Uskoon tuleminen

Tuleva uskovainen?

Toivoisin kuulevani kokemuksianne, miten tulitte uskoon ja miten uskoon tuleminen vaikutti perheeseenne, ystäviinne, elämäntapoihinne? Itse olen juuri alkanut kiinnostua uskon asioista, mutta kun en kaikkea vielä ymmärrä. Kiitos etukäteen, että jaksoitte vaivautua.

18

3013

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Professori

      Liikkeisiin liitytään yleensä
      tunteenomaisen innostuksen vallassa. Karu todellisuus paljastuu vasta myöhemmin,
      mutta siinä vaiheessa uusi jäsen ei halua enää nähdä
      sitä. Sitoutuminen tuntuu omalta päätökseltä,
      ja ihmisen luontainen taipumus välttää ristiriitoja saa
      hänet kääntämään pettymykset parhain päin.
      Liikkeiden syyllistävät opinkappaleet, ulkomaailmaa kohtaan opittu
      pelko ja lojaalisuus uskontovereita kohtaan estävät häntä
      lähtemästä. Hän omaksuu ryhmän sanaston ja puhetavan,
      sopeutuu uuteen elämäntyyliinsä ja osoittaa uskollisuutensa
      tekemällä sen mitä käsketään. Nyt hän
      on valmis värvääjäksi, sillä paras tapa pönkittää
      omaa uskoaan on käännyttää muita.
      VARO siis ketä tahansa, joka tarjoaa
      yhtä vastausta elämän kaikkiin monimutkaisiin ongelmiin.
      Ei ole olemassa helppoja ratkaisuja.

      VARO tuntematonta, joka yhtäkkiä
      osoittaa yletöntä ystävällisyyttä.
      Ystävyyssuhteet eivät synny
      yhtäkkiä.

      ÄLÄ ANNA kenenkään
      painostaa sinua tekemään sitä mitä "jokainen muukin
      tekee".
      Painostus vie sinulta oikeutesi valita.

      VARO kutsuja ilmaiselle aterialle tai
      kurssille.
      "Ilmainen" on harvoin todella ilmaista.

      VARO osallistumasta viikonloppuseminaariin
      tms, jonka tarkoituksesta ei anneta selvää tietoa.
      Rehellisen ja vilpittömän
      ihmisen ei tarvitse antaa vältteleviä vastauksia.


      Tämä varoitukseksi teille jotka haette lohtua perustelemattomista fantasioista.

      • Deus

        Uskonnolliset piirit ovat yleensä syvimmiltään erittäin rakkaudettomia, vaikka aluksi kaikki voi näyttää ihan hyvältä.

        Jumalan olemassaolo on silti varmasti mahdollista.


    • tuttuM

      Itselläni ei ole ollut mitään voimakkaita kokemuksia, vaan näyttäs niillä, joilla on, olevan rakastumisen kaltaista. Kun koet, että olet Jumalalle kelvollinen, hyväksytty, voit kokea samanlaisen tunteen kuin rakastuessasikin.
      Tuossa jo nim. professori kerkis varotella sua. Eikä ihan syyttä.
      Melkoisen yleisesti uskoontulokokemusta näyttäs seuraavan lakihenkinen omavanhurkainen uskovaisuus. Vai oliskohan niin, että nämä on vain kääntyneitä, ei oikeasti rakastuneita?
      Lopulta moni kuitenkin huomaa, että omin voimin ei voi Jumalaa miellyttää (paitsi jt:t :) ja turvautuu Jeesuksen armoon.
      Niin minäkin nyt totean:
      Herra armahda minua!

      • Deus

        Sydämeltään muuttumattomat käännynnäiset ovat maailman kauheimpia ihmisiä.


    • Leo Salmela

      jaksat lukea, niin klikkaa

      http://www.aretalogia.com/vapautus.htm

    • tavallinen

      Jos tarkoitat ev.lut kirkossa tapahtuvaa toimintaa ja sen piirissä aktivoitumista, luvassa on monipuolista, turvallista, paljon uusia ystäviä tuovaa tasapainoista elämää ja iankaikkinen elämä kuoleman jälkeen. - Uskoontultaessa ei tehdä elinikäistä tai määräaikaista sopimusta Jumalan kanssa, ainahan voit luopua uskostasi, jos se ei sovi vartalollesi. Mun vartalolle on uskovaisuus ev.lut. kirkossa ainoa oikea ratkaisu. Kannattaa kokeilla. - Muista "lahkoista/uskonnoista/suunnista" en osaa sanoa, koska omaa kokemusta ei ole.
      kysy lisää [email protected]

    • onnellinen

      Itse kiinnostuin uskonnoista noin kaksi vuotta sitten,kun jumala vapautti vaimoni ja minut liiallisesta alkoholin käytöstä.Elämäni on muuttunut paljon parempaan suuntaan.Me kuulumme kirkkoon jossa kaikki on vapaaehtoista ja opetukset ovat oikeita.Älä lannistu sillä uskoon tuleminen on hidas prosessi,joka tapahtuu tutkimalla pyhiä kirjoituksia,rukoilemalla.ja hylkäämällä pahat tavat.Älä anna kielteisten mielipiteiden vaikuttaa vaan tee niin kuin tunnet oikeaksi.Toivon että löydät etsimäsi

    • make

      Sua on tässä jo varoiteltu eri uskonsuunnista. Haluaisin sanoa mielipiteeni uskoontulosta. Uskoontulo ei vaadi mitään seurakuntaa. Voit tulla uskoon missä ja milloin vain. Itse tulin uskoon ollessani yksin kotona. Luin raamattua, en tietenkään ymmärtänyt kaikkea. Rukoilin että Jumala kohtaisi minua, siinä tunsin että jotain tapahtui, ei ulkoisesti vaan sisäisesti. Myöhemmin tajusin että olin uudestisyntynyt. kts Raamatun kohta Joh 3:3. Monet ihmettelivät silloin kun kerroin että olin tullut uskoon. Se on asia jota ei tajua ennekuin se sattuu omalle kohdalle. Se oli mulle sisäinen muutos ja 100% varmuus Jumalasta. Se on Jeesuksen sisäistä tuntemista. Seurakuntaan liittymisen ratkaisin myöhemmin, en suinpäin vaan harkiten. Olen näin jälkeenpäin huomannut, että sellaiset jotka ei itse käy missään seurakunnissa, ovat tietävinään millaisia eri seurakunnat ovat, ja yleensä mustamaalaavat niissä olevia uskovia. Sanoisin näin: ole ennakkoluuloton käy eri seurakunnissa ja tutki itse raamatun kirjoituksia ennenkuin liityt mihinkään seurakuntaan. Kysyit miten se vaikutti elämäntapoihin, kukaan ei ole koskaan kieltänyt minulta esim. tupakanpolttoa tai alkoholin käyttöä, mutta nyt mun ei yksikertaisesti tarvi. Olen saanut tilalle parempaa. Siunausta ja tervetuloa pelastettujen joukkoon.

    • maria

      Minulla se on tapahtunut hiljaa, kai voi sanoa kypsymällä tai kasvamalla. En pysty määrittämään päivää ja kellonaikaa. Oli mulla toki murrosiässä kausi, jolloin tarvitsin kipeästi ystäviä ja yhteyttä johon kuulua, silloin sotkeuduin porukkaan, jota nyt kutsuisin kyllä lahkoksi. Siellä myös paineiden alla, vain tullakseni hyväksytyksi, tein ns. uskonratkaisun. Se oli vain ulkoinen teko. En nyt enempää siitä.

      Asiat ovat kohdallani eläneet ja kasvaneet hiljalleen omaan aikatauluunsa, mitään radikaalia muutosta elämääni tai elämäntapoihini se ei ole aiheuttanut. Mistään en ole joutunut luopumaan. Siitä huolimatta olen saanut sisimpääni turvallisen rauhan.

    • Deus

      On huomattava, että mihin tahansa lahkoon liittyminen aiheuttaa elämänmuutoksen.

      Itse uskominen on helppoa sille, joka aidosti sisimmässään uskoo. Evankeliumin sanoma voi saada aikaan mielenmuutoksen ja yksinkertaisen uskon Jumalaan. Ei siihen asiaan tarvita minkäänlaista tsemppaamista.

      Henkilökohtainen usko voi olla hyvinkin positiivinen asia, mutta kannattaa varoa joutumasta hypnoosiin tai joukkosuggestion valtaan. Samoin kannattaa varoa lakihenkisyyttä, joka on muuttumattoman mielen ja äärifundamentalistisen raamattunäkemyksen aiheuttama vinoutuma.

    • Minä vain

      itse tulin uskoon omassa huoneessani yksin. Kuuntelin gospel-musiikkia ja yhtäkkiä täytyin valtavalla kiitollisuudella ja varmuudella Jumalan olemassaolosta ja sitten tein päätöksen että alan seurata Jeesusta.

      Uskoontulo ei ole sen ihmeellisempi asia, kuin että myönnät Jumalalle olevasi syntinen ja uskot että hän on sovittanut syntisi ristillä ja haluat antaa hänelle omistusoikeuden kaikkiin asioihin elämässäsi. Se ei kahlitse sinua, vaan tekee sinut todella vapaaksi, niin kuin Raamattukin sanoo.

      Tärkeää on se, että alat säännöllisesti lukemaan Raamattua ja rukoilemaan. Näiden kautta opit tuntemaan Jumalan. Tärkeää on myös hakea joku seurakunta joka on Raamatun mukainen. Muistathan, että seurakunnan tilaisuuksissa voit käydä, vaikket vielä olisikaan uskossa. Jos haluat, voit kertoa jollekin seurakunnassa että tahtoisit tulla uskoon ja pyytää rukoilemaan puolestasi.

      Isoveljeni oli perheenjäsenistämme ainoa joka oli uskossa ennen minua. Olin 14 tullessani uskoon. Sen jälkeen uskoon tuli äitini, sitten isosiskoni, ja myös pikkuveljeni kasvoi uskoon allekouluikäisenä jo. Isäni on nyt ainoa joka ei vielä ole uskossa.

      Pari ystävääni oli tullut ennen minua uskoon ja uskoontuloni jälkeen tuli samoissa piireissa n. 5 ystävääni uskoon, ja sain ystävikseni myös monia jotka olivat olleet uskossa jo kauan. Meillä oli ihana rakastava ystäväporukka silloin nuoruudessa ja edelleen olemme yhtä hyviä ystäviä. Muutenkin ystäviä on paljon ja joka paikassa, uskovien kanssa on helppo sopia ystävyyssuhteita kun yhteinen usko yhdistää niin vahvasti.

      Elämäntapani muuttui kyllä, silloin elin nuoruuttani vähän rellestäen, yrittäen täyttää tyhjyyttä sisälläni. Se kaikki jäi, ei pakosta vaan siitä oli ilo luopua. Uskossa ollessani olen myös tupakoinut ja juonut alkoholia mutta niistäkin Jumala on minut vähän pitempien prosessien kautta vapauttanut lopullisesti.
      Seksuaaliset arvoni muuttuivat, tajusin että seksi kuuluu avioliittoon, ei sen ulkopuolelle.

      Jos haluat kirjoitella lisää, osoitteeni on [email protected]

      Siunausta!

    • USKOVA

      KUTSU KUULEE MEILLE KAIKILLE. Mitä tarkoitat SILLÄ, ETTÄ HALUAT TULLA USKOON? Jos haluat antaa elämäsi Jeesukselle, niin ei siihen muuta tarvita, kuin oman järkesi valinta. Se on valinta, jonka vain sinä teet, jonka jälkeen jokaisena päivänä uskot Jeesuksen olevan läsnä kanssasi, sydämessäsi. Älä odota mitään tietoa sillä sitä et saa, mutta jos otat Jeesuksen sydämeesi, niin saat olla varma, että asiat alkaa niin sanotus skulaan. Kymmenen vuoden päästä voit verrata sitä missä olet ja missä jamassa luulit elämäsi olevan. Päiviisi kuuluu olennaisena osana rukoileminen Jeesuksen nimessä. Kaiken pyydät Jeesuksen nimessä ja uskot saaneesi ennen kuin olet saanut ja kiität ennen kuin olet saanut. Se vain toimii.Et tee askareitasi enää yksin, sillä hän lähetti sen joka on kanssasi "Pyhan hengen"

      • Anonyymi

        Minua usko puhutteli jo aikoja sitten, aloin lukea teologiaa. Ajatukset vastasivat omiani ja löysin myös vastauksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minua usko puhutteli jo aikoja sitten, aloin lukea teologiaa. Ajatukset vastasivat omiani ja löysin myös vastauksia.

        Luin paljon ortodoksista kirjallisuutta ev.luterilaisuuden ohella. Lopulta merimieskirkko tuntui parhaalta kirkolta. Merimieskirkko on yksi osa ev.luterilaista kirkkoa.


    • Anonyymi

      Jos sinulla on Taivaan Isä ja suojelusenkeli, muttei Jeesusta - niin sinulla ei ole mitään. Mutta jos sinulla on henkilökohtainen usko Herraan Jeesukseen ja Jeesus on elämäsi Herra - silloin sinulla on kaikki. Olet silloin Jumalan lapsi ja pelastettu ja matkalla Taivaallisen Isän luo Taivaan kotiin.

      Kristinusko ilman Jeesusta on pelkkää tyhjää. Jeesus on uskon ydin. Jeesus on Herra ja Vapahtaja ja Pelastaja.

      Jokainen ihminen on syntinen ja matkalla kadotukseen, helvettiin. Niin kauan kunnes saa Jumalan armosta syntyä uudelleen. Eli kuolleessa tilassa oleva sielu saa ottaa Jeesuksen vastaan elämän Herraksi ja Vapahtajaksi. Tätä on uudesti syntyminen.

      Uskoon tuleminen on sitä, että ymmärtää oman syntisyytensä, haluaa sydämestään tehdä parannuksen, huutaa Jumalaa aidosti apuun, tunnustaa syntinsä Jumalalle ja vastaanottaa Herran Jeesuksen sydämeensä asumaan.

      Uskoon tulo on Jumalan teko etsikkoajassa olevassa ihmisessä. Ei kukaan valitse itse että nyt pelastan itseni, vaan Jumala armossaan tarjoaa pelastusta. Ihmisen osa on ottaa pelastus Herrassa Jeesuksessa vastaan. Aivan kuten jos joku heittää hukkuvalle pelastusrenkaan. Se otetaan kiitollisena vastaan. Ei kunnia pelastuksesta kuulu renkaan vastaanottaneelle hukkuvalle, vaan sille joka pelastusrenkaan heitti. Eli uskoontulosta kunnia kuuluu yksin Jumalalle.

      Usko ja uskonto ovat kaksi täysin eri asiaa. Kaikki uskonnot johtavat saman jumalan - saatanan syliin. Mikään uskonto ei pelasta ketään. Ainoastaan USKO Herraan Jeesukseen pelastaa. Uskonnot vaativat ihmisiltä hyviä tekoja ja suorittamista. Uskoon tulo ei ole oma teko, vaan Jumalan suurta armoa ja rakkautta, ilman mitään omia hyviä tekoja.

      Esim. katolinen kirkko ei ole Kristinuskoa vaan saatanallinen lahko, joka harrastaa Jumalan pilkkaa palvomalla Mariaa (tavallinen ihminen ja katolisuudessa siis epäjumala) ja paavia. Katolisuus on nykypäivän syntiselle ja riippuvuuksissa rypevälle ihmiselle oiva valinta. Saat ryypätä, huorata, varastaa, tappaa, valehdella, himoita jne. niin paljon kuin lystäät. Käyt vain silloin tällöin papille ripittäytymässä ja taas sama meno jatkuu... Katolinen kirkko on täynnä pedofiliaa, murhaa, valhetta. Ristiretket murhineen oli katolisen kirkon työtä. Aito kristitty ei ketään tapa. Hedelmistään puu tunnetaan, kuten Raamatussa sanotaan. Paavi totesi muutama vuosi sitten, että katolisilla ja muslimeilla on sama jumala. Oikeassa paavi tässä olikin. Molempien jumala on perkele. Aika surkea jumala heillä onkin. Muslimien jumala on hämäräsokea, eikä näe kun muslimit ramadanin aikana yöllä syövät. Samoin muslimien jumala tarvitsee omiensa kostotoimenpiteitä, kun joku ”pilkkaa islamia”. Paavi on pelkuri, koska kelkää kuolemaa ja tarvitsee luodinkestävät lasit autoonsa ja turvamiehiä.

      Kun palvelee pahaa, niin pelkää kaikkea ja kaikkia. Mutta kun palvelee hyvää, ei tarvitse pelätä mitään. Rakkaus karkoittaa pelon. Minun Jumalani, Raamatun Jumala, on kaikkivaltias, kaiken Luoja ja suoja. Hän näkee kaiken mitä teemme eikä häntä voi piilotella pimeässä. Eikä hän tarvitse meiltä suojelua tai kostamista. Hän rakastaa jokaista ihmistä ja haluaa että Sinäkin palaat takasin Hänen yhteyteensä.

    • Anonyymi

      Jeesus sanoo: "minä olen Tie ja Totuus ja Elämä, ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani". Maailmassa ei ole mitään muuta nimeä kuin Jeesus, jossa ihmisellä on pelastus. Jeesuksen nimi on niin voimakas, että tämä saatanan vallassa oleva maailma vihaa sitä. Esim. vapaamuurarien ylimmän asteen valassa sanotaan, että: ”Jeesuksen nimi on tuhottava”. Voit puhua ihmisten kanssa uskonnoista ja uskosta eikä se aiheuta suuria tunteita. Mutta Jeesuksesta puhuttaessa tavallinen, ei uskova ihminen kavahtaa ja alkaa selitellä. Niin väkevä voima on Jeesuksen nimessä. Kerran jokainen polvi notkistuu Jeesuksen edessä, viimeisellä tuomiolla. Tuolloin jokainen tuomitaan tekemistensä ja tekemättä jättämistensä mukaan. Ainoastaan Jeesuksen omat säästyvät tuomiolta, sillä Jeesus on heidän syntinsä sovittanut Golgatan ristillä. Jeesus on uskovat lunastanut synnin orjuudesta.

      Uskoon tulo on ilmainen Jumalan lahja. Ei maksa mitään eikä vaadi mitään tekoja. Ratkaisu pitää tehdä tämän ainoa meille annetun elämän aikana. Kun kuolet on myöhäistä. Saatat saada sydänkohtauksen tai aivoinfarktin jo tänään tai jäädä auton alle ja kuolla. Sitten on myöhäistä!!!

      Ota Herra Jeesus vastaan jo tänään. Rakas ystävä, valitse elämä, valitse Jeesus!

      Itse sain tulla Jumalan armosta uskoon Jeesukseen jo yhdeksän vuotta sitten. Olin tuolloin 39-vuotias melko kunnollinen perheenisä. Kuitenkin ryyppäsin usein (jonkin sortin alkoholisti), pelasin rahapelejä, katsoin nettipornoa ja olin näihin kaikkeen kolmeen asiaan aivan koukussa. Mietin joskus, että mitä sitten, itseäni vastaan tässä vain rikon. Kunnes omatunto alkoi kunnolla kolkuttaa ja Jumala vetää puoleensa. Jumala näytti minulle ensin tämän maailman valheen ja syntisyyden ja sitten oman syntisyyteni. Tajusin olevani kovaa vauhtia matkalla helvettiin. Uskoin kyllä Jumalaan ja luulin että se ja lapsikaste riittää. Saatanan valhetta kaikki tuo vain oli. Kuten kaikki uskonnollisuus. Aloin etsiä vastausta kysymykseen, että mitä pitää tehdä. Vastauksena löysin Jeesuksen ja annoin hänelle elämäni syksyllä 2011. Kiitos Herralle! Sain syntini anteeksi ja sain uudesti syntyä Jumalan lapseksi.

      Mitään muuta en ole menettänyt kuin krapulat ja ryyppykaverit. Ja ei kaduta yhtään. Ainoastaan se kaduttaa, etten tehnyt ratkaisua aiemmin. Nyt olen pelastettu eikä minulla ole enää kuoleman pelkoa. Ei pelota maailman asiat: korona, työttömyys, toimeentulo jne. Kuitenkin jatkan elämää aika samalla tavalla kuin ennen uskoontuloa. Eli perheenisänä käyn töissä ja teen ihan samoja arkisia asioita kuin ennenkin. Syntielämä ei enää kiinnosta, mutta synnitön tietenkään en ole, enkä synnittömäksi koskaan tule. Ainoa synnitön maan päällä koskaan oli Jeesus.Vähintään ajatuksissa rikon usein Jumalaa ja lähimmäistä vastaan. Mutta elämä on kilvoittelua kohti synnittömyyttä ja Jumalan ja Jeesuksen tuntemista. Synti houkuttaa ja koukuttaa yhä, jos ei pidä varaansa. Mutta ei kiinnosta enää tämän maailman turhuudet. Luotan kaikessa Jumalan huolenpitoon ja varjelukseen. Se ei kuitenkaan tarkoita terveen maalaisjärjen unohtamista. Jumala on luonut ihmisen älylliseksi ja järkeväksi olennoksi. Laakereille ei saa eikä voi jäädä lepäilemään. Joka ei työtä tee, ei sen syömänkään pidä.

      Raamatussa sanotaan, että tämä maailma on annettu sen ruhtinaan eli saatanan haltuun - Jeesuksen toiseen tulemukseen saakka. Jumala kuitenkin vaikuttaa taustalla, eikä mitään tapahdu ilman Jumalan sallimusta. Ihmisen omista valinnoista johtuen maailma on täynnä pahuutta: tappamista, väkivaltaa, varastamista, valehtelua, oman edun tavoittelua, pornoa, huoraamista, kaikkea siveettömyyttä ja himoa, erilaisia päihteitä jne. Suuri osa ihmisistä on riippuvainen ja koukussa johonkin asiaan tai asioihin. Kännykkään, nettiin, pornoon, viihde-saastaan, päihteisiin, rahapeleihin tms. Ihmisillä on sydämessään Jumalan kokoinen aukko, jota yritetään peittää kaikella tällä. Mutta ainoastaan Jeesus voi tuon aukon kokonaan ja lopullisesti peittää.

      Jeesus tulee pian takaisin. Uskon että kyse on enää vuosista. Kun kaikki Raamatun profetiat ovat täyttyneet, niin Jeesus palaa. Enää muutama on toteutumatta: Damaskoksen (Syyrian pääkaupunki) täydellinen tuho, evankeliumi on kohta julistettu kaikille kansoille ja kielille, antikristus ja pedonmerkki ei ole vielä ilmaantuneet. Nuo kaikki voivat toteutua nopeastikin. Tämä maailma kulkee vääjäämättä ja kovenevaa vauhtia kohti tuhoaan. Jeesus palaa siis pian ja noutaa kaikki omansa pois. Haluathan olla mukana tuossa joukossa?

    • Anonyymi

      Itse kun tulin uskoon niin aloin kunnioittamaan luontoa eri tavalla, vaikka luonnossa olen koko ikäni asunut. Puulla on sielu kuten minulla. Pellolla kasvava vilja ruokkii minut. Kala jonka kalastan ei ole minua alempi, koska se ruokkii minut. Samoin kaikki muutkin eläimet. Kun syön niin kaiken on pitänyt tulla luonnosta ja kotimaasta. Ei tehotuotettua possua koska se ei ole saanut olla vapaana. Koska en metsästä niin liha on harvinaista herkkua nykyään. Joskus saan hirveä ja peuraa niin kohtelen niitä lihoja kunnioittavasti. Leivät leivon itse koska kaupan leipiä ei olla valmistettu kunnioittavasti vaan kunhan ollaan räkäisty ainekset kasaan ja mauton lätty uunin rahan kiilto silmissä.
      Olutta en myöskään osta kaupasta vaan teen perisuomalaista sahtia. Kotimaisista aineksista tietysti. Ja pienen osan maltaista panen kuppiin Pellonpekkopatsaan eteen kuin lahjaksi ja kiitokseksi näistä antimista.

      • Anonyymi

        On hyvä olla kiitollinen kaikesta mitä saa. Hyvästä ja myös pahasta. Kaikki on kuitenkin lainaa Jumalalta ja Hän antaa meille miten parhaaksi näkee. Myös huonot asiat voivat ajan myötä kääntyä siunaukseksi. Jumalalla on meitä ihmisiä kohtaa vain hyvät ajatukset. Hän haluaa lapsilleen ainoastaan hyvää. Välillä Jumala kurittaa lastaan, jotta tämä ymmärtäisi kääntyä pois pahoilta teiltä. Kuten sananlaskuissa sanotaan: Joka vitsaa säästää se lastaan vihaa.

        Eri asia on sitten että kenelle on kiitollinen. Raamatullisesti Jeesukseen uskova on kaikesta kiitollinen Jumalalle - kaiken Luojalle ja suojalle. Jokainen uusi päivä on Jumalan lahja. Häntä meidän tulee kiittää ja ylistää. Kiitos Herralle!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1926
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe