Hämeen pienkonehuolto

MinkälainenFirma

Kokemuksia palvelusta ja itse yrityksestä?

29

6009

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ÄänestänJaloillani

      Täysin ala arvoinen paikka. "Huolto" nimeä en käyttäis koko firmasta. Viime vuonna käytin venettä siellä kevät huollossa. Oli "pieni" vika kun ei lähteny käyntiin eikä pelannu pilssipumppu ja muutenkin saivat katsoa läpi koko vehkeen. Veneen piti olla valmis ja rahastivat. Ajoin mökille ja ei lähteny käyntiin eikä pelannu pilssi yms ja rattikin jumitteli edelleen kun senkin rassaus sovittiin. Selittivät jostain uudesta kädettömästä huoltomiehestä. Eikun takas. No sen jälkeen sentään lähti käyntiin ja pumppu pelitti mutta ratin öljyäminen jäi näköjään omille vastuille ja liekkö edes peräöljyjä vaihtaneet vaan vetivät tietenkin jollain öljyisellä rätillä päältä että näyttäis vaihdetulta. Tuorevoiteluöljy puolikin piti täyttää. Tyhjää näytti sekin. No nämä perushuollot teen muuten itsekin keväisin mut jos johonkin pitää vene viedä isompaan huoltoon niin ei ainakaan tuonne.
      Yks tuttu kerto käyneensä kolmatta kertaa "huollattamassa" huono käyntistä raivuria tuolla ja pelkkää valohoitoa saa. Vika ei parane. Neuvonutkin kaikkia pienkone ropleemista kärsiviä kääntymään Orisportin puoleen jossa isäntä jo puhelimessa tietää kertoa selvityksestä mikä mahtaa koneessa olla vikana ja usein korjaa sahan/leikkurin siinä välissä kun käy esim kauppareissussa. Ammatti koneet tekee ainakin heti jonon ohi. Tämäkin tuttu sai heti raivurinsa kuntoon kun Valkeisenmäki selvitti ongelman. Täyden kympin ammattihuoltomies ja asiakaspalvelu erinomaista!
      Nyt olis mönkkärin vaihto mielessä ja kävin taas kyseisessä firmassa kyselemässä mönkijää. Siellä olis juuri sellainen polaris josta tarjouksia kyselly useammasta paikasta ja hyvä tulis vaihdossa. Oman kylän liikkeitä kun haluais suosia. Myyjä lupas ottaa yhteyttä tarjouksineen mutta niin jäi nekin yhteydenpidot ottamatta. No kun ei raha kelpaa piti kyseinen mönkijä ostaa Tampereelta. Liekö tuollakin sama meininki että pärstäkertoimella myydään ja palvellaan sama kun viime kesänä hommasin uuden auton ja kysyin tarjouksia ympäriinsä. Lahden delta auton myyjä kysyi mitä teen ammatikseni ja siihen loppui palvelu. Eli ihan perus miesvaltaisen alan duunarin eurot ei kelpaa vaikka vanhan auton hyvän jälleenmyyntiarvon välirahan olisinkin kuitannut heti suoraan käteisellä. Taas Tampereelle jossa kysyin Vehon automyynnistä että myydäänkö minun alan duunareille täällä autoja. Myyjä hämmästeli kysymystä ja tuumas että tottakai. Autosta tehtiin pian tuon jälkeen kaupat ja kumpikin oli tyytyväinen.
      Entiedä millä sisäpiirikaupoilla tuo huoltoliike sitten pelaa mutta ei ainakaan asiakaspalvelulla tai huollon laadulla. Sääli sinällään mutta kuten edellä kerroin onhan niitä muitakin firmoja.

    • Veneenmoottori

      Itse korjautin veneen moottorin kyseisessä liikkeessä ja toimii hyvin.
      Muutaman ajokerran jälkeen tulivat rantaan vielä tarkistamaan että kaikki toimii.

    • Sportsman570

      Eipä myyty minullekaan mönkijää kyseisestä liikkeestä. Pariin otteeseen kävin kyselemässä tarjousta, mutta palvelu oli kummallakin kerralla kuten edellä "otan ensviikolla yhteyttä on niin paljon veneitä huollettavana" Kuukauden verran odottelin ja koskaan yhteyttä ei otettu edes sen toisen käynnin jälkeenkään. Kun kerran venehuollot on tärkeämpää kuin mönkijä myynti otin yhteyttä Keljon konehuolto oy.n Jyväskylään. Myyjä otti heti asiakkaan haltuun ja jo puhelimessa päästiin alustavasti kauppoihin. Tiesinhän entuudestaan minkä halusin. Vielä harmittelin, kun matkaa orivedeltä on aikalailla ja ei ollut peräkärryä millä hakea, niin totesivat vain että he ajelee sieltä ohi ja tuo mönkijän tullessa ja hakee vanhan pois. Että näin toimii liike joka haluaa myydä tuotteitaan. Uskomattoman upeaa palvelua. Tietää mistä taas hommaa laitteen, kun seuraavan kerran kymmenen vuoden päästä harkitsee uuteen vaihtoa.

      • 7plus3

        No vois nyt tämä myyjä sanoo et ei aiokaan myydä mitään sinulle, eikä suotta odotuttaa asiakasta. Ei nykypäivänä uskoisi, että on yrityksiä joilla on vielä naamarajaa valita asiakkaansa. No raha viedään sinne kuka sitä haluaa ja on valmis palvelemaan.


      • mönkijäkuski

        VK-Motors ja hommat sujuu.


      • Sportsman570
        7plus3 kirjoitti:

        No vois nyt tämä myyjä sanoo et ei aiokaan myydä mitään sinulle, eikä suotta odotuttaa asiakasta. Ei nykypäivänä uskoisi, että on yrityksiä joilla on vielä naamarajaa valita asiakkaansa. No raha viedään sinne kuka sitä haluaa ja on valmis palvelemaan.

        Niinpä. Kyllä ollut törkeintä palvelua mitä orivedellä koskaan olen saanut. Mutta ratkesihan ainakin se asia, että kyseiseen liikkeeseen ei tarvitse koskaan jalallanikaan astua ja saman tulevat tietämään lähipiirini tutut kylältä. Kuten mainitsin Keljon konehuolto oy ansaitsi täydet pisteet. Vieläpä soittelevat perään, että ollaanko oltu tyytyväisiä.


    • OrivedenKesämökkiläiset

      Uskomatonta mutta hyvä tietää, jos toiminta on noin junttimaista, niin me kierretään paikka kaukaa.

    • Toimitusvaikeuksia

      Kyselinpä minäkin sekä sähköpostilla, että puhelimella uutta Polaris mönkijää, vaan eipä ole tarjouksia tullut puolen vuoden sisään. Puhelimessa varmistin, että vieläkö he myyvät Polarista, niin vastattiin, että joka päivä tehdään kauppaa. Laitteita menee siis enemmän kuin asiakkaat haluavat?

      • ToimitettavaaEiOle

        Paskaa jauhavat! Edes suosituimmat mönkijä liikkeet ei tee päivittäin kauppaa ainakaan pelkästään mönkijöillä, vaan muiden koneiden ohessa. Joten tuollainen korpikuusten kätköissä sijaitseva liike ei ainakaan prassaile edes viikottaisilla myynneillä. Liikkeellä lienee suurempia ongelmia, koska maksavat asiakkaat eivät kelpaa. Nykypäivänä mikään firma, jolla on tuhansien eurojen tuotteita myytävänä ei yksinkertaisesti ole varaa valita asiakkaitaan menet sitten autoliikkeeseen tai ihan mihin vain. Tulevat vaikka väkisin hakemaan tarjousten tekoon, vaikka olisit vain katselemassa.


    • turhanruikuttaja

      Sama heppu kirjottelee ja vastailee itselleen jotta muut luulis että on useampikin tyytymätön.
      Hyvää palvelua on varmasti saanut mutta aina on niitä jotka ei oo tyytyväisiä ennen kuin ilmaseksi saa. Silloinkin vielä tinkivät.
      Osta sinä mönkijäsi vaikka torniosta.
      Jatkossa sulle ei Orivedellä kukaan myy mitään.

      • MikäOrivedenPalvelu

        Mistähän tuon näkisi, kun niin varma olet? Asiaan sen kummemmin paneutumatta kysyn edellä kirjoitetuista mitä palvelua sellainen on, että tuotetta ei haluta myydä, vaikka niitä olisikin? Jos menet vaikkapa kaupan lihatiskille, jossa on palvelija ja pyydät sermin takana olevan fileen ja tämän jälkeen palvelutiskin pitäjä poistuu takahuoneeseen tai lupaa ottaa yhteyttä huomenna yhteyttä ottamatta ei sellainen mielestäni ole palvelua nähnytkään.


      • Anonyymi

        Miksi hänelle ei muka kukaan myisi enää mitään Orivedellä, kun kukaan ei edes tiedä, kuka tuo kirjoittaja on? Jotta höpinäsi toteutuisi, kukaanhan ei voisi Orivedellä myydä mitään kenellekään, kun kuka tahansa voisi olla juuri tuo asiakas...

        Yleensähän, oikeastaan jopa aina, Orivedellä palvelu on kyllä ollut käytännössä kaikissa liikkeissä oikeinkin hyvää, eikä mihinkään "mä en myy sulle" -pelleihinkään ole tullut törmättyä missään. Mutta kai niitäkin voinee silti olla, vaikka omalle kohdalle ei ole osunutkaan.

        Eikä millään pahalla, mutta omaan kommenttiisi liittyen, ehkä ei ole tullut asioitua liikkeessäsi, "turhanruikuttaja", jos sinulla siis jokin liike on... Tai sitten se on vain, kuten kai tarkoitatkin, ainakin osin myös asiakkaasta ja ehkä joskus asiastakin kiinni, ja sinultakin on saanut hyvää palvelua, kuten itse asiassa varsin useinkin joidenkin muiden moittimistakin liikkeistä. Mutta tuota lienee turha miettiä, sillä me muuthan emme siis myöskään voi tietää, kuka sinä itse olet.


    • juhajuhajuhajuha

      Liikehän pyytää käytetyistä mönkkäreistä saman hinnan kuin muut uutena

    • Hyvääpalveluatänään

      Kävin tänään asioimassa kyseisessä liikkeessä ja sain täysin moitteetonta palvelua.
      Todella iloinen ja asiallinen asiakaspalvelu! :)

    • JKLVeneilija

      KANNATTAA KIERTÄÄ TÄMÄ PAIKKA!
      Meni koko kesä odottaessa parin kympin veneen osia, joiden suhteen nämä äijät eivät tehneet mitään eforttia selvittää. Tietty äärimmäisen huonot kokemukset tulee viestiketjuissa kerrottua, mutta valitettavasti tämän paikan osalta ainakin minun kohdallani näin. Suomessa venekausi on niin lyhyt, ettei kannata sitä toimimattoman huollon vuoksi enää lyhentää minimiin. Puheet ovat eri kuin teot. Laittakaapa tänne tietoa mitä paikkaa suosittelisitte.

    • NotWorthIt

      Pakko ottaa kanssa itse kantaa tähän.
      Ei sitten hannata viedä Hämeen pienkonehuoltoon venettä. Aivan ylihinnoiteltu ja viikon työsuoritusarvio kesti viisi viikkoa. Lasku olikin sen mukainen. Onko kuluttajan syytä, että kaverit eivät osaa hommaansa. Oikeasti itseltä olisi ollut kahden tunnin homma, mutta ajattelin että antaisi "ammattilaisten" tehdä työ.

      Hämeen pienkonehuolto - NO POINTS

    • Kovasti on veneitä silti talvisäilytyksessä huoltoineen... Että ei se luotto paikkaan kaikilla ole noin huono...

    • happyornotnot

      Ainakin huolsivat venettä 5 tunnin laskutuksen mukaan ja kun sama vika moottorissani toistui, niin päätin, etten ainakaan sinne vie ja tsekkaan ensin itse vian / mihin huoltoon seuraavan kerran. Huomasin, että tällaiselta poropeukalolta meni saman homman suorittamiseen 30 minsaa. Aionkin ottaa vielä yhteyttä kuluttajansuoja-asiamieheen.

      Eli ei Hämeen pienkonehuoltoa voi suositella kenellekään. Saavat orivesiläiset pitää tunkkinsa, jos ei paremmasta välitä. Veneen seisottaminen pihalla ei takaa vielä mitään. Paitsi sen, ettei ne veneet ainakaan huollossa ole.

    • Naisasiakas

      Me ostettiin tuolta skootteri 3 v. sitten. Hyvä palvelu oli ja saatiin hyvään hintaan. Olimme oikein tyytyväisiä ja asioisin tuolla uudelleen jos tulee tarve

    • MikaKoi

      Jaa täällä joku osanut mopon hyvään hintaan. Sen voi saada naapurin jantteriltakin hyvään hintaan ja hyvällä palvelulla?? Ainakaan yhtään sen vaativammissa, kuten esimerkiksi koneiden huoltotöissä, en tätä paikkaa suosittele. Mutta onneksi aina voi äänestää huonosta palvelusta ja ylihinnasta (suorastaan vedätyksestä) jaloillaan.

    • VolvoP

      Halvemmaksi tulee ajaa Jämsään, Jyväskylään tai Tampereelle huollattamaan koneensa.. En minäkään tuonne enää eksy.. kerta riitti.

    • Juhis777

      Firmahan on onneksi jo nurin... konkurssi

    • Kannattaaottaaselvää

      Ei se kyllä nurin mennyt. Firmahan myytiin.

      • hiljaseksimeni

        kuinka sen nyt ottaa, suositeltiin lopettamaan hyvisä ajoin vissiin.


      • Kannattaaottaaselvää

        Se voi olla mutta konkurssiin ei mennyt.


      • näinsekai
        Kannattaaottaaselvää kirjoitti:

        Se voi olla mutta konkurssiin ei mennyt.

        pankki voi myydä omansa koska haluaa


      • Anonyymi
        näinsekai kirjoitti:

        pankki voi myydä omansa koska haluaa

        Mutta vaikka noin olisikin, siltikään ei siis mennyt konkurssiin. Ilmeisesti et siis ymmärrä, mikä konkurssi on.


    • Ruikkuli

      Teki tilin sillä osti espanijasta huvilan ja otti polariksen maahantuonnin malagaan

      • Anonyymi

        ei ostanut mitään ja velkaakin jäi vielä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe