Ruovesi 2016, jatkuu 19.5 alkaen täällä.

Kelkaton

Nyt näyttäisi meillä olevan toivomamme osio Pirkanmaa otsikon alla.

10

484

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Peukkua

      Oli jo aikakin Kiitos!

    • Tähän ketjuun ei kuitenkaan kirjoituksia, muuta kuin tähän muutokseen liittyviä kommentteja. Nyt on jokaisella mahdollisuus avata uusia keskusteluja eri aiheista tänne Ruovesi palstalle. Palstan seuraaminen aiheittain on nyt toivottavasti helpompaa.

    • rehellisyyttä

      Salaseura Ruoveden kunnanhallitus antaa kunnanjohtajan kanssa aiheita kirjoituksille. Kuntaa johdetaan kuin P-Koreaa. Hallitus on valmis salaamaan vuosia kestäneen typerän rahaloton kuntalaisten rahoilla. Kysymyksessä on miljoonien eurojen menetykset tulevaisuudessa. Kumpa joku tekisi asiasta tutkintapyynnön poliisille,muuten selkärangattomat päättäjät tuhoaa Ruoveden kunnan. Sääli jos asiaan kytkeytyy laittomuutta.

    • Alkuperäiskansaa

      Ylistys kiitos ja kunnia ylläpidolle, kun saatiin mitä sitkeästi kerjättiin.Nyt voidaan avata vaikka oma ketju kunnanjohtajan sankariteoille, ja toinen Anitan ansioille.

    • Urdde

      HYVÄ RUOVESI! Täällä ollut asiallista keskustelua vrt Virrat. JATKETAAN.

      • keinuttaja

        Olisi asiallista myös tietää mihin lasten leikkipaikalta Sointulantieltä suosittu keinu katosi. Matuja ilmestyi myös silloin vetelehtimään Visuvedelle sekä Jäminkipohjaan. Onko joku kunnan virkamies tehnyt päätöksen siirtää keinu matutenaville. Jos näin on,on se halveksittava ja ala-arvoinen teko . Se on suorastaan rasistinen teko kuntalaisten lapsia kohtaan. Toivon mukaan näin raukkamaista tekoa ei ole tehty. Jos on, halveksinta on valtava tätä katalaa raukkaa kohtaan,eikä asia jää tähän. Jos tämä virkamies on viisas, niin alkaisi pakkaamaan romujaan ja häipyisi Ruovedeltä.
        Eihän tällaista raukkasuvakkia ole joka kohtelee omiaan näin julmasti?


    • Perseellenmeni

      Keiturin sote on päässyt ihan valtakunnan otsikoihin. Koko henkilökunta tehnyt tehnyt valituksen ylilääkäri pellisestä. Toimitusjohta ei nää ongelmaa ja itse pellinen sanoo että konfliktia ei ole. Kuinka niin kun omasta mielestä meni?

      • Sinneminäkin

        Jos Keiturinsoten henkilökuntaa ahdistaa, voi hakea vaikka sairaslomaa yksityiseltä Terveystalolta Pellisen vastaanotolta, Ruovedeltä tai Lielahdesta.


    • sananvapausko

      Keskustelu MV- lehdestä on poistettu. Miksi? Sehän jos mikä on hyvä aihe keskustella. Kuka on niin herkkähipiäinen että hänen vuokseen mielenkiintoinen aihe on poistettu? Eihän näitä ole pakko lukea eikä osallistua keskusteluun. On erittäin raukkamaista toimia näin kun keskusteluun oli tullut mielipiteitä. Ei voi muuta todeta kuin VOI REPPANAA, Kuvittelet nähtävästi itselläsi olevan jotain,jota sinulla ei ole.

    • exRsi

      Massamuuttoko alkanut Ruovedeltä? Myynnissä on 3 liikekiinteistöä kylän raitilta. Ja hintapyynnöt todella matalat. Eikä mee kaupaksi. No en ostaisi itsekään.
      Ruovesi onkin ollut kiinteistösijoittamisen painajainen. Siinä kun Tampereella 20 viime vuodena aikana kerrostaloasunnon hinta on jopa tuplaantunut ei Ruovedeltä saa edes omiaan pois. Nyt kun yhä useampi tajuaa, että kuntaa häikäilemättä johtavat muualla asuvat ja pelastusta ei ole näköpiirissä, alkanee myös asukkaiden poismuutto kiihtyä. Esteenä monelle voi olla se, että oman asunnon arvo on pohjamudissa ja vireälle paikalle muutettaessa joutuisi jostain taikomaan 2/3 asunnon hinnasta jos 1/3 on se mitä omasta saa .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4562
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe