Homouden arvottomuus

Oikeamielinen

Maailma homottuu.

Seksuaaliset kieroumat näkyvät kohta katukuvassa Tom of Finlandin pissapatsaassa Helsingissä. Tätä Suomen kristityt kauhistelevat maanlaajuisesti, ja aivan oikeutetusti. Mutta samaa aihetta edustaa Turun vaaleanpunainen Posankka-patsas Caribian vieressä Helsinginkadulla. Se on porsaan ja ankan risteytys. Onkohan sen tarkoitus viestittää kaupunkiin tuleville Turun Seta-myönteistä ilmapiiriä? Viime kesänä Turun kaupunki tarjosi juhlaliputukselle tarkoitetut salkonsa Setan sateenkaarilipuille. Ne liehuivat pridekulkueen ajan lietsomassa ihmisiin saastaista homomyönteisyyttä.
Ehkä olisi aika kaikkien normaali ihmisten nostaa äänensä selvemmin kuuluville, että me emme hyväksy seksuaalisia kieroumia.
Mitä mieltä?

20

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • homo-iljettää

      Ihmiskunnan henkinen romahtaminen on alkanut. Tullut tiensä päähän tämä kulttuuri. Kaikenmaailman perverssit illakoivat milloin missäkin. Romahtaa kuin entinen Rooman valtakunta missä rappio lopulta tuhos koko yhteiskunnan.
      Terve menoa. Yhtään ei ikävä näitä suvakkeja selkärngattomia luonnottomuuksien hännystelijöitä.

      • >Romahtaa kuin entinen Rooman valtakunta missä rappio lopulta tuhos koko yhteiskunnan.
        Ja tuon rappion keskeisin osa oli Rooman perinteisten jumalien korvaaminen muutaman juutalaisen keksimällä uudella uskonnolla.


    • uskiksilleonmukavanauraa

      Te paimentolaisten mielikuvitusjumalaa palvovat voitte kauhistella rauhassa ihan niin paljon kuin huvittaa. Meitä muita teidän kauhistelunne lähinnä naurattaa :)

      Tiedän että varsinainen sapetus tulee siitä että ette voi enää pompotella muita ihmisiä palvomanne mielikuvitusjumalan tahdon mukaan. Maailma muuttuu paremmaksi ja vapaammaksi, mielikuvitusjumalanne loistaessa poissaolollaan ja tämähän harmittaa, harmittaa niin vietävästi teikäläisiä. Minua sekin naurattaa makeasti :)

    • kohtasekajahtaapasuuna

      Juu tervemenoa roskamailma ja tervetuloa uusien maiden ja taivaiden aika, Aamen!

      • tervemenoahoitoon

        Tervemenoa hoitoon :) Mielikuvitusjahvesi onkin mukavasti menossa roskakoriin :)


      • pasuunanpieru

        Kohtahan se tempaus tuleekin...


    • sairasuskis

      "Ehkä olisi aika kaikkien normaali ihmisten.."

      Normaalin ihmisen korvien välissä eivät vellot paimentolaismiesten keksimät mielikuvitusjumalat,saatanat, henget ja ties mitkä muut harhat. Mieleltään sairashan sinä olet.

    • asdfasdfgsf

      Mitäkö mieltä? Vainoharhaista, mustavalkoista ja täysin perusteetonta ihmisivihaa yhdistettynä sivistymättömyyteen. Eli jota kuinkin normaalia marginaalilahkolaisen höpinää.

    • uskossaJeesukseen_

      Homopari tänään Iltalehden lööpeissä, kaikenkansan nähtävillä heti kaupankassojen edessä, eläköön Suomi ja saasta! Onneksi olen etuoikeutettu kertomaan lapsilleni mitä nämä synninpalvojat on ja miksi maailma on pahan vallassa.

      • pojastapolviparanee

        Onneksi olen etuoikeutettu kertomaan lapsilleni mitä pahuutta uskonnollinen aivopesu maailmassa saa aikaan :)


      • Lapsiraukat. Toivottavasti selviytyvät järjissään aikuisiksi. Muista, että myös nuo lapsesi ovat ihmisiä. Olemme aina valmiita kuuntelemaan, auttamaan ja eheyttämään heitä normaaleiksi ihmisiksi.


    • teppopee

      Vai ette hyväksy, miten aiotte puuttua asioihin?

      • asdfasdfsdf

        Eiväthän nuo vainoharhaiset reppanat enää muuta voin kuin oksennella typeryyksiään nettiin. Kansalaisaloite toisensa perään jää tuloksettomaksi, lähinnä irvailun aiheeksi. Yhä pienemmiksi pirstoutuvat lahkot ja lahkon alalahkot rähisevät keskenään niin etteivät muuta jouda tekemään. Eivät nuo voi muuta kuin kiukutella netissä. Eikä siitäkään kukaan välitä. Toisaalta annetaan mokomille edes tämä mahdollisuus purkautua. Voi olla että joku läheisensä säästyy monelta pahalta sen ansiosta.


    • Taikauskonnoton

      Kun ihmisellä on terve itsetunto ja on sinut oman seksuaalisuutensa kanssa, hänen ei tarvitse kauhistella muiden seksuaalista suuntautumista.

      Ja tietysti myös toisinpäin: huonon itsetunnon omaavat ja omasta seksuaali-identiteetistään epävarmat kauhistelevat kaikkea. Luulevat ressukat varmaan, että heitä yritetään pakottaa tiettyyn muottiin.

    • puhdasmieli

      Marco homoponinsa kanssa lööppien mainoksessa, samaa peräaukkoa jyystetty jo 20v. Kiitos taas tiedoista iltalehti! Hävettävää saastaa ja saaste vaan leviää.

      • asdfgasdfgsdf

        Nimimerkkisi ei oikein korreloi ulostamasi tekstin kanssa. Eivätkä fantasiasi muutenkaan oikeastaan kuulu tälle palstalle.


    • homppelitEtuLinjaan

      Sitten kun tulee sota, minkä aiheuttajana ovat irstailijat niin nämä marcot ym. luikkivat heti pakoon toiseen maahan. Maanpuollustajia olemme sitten me kunnonkansalaiset. Onko se siis oikein? Ei ole.

      • asfgasdfgsdfg

        Touko Laaksonen, joka ehkä tunnetaan paremmin taiteilijanimellä Tom of Finland, taisteli talvi- ja jatkosodissa vapaudenristin arvoisesti.

        Mitä sinä olet tehnyt maasi eteen? Et ainakaan opetellut kirjoittamaan.


    • asfgasfgsgsg
    • Uskonto.on.kusetus

      Lueskelin tuossa juuri toisella palstalla siitä, miten uskovaiset väittävät rakastavansa kaikkia ja kaikkea. Ja sitten täällä typerät homofoobiset juntit syrjivät homoja. :D Uskovaiset on niin kieroja (tai tyhmiä?) että en tiedä pitäiskö nauraa vai itkeä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      252
      2158
    2. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      2025
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      97
      1740
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      114
      1552
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1181
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1170
    7. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      113
      1008
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      64
      999
    9. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      33
      993
    10. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      58
      935
    Aihe