Kukaan ei ole tavannyt tunneälykästä oikeistolaist

345ty5ttttr

Sellainen olisikin todellinen poikkeus massassa

12

118

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minulla-ei-muuta

      Kukaan ei ole tavannut älykästä vasemmistolaista. Se olisikin poikkeus massasta.

      • Kaarle-Martel

        Entä Lenin? Ai niin hänen aivonsa alkoivat tiettävästi mädäntyä päässä 1918 ja vuonna 1921 hän oli aivan täysi pyörätuoliin sidottu hullu.


      • ottakaahan

        Lääkkeet!


      • ei.mitään.hyvää
        Kaarle-Martel kirjoitti:

        Entä Lenin? Ai niin hänen aivonsa alkoivat tiettävästi mädäntyä päässä 1918 ja vuonna 1921 hän oli aivan täysi pyörätuoliin sidottu hullu.

        Totta. Lenin olikinnitä viimeisiä vasureita joilla oli aivot. Mutta pahasti turmeltuneet ne olviat, hän myönsi mm. Suomelle itsenäisyyden ja katsokaa nyt mitä siitä on seurannut.


    • EKokoomusmafiatauti

      Kilpailuyhteiskunta rikastaa äärinarsisteja

      Kilpailuyhteiskunta rikastuttaa politiikan, talouden, elinkeinoelämän ym. alojen huipulle psykopaatti- ja sosiopaattiluonteisia minäkeskeisiä narsisteja, jotka ajavat omaa asemaansa ja omia etujaan, samalla tuhoten yhteistä hyvää ja hyvinvointia. Empatiakyvyttömyys on myös näiden luonnevikaisten ominaisuus. Kukaan ei voi kieltää etteikö parhaiten kilpailussa pärjää kyynerpäitään käyttävä narsisti, joka ei liikoja muista välitä, osaa valehdella ja manipuloida ilman kummempia moraalisia tunnontuskia. Ei siis tarvitse kysyä miksi politiikka on oikeistolaistunutta, talousideologia on oikeistolaista, ja miksi elinkeinoelämä määrää talouden suuntaa, siellä on kaikista eniten ja vahvimmin oriontuneet narsistit ajamassa omia etujaan ja narsististen taustaryhmiensä etuja lobbareina, odottaen hyötyjä tälle hyvävelikerholle tekemistään palveluista mm. huippupalkattujen palkkiovirkojen muodossa vallan huipulla. Valta, raha ja etuasemahan ovat tämän ihmislajin tärkein motivoiva voima.

      Ja nyky-yhteiskunnat vielä kannustavat tätä psykopaattinarsistiluonteiden rikastumista vallan huipulle päättämään yhteiskunnan asioista.

      Voiko siis nykyistä eriarvoistavaa ja hyvinvointia leikkaavaa politiikkaa ihmetellä, tähänhän markkinatalous, kapitalismi ja kilpailuun perustuva yhteiskunta väistämättä johtaa. Kaikki ihmiset ovat itsekkäitä, mutta suurimmalla osalla kohtuullisuus ja moraalinen omatunto sekä empatiakyky rajoittavat toimimista, joka mahdollistaa ylipäätään hyvinvointidemokratioiden toiminnan. Nyt on ongelmana äärinarsismin nousu niiden keskuudessa joilla on sananvaltaa ja taloudellista valtaa vaikuttaa Suomen ja muun EU:n politiikkaan, talouteen ja tulevaisuuteen sekä demokratian kehittämiseen.

      Tutkimukset: narsistit, psykopaatit ja ikävät ihmiset menestyvät työelämässä

      http://www.taloussanomat.fi/oma-raha/2014/02/15/tutkimukset-narsistit-psykopaatit-ja-ikavat-ihmiset-menestyvat-tyoelamassa/20142319/139

      "Neljän eri tutkimuksen tulokset työelämässä menestyjistä eivät anna kyseisestä ihmisryhmästä kovin kehuttavaa kuvaa. Menestyjät ovat usein epärationaalisen itsevarmoja, ikäviä, itsekeskeisiä ja psykopaattisia".

      Tyly arvio Suomen johtavista poliitikoista: ”Patologisia narsisteja”

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001140649.html

    • punikit.pois.äkkiä

      Punikit joutaa kaikki pistään siperiaan pakkotyöhön oppivat sitten ihmisten tavoille.

      • koffneljä

        Vasemmistolaisten tunneälykkyys puhkeaa kukkaan vasta kunnon kännissä. Marxia lukiessa vaan röyhtäillään onnesta, krapulassa sitten luetaan Taisteluni-teosta ja valitetaan sen aiheuttamaa päänsärkyä.


      • valehtelematta
        koffneljä kirjoitti:

        Vasemmistolaisten tunneälykkyys puhkeaa kukkaan vasta kunnon kännissä. Marxia lukiessa vaan röyhtäillään onnesta, krapulassa sitten luetaan Taisteluni-teosta ja valitetaan sen aiheuttamaa päänsärkyä.

        Kansallissosialismi on nationalismina lähempänä PersKeKoa.


    • NoinSeMenee

      Sanotaan että jos ei ole nuorena vasemmistolainen, ei omaa sydäntä. Ja jos ei ole vanhana oikeistolainen, ei omaa järkeä.

    • TutkittuJuttu

      Ihan tutkittu juttu: Narsistiset ja hieman psykopaatit tai sosiopaatit pärjäävät elämässä keskimäärin paremmin, kuin normaali ihminen. Heille ei omien etujen ajaminen muiden kustannuksella aiheuta mitään tunteita

      Näissä ammateissa on eniten psykopaatteja - katso TOP 10
      http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-2000000575024.html

      "Kevin Dutton on kirjoittanut kirjan psykopaateista, ja missä ammateissa heitä esiintyy. Kirjan nimi on lyhykäisyydessään The Wisdom of Psychopaths: What Saints, Spies, and Serial Killers Can Teach Us About Success.

      Listan kärjessä ovat toimitusjohtajat. Heillä on Duttonin mukaan enemmän psykopaateille ominaisia piirteitä kuin paatuneilla rikollisilla. Näitä ominaisuuksia on mm. viehätysvoima, itsekeskeisyys, empatian puute ja äärimmäinen kunnianhimo.

      Toinen lista esittelee ammatteja, joissa on vähiten psykopaatteja. Kärjessä on useampi hoitoalan ammatti, koska Duttonin mukaan niissä ammateissa vaaditaan kykyä empatiaan, eikä niissä ole kyse vallasta".

      Eniten psykopaatteja:

      1. Toimitusjohtajat
      2. Lakimiehet
      3. Media(Televisio/radio)
      4. Myyntihenkilöt
      5. Kirurgit
      6. Journalistit
      7. Poliisit
      8. Papisto
      9. Kokit
      10. Valtion virkamiehet

      Vähiten psykopaatteja:

      1. Hoitajat, avustajat
      2. Sairaanhoitajat
      3. Terapeutit
      4. Käsityöläiset
      5. Stailistit, kosmetologit
      6. Hyväntekeväisyystyöntekijä
      7. Opettajat
      8. Taiteilijat
      9. Lääkärit
      10. Kirjanpitäjät

      .

      Kenellekään ei kai tullut yllätyksenä ykkössijat, mihin rikastuvat itsekeskeiset, narsistiset minä-itse, mulle-mulle ääriahneet empatiavammaiset luonteet. Poliitikot kuuluvat varmasti johtajien ykköskastiin jossa eniten psykopaatteja.

    • jep.jep

      Tunneälykäs oikeistolainen on yhtä harvinainen, kuin leipäjonossa seisova suomenruotsalainen tai polkupyörällä liikkuva mustalainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe