsung Galaxy S6 Edge!

      Ajattelin postata tämän varmuuden vuoksi jos ette ole huomanneet

    • Rujathousuissa

      "Rahaahan tulee varmasti jos vain viitsii tehdä työtä verkoston/sisämarkkinoiden kasvattamisen eteen..."

      Juuri näin. Pyramihuijaksessa ahkerimmat sponssit saattavat saada isot tulot aina siihen saakka, että paska kaatuu.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      314
      3672
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      268
      2115
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      99
      1449
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1353
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      93
      1338
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1207
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1198
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1034
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1028
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      924
    Aihe