Naisille kysymys orgasmista

autiskelija

Miten muutoin kuin hyväilemällä genitaalialueitasi voit saada orgasmin?
Eli mitä muita kohtia hyväilemällä voit saada orgasmin?
Voitko eroottisilla mielikuvilla fantasioimalla tai pelkän pornon katsomisesta saada orkkuja?

13

655

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mä oon näistä kyllä kertonut vaikka kuinka.. Mutta oon saanut ajatuksen voimalla ilman fyysistä stimulointia, unissani, hiuksia silittelemällä, rintoja imemällä, jalkojen hyväilystä, videota katsomalla, tuhmista puheista.. Käytännössä mistä vain, mikä sillä hetkellä kiihottaa mua voimakkaasti, jos olen todella vapautuneessa mielentilassa :) Aivot on suurin seksuaalielin. Mikä tahansa kohta kehosta tuntuu kiihottavalta todella kiihottuneena ja jos ei ole estoja :) Mut lempparini on silti kohdunkaulaorgasmi :) Vaik muillakin tavoin saan voimakkaita.

    • ukkr

      miltä se kohdunkaulaorkku tuntuu?

      • ghf

        höpö höpösulle,kukaan terve ei saa hampaista orkkuja


      • ghf kirjoitti:

        höpö höpösulle,kukaan terve ei saa hampaista orkkuja

        Jaa ghf sinäkö määrittelet kuka on terve ;)? No, jos mua "sairaana" pidätte nautintotapoineni, niin siitä vain :D Mä kyllä uskon, etten ole niinkään omituinen -varmasti moni voisi nauttia vastaavasti jos seksuaalisuus avartuisi. Sen sijaan jos kangistuu kaavoihin, ei siinä uusia juttuja opi tai koe.


    • autiskelija

      Kerrankin hyvä vastaus. Kiitos.

    • Matkailija-Mirkku

      Tämä SFkukkanen ei vain kykene saamaan kunnon orgasmia. Hän on vain yksi nainen meidän naisten joukossa. Toki harva nainen saa yhdynnässä. Itse en saa pohjakosketuksesta mitään muuta kuin kipeitä fiiliksiä, mutta tykkään silti mustasta ja isosta. Se ei ole se koko, vaan se kulttuuri. Jos nulkun perusteella miehen ottaisin, niin ottaisin valkoihoisen keskikokoisen 14/11cm kullin. Ison kanssa saa olla varovainen ettei se satuta, mutta onneksi mustat rakastajat osaa isoa käyttää työntämättä kokonaan sisään. Toki häpyluukontakti jää uupumaan, mutta läheisyyttä voi toteuttaa ilman penetraatiota.

    • Hauskoja väitteitä Mirkulla ihmisestä, jota ei tunne ;D "Kunnon orgasmi" on tietysti aika epäselvä käsite, mut kyllä ainakin itse olen sitä mieltä, että saan todellakin hyviä ja voimakkaita orgasmeja ja samaa sanoneet partneritkin (välillä jopa sattuu penikseen, oon tosin treenannut lantionpohjanlihakset vahvoiksi joten ei mikään ihme). Orkut toki vaihtelee myös voimakkuudeltaan, ei ole kahta 100% samanlaista, klittaorkut on mulla yleensä kevyimpiä ja kohdunkaulaorkut vahvimpia mut sekään ei ole kiveen hakattua :) Kohdunkaulaa ei kannatakaan runnoa, se sattuu todella, vaan kannattaa kokeilla ihan hellää silittelyä sormella/sormilla ja kevyttä painelua, kokeilee mikä tuntuu hyvältä. Kohdunsuu on ainakin itelläni herkkä sekä hyvässä, että pahassa :P Mulla tosin hieman "vino" vagina, eli jatkuu kohdunsuun jälkeen; parhaimmillaan penis osuu kohdunsuulle sopivasti ja uppoaa vaginan pohjaan kohdunsuun ohi.

      Suosittelen Mirkku ja muutkin lantionpohjanlihastreeniä, tuntuma paranee huomattavasti ja orgasmit voimistuu. Myös miehille lp-lihasjumpasta hyötyä (jos vaikka et olekaan nainen). Just tuossa yks päivä miesystävä liikutteli elintään sisälläni lantionpohjanlihaksillaan, muuten pysyen paikoillaan ja kyllä tuntu hyvältä ja johti orgasmeihin!

      Totta kai olen yksi nainen muiden joukossa, en ole väittänytkään olevani mikään Maailman Ainoa ;D Mutta naisia on hyvin monenlaisia ja samankin naisen seksuaalisuus voi muuttua ja avartua (olen siitä elävä esimerkki, vielä muutama vuos sitten sain käytännössä vain yhdellä tavalla orgasmin).

      Nautitaan elämästä <3

    • Lovejapiis

      SFKUKKASEN kirjoituksen lisäksi luin hänen bloginsa ja hienosti hän on aiheeseen paneutunut. Varmaan myös nauttinut. Tuommoinen kannustaa ja tutkimaan paikkoja paremmin ja kysymään nautinnollisia kohtia. Kiitos.

    • Kiitos itsellesi Lovejapiis :) Mukavaa, jos teksti miellytti, vaikka usein on hiomattomia ja pitkiä postauksia mulla. Kirjoitan ihan omaksi ilokseni, mutta tietysti mahtavaa, jos joku saa vinkkejä, rohkeutta tai muuta myönteistä blogistani. Haaveenani on, että seksi ja seksuaalisuus eivät olisi niin tabuaiheita, että jokainen voisi nauttia vapautuneemmin <3

    • Pössyttelemätön

      SFKukkaselle kysymys täältä toiselta naiselta:

      Luin blogiasi kiinnostuneena. Huomioni kiinnittyi yhteen mainintaan, kerrot olleesi "savuissa". Tarkoitatko pöllyissä, pössyssä?
      Jos käytät huumeita niin varmaan onkin aika rento olotila ja orgasmeja taitaa saada hampaitakin hieromalla.

      Pitäisikö sitä alkaa itsekin pössyttelemään?

    • No, sen voi jokainen tulkita niinkuin itse haluaa ;) Seksi selvin päin on huippua ja orgasmeja tulee siinä yhtä lailla, mutta sanotaan näin, että päihtyneenäkin voi olla satunnaisesti hauskaa, lisämausteena. On käynyt joskus niinkin, että päihtyneenä kokeillut jotain, mikä ei olis tullut mieleen selvinpäin, tykännyt siitä, ja sitten kun on kokeillut samaa selvänä, on se toiminut edelleenkin. Itsestään voi oppia uutta monella tavalla.

    • Wntanann

      Olen usein saanut orgasmin unessa, ilman fyysistä stimulaatiota.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1643
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1300
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1100
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1077
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      878
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      871
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      840
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    10. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    Aihe