Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

MIEHET HÄVIÄMÄSSÄ MAAPALLOLTA. Artikkeli.

graveland

MIEHET HÄVIÄMÄSSÄ MAAPALLOLTA
Matias Päätalo
--------------------------------------------------
MAN IS DISSAPEARING FROM EARTH
---------------------------------------------------
Luomiskertomuksen mukaan mies luotiin ensin ja sitten nainen kumppaniksi. Geenitutkijoiden mukaan miehinen Y-kromosomi syntyi luonnossa vahingossa noin 300 miljoonaa vuotta sitten. Y-kromosomista on tullut eräästä selittämättömästä syystä rappeutuvien geenien kaatopaika. Evoluutiota vaiko mutaatiota. Miehillä on aikaa maapallolla enää 100 miljoonaa vuotta, sanovat huippututkijat. Rappeutumisvauhti on hurja; miehinen Y-kromosomi on menettänyt jo 97% geeneistään. Mies ei enää kuulu maapallolla luonnon menestystarinoihin.
Häviämisvauhti johtaa Y-kromosomin katoamiseen kokonaan maapallolta 100 miljoonan vuoden aikana. Ja sama kehityskulku on nähtävissä kaikilla nisäkkäillä.
Merkitseekö se suurta evoluution muutosta, kaikkien nisäkkäiden, valtakauden päättymistä? Eipä suinkaan, vain urospuolisia tarvitaan suvunjatkamiseen entistä vähemmän.
Ei ole kovinkaan kauan siitä, kun eläintieteilijät havaitsivat joidenkin maamyyräsopulilajien menettäneen täysin Y-kromosomin. Sama kohtalo on miehillä edessä. Kromosomimerkintä YX on mies ja XX nainen. Miehillä juuri Y-kromosomi määrää sukupuolen, siittiöiden tuotannon ja muiden miehisten toimintojen osuuden. Nisäkkäillä on siis matelijoita mutkikkaampi järjestelmä.
LUONTO TULEE TOIMEEN ILMAN Y-KROMOSOMIA
Tulevaisuuden kuva on aika merkillinen. Miehinen Y-kromosomi surkastuu ja häviää, ja jäljellä on enää vain muutama kymmenen geeniä. Naisen X-kromosomi senkun kukoistaa satoine tehokkaine geeneineen. Kaukaisessa tulevaisuuden maailmassa mies- ja naisyhtälö kirjoitetaan kaavaan X-XX. LUonto järjestää suvunjatkamisen uudelleen. Monilla eläinlajeilla urospuolisia on vain muutamia populaatiota kohti.
Tulevaisuuden maailmassa olisi jossakin vaiheessa aika, jossa YX-kromosimisia miehiä olisi enää alle puolet koko väestöstä. Ennen Y-kromosomin täydellistä häviämistä heitä olisi 5-10 %. Mahdollisesti suvunjatkaminen olisi siihen mennessä kokonaan bio- ja geenitekniikaa, eikä tarvittaisi kumpaakaan osapuolta, ei miestä eikä naista. Y-kromosomin tehtävä on pääasiallisesti huolehtia siittiöiden kasvamisesta ja kypsymisestä.
Sata miljoonaa vuotta ihmisiässä ajateltuna tuntuu huikealta ajanjaksolta. Se on kuitenkin maapallon ja maailmankaikkeuden hirstoriassa lyhyt aika. Ihmisen koko historia mahtuu neljään miljoonan vuoteen. Voisiko ihmissuku olla olemassa edes seuraavaa neljää miljoonaa vuotta? Jo tässä ajassa maapallon ilmaston muuttuminen voisi tuhota meidät. Taivaalta voisi tulla jättimeteoriitti, ja meille kävisi kuin dinosauruksille 65 miljoonaa vuotta sitten, kohtalona olisi ennenaikainen sukupuuttoon kuoleminen. Miehisen Y-kromosomin katoamisella olisi vaähän töitä jäljellä.
Mistä on kysymys? Y-kromosomi on katoamassa kaikilla nisäkkäillä samanaikaisesti. Tilanne on erikoinen ja yllättävä, mutta ei mitenkään outo, sanovat geenitutkijat. Y-kromosomin harvoista geeneistä vaikuttavat siihen, paljonko siittiöitä syntyy, kypsyvät ja ovat toimivia. Nämä geenit voisisvat aivan hyvin sijiata missä kromosmissa tahansa. Yksilön sukupuolen määrää yksi geeni SRY. Ihmiselämän alkuhetkinä alkiolla ei ole mitään merkkejä sukupuolesta, mutta jos alkion perimässä on SRY-geeni, alkiolle alkaa kehittyä kivekset, jotka tuottavat testosteronia, miessukuhormonia. Jos perimästä puuttuu SRY, alkiolle kehittyy 12 viikon kuluttua munasarjat.
MIEHET KATOAVAT TULEVAISUUDESSA NOPEASTI
Tutkijat ovat havainneet, SRY-geenin voivan sijiata missä tahansa, esimerkiksi X-kromosomissa. Ongelma saattaisi syntyä nopeasti, jos SRY-geeni siirtyisi mutatoimalla toiseen kromosomiin, jolloin Y-kromosomi tulisi tarpeettomaksi. Pian sen rippeetkin katoaisivat. Samalla miesten lukumäärä miehinä perinteisesti kutistuisi olemattomiin. Melkein 90% väestöllä olisi kaikilla kaksi X kromosomia, ja muutamilla yksilöillä olisi kaikilla kaksi X kromosomia, ja muutamilla yksilöillä toisessa SRY. Australialainen geenituktija Paul Waters arvioi vuonna 2002 kehityksen luoneen naiset XX-kromosomisiksi ja miehille jäi vain yksi X. Lajin suvunjatkamisen kannalta miehiä ei tässäkään tapauksessa tarvittaisi puoltakaan väestöstä, arvelee Waters. Eläintuktijat ovat havainneet monilla lajeilla sukupuolijakauman olevan tavattoman epätasainen, koiraita voi olla minimaalinen ja mielivaltainen prosentti.
Waters korostaaY-kromosomin olevan erityisen herkkä mutatoimaan vastinparien puuttumisen vuoksi, eikä voi geenien uudelleen liittymisen vuoksi korjata mutaatioita. Mihin prosessi johtaa lopullisesti, on arvoitus. Toinen austarlialainen La Tromben yliopiston tuktija Jennifer Graves arvelee Y-kromosomin kokonaan syntyneen mutatoimalla ja sattumalta. Graves painottaa X- ja Y-kromosomien olleen alussa täysin identtisiä, mutta jossakin vaiheessa 200 miljoonaa vuotta sitten tapahtui ilmiö, jonka seurauksena osa toimisen kromosomin geeneistä vaihtoi paikkaa, ja kääntyi nurinpäin.

9

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • graveland

      Kaikille geeneille ei enää löytynyt paikkaa vasinkromosomissa. Jos tämä todella tapahtui, siitä myöhemmin kehittyi Y-kromosomi, jonka tulevaisuus ei näytä hyvältä.
      MIESKROMOSOMI ON KUIN SEKAJÄTETTÄ
      Mutaation kautta syntyi Y-kromosomi ei voi uudistua tekijänvaihdon kautta, kuten vastinpareissa aina tapahtuu. Seurauksena on uusia mutatoituneita geenijaksoja. Niinpä jakson geenit kerääntyivät geenijätteiksi, ja Gravcesin mukaan 130 miljoonaa vuotta myöhemmin syntyi jälleen tekijänvaihtoon kykenemätön geenijakso, josta alkoi pitkä rappeutumisen kierre. Tämä merkillinen ilmiö esiintyy vain nisäkkäissä, ei matelijoissa, eikä hyönteisissä, jossa koko järjestelmä on toisenlainen.
      Syöksykierre senkun jatkuu. Noin 30 miljoonaa vuotta sitten Y-kromosomiin tuli jälleen mutaation kautta joukko geenejä, joiden myöhemmin tiedetään hävinneen. Y-kromosomi on tilassa, jossa vain vähäinen määrä sen geenejä pystyy tekijänvaihtoon. Kun lopulta jossain kaukaisessa tulevaisuudessa ollaan tilanteessa, jossa SRY-geeni on siirtynyt kokonaan kahden XX-järjestelmään, miten sukupuoli silloin määritellään? Mies näyttää kyllä miehen näköiseltä, mutta ei saisi jälkeläisiä. Tällaisia ihmisiä on jo maailmassa muutamia, muussa eläinmaailmassa miljoonia.
      *SRY-geeniin kohdistuva tutkimus on edelleen kesken ja edellä kerrotut tulokset ovat saaneet myös vahvaa kritiikkiä, joten SRY-geenin ongelmaan tulee piankin uutta tutkimustietoa.
      -----------
      Teos:
      Tietoa maailmankaikkeudesta. Tähdistä olemme tulleet. (s.109-114) Matias Päätalo. UFO Finland, Kopi-Jyvä Oy, Jyväskylä 2008

    • sotasotasota

      veikkaisin, että MIEHET HÄVITTÄVÄT Maapallon paljon ennen kuin luonto ehtisi hävittää heidät.

    • jaa.ei.uutta

      "Lajin suvunjatkamisen kannalta miehiä ei tässäkään tapauksessa tarvittaisi puoltakaan väestöstä"

      No ei tietenkään. Yksi mies voi siittää tuhansia jälkeläisiä siinä missä naiselta irtoaa munasoluja maksimissaankin sen 40. Mutta ennen naisetkin synnyttivät keskimäärin 7 lasta - nykyään vähemmän kuin kansan uusiutumistason, eli alle 2.

      Tuo Y-keomosomin häviäminen on niinkaukana tulevaisuudessa, että siihen mennessä kummastakin sukupuolesta on tullut tarpeeton; lapsia voidaan tuottaa paitsi lesbopareille, myös kaikille muillekin keinotekoisesti geenitekniikan avuin. Millaisin kromosomein hyvänsä. Lesboille lesbilapsia, feminsteille valveutuneita marxisteja ja muille normaaleja.

    • Ilma-Joe

      Tuollaiset tarinat ovat täyttä soopaa; noilla "vuosimiljoonilla" hämätään ihmisiä raskaasti. Valheellisen evoluutiomyytin pönkitystä. Ihminen on n. 6-7000 vuotta vanha, Raamatun todistusta ei ole syytä epäillä. Ei ihmisen kulttuurikaan ole sen vanhempi.

    • DRW84

      Taas miesten mollaamista että ovat huonompia kuin naiset tai tärkeämpiä.Maapallo on jo tuhoutunut ennen kuin tuo tulee jos nyt on tottakaan joten mitä vitun väliä

    • vfsxcsasdf

      Veikkaan kuitenkin sitä että geenitekniikalla saadaan aikaan läpimurto ja miesten surkastuneista jäännöksistä saadaan toimiva kohtu ja miehet alkavat itse lisääntymään. Tehostettu biogenetiikka varmistaa että raskausaika putoaa yhdeksästä 5-6 kuukauteen, jolloin miesten työssäkäynti ei paljoa vähene. Suomessa tulevaisuudessa raksamiehet ovat raskaana ja ansiosidonnaisella talvisin ja taas kevään koittaessa alkavat tuunaamaan taloja. Yhteiskunnat ovat silloin valtavan murroksen edessä. Kotiäidit häviävät varmasti ja joutuvat ympärivuotisiin työsopimuksiin sillä yhdeksän kuukauden odotusaika on aivan liian pitkä. Se miksei naisten raskausaikaa saada lyhennettyä nimittäin johtuu vain siitä että luomuväki saa tahtonsa läpi ja biotekniikka on sallittua vain miesten lisääntymisen tutkimuksessa. Kaikki naiset jotka synnyttävät terveen lapsen yhdeksän kuukauden odotusajalla ovat ns. luomuäitejä ja heidät on rekisteröity. Rekisteröimätön luomuäiti ei saa tulla raskaaksi ja jos tulee niin siitä tulee ehdoton vankeusrangaistus. Luomulapset on myös rekisteröidään ja heistä erotetaan jo vauvaiässä ne poikalapset, joilla on taipumus tutkimusten mukaan saada eheytettyä oma kohtu ja heistä tulee uusia isiä jotka tekevät lapsia. NÄin se menee.

    • vtunESjonnet
    • vtunESjonnet

      Kuinka voisin olla rakastamasta ihmiskuntaa?
      Naiset ovat ihmiskunnan selkäranka.


      Kun tarvitaan ihmistä, joka tekee kaikkensa riski-alttiissa tilassa.
      Se on mies.

      Noh... vähintään avaa purkillisen kurkkua tai hilloa.

      Meillä on testosteronia veressä ihan syystä.
      samasta syystä meillä ei ole estrogeeniä.

      Sinkku miehenä minulla on syvää tietämystä siitä, ettei
      kaikki toimi ilman naista. (enkä tarkoita "toimenpiteitä" tässä)
      Elämässä on aina kaksi puolta.
      Ilman tuota toista puolta Ihmiskunta tulee kuolemaan puolessa milleniassa.

      Koska sitä kurkku purkkia ei ole enää kukaan avaamassa.

    • vtunESjonnet

      Niin pitkään kuin ihmiskunta tarvitsee vasaraa

      Mihet tulevat olemaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe