Mamujen kotouttaminen Ruovedelle alkamassa?

Kelkaton

51

1426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sekoilutjatkuu

      Asia oli käsittelyssä 4.4.2016. Asia jätettiin pöydälle selvityksiä varten.
      Nyt asia on nostettu pöydältä maanantain kokoukseen, muttei esityslistasta löydy noita selvityksiä.

      Kuntaan osoittaminen ja kotouttaminen tarkoittaa suomeksi rajoittamattoman määrän noin neljän sadan myönteisen turvapaikan saavan ja kiintiöpakolaisten asuttamisen pysyvästi kuntaan.

      Hanketta viedään salassa vaikeasti ymmärrettävin termein nopeasti eteenpäin, jottei kuntalaiset ehtisi reagoida lainkaan. Kunnanjohto ei halua asiaa viedä edes valtuuston käsittelyyn demokratiasta piittaamatta.

      Kunnanjohtaja on osoittanut johdannaisilla ottavansa riskejä, ilman järkeviä perusteita, joista on tulossa iso lasku. Tämän hankkeen kanssa käy samoin.

      • reetön

        Matujen tännesijoitus on Ruoveden loppu. En ymmärrä kunnanjohtajaa joka on ajanut salatuilla sopimuksilla asiat ns.solmuun. Onko hänen tarkoitus varmistaa Ruoveden kohtalo haalimalla melkeimpä salaa tenne elätettäviä jopa satoja.
        Onko Kyrönviidan tarkoitus Orivesiläisenä upottaa tämä pieni kunta. Herätys päättäjät. Emme ole velvollisia huolehtimaan tästä sivistymättömästä luku ja kirjoitustadottomasta laumasta. Ne maksaa jotka sitä haluaa,minä en!


      • Rasismilisääntyynäin

        Johan täällä on 300 turvapaikan hakijaa, enempää ei pakolaisia pidä ottaa ja vielä meidän eläteiksi. Harva heistä kykynee itseään elättää. Kyllä Ruovesi on osansa tehnyt. Kunnan virkamiehet toimivat heille palkkaa maksavien kuntalaisten etua vastaan. Missään muualla ei tällainen tulisi kysymykseen. Hallituksen olisi jo aika ottaa vastuuta tästä


      • kebabpitsaraiskarit

        Mies puhuu asiaa ! Etnojengi hakkaa, ja suvaitsijat suvaitsee..


      • Totuus.vihapuhetta

        MV lehti on paras.


      • raiskarimamuihin.väsynyt

        Fiksu mies. Tuollaisia eduskuntaan tarpeeksi niin matuista päästään.


      • VeristäMonikulttuuria
        Totuus.vihapuhetta kirjoitti:

        MV lehti on paras.

        MV on paras. Se kertoo miten asiat OIKEASTI ovat.


      • hiekka-aavikon.Pedot
        Totuus.vihapuhetta kirjoitti:

        MV lehti on paras.

        Matut pitää kotiuttaa, Nopeasti takas sinne mistä ovat tulleetkin.


      • kirjoita.tuo.YouTubeen

        TEIDÄN SYYTÄNNE.


    • Petettyäänestäjä

      Kunnanhallituksen ainoa persu Pasi Kuosa kannatti vastaanottokeskuksia, aikuisten turvapaikanhakijoiden valmistavaa opetusta ja ei kannattanut Anitan hylkäävää esitystä tästä asiasta 4.4. Nyt asia on huomenna uudestaan käsittelyssä ja jos Kuosa kannattaa näiden suvakkien esitystä, niin ei minun ääntä ikinä Kuosalle tai persuille tule.

      Tämä on persujen loppu Ruovedellä. Kuntalaisista suuri joukko odotti turhaan,että edes persu toimisi kuntalaisten edun mukaan. Ainoastaan Anita kuuntelee ja toimii kuntalaisten etua ajatellen.Muut toimii oman ja kunnanjohtajan edun mukaan.

      Kuntalaisista 80% hylkäisi kunnanjohtajan esityksen.

      • Kääntyilijä

        Eihän kukaan persu voi tehdä niinkun on luvannu. Takki on Kuosallakin kääntyny,voi olla ettei tule valituksi enää uudestaan


      • Tuollaisiin sopimuksiin ei pidä lähteä. Miksi kunnanhallituksessa hyväksytään aina kaikki kuntalaisia kohtaan ikävät. Miksi äänestää henkilöä, joka päättäjänä toimii äänestäjiään vastaan. Näin suurien väestömäärien jopa satojen tuominen kuntaan asumaan olisi valtuuston päätettävä. Hallituksessa voi äänestää ei, jos ei ymmärrä asiasta. Johdannaisasia oli sellainen. Ei ymmärretty, niin vastattiin joo.Annettiin rajattomat valtuudet talousjohtaja Kyrönviidalle ja nyt siitä maksetaan iso lasku, vaikka kunnanjohtaja yrittää muuta selittää.

        Tämä mamujen asuttaminen on myös asia, josta ei ymmärretä, varsinkaan seurauksista. Olisiko nyt aika ruveta sanomaan ei, jottei tästäkin tule katastrofi.


    • etureki

      Näillä kultamunilla näyttää olevan huippukalliit älypuhelimet. Jossain on tarvinnut saada koulutusta,koska osaavat käyttää sitä.
      Pitäisi selvittää millä asialla nämä muotiasuissa kuljeksivat nuoretmiehet ovat. Kunhan eivät olisi saaneet sotilaskoulutusta. Jos näin on,saattaa kylän väkiluku vähentyä yhdessä yössä sadoilla.
      Toivottavasti näin ei käy. Kaikkeen on silti varauduttava.

    • Veronmaksajatajetaanpois

      Onko Ruoveden strategian mukaista yrittää tienata osana ihmissalakuljetusta ja ihmiskauppaa?

      Kunta lisää houkuttavuustekijöitä näiden rikollisten toiminnan tueksi. Tällaisia ovat juuri valmistavan koulutuksen valmistelu ja kotouttamissopimukset, joihin ei ole mitään velvoitetta. Kotouttamissopimus on esitetty hallitukselle pakollisena. Sitähän se ei ole.

      Kunnissa, joissa on tehty laskelmat "pakolaisten" asuttamisen kustannuksista kieltäytyvät antamasta kuntapaikkoja.

      Ruovedellä ei laskelmia tehdä. Syy tähän on viime aikoina paljastunut johdannaisten myötä ja se on ettei osata. Kaikki ostetaan kuin sika säkissä

      • korpeen

        pakko kysyä ,eikö edelisistä mamuista opittu mitään ,miten ja millä kunnanjohtaja meinaa nää elättää ,täällä ei ole työpaikkoja ,omatkin asukkaat on pulassa,nyt jo menee yli näiden hyysääminen ,vaateita kerjätään asukkaille ja toisesta päästä roskiin kannetaan .on niin sinisilmästä touhua,no kunnantalolta vissiin löytyy näille työpaikat ,et siitä kotikunnasta.


    • http://kunta.ruovesi.fi/dynastia/kokous/2016455-3.HTM

      "Kunnanhallitus hyväksyi maanantaina sopimuksen kuntaan osoittamisesta ja kotoutumisen edistämisestä". Tarkoittaa, että kunta antaa rajattomasti turvapaikan hakijoille kuntapaikkoja, jotka tänne ohjataan tai tulevat oma-aloitteisesti.

      "Asian käsittelyn aikana Anita Viljanmaa esitti, kunnanhallitus 4.4.2016 § 59 jätti asian pöydälle lisäselvityksiä varten. Ainuttakaan lisäselvitystä ei ole tehty. Anita Viljanmaa edellyttää, että tehdään laskelmat, joista käy ilmi sopimuksen vaikutukset kunnan SOTE-menoihin kolmen vuoden jälkeen. Lisäksi tulee kuulla yhteistoiminta-alueen toista osapuolta, eli Virtain kaupunkia. Näin tärkeässä sopimuksesssa tulee kuulla kunnanvaltuuston kanta. Anita Viljanmaan esitys raukesi kannattamattomana."

      Tätä kuntalaisten kannalta erittäin merkityksellistä päätöstä ei tuoda valtuuston käsittelyyn. Tutkimuksen mukaan vain 31% kuntalaisista antaisi kuntapaikkoja turvapaikan saaneille. Miksi Ruoveden päättäjät eivät piittaa noin kuntalaisten mielipiteestä


      Valtuustoon tuodaan vain kotoutusohjelman päivitys, muttei sitä kuntalaisten elämän kannalta tärkeintä kuntapaikkasopimusta.
      http://kunta.ruovesi.fi/dynastia/kokous/2016455-2.HTM

      "Ruoveden kunnan osalta on noussut tarve päivittää vuonna 2014 tehty kotoutusohjelma. Päivitystyön on tehnyt Ruoveden kunnan sivistystoimenjohtaja Riitta Juusenaho sekä ELY-keskuksen koordinaattori Katariina Tcheuffa."

      Miksi tarve päivitykselle syntyi Ruovedelle, mutta ei Virtain kaupungille? Kotoutusohjelma oli tehty Virtain kanssa yhdessä.

      Anitan järkevä ehdotus ei saanut kannatusta, vaikka oli edellisessä kokouksessa päätetty tehdä selvitykset. Tässä kokouksessa hallituksen jäsenten mielestä selvityksiä ei enään tarvittu, koska kunnanjohtaja ei niitä ollut tehnyt.

      Kuinka kauan kunnanhallituksen jäsenet aikovat jatkaa tätä lapsellista leikkiä kunnanjohtajan kanssa?

      • Hallitus päätti taas ilman laskelmia. Valtio maksaa 3 vuotta ja sen jälkeen kunta maksaa. Kustannus miljoonia vuodessa riippuen henkilöiden määrästä. Valmiita laskelmia olisi löytynyt, jos ei osata itse laskea.

        Hallitus ei rajannut tulijoiden määrää, kuten muissa kunnissa on päätetty. Taas annettiin rajattomat valtuudet. Ruoveden veropohja kestää ilmeisesti kuinka suuren määrän tahansa.


      • enhaluaTätä.en

        GOOGLE : Lindan ja jennyn Tarina.


      • Ihmetyttää

        Oli päätetty asian jättämisestä pöydälle lisäselvityksiä varten. Uuteen kokoukseen niitä ei ollut kuitenkaan tehty. Miksi hallitus päätti asian ilman näitä lisäselvityksiä? Kunnanjohtajan on valmisteltava asiat. Miksi hän ei toiminut kuten hallitus oli päättänyt?


      • matut.tuhoaa.suomen
        enhaluaTätä.en kirjoitti:

        GOOGLE : Lindan ja jennyn Tarina.

        Tätä meininkiä halutaan suomeen, Miksi? Sitä en käsitä.


    • Varanotaari

      Älkää hyvät ihmiset menkö nyt kunnanjohtajan hämäykseen yrittää kääntää katseet muualle kuin epämääräiseen johdannaissotkuun. Kunnanvaltuustossa pitäisi olla nyt jollakulla selkärankaa esittää kunnanjohtajaa pidätettäväksi viralta siksi aikaa, kunnes saadaan selvyys, onko tämä toiminut Lain kunnallisesta viranhaltijasta 35 pykälän vastaisella tavalla. Ja te kunnan työntekijät, olkaa nyt varovaisia, koska pieninkin rike yritetään nostaa nyt esille jotta johdannaissotku jäisi varjoon.

      • Kukakantaavastuun

        Kunnanjohtajan toiminta on tutkittava perusteellisesti ja jos aihetta on häneltä on vaadittava korvaukset. Kunnanhallitus on jo etukäteen päättänyt tietenkin Kyrönviidan esityksestä, ettei korvausvaatimuksia tulla esittämään.

        Onhan meillä päättäjät. Mistä he ovat tämän oikeustajunsa ammentaneet?


      • kotiuskontoisänmaa

        Vihervasurit vievät kuntaa, niinkuin tykkäävät, Kookoomuksen porukka on täysin nynnyjä. Hyväksyvät kaikki vihreiden ja vasureiden ehdotukset.


    • junameni

      on ulalla touhu bisnestä tehään kunnassa myös pakolaisilla,valtio maksaa ,onko päättäjät kaikki nössöjä ja perässä vedettäviä ,kaikki myötäilee mitä pajunen käy aivopesemässä,ja kunnanjohtajaa ei liikuta orivesiläisenä onko täällä kuinka paljon siirtolaisia,hän ei asu täällä.

      • lue.ja.opi

        Jep, GOOGLE : Murkut.org


      • leijaton

        Pajuselle porttikielto kunnantalolle. Jos ei ole saanut omaa "pesää"kuntoon, kuinka yhteiskunnanasiat hoituu .
        Pitäisi olla joku moraali omaa kuntaa kohtaan,eikä ajaisi tietensä kuntalaisia maksamaan loisimaantulleiden hyysäämistä,joka maksaa miljoonia sitten kun valtio ei maksa kuluja.
        Miten voi olla näin tunteeton nainen omia kansalaisiaan kohtaan?


    • Seonsittenmaksettava
    • huuuuu

      jos tähän kylään joku tulee tai jää,jää sen takia ,että töitä ei ole vaan sossu elättää,

    • eiloisijoita

      Kotoutus on muutettava kotiuttamiseksi, Heti on mielenosoituksia kun ei kaikki suju kuten he haluaa. Jo nämä kaksi perhettä on kova rasite kunnalle. Lapsia paljon eikä vanhemmat rupea töihin vaikka kotiin vietäisi jotain. Heillä eikä suvakeilla jotka olivat tapahtuman takana ole mitään käsitystä mikä on soveliasta mikä ei. Käytetään lapsia valokuvissa "syöttinä" säälimiseen. Ovat hyväkuntoisen näköisiä eikä Suomen ole syytä ruveta elättämään näitä. Ruovedellä on 124 matua Visuvedellä ja Jäminkipohjassa ehkä 100. Paljonko kunta maksaa näiden ylläpidosta ja vastaako vuokrat läheskään kerrostalojen menot. Kunnanjohtaja taitaa salata näitäkin asioita.

    • matuloisia

      Totta joka sana.Paljonkos näitä maahantunkeutujia on Virroilla?

    • Sopimuksenpurkuehdotus

      Kahden kuukauden vuokra ja takuu päälle – valtio houkuttelee turvapaikanhakijoita kuntapaikkoihinsa rahalla. Jokohan ne nyt jäisivät Ruovedelle asumaan?

      http://yle.fi/uutiset/kahden_kuukauden_vuokra_ja_takuu_paalle__valtio_houkuttelee_turvapaikanhakijoita_kuntapaikkoihinsa_rahalla/8974789?origin=rss

      Ruoveden kunta teki avoimen sopimuksen ely-keskuksen kanssa siitä, että Ruovesi ottaa kaikki ely-keskuksen ohjaamat oleskeluluvan saaneet turvaikanhakijat kuntaan asumaan.

      Joku kyseli ehdotuksia. Minä ehdotan, että tuo sopimus puretaan välittömästi. Tämän sopimuksen käsittely kunnanhallituksessa oli järjettömyyden pohjanoteeraus.

      • Hölmöläläinen

        Selvityksiä ei haluttu tehdä matukiimassa päätöksenteon perusteeksi. Tärkeintä on saada muslimeja asumaan kunta täyteen. Kunnanjohtajan sopimusten tekotaidot tiedetään. Sivistystoimen johtajan palkan korotus vaatimukset taannehtivasti yli vuoden ajalta osoittavat kenen etua hän ajaa.

        Ruoveden kunnanhallitukseen on saatu päättäjiksi kunnan järjettömintä porukkaa, jotka nyökyttävät päätään kokouksissa näille kuntalaisten vastaisille esityksille. He eivät ymmärrä edes erota, vaikka on paljastunut heidän kyvyttömyytensä tehdä kuntalaisten edun mukaisia päätöksiä. Eikö tähän touhuun löydy mitään lakia?


      • pajunkissat

        Pajunen - Jussila ovat kuntalaisia (ainakin täältä lähtenyt Jussila) jotka ovat vaikuttajia matujen täälläoloon,eli ovat ns: paskanneet omaan pesään.
        Kun näiden matujen n 250:nen elättäminen tulee ylivoimaiseksi eli kahdenvuoden päästä kun valtio ei enää maksa loisimista,tajuaa tyhminkin kuntalainen millaisen tekoon nämä kaksi ovat syyllisiä. Ovat varmaan suunnitelleet suunnan mihin lähtevät?
        Ovat varmaan ylpeitä teostaan. Kuuluu tietysti tämä työnkuvaan,mutta määrät ovat älyttömiä pieneen kuntaan. Ystäviä tuskin täältä löytyy tai silloin kaikkoavat viimeistään.
        Kunnan pättäjien osuus on tietysti myös suuri mutta heidän päätöksiään ei kukaan ihmettele enää kun kaikki on rempallaan.


    • nytjärkeätouhuun

      Sivistystoimenjohtajan suunnitelma aikuisten matujen valmistavasta opetuksesta veronmaksajien piikkiin jää toivottavasti suvakkien unelmaksi. Nyt maahanmuuttovirasto antaa kielteiset turvapaikkapäätökset 90 %:sti Irakilaisille. Suomalaiset huijattiin täysin ja kansalaisia kehoitettiin kaduille vaatimaan lisää tulijoita huutaen rajat auki! Eri mieltä olevat leimattiin rasisteiksi.

      • Autettavia.riittää

        Lainaus Pauli Vahteran blogista:
        "Irakilaisten kohdalla on tapahtunut linjan muutos tai oikeammin he ovat osoittautuneet veijareiksi, seikkailijoiksi ja suomalaisten hyväksikäyttäjiksi. Kesäkuussa turvapaikan sai 146 ja 55 sai jäädä muutoin vaan. Loput 1483 eli 88 % ovat aloittaneet valitusten ja notkuilun kierteen. Tammi-kesäkuussa hakemuksensa on peruuttanut 2230 irakilaista. 849 irakilaista on todettu maasta toiseen kiertäviksi seikkailijoiksi. Heille on annettu ja annetaan ilmaisen loman päätteeksi ilmainen kotimatka."

        Lue linkistä koko blogikirjoitus
        http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2016/07/25/migrin-johto-pitaa-vaihtaa-paivitys/


    • Uukk

      Te jotka käytätte vapaa-aikanne tähän mv-lehden lainauksiin ja youtube selailuun sekä ihmisvihaaja-persujen kannattamiseen! Hankkikaa elämä. Ihan ikioma, kutokaa vaikka itselle niitä villasukkia, saunokaa ja hengitelkää rauhassa! Sieltä oman navan ympäriltä teitä ei varmaan kukaan tule häiritsemään. Käyttäkää aivokapasiteettinne ihan itsenne hyväksi. Onko tämä energi teidän läheisiltänne pois vai onko mamu-vastaisuus perheen yhteinen harrastus.

      • Patriootti56

      • suvaitsette.petoja

        NIM, uukk. Kerro tämä tilityksesi myös, JONNA MÄNNISTÖLLE ja TUULI IKOSELLE !!


      • sadisti.mamut.väijyy
        suvaitsette.petoja kirjoitti:

        NIM, uukk. Kerro tämä tilityksesi myös, JONNA MÄNNISTÖLLE ja TUULI IKOSELLE !!

        jep, NIMET GOOGLEEN ! suvakit ja matut tuhoavat suomen ja suomalaisuuden. Rauha on mennyttä...


      • antisuvakki

        Uukk paljastaa aivokapasiteettinsa. Se on tosi vähäinen. Tämän tyypin älykkyysosamääärä on niin pieni,että sillä ei pysty ajattelemaan johdonmukaisesti. On säälittävää tällaisten suvakkien aivokapasiteetin hämärtyminen vihervassarien propakandan vuoksi.
        Tällainen nero pitäisi panna kalterientaa kutomaan villasukkiaan.


      • Sananvapauskaikille

        Kuukkin kannattaisi hankkia oma elämä, eikä lietsoa ihmisvihaa persuja kohtaan. Vihalla oman maan kansalaisia kohtaan voi olla kohtalokkaat seuraukset. Tule pois sieltä vihervasureiden kuplasta ja hyväksy myös muiden sanoa mielipiteensä, koska sinun mielipiteesi on vain yksi muiden joukossa.


    • Uukk

      Juurikin näin. Rauha on mennyttä. Mutta Suomi on onneksi vielä vapaa maa, jossa aseilla ym ei ketään pakoteta. Samaa mieltä teidän kanssanne: Suomi ja suomalaisuus tärkeitä asioita.Onneksi Suomessa on poliisi ja armeija jotka ovat turvaamassa niitä joita uhkaillaan.

    • hä_hä

      Oulussa olivat kotoutuneet hyvin. Olivat jo kuin kotonaan.
      Hakkasivat ja ryöstivät nukkuvan15v pojan puistossa ja heittivät mereen. Oikein yli 10 hengen voimalla. Kyllä voivat kehuskella jälkipolville urotöillään!

    • suvakituloskunnasta

      Valitettavasti Ruovedelle on tullut viranhaltioiksi henkilöitä, jotka ovat epäisänmaallisia ja haluavat asuttaa kuntaan satoja muslimia vastoin kuntalaisten enemmistön tahtoa. Ruovesi on ruovesiläisten suomalaisten kunta, ei muslimien. Voisitteko te sairaalloisen monikulttuurisuuden ihannoijat muuttaa pois täältä vaikka irakiin. Irakilaiset eivä kuulu meidän kulttuuriin ja heidän käsityksensä oikeasta ja väärästä ei ole suomen lain mukaista. Menkää suvakit sinne heitä hyysäämään.

    • eimullamuutatähän

      Ruoveden päättäjiä huijattiin perusteellisesti. Eikö yhtään hävetä? Montako tätä järjettömyyttä vastustavaa kuntalaista haukuttiin rasisteiksi ja natseiksi?

      Luuliko Ruoveden mammat todella, että tulijat vaihtavat muotitaloista ostetut sukkansa kudottuihin villasukkiin ja nukkuvat lahjoitetuissa käytetyissä lakanoissa?

      Miten meidän päättäjiksi on äänestetty päättäjät, joilla ei ole järkeä lainkaan? Kaikki kelpaa ehdokkaaksi. Halukkaaksi haluavat ovat jotain narsisteja, ja itsekritiikkiin kykemättömiä henkilöitä. Päättäjiksi heistä ei ole ollut silloin kuin olisi pitänyt.

    • hulluudenesimerkki

      VOKit lopetetaan, joten kotouttamistakaan ei tarvitse edes aloittaa. Kunnanjohtajan monikulttuurinen unelma ajaa karille. Samoin käy hänen tekemiensä järjettömien johdannaissopimusten kanssa. Miljoonia ovat sopimusten markkina-arvot pakkasella. Silti hän vaan jatkaa virassaan.

    • Eikoulujenvuoksi

      Kannattaako päättäjien houkutella kuntaan oleskeluluvan saaneita turvapaikanhakijoita. Kuntalaiset suhtautuvat varauksellisesti ja tiedostavat siitä syntyvät ongelmat.

      http://kuntalehti.fi/kuntauutiset/turvapaikanhakijat-jakavat-mielipiteet/
      "Oleskeluluvan saaneiden kuntapaikoista kysyttäessä vastustajien määrä nousi 43 prosenttiin. Vain 31 prosenttia oli sitä mieltä, että omaan kotikuntaan tulisi ottaa lisää turvapaikan saaneita"

      • kotiuttaminen

        Tuon tutkimuksen tulos on aivan selvä ja Ruovedelläkin selvä enemmistö vastustaa mamujen asuttamista kuntaan. Miksi päättäjät jääräpäisesti toimivat kuntalaisten enemmistön kantaa vastaan aiheuttaen kuntalaisten jakautumisen. Missään euroopassa ei ole kotouttaminen onnistunut, niin ei se onnistu Ruovedelläkään.


      • vilppulastanääs

        Naapuripitajä mänttilässä vastustaa mamujen asuttamista varmaan 99% kunnan asukkaista vaan ääneen asiasta pääsee ainoastaan mamumyönteiset muutamat henkilöt, kmv-lehti on ihan täysin spr:n ja heidän kukkahattutanttojen hallinnassa, samoin aamulehti. Kaupungin virkamiehetkin vaan nyökyttelee. Sääli, mänttiläkin olisi ilman mamuja varmaan ihan siedettävä asuin- ja työpaikkakunta.


    • nyttääriittää

      Ruoveden on nyt syytä sanoa kotouttamissopimukset irti, koska Vokit lopetetaan. Päättäjien unelmat monikulttuurisesta Ruovedestä on ajanut karille pahemman kerran. Nuorien aikuisten valmistavan opetuksen suunnittelut ovat keskeytettävä ja sivistystoimenjohtajan virka muutettava osapäiväiseksi.

      Vokista ja kotouttamissopimuksesta päätettiin diktatuurimaisella tavalla ilman valtuuston käsittelyä kuntalaisten mielipiteistä piittaamatta. Kunnan virkamiesjohto ja kunnanhallitus ovat siten vastuullisia tekemistään päätöksistä, eivät kuntalaiset.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5604
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2486
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      57
      1718
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe