Jai on vittumainen henkilö

vituttaasetä

Ehkä eniten ärsyttävä hahmo sarjassa. Aina kiukkuinen eikä tunnu ymmärtävän, että työntekijöillä on muutakin elämää kuin karkkitehdas.

15

476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Katutyttö

      Voi olla, mutta ärsyttävin on kyllä Emma. Ainakin minusta. Jain voisin pitää vielä mukana, mutta Emma joutaisi jo pois. Vastenmielinen ihminen kertakaikkiaan. Hänen huuleton hymynsä ja syvältä kuopistaan tuijottavat silmät tuovat mieleen pääkallon.

    • Huomioita_sohvalta

      http://www.radiotimes.com/uploads/images/original/64751.JPG
      Emma Bartonia esittävä näyttelijä sopisi pelottavine silmineen paremmin johonkin hyytävään kauhuleffaan. Todella kolkon näköinen nainen.Ei ihme, että on saanut pirullisen ja kieron ja hullunoloisen naisen roolin näyteltäväkseen.
      Ennen poistumistaan sarjasta hänkin varmasti sekoaa totaalisesti ja tekee jotain hirveyksiä.

      • optimistista

        Jos poistuu. Jääpi vielä ikuiseksi riesaksi.


      • batmani

        Yksi haukkuu Jaita, kolme Emmaa.
        Koskahan nämä Jain karkkityöntekijät oppisivat, ettei työaikana vatvota henk.koht.asioita. Potkut kaikille


    • krft

      No tavallaan, minusta lähinnä kyllä kohdistuu helposti yksityiselämässään oleviin. Jos johtaa tehdasta, niin kaipa sitä nyt aika helposti tuollainen onkin ja joutuu olemaan. Ei tuollaisessa hommassa pehmona pärjää. Vaikka toisaalta Priyakin on minusta hyvä johtajatar, eikä kyllä vaikuta niin kireältä.

    • Huomioita_sohvalta

      Jai Sharma näköjään pitää tällä hetkellä kärkipaikkaa sarjan kylän pirullisimman roolissa. Näin sitä emmerdalessa muututaan taviksesta, ilkeyksiä tehtailevaksi hankalaksi mielipuoleksi. Eikä siihen pään sekoamiseen tarvita muuta, kuin siivojan kanssa tehty lapsi ja taistelu tämän huoltajuudesta. Aina on oltava yksi pahis ylitse muiden. Vaikka kaikillahan emmerdalessa on kova viehtymys epärehellisyyteen ja kaikenlaiseen pirulliseen juonimiseen. Jopa Sharman sukuun Priyan sulhasena tulleella lakimiesvävyllä, joka ei halua poikansa ottavan vastuuta Vanessan odottaman lapsen isyydestä."Rehellinen" lakimies Rakesh pelaa omaan pussiin ja manipuloi käsiinsä saaman isyystestin tulosta, väärentämällä isyystestiin poikansa nimen tilalle Adam Bartonin nimen.
      Tietyllä tavalla omituinen tyyppi on myös Jain veli Nikhil Sharma, joka palaa sarjaan jossain vaiheessa. Sharman perheessä ei tunnu olevan muita siedettäviä ja miellyttäviä, kuin ainoastaan isäpappa Rishi. Muut perheenjäsenet on ylimielisiä ja narsistisia. Perheen äiti Georgiakin on tahditon ylimielinen snobi.
      Mutta Jai on pahin, nykyään lähes narsistipsykopaatti. Mikähän Megania ja Leylaakin viehättää tässä tappisilmäisessä ja niin inhoittavassa tikku-ukossa?

      • Sharmatovatihanokperhe

        Jaylla alkaa hommat luistaa käsistä,jauhekauppaa ja käyttöä. Rakeshillakin on hämärää menneisyyttä. Nikhil palaa vielä lyhyeksi aikaa joskus ja pois kokonaan onneksi. Sharman intialaistaustainen hyvin englantilaistunut perhe on hyvä sarjassa.


      • krfx

        Minä kanssa pidän Sharman perheestä noin yleisesti, ja paljon tapahtumia ja draamaa tulossa tässä juonikuviossa, mikä on hyvä juttu.


    • aökdafei

      Jailla ei ole mitään tolkkua pomona olemisesta ja isyydessä.

      Onhan niillä työntekijöillä tapana vaan hävitä omille teilleen, mutta ainahan ne toistensa selät kattoo ja tuuraa. En ymmärrä miksi Jai vittuilee aina vastaan.

      Sitten tää Rachel ja Jai vanhemmuuskuvio. Koko historiansa ovat olleet napit vastakkain. Mitä hittoa se Rachelkin on alusta saakka ollut Jaita vastaan. Herra kuitenkin haluaa osallistua lapsensa elämää ja mimmi vaan ruikuttaa surkeasti ja nykyään pelkää. Ehkä on syytäkin.. muttei lasta tuossa kuviossa yhtään funtsita.

      • Huomioita_sohvalta

        Jai on kyllä ilkeä ja vallanhaluinen. Mutta jos katsookin asioita vain hänen näkökulmastaan, hänen käytökselleen löytää myös perusteita.
        Omituinen ja aina jonkun ongelman kanssa painiva silmienräpyttelijä Rachel haluaa ja vaatii Jain osallistuvan lapsensa elatukseen. Hän on keksinyt voivansa hyötyä monella muullakin tavalla karkkitehtailijasta, koska heillä on yhteinen lapsi.

        Raha ja muut Jain tarjoamat edut kelpaa kyllä Rachelille, mutta muuten hän haluaisi hysteerisesti pitää isukin loitolla pojastaan. Vaikka Jai rakastaa lastaan ja olisi tälle hyvä isä, silti omituinen Rachel tekee kaikkensa erottaakseen isän ja pojan. Rachelin kireähermoinen sisko Alikin on mukana omimassa poikaa Jailta Rachelille ja tunkee nokkaansa huoltajakiistoihin.
        Rachel hinkuaa pojan isäpuoleksi vain persaukista ja lievästi vajaaälyistä Sam Dingleä.

        Jai kokee Rachelin käytöksen loukkaavana ja epäreiluna. Siksi Jai on nyt päättänyt lopettaa Rachelin kummallisen pelleilyn ja hakee itselleen poikansa huoltajuutta. Jai ei halua naisen enää hyötyvän hänestä taloudellisesti poikansa avulla, tavalla joka on tyypillistä Rachelille ja Alille siskoksille, joiden osoitetaan sarjassa kuuluvan samantapaiseen persaukiseen ja röykeään, sivistymättömään ja yksinkertaiseen yhteiskuntaluokkaan kuten Dinglet.


        Siksi Rachel taitaa viihtyä Samin kanssa, kun ovat samanlanlaisesta ympäristöstä, molempien perheet on samanlaista brittirahvasta.
        Sharman suku on ihan eri yhteiskuntaluokkaa, sellaista jossa ajatellaan lasten parempaa tulevaisuutta. Siksi Jai ei ehkä halua poikansa kasvavan tälläisessä ympäristössä. Taistelu pojan huoltajuudesta saattaa ottaa psyykkisesti niin lujille että, se aiheuttaa miehelle tätä veemäistä käyttäytymistä.


    • Typerä_Rachel

      Huomasiko kukaan? Rachel sanoi pubissa Jaille ja Meganille, että yritätte leikkiä vanhempia minun lapselleni. Eihän Archie ole vain yksin Rachelin lapsi.
      Tälläisellä möläytyksillä nainen toi taas esille typeryyttään. Typeriä olivat Jai ja Megankin, virnuilivat siinä vain, vaikka olisivat voineet olisi sanoa Rachelille ja Samille ihan samat sanat. Jai olisi vielä lisäksi voinut hyihytellä Samia, kuten Rachel haukkui Megania.

      • Tositeeveetäkö

        Onneksi on vain TV-sarja eikä oteta liian tosissaan...


      • Huomioita_sohvalta

        Hämmästelen aina tätä joidenkin tarvetta tälläisellä palstalla muistutella, että tämähän on vain tv-sarja. Koska, palstan tarkoitushan on juuri se, että katsojat ns.kotikriitikot saavat kommentoida sarjaa, koska heilläkin on omia näkemyksiä, siitä mitä sarjan tekijätiimi on saanut aikaan. Palstalla vaihdetaan mielipiteitä ja keskustellaan sarjan tapahtumista, tekotavoista ja rooleista, sekä näyttelijöistä. Eikä jokaisen kommentinsa perään kai tarvitse todistella ja vakuutella ymmärtävänsä, että kyseessä on vain tv-sarja?

        Eläytymisestään huolimatta, kukaan ei varmasti pidä emmerdalea tositeeveenä. Eihän fiktiivisten kirjojen, tai leffojen arvosteluihinkaan voi suhtautua näin. Vaikka näistäkin keskustellaan ja niitä arvostellaan, ei niidenkään arvostelijat ja kriitikot pidä näitä silti tositapahtumiin perustuvina, ellei niiden ei sellaisia mainita olevan. Joten, jos ei ole mitään muuta palstalle kommentoitavaa, tälläiset huomautukset on asiattomia. Eikä tälläinen sinänsä edes liity koko sarjan tapahtumiin.

        Itseäni ei kyllä häiritse yhtään, eikä mene edes yöunet, vaikka joku kuvitteellisia tv-sarjoja, tai leffoja tositeeveenäkin pitäisi. Onhan niitä ihmisiä, jotka ovat suhtautuneet, kotimaiseen salatut elämät sarjaankin niin tosissaan, että ovat näyttelijöitä jossain nähtyään, alkaneet jakelemaan heille neuvoja ja kasvatusohjeita ym. Tiedetään myös kauniit ja rohkeat tv-sarjan tapahtumiin muutamien katsojien eläytyneen siten, että toisinaan ovat unohtaneet kysessä olevan vain tv-sarjan roolihenkilön kohtalo, kuolema tai jokin muu järkyttävä asia. Mutta vapaassa maassa, kaikilla lienee oikeus suhtautua tv-sarjoihin omalla yksilöllisellä tavallaan ja myös arvostella niitä.
        Vaikka nimim:"Tositeeveetäkö" huomautus antaa nyt tästä oikeudesta hieman eri käsityksen.


      • ZakLondon

        Ja sulla on täysi oikeus arvostella kommentoijaa?


    • ikifani

      Näin luodaan tyyppi. Saman tapaista on Davidin , Valin ja Ericinkin ' möläyttely'. Tehdään kivestä tyyppi, ei valoja, ei varjoja.
      Ross edustaa monipuolisemmin eri tunnetiloissa olevaa ihmistä. On muitakin. Tämä on ehkä myös sitä, kuten täällä joku kirjoitti; rooli näyttelijää myöten.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      203
      4872
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      281
      2997
    3. 134
      1777
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      225
      1592
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1431
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1206
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1139
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1107
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      77
      1092
    Aihe