NS. kuolema....ja jälkeinen olotila?

MEläjä

Kuka haluaa keskustella asioista....?

9

156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • monitahoinen_juttu

      Tuli tässä yhteydessä mieleen edesmennyt filosofi Sven Krohn, jolla haastattelun perusteella oli varmastikin tietoa näistä asioista, mutta oli varovainen ilmaisemaan näkemyksiään. Hän tiesi hyvin olleensa eräs kreikkalaisroomalainen filosofi muinaisuudessa, mutta varoi sanomasta enempää. Hän tiesi hyvinkin myös kuolemanjälkeisistä olotiloista. Pidättäytyi kuitenkin tuossa ydinminä- filosofiassaan ja jätti henkilökohtaiset kokemukset taka-alalle.

      Itse olen huomannut, että kokemusten kertominen johtaa ihmisillä epäilyksiin, jopa asiaan perehtyneiden keskuudessa, eikä niistä siten monestikaan ole hyötyä.

      Joku voi sanoa, että "nyt se egoilee taas"

      Voi siis lähinnä vain todeta, että elämää on monella tasolla.

      • a-no

        Tämä juuri!

        Näinhän on asia kaikkien "tiede- uskonnolle" tuntemattomien ilmiöiden kanssa; sähköyliherkkyys, selittämättömät kivut, Jumala, kuoleman jälkeinen aika, telepatia, ennaltatietäminen jne. Näitä asioita kokeneille on vain yksi viisas menettelytapa ja se on vaikeneminen. Seurauksena puhumisesta on hulluksi leimaaminen ja jopa pakkohoito mielisairaaksi luokiteltuna.

        Tämä S24 on hyvä foorumi kertoa nimettömänä kokemuksistaan, niin ei tule myöskään tuota itsensä korottamisen elementtiä mukaan. Huonona puolena ovat trollit ja muut häiriköt. Miksi joka keskusteluun uskonnosta täytyy tulla ateistit mukaan kertomaan satuolennoista? No, se täytyy sietää vaan.

        Meidän täytyisi kuitenkin murtaa tämä pelon ilmapiiri tuntemattomien asioiden suhteen puhumalla niistä avoimesti. Se, mikä tänään on hulluutta on huomenna tiedettä.

        Jos suomalainen mies lähestyy toista nyrkit pystyssä tai puukko kädessä riitaa haastaen, niin syntyy tappelu. Mutta jos tuo mies lähestyy toista kertoen Jumalasta tai enkeleistä, niin tuo toinen mies lähtee karkuun!


    • sitäodotellessa

      En usko että lesbot on siellä enään haukkumassa miehiä. Voi olla että loppuu ennenkin kun muslimit tulevat enemmän esiin.

    • tutkivalla_asenteella

      Pari linkkiä tutkimusten pohjaksi:

      - Stevensonin perusteellisistatutkimuksista. Näitä on sanottu parhaiksi ja tieteellisimmiksi mitä maailmassa tällä hetkellä on
      http://reluctant-messenger.com/reincarnation-proof.htm

      - toistaiseksi kattavin NDE-kokemusten sivusto, mitä netistä löytyy (nderf.org)
      http://www.nderf.org/NDERF/NDE_Archives/NDERF_NDEs.htm

      NDE-tutkijat ovat siis tutkineet myös tietoisuuden siirtymistä uuteen kehoon. Voidaan tulkita, että siirtyminen rajantakaiseen todellisuuteen on myös eräänlainen jälleensyntymä. Esim. emeritusprofessori Sven Krohnilla oli jälleensyntymismuistoja ja tiettävästi muistoja myös rajantakaisista oloista.

    • pitkäänukossa

      Uskon vakaasti että olemassaolo ei pääty fyysiseen kuolemaan. Uskoni perustuu Raamattuun, siis kristinuskoon.

    • Sanassa on kirjoitettettu mitä on kuolemanjälkeen jeesusen omilla on kirasruumis jossa ei ole enään synnin merkkejä täältä maailmasta.

    • Kuolema tuli rangaistuksena ihmiselle ja siitä tuli osalliseksi koko luomakunta. Kuolema on rangaistus, mutta Kristuksen sovituksessa siitä tuli uusi mahdollisuus päästä Jumalan yhteyteen ja iankaikkisuuteen. Ja sen vuoksi Jumalan ei sallinut syödä sallinut ihmisen jäädä paratiisiin lankeemuksen jälkeen.

      Sitten Herra Jumala sanoi: "Ihminen on nyt kuin me (Isä, Poika ja Pyhä Henki): hän tietää sekä hyvän että pahan. Ettei hän nyt vain ota elämän puusta hedelmää ja syö ja niin elä ikuisesti!" Niin Herra Jumala ajoi ihmisen pois Eedenin puutarhasta ja pani hänet viljelemään maata, josta hänet oli tehty. Hän karkotti ihmisen ja asetti Eedenin puutarhan itäpuolelle kerubit ja salamoivan, leimuavan miekan vartioimaan elämän puulle vievää tietä. 1 Moos. 3: 22 - 24.

      Jumalalla oli varattuna Jeesuksen kuoleman ja fyysisen kuolemme kautta meillä pääsy takaisin tilaan ja asemaan ennen lankeemusta. Ajatella jos voisimme syödä langenneessa tilassa elämän puusta, niin joutuisimme elämään tässä kurjuudessa iankaikkisesti.

    • Ei kannata toivoa kuolemalta liikoja. Kannattaa enemmin keskittyä pysymään hengissä, kyllä se kuolema kuitenkin jossain vaiheessa tulee... Voihan se olla niin että kuolema on kaiken loppu, vaikkei sitä toivoisi. Sattuma sanelee tässä maailmassa... Ihmisetkin voivat olla maapallolla vain sattumalta...

    • elämäonihanalahja

      Kukaa ei ole sattumalta. Semmoinen oppi on täysin satuilua. Jokainen ihminen arvokas Jumlana luomus. On taivas ja on kadotus.Se on varmaa, vaikka kuka väittäsi toisin.
      Jeesus on sovittanut jokaisen synnit ja jokainen joka Jeesukseen uskoo syntinsa anteeksi saaneena pelastuu taivaaseen Amen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      947
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      59
      725
    Aihe