Kommunismi on kivaa

Vasemmmistonuori

Harmi kun Neuvostoliitto kaatui !
Mailmassa ei ole enään kuin 2 kunnon IHANAAA Kommunistista paikkaa Venetsuela ja Pohjoiskorea kolmas on Kuuba joka on jo lähentynyt länsi maita ettei se ole kuin nimellisesti enän Kommunisti maa. (myös Kiina käyttää nimitystä kommunstipuolueesta edelleen vaikka Kiinalla ei ole mitän tekemistä kommunismin kanssa se on yksi mailman porvarillisimpia maita nykyään)
Meillä siis ei ole kuin nuo 2 esikuvaa ihanasta kommunistista.
Suomen ja Eu alueen pitäisi katsoa mallia Pohjoiskoreasta ja Venetsuelasta miten ihanaa kommunismi on ja muuttaa koko Eu lue sen mukaiseksi.

20

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kommunisti_Soomesta

      Pohjois-Koreassa ei ole kommunismia. Siellä on juche.

      • Kommunismi_murhaa

        Eikä Neuvostoliitossa ollut kommunismia, koska Stalin käytti joskus saappaita.


    • Jewishlam

      Eurooppaa pyritään mukauttamaan kommunismiin paraikaa...

      "Tulevaisuuden ihminen on sekarotuinen. Tämän päivän rodut ja luokat vähitellen häviävät tilan, ajan ja ennakkoluulojen vuoksi. Tulevaisuuden euraasia-negroidi-rotu, ulkonäöltään samankaltainen kuin muinaiset egyptiläiset, tulee korvaamaan kansan monipuolisuuden yksilöiden moninaisuudella. ”
      – Coudenhove-Kalergi, Richard Nikolauss. Praktischer Idealismus

      "Sen sijaan että Euroopan juutalaiset olisi tuhottu, Eurooppa vastoin omaa tahtoaan jalosti ja sivisti tämän kansan tulevaisuuden johtaja-valtioksi tämän keinotekoisen valintaprosessin kautta. Ei ihme että tämä kansa, joka pakeni ghetto-vankilasta, kehittyi henkiseksi ylimistöksi Euroopassa. Sen vuoksi laupea sallimus tarjosi Euroopalle uuden aatelisen rodun hengen armolla. Tämä tapahtui hetkellä kun Euroopan feodaalisesta aristokratiasta tuli rappeutunut, ja kiitos juutalaisten itsenäistymisen."

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi

      Putin kertoo kuinka moni Neuvostoliiton herroista oli juutalaisia:
      https://www.youtube.com/watch?v=7bSAB5OPkwQ

      Kommunismin taustasta:
      http://josministries.prophpbb.com/topic7627.html
      http://dawn666blacksun.angelfire.com/Main.html

    • Yhdessäkään maailman maassa ei ole ollut Kommunismia. Tai ainakaan 1900-2000-Luvuilla. Mistä sä oot saanu sellasta päähäs, että NL ja P-Korea olisivat kommunistisia? Tiedätkö mitä Kommunismi tarkoittaa? Nuo maat ovat kaukana Kommunismista.

      • kämmänismi

        Sinähän olet herttanen. Jos se kommunismi ei ole ymmärrettävissä tai tavoitettavissa edes niiden, jotka siihen koko elämänsä mitalla pyrkivät, niin mitä kannattaa horista sen puolesta.

        Oikeastihan kommunismi on jo kyntensä näyttänyt. Maailmanhistoria ei tunne sen verisempää systeemiä.


      • kämmänismi kirjoitti:

        Sinähän olet herttanen. Jos se kommunismi ei ole ymmärrettävissä tai tavoitettavissa edes niiden, jotka siihen koko elämänsä mitalla pyrkivät, niin mitä kannattaa horista sen puolesta.

        Oikeastihan kommunismi on jo kyntensä näyttänyt. Maailmanhistoria ei tunne sen verisempää systeemiä.

        Missä maassa Kommunismi on näyttänyt kyntensä?


      • demokratiaakansalle
        YdinVoimaEki kirjoitti:

        Missä maassa Kommunismi on näyttänyt kyntensä?

        Miksi sinä punaterroristin paska et voi tunnustaa paska-aatteesi rikoksia?


      • demokratiaakansalle kirjoitti:

        Miksi sinä punaterroristin paska et voi tunnustaa paska-aatteesi rikoksia?

        Ei Kommunismi ole mun aate, mistä ihmeestä sä ton revit? Sanoin vaan sun kaltasille tietämättömille totuuden. Kommunismia ei ole ollut missään maassa. Neuvostoliitto oli Plutogratia, jos sitä joku luulee Kommunistiseksi valtioksi niin ei tiedä asijoista mitään!


      • Jarnak

        Kommunismin ja Sosialismin tapettu 60 miljoonaa syytöntä sadan vuoden aikana.Se on ihmiskunnan suurin onnettomuus.


      • Missä maassa on ollut Kommunismia? Neuvostoliitto ja Kiina ovat maailman suurimpia onnettomuuksia. On arvioitu, että Stalin tapatti - 30 miljoonaa ja Mao 45-78 miljoonaa omaa kansalaista! Silti Nazien väitetty holokausti on historian muistetuin tapahtuma.


    • erttkkl

      P-Korea traumatisoitui K-sodassa niin paljon, että pelkää Usan vieläkin hyökkäävän heidän kimmppuunsa, vaikka Usa ei ole hyökännnyt , jos ei ole joku hyökännyt heidän kimppuunsa missään!

    • perus_tiedot

      "Kommunismin musta kirja (Le Livre noir du communisme – Crimes, terreur, répression) on ranskalaisen Stéphane Courtois'n toimittama eri alojen lähinnä ranskalaisten tutkijoiden, kirjoittama kommunistivaltioiden ja kommunistien rikoksia raportoiva 863-sivuinen kirja (1997, suom. 2001).

      Kirjan esipuhe ja siinä mainitut arviolta noin sata miljoonaa kommunismin uhria ovat herättäneet vilkasta keskustelua."

      Kirjastoista löytyy. Kannattaa lukea. Käy myös myöhäisillan kauhulukemistoksi.

    • SonOfMarx

      5 kommunistimaaksi kutsuttua: Kiina, Kuuba, Pohjois-Korea, Vietnam ,Laos.
      Pohjois-Korea ei edes kutsu itse itseään kommunistiseksi. Kiina ja Vietnam ovat taloudellisesti kapitalistisia.
      Venezuelaa ei edes lasketa kommunistiseksi valtioksi. Se on yksinkertaisesti liian inhimillinen siihen, siis tämän käsityksen mukaan. Yritys oikeaksi kommunistivaltioksi on kova, kuten muissakin Etelä-Amerikan maissa; Kuuba toimii ja on toiminut esimerkillisesti. Ilman Kuuban kauppasaartoa homma toimisi huomattavasti paremmin ja koko maailma olisi jo huomannut kommunismin todellisen voiman.

      • päätäPoikki

        ---ja koko maailma olisi jo huomannut kommunismin todellisen voiman.

        kommunismi on ollut voimakkaimmillaan ihmisten murhaamisessa


    • Itse666

      APn kirjoitus on satiiria. Kommunismi ei ole toiminut eikä tule toimimaan missään. Ihmiset haluavat vapautta eivätkä politbyroon mielivaltaa. Kuubassakin kommunismi vetelee viimeisiään ja Pohjois-Korea luhistuu muutaman vuoden kuluessa. Kiina taitaakin olla jo yksi maailman kapitalistisimmista valtioista. Sveitsissäkin sosialismin uhka on vältetty kun 77% ihmisistä äänesti kansalaispalkkaa vastaan. Se taitaa olla suurempi määrä kuin ihmiset jotka ovat sitä mieltä, että 1 1 on 2.

    • erttkkl

      Pnko niin,ett' tupaateon kehituyskyvytön? Jeesus eu aunajaan voi pitää rayhanlapsena! Kun tuleetakaisin Jeesus niin jrrää pois matkasta!

      Raamatussa on kuvattu kommunismi:
      "Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa(materialismia!" Matteuksen Evankeliumi
      "Päämies, joka valhetta rakastaa, sen kaikki palveliat ovat jumalattomia!" Sananlaskut
      "Tyhmän sydän on vasemmalla puolen, eikä hän tunnusta Jumalaa olevankaan!" Sananlaskut
      Viimeisellä tuomiolla sijoittivat vuohet vasemmalle puolen! Matteuksen Evankeliumissa kuvattu.
      "Jumala muuttaa vihollisensa punaisiksi!" Raamattu
      Jumala on johdattanut värivalinnoissa!
      "Päämies, joka köyhää kansaa hallitsee on ahne karhu ja kiljuva jalopeura!" Sananlaskut
      Tuo on aivan Ilmestyskirjan 17. luvun pedon näköinen! Pedolla seitsemän leijonapäätä KeskiEuroopassa oleva vasallivaltuot. Itse peto noista seitsemästä, eli Itä Saksan alueelta oli Neuvostoliitto. Jalat Intia ja taka Intia . Sri Lanka pedon etujajan kynnet. Eli ovat aivan Raamatun kuvaaman näköisiä!!!
      Marx'in ennustus ei toteutunut, eli Marx ei ole oikea profeetta, sillä ennustus:Espania on seuraava kommunistivaltio Neuvostoliiton jälkeen ei toteutunut! Toisaalta sosiaalidemokraattien filosofi Bernstein julisti Marx'in talousopit vääriksi!
      Jumal Aton, egyptiläinen jumala, josta voi johtaa laatusanan jumalaton

      Munkki fioronelaisen kolmas valtakunta eli Pyhän Hengen valtakunta on eri asia. Tuo on osaksi väärä tulkintakin, sillä Pyhän Hengen aikakausi alkoi jo v. 33 Ensimmäisenä Helluntaina, kun Pyhä henki laskeutui apostolien päälle ja alkoivat saarnata Evankeliumia! Raamatussa ei ole tuollaista jakoa Isän, Pojan ja Pyhän Hengen valtakuntiin, vaan ainoataan Jumalan Valtakunta! Isä, Poika ja Pyhä Henki ovat Johanneksen kirjeen mukaan yhtäpitäväiset! Löytyy Vanhasta Kirkkoraamatusta v. 1776.


      Muhamettilaiset eksyivät Evankeliumista omille teilleen 600 luvulla. Muhamettilaiset olivat noita areolaisia, jotka olivat Saksassa 400 luvulla, ja jotka siirtyivät Espanian kautta Pohjois Afrikkaan ja sieltä Palestiinaan ja Arabian niemimnaalle 600-luvun alkuun mennessä. Tuolta se sai sitten tuo muhamettilaisuus alkunsa samalla teologisella opilla kuin areolaisuus.

      Marx oli saddukealainen. Saddukealiset eivät tunnusta jumalaakaan, vaan kiinnostuksen kohde on mammona. Tuo aate on hindulaisuutta. 1800 luvun lopulla oireilivat Pyhän Hnegen aikakuden olevan läsnä. Mutta kommunismi ei edusta Pyhää Hnekeä sillä saddukelaisuutta eli ei ole Pyhä Henki, sillä Pyhä Henki julistaa Evankeliumia!

      Jumala toivoo heidänkin pelastuvan ja alkavan uskomaan JEESUKSEEN!
      "Jumala oli Jeesuksessa Kristuksessa ja sovitti maailman kaikki synnit ja on sovintosaarnan säätänyt ja käskee kaikkia ihmisiä kaikkialla tekemään parannuksen ja uskomaan Jeesusen nimessä synnit anteeksi! Ja on tuon vahvistanut herättämällä Jeesuksen Kristuksen kuolleista!" Uuden Testamentin mukaan.


      Ilmestyskirjan 17.luvun selityksiä
      Ilmestyskirjan 17.luvun peto on kommunismi. Seitsemän päätä oli seitsemän kommunistivaltiota Keski-Euroopassa ja itse peto oli kahdeksas ja lähtöisin nuiden seitsemän alueelta ja oli Neuvostoliitto. .
      "Karitsa oli voittava heidät" ja tuo oli muutos v. 1990 kristinuskon hyväksyvään hallitusmuotoon.
      Kymmenen sarvea tarkoitti, että nuissa seitsemässä valtiossa oli liittovaltioita, joista nuo kolme lisäsarvea. Ja yksi ei ollut tullut, oli Jugoslavia, joka kulki omia teitään, mutta oli kommunistiblokin jäsen.
      "Karitsa oli voittava heidät" ja tuo oli muutos v. 1990 kristinuskon hyväksyvään hallitusmuotoon. Portto ratsastaa seitsenpäisellä pedolla.
      Munkki fioronelaisen kolmas valtakunta eli Pyhän Hengen valtakunta on eri asia. Tuo on osaksi väärä tulkintakin, sillä Pyhän Hengen aikakausi alkoi jo v. 33 Ensimmäisenä Helluntaina, kun Pyhä henki laskeutui apostolien päälle ja alkoivat saarnata Evankeliumia! Raamatussa ei ole tuollaista jakoa Isän, Pojan ja Pyhän Hengen valtakuntiin, vaan ainoataan Jumalan Valtakunta! Isä, Poika ja Pyhä Henki ovat Johanneksen kirjeen mukaan yhtäpitäväiset! Löytyy Vanhasta Kirkkoraamatusta v. 1776.
      Muhamettilaiset eksyivät Evankeliumista omille teilleen 600 luvulla. Muhamettilaiset olivat noita areolaisia, jotka olivat Saksassa 400 luvulla, ja jotka siirtyivät Espanian kautta Pohjois Afrikkaan ja sieltä Palestiinaan ja Arabian niemimnaalle 600-luvun alkuun mennessä. Tuolta se sai sitten tuo muhamettilaisuus alkunsa samalla teologisella opilla kuin areolaisuus.

      Marx oli saddukealainen. Saddukealiset eivät tunnusta jumalaakaan, vaan kiinnostuksen kohde on mammona. Tuo aate on hindulaisuutta.

      Jumal Aton egyptiläinen jumala, josta voi johtaa laatusanan jumalaton
      Kirkkoherra ja karkkiherra, karkkilassa tuollainen vasemmistoenemmistö. Pkorean johtaja jakoi kilon karkkeja PKorean jokaiselle lapselle.

      Raamatussa on kuvattu kommunismi: tarkasti!
      "Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa(materialismia!" Matteuksen Evankeliumi
      "Päämies, joka valhetta rakastaa, sen kaikki palveliat ovat jumalattomia!" Sananlaskut
      "Tyhmän sydän on va

    • KuubaKauppasaarto

      Kuubassa kommunismi voisi toimia oikeasti JOS siellä ei olisi ollut kauppasaartoa???:)

      • Luikertelee

        Kommunisti on kommunisti, vaikka se puhuisi mitä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2575
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1645
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 83
      1512
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      113
      1398
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe