Karavaani kulkee ja koirat haukkuu

TommiVuorinen

OneCoinia ei olla todettu laittomaksi eikä myöskään tulla toteamaan - siitä pitävät yrityksen johto huolen.

Jos kauppiaita ei ilmaannu tai OneCoinin jäsenet eivät itse ala käymään kauppaa onecoineilla, niin minkäs sille sitten mahtaa.

Ei kaikista ole menestyjiksi. Itse olen saanut turpaan monta kertaa verkostomarkkinoinnissa, mutta nyt osui kultasuoneen.

28

585

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rujanveska

      Tai suoleen...

    • Ykkösvaluutta

      Nämä kitisijät ei ät vaan ymmärrä, että onecoinista on tulossa todella kova juttu!!!!!!!

      • againsoongoming

        Tulossa.....


      • PuupäitäSaaKuusettaa

        Kova juttu vain tukittajille.


    • Ekonomi___

      Aika hyvinhän tuo on rakennettu että muka myydään koulutuspakettia ja sitten ohessa tulee "ilmaiseksi" se mikä oikeasti kiinnostaa perusjantteria. Suullisesti varmaan kerrotaan että noin vain että vältetään jotain sääntelyä ja holhousta vaikka oikeasti tarkoitus vaan hämmentää kuviota. Jos oikeasti olisi jotenkin arvokasta nuo tokenit niin eikös niitä myytäisi ihan suoraan ilman mitään koulutuspakettivirityksiä.. (?)

      • kkppkkpp

        Puhuu ekonomi joka on perehtynyt karkkikaupassa salmiakkisiin merirosvorahoihin.


      • Ekonomi-

        Ei karkkikauppoja ole ollut enää pitkään aikaan kun makuunit yms. valtasi alan.


    • Monen_kerroksen_väkeä

      Menestyminen riippuu siitä, miltä pyramidin tasolta asioita katselee. Raha liikkuu alhaalta ylöspäin ja alimman kerroksen pitää tienata sitä jostakin muualta.

    • Neljäsataa

      Voi voi kun Jantteri ei taas tajua yhtään, mistä puhuu - samaa mantraa hokivat Wincapitan pellet kaksi, kolme vuotta - "ei ole mitään laitonta, ei ole tutkinnassa jne, jne...

      Odotellaan nyt vain ihan rauhassa ja annetaan viranomaisten tehdä työnsä, kun se aika on. Ja se aika tulee vuorenvarmasti - voitte arvon Jantterit olla siitä 400% varma..

    • HetkenPienen

      Niin, jos olet nyt päässyt tienaamaan, se johtuu puhtaasti sattuman, ajoituksen ja kyseisen pyramidipelin luonteesta - noissa hommissa voi pienemmälläkin ÄO:lla sekä laiskanpulskeudesta huolimatta tuurilla jonkin aikaa tehdä tiliä. Muista kuitenkin jättää hieman jemmaan tulevia sakkoja ja menettämisseuraamuksia varten - on nimittäin erittäin todennäköistä, että niitä on luvassa.

      Mutta nauti nyt vielä pieni hetki...

    • Pystyssäpysyy

      Samaa laulua vastustajilta kun esin Zinzinossa, mutta mutta.....

      Onecoinin olisi teidän mukaan pitänyt olla kattunut jo ainakin 2015 alussa, mutta vieläkään ei ole edes tutkintaa käynnissä. Ymmättän että uskottavuus on jo koetuksella kun niin itsevarmasti on puhuttu kaatumisesta :-)

      • OnKäynnissä

        Mistäs apina tiedät, ettei tutkinta ole käynnissä - väitän, että on. Tuo on tyypillistä pyramidipelissä mukana olevan apinan mussutusta - ABC:n kabineteissa valetaan porukkaan uskoa ja uskotellaan, että homma on Ok.

        Voin kertoa, että tuossa härskissä ponzissa mikään ei ole Ok.


    • ApinanÄlynlahjat

      "OneCoinia ei olla todettu laittomaksi eikä myöskään tulla toteamaan - siitä pitävät yrityksen johto huolen."

      Jos typerämpää joku vielä kirjoittaa tänne, niin raahaa itseni saunan taakse oma-aloitteisesti....

      Vai että yrityksen johto pitää siitä huolen - tarkoitatko kenties mustalaisämmän äitiä, jonka nimissä hommaa pyöritetään....? Hänkö se "pitää huolen" siitä, että viranomaiset pysyvät hiljaa eivätkä ota asiakseen pysäyttää kusetusta....?

      Bruahahhaahaahaahaahaahaaha - - Muahaahaahaaha - - Ruahaahaahaahaahaa!

      Odottele nyt vain ihan rauhassa, kyllä se kutsu vielä tulee kuulusteluihin, kuten Wgi;n tapauksessa aikanaan suomessa kävi - voit olla Apina siitä varma...

    • Rallivaanjatkuu

      Joku ottaa ylikierroksia ja yrittää kaikin keinoin mustamaalata toimintaa. Varmaan ottaa nuppiin kun homma vaan toimii ja toimii, eli ihan kaikki mustamaalaaminen on mennyt hukkaan toiminna pysäyttämistä ajatellen.

      • oiluojanäitäpöllöjä

        Anteeksi, mutta mikä tässä hommassa toimii tai on toiminut? Maailman nopeiten kasvava yritys ja tarvitsee kahden VIIKON huoltotauon (joka ajoittui täsmälleen samaan aikaan, kun se MC-prepaideja tehtaileva huumeparoni istahti ekaan käsittelyyn oikeuden eteen), ilmainen ja helppokäyttöinen valuutta, jonka siirtokulut ovat mielettömiä eikä kolikoita voi myydä tai käyttää niin kuten itse tahtoisi, vaan "yhtiö" sanelee säännöt ja ostaa ränkylän silloin ja toisen tällöin, että tunkkiin saadaan valettua vähän uskoa, Mastercardit vietiin, kauppapaikoista ei ole kuulunut, eventtejä perutaan, koulutuskeskusta Helsinkiin ei ole kuulunut, pankkia ei ostettukaan, pankkitili vaihtuu kuukausittain toiseen pankkiin ja/tai toiseen maahan, kerrotaan että toimintaa on yli 200 maassa, kun valtioita ei ole edes kahtasataa.. Lista on loputon. Ja jonkun mielestä homma siis toimii?


    • Rujathousuissa

      Mukavahan näitä kouhotuksia on lukea, välillä naurattaa, välillä vetää suutani hymyyn.

      Ja kovin tuttuja ovat sloganit:
      - koirat haukkuvat, karavaani kulkee
      - sama se on mistä rahat tulevat
      - Krp on todennut lailliseksi
      Winkkarin jästipäät näitä aikoinaan hokivat ja nyt hokevat Onecoinin jästipäät. Ja toki on luonnollista, että hokevat samoja mantroja. Mistä ne nyt uusia olisivat keksineet, pyramipeli on ennallaan ja jästipäisyyskin on sama.

      Aikanaan kaikki kusetukset kaatuvat. Se on termodynamiikan ensimmäinen pääsääntö; rahaa ei voi syntyä. Termodynaamikan toinen pääsääntö sanoo, että kusettavvia syntyy vaikka tyhjästä avaruudesta. Kusetettavat ovat loppumaton luonnonvara.

      • LainKuuliainenIhminen

        Samaan asiaan törmäsin eräänä päivänä - pyramidihuijauksessa mukana olevat kääntävät asiat, osin tahallaan, osin tyhmyyttään päälaelleen - voiko enempää mennä pieleen:

        "KRP on todennut homman olevan laillista"

        Voi pyhä yksinkertaisuus, kuinka edes pesunkestävä elämänkoululainen voi olla NOIN tyhmä. Ei kai edes typerin jantteri kuvittele, että KRP jakaa jotain laillisuus/laittomuus - lausuntoja. Ainoa mitä voivat tässä vaiheessa tehdä, on varoittaa kansalaisia tämänkaltaisista asioista, joihin liittyy vaikeasti arvioitavia riskejä, sekä muistuttaa vielä lupausten epärealistisuudesta - ja tämän Jantteri-poloinen selittää itselleen, että "jaha, homma on siis laillista"

        No, mitäpä muuta pyramidi-huijauksessa mukana oleva voikaan itselleen mantran tavoin hokea - samalla kun kollektiivinen itsepetos kasvaa ABC:n jantterointi-tilaisuuksissa...

        Muistakaa pojat ja tytöt - tutkinta tulee vielä edistymään ja silloin kannattaa olla hyviä selityksiä tukku valmiina ja rahaa riittävästi korvauksiin ja sakkoihin.


      • Arvo.nousee

        Ei hätää, Rutjake on sanonut että kaikki on ihan OK.
        Rutjake on vuoden pisnes vuman sekä finansia alan asian tuntija.


    • Tulemapitää

      Naatikaa ponssit tavanomaisesta aikaisesta kesästä, ettei tarvi ottaa kalterirusketus loppukesästä.####

    • IhanOikeastiNyt

      Tutustukaa nyt kolikkouskovaiset tapaukseen Wincapita. Youtube on pullollaan videoita ja katsokaa vaikka muutama. Jos ei tule deja vu -tunnetta niin olet harvinaisen tyhmä tapaus. Kummassakin pyramidissa yhdestä henkilöstä tehdään myyntipuheiden perusteella lähes jumala, "älykäs" henkilö joka on keksinyt jotain vallankumouksellista. Rahan virtaamista ulos hidastetaan mitä ihmeellisimmän tavoilla ja puhutaan kokoajan tulevista hyvistä ajoista. Siihen rahaa sijoittaneet eivät suostu ajattelemaan kriittisesti mitään ja ylimielinen asenne on mukana loppuun asti.

      Koettakaa tajuta, että KAIKKI HYÖDYT tullaan tuomitsemaan valtiolle, mikään sieltä saatu raha ei ole laillista. Ne jotka ovat sillä tienanneet, ovat saaneet rahansa värväämällä ja lähtemällä jo yli vuosi sitten mukaan (ollen nyt pyramidin huipulla).

      Nyt mukaan lähtevät tulevat menettämään varmasti sijoituksensa, pyramidi on sen verran laaja jo. Maajohtajat ovat lähteneet jopa Afrikkaan hakemaan jatkoa puhallukselle koska länsimaista ei enää rahavirtaa tule.

      Paras mitä voitte nyt tehdä, on yrittää saada kaikin keinoin "sijoituksenne" takaisin ja jättää peli siihen. Tilin voitte antaa olla voimassa mutta älkää nyt ihmeessä värvätkö enää ketään. Oikeudenkäyntien jälkeen tuskin kukaan saa laitettuja rahoja kokonaan takaisin ja merkinnät talousrikokseen osallistumisesta haittaavat tulevaisuuden lainojen saantia yms.

      Ja muistutan nyt vielä, että kaikki "johtajat" tietävät juuri mistä tässä on kyse. Ottavat rahat pyramidista, piilottavat ne parhaansa mukaan ja "kärsivät" vuoden parin vankilatuomion Suomen hotellivankiloissa ja vapautuessaan elävät herroiksi. Ja kyllä, SINUN rahoillasi.

      • PyramidiSortuu

        Näin asiat juuri ovat - ja samaan aikaan elämänkoululaiset keräävät lisää polttoainetta kollektiiviseen itsepetokseensa lähimmältä ABC:ltä...

        Käy todella sääliksi noita reppanoita, kovasti yritetään kääntää kaikki paska mitä tuulettimeen on lentänyt - omaksi edukseen, mutta argumentit ovat NIIN heppoisia ja lähinnä myötähäpeää aiheuttavia, että huh huh!

        No, yleensä tällaiset isomman luojan huijaukset saavat höynäytettyä 0,5 % populaatiosta, eiköhän siinä vaiheessa ala pyramidi sortua viimeistään.

        Tyhmyydestä joutuu maksamaan hinnan, kannattaa muistaa se, arvon Jantterit.


      • PyramidiSortuu kirjoitti:

        Näin asiat juuri ovat - ja samaan aikaan elämänkoululaiset keräävät lisää polttoainetta kollektiiviseen itsepetokseensa lähimmältä ABC:ltä...

        Käy todella sääliksi noita reppanoita, kovasti yritetään kääntää kaikki paska mitä tuulettimeen on lentänyt - omaksi edukseen, mutta argumentit ovat NIIN heppoisia ja lähinnä myötähäpeää aiheuttavia, että huh huh!

        No, yleensä tällaiset isomman luojan huijaukset saavat höynäytettyä 0,5 % populaatiosta, eiköhän siinä vaiheessa ala pyramidi sortua viimeistään.

        Tyhmyydestä joutuu maksamaan hinnan, kannattaa muistaa se, arvon Jantterit.

        Just näin se on!

        Joskus välillä turhauttaakin kirjoitella tänne kun mikään argumentti ei mene näille jakeluun. Kai se niin on että tosiuskovainen saa mielessään perusteltua minkä tahansa meille niin selkeän onecoinin - tai minkä tahansa pyramidi/verkostovirityksen - epäjohdonmukaisuuden. Ne vaan eivät mee niille jakeluun. En mä niitä tyhmiksi halua haukkua, usko on niillä vaan niin kova että se sokaisee kaiken ajattelukyvyn.

        Mutta joo ... aivan käsittämättömiä kommentteja nämä coinistit täällä heittää ;-)

        Rah rah rah ...

        Poijjaat! Taasen!

        T.Avotampio


      • Pimeydenruhtinas

        Avotampio on itse ihan supermääly kommenttiensa kanssa... Pimee mikä pimee


      • Pimeydenruhtinas kirjoitti:

        Avotampio on itse ihan supermääly kommenttiensa kanssa... Pimee mikä pimee

        Big thanx for that!! You just saved my day!!!!

        MUAHAHHAMUIAHAHHHAMAHHAAMUAHHAHA!

        BR. Avotampio


      • määlyavotampio

        Tätä tasokasta vastausta toivon ja odotin...


    • WC-ankka

      Hyvä Tommi!

      • Karavaani_nääntyi_jo

        Karavaani on nääntynyt ja koirat röyhtäilevät tyytyväisinä raatojen äärellä. Eivät ne viitsi edes haukkua enää.

        Niin kävi tällekin tekeleelle. Seuraava on varmasti jo jossakin suunnitteilla, sillä tyhmiltä kerätään aina rahat pois. Se on talouden tärkeimpiä perussääntöjä.


    • Povaas-mulle-mustilainen

      Ruja näppäilee kitaraansa. ja hyräilee.."mä splittaan ja splittaan...ja laitan manit äiteeni Veskaa..".......Puupäät ovat mahdolistaneet meille manneille loistavan tulevaisuun........."Povaanko siulle korteista Onekonin arvon vuonna 2019?".......haha

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      314
      3672
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      268
      2115
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      99
      1449
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1353
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      93
      1338
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1207
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1198
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1034
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1028
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      924
    Aihe