Ylilauta 51880680

Illatvalveilla23

8

569

  Vastaukset

  • Varoitus ylilauta.org:ista - Turvaton sivusto: Moderaattorit voivat muokata viestiesi sisältöä. Viesteihisi voi väärentää rikollista sisältöä.

   Eli ylilauta.org-iin tekemiisi postauksiin voivat moderaattorit kirjoittaa, eli väärentää, mitä tahansa sisältöä, ja näin moderaattorit ovat tehneet.

   Tarkkaa tietoa siitä ei ole, josko moderaattorit näkevät IP-osoitteesi, tai josko ylilaudan moderaattorit voivat väärentää IP-osoitteesi muiden kirjoituksiin tai kuviin.

   Ylilaudan moderaattorit voivat näinollen väärentää tekemiisi posteihin rikollista sisältöä, ja päinvastoin.

   Kirjoittamaani viestiketjun aloituspostin pyyhittyään moderaattori väärensi sen sisällöksi vihapuheisiin viittaavaa kirjoittelua. Jos asiasta joku tekee rikosilmoituksen, poliisin tutkinnassa näyttää nyt siltä, että olen itse kirjoittanut viestin, vaikka sivustolla näkyvä viesti on moderaattorin muokkaaamaa sisältöä.

   Poliisitutkinnan sattuessa sinä saat syyt moderaattorien tekemistä kirjoituksista. Ylilauta.org on toisinsanoen vaarallinen sivusto, jonka käyttöä ei kannata edes harkita ellei käytä VPN- tai muuta välityspalvelinmenetelmää.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   164
   5857
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   180
   4754
  3. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   261
   2981
  4. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   97
   2933
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   24
   2887