Kukaan ei ole tavannyt tunneälykästä oikeistolaist

345ty5ttttr

Sellainen olisikin todellinen poikkeus massassa

12

88

  Vastaukset

  • Kukaan ei ole tavannut älykästä vasemmistolaista. Se olisikin poikkeus massasta.

   • Entä Lenin? Ai niin hänen aivonsa alkoivat tiettävästi mädäntyä päässä 1918 ja vuonna 1921 hän oli aivan täysi pyörätuoliin sidottu hullu.


   • Lääkkeet!


   • Kaarle-Martel kirjoitti:

    Entä Lenin? Ai niin hänen aivonsa alkoivat tiettävästi mädäntyä päässä 1918 ja vuonna 1921 hän oli aivan täysi pyörätuoliin sidottu hullu.

    Totta. Lenin olikinnitä viimeisiä vasureita joilla oli aivot. Mutta pahasti turmeltuneet ne olviat, hän myönsi mm. Suomelle itsenäisyyden ja katsokaa nyt mitä siitä on seurannut.


  • Kilpailuyhteiskunta rikastaa äärinarsisteja

   Kilpailuyhteiskunta rikastuttaa politiikan, talouden, elinkeinoelämän ym. alojen huipulle psykopaatti- ja sosiopaattiluonteisia minäkeskeisiä narsisteja, jotka ajavat omaa asemaansa ja omia etujaan, samalla tuhoten yhteistä hyvää ja hyvinvointia. Empatiakyvyttömyys on myös näiden luonnevikaisten ominaisuus. Kukaan ei voi kieltää etteikö parhaiten kilpailussa pärjää kyynerpäitään käyttävä narsisti, joka ei liikoja muista välitä, osaa valehdella ja manipuloida ilman kummempia moraalisia tunnontuskia. Ei siis tarvitse kysyä miksi politiikka on oikeistolaistunutta, talousideologia on oikeistolaista, ja miksi elinkeinoelämä määrää talouden suuntaa, siellä on kaikista eniten ja vahvimmin oriontuneet narsistit ajamassa omia etujaan ja narsististen taustaryhmiensä etuja lobbareina, odottaen hyötyjä tälle hyvävelikerholle tekemistään palveluista mm. huippupalkattujen palkkiovirkojen muodossa vallan huipulla. Valta, raha ja etuasemahan ovat tämän ihmislajin tärkein motivoiva voima.

   Ja nyky-yhteiskunnat vielä kannustavat tätä psykopaattinarsistiluonteiden rikastumista vallan huipulle päättämään yhteiskunnan asioista.

   Voiko siis nykyistä eriarvoistavaa ja hyvinvointia leikkaavaa politiikkaa ihmetellä, tähänhän markkinatalous, kapitalismi ja kilpailuun perustuva yhteiskunta väistämättä johtaa. Kaikki ihmiset ovat itsekkäitä, mutta suurimmalla osalla kohtuullisuus ja moraalinen omatunto sekä empatiakyky rajoittavat toimimista, joka mahdollistaa ylipäätään hyvinvointidemokratioiden toiminnan. Nyt on ongelmana äärinarsismin nousu niiden keskuudessa joilla on sananvaltaa ja taloudellista valtaa vaikuttaa Suomen ja muun EU:n politiikkaan, talouteen ja tulevaisuuteen sekä demokratian kehittämiseen.

   Tutkimukset: narsistit, psykopaatit ja ikävät ihmiset menestyvät työelämässä

   http://www.taloussanomat.fi/oma-raha/2014/02/15/tutkimukset-narsistit-psykopaatit-ja-ikavat-ihmiset-menestyvat-tyoelamassa/20142319/139

   "Neljän eri tutkimuksen tulokset työelämässä menestyjistä eivät anna kyseisestä ihmisryhmästä kovin kehuttavaa kuvaa. Menestyjät ovat usein epärationaalisen itsevarmoja, ikäviä, itsekeskeisiä ja psykopaattisia".

   Tyly arvio Suomen johtavista poliitikoista: ”Patologisia narsisteja”

   http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001140649.html

  • Punikit joutaa kaikki pistään siperiaan pakkotyöhön oppivat sitten ihmisten tavoille.

   • Vasemmistolaisten tunneälykkyys puhkeaa kukkaan vasta kunnon kännissä. Marxia lukiessa vaan röyhtäillään onnesta, krapulassa sitten luetaan Taisteluni-teosta ja valitetaan sen aiheuttamaa päänsärkyä.


   • koffneljä kirjoitti:

    Vasemmistolaisten tunneälykkyys puhkeaa kukkaan vasta kunnon kännissä. Marxia lukiessa vaan röyhtäillään onnesta, krapulassa sitten luetaan Taisteluni-teosta ja valitetaan sen aiheuttamaa päänsärkyä.

    Kansallissosialismi on nationalismina lähempänä PersKeKoa.


  • Sanotaan että jos ei ole nuorena vasemmistolainen, ei omaa sydäntä. Ja jos ei ole vanhana oikeistolainen, ei omaa järkeä.

  • Ihan tutkittu juttu: Narsistiset ja hieman psykopaatit tai sosiopaatit pärjäävät elämässä keskimäärin paremmin, kuin normaali ihminen. Heille ei omien etujen ajaminen muiden kustannuksella aiheuta mitään tunteita

   Näissä ammateissa on eniten psykopaatteja - katso TOP 10
   http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-2000000575024.html

   "Kevin Dutton on kirjoittanut kirjan psykopaateista, ja missä ammateissa heitä esiintyy. Kirjan nimi on lyhykäisyydessään The Wisdom of Psychopaths: What Saints, Spies, and Serial Killers Can Teach Us About Success.

   Listan kärjessä ovat toimitusjohtajat. Heillä on Duttonin mukaan enemmän psykopaateille ominaisia piirteitä kuin paatuneilla rikollisilla. Näitä ominaisuuksia on mm. viehätysvoima, itsekeskeisyys, empatian puute ja äärimmäinen kunnianhimo.

   Toinen lista esittelee ammatteja, joissa on vähiten psykopaatteja. Kärjessä on useampi hoitoalan ammatti, koska Duttonin mukaan niissä ammateissa vaaditaan kykyä empatiaan, eikä niissä ole kyse vallasta".

   Eniten psykopaatteja:

   1. Toimitusjohtajat
   2. Lakimiehet
   3. Media(Televisio/radio)
   4. Myyntihenkilöt
   5. Kirurgit
   6. Journalistit
   7. Poliisit
   8. Papisto
   9. Kokit
   10. Valtion virkamiehet

   Vähiten psykopaatteja:

   1. Hoitajat, avustajat
   2. Sairaanhoitajat
   3. Terapeutit
   4. Käsityöläiset
   5. Stailistit, kosmetologit
   6. Hyväntekeväisyystyöntekijä
   7. Opettajat
   8. Taiteilijat
   9. Lääkärit
   10. Kirjanpitäjät

   .

   Kenellekään ei kai tullut yllätyksenä ykkössijat, mihin rikastuvat itsekeskeiset, narsistiset minä-itse, mulle-mulle ääriahneet empatiavammaiset luonteet. Poliitikot kuuluvat varmasti johtajien ykköskastiin jossa eniten psykopaatteja.

  • Tunneälykäs oikeistolainen on yhtä harvinainen, kuin leipäjonossa seisova suomenruotsalainen tai polkupyörällä liikkuva mustalainen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   34
   3060
  2. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   47
   2386
  3. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   34
   1456
  4. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   46
   722