nwo havaintoja virheellisiä uutisia taas

viltzzse

13

582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kjhgkjiuytiuyt

      Tuo tyyppi joka tuota sivustoa kirjoittaa on häiriintynyt keravalainen jonne.

      • jerma

        "Häiriintynyt keravalainen jonne"?

        Mutta hän käyttää lähteitä ja osoittaa, miten NWOhavaintoja blogin väitteet ovat kusetusta.


      • dflkjwerlkjsdf

        Hän osoittaa sen miten tyhmä sinä olet, ettet osaa käyttää aivojasi näiden tietojen tutkimiseen. Vaan tarvitset jonkun toisen idiootin väittämään valheita tosina.

        NWO havaintoja blogissa esitettyjä asioita ei kukaan idiootti pysty esittämään valheiksi, koska idiootilta puuttuu aivojen käyttöoikeus, jonka ego on vienyt pois.


      • niklao
        dflkjwerlkjsdf kirjoitti:

        Hän osoittaa sen miten tyhmä sinä olet, ettet osaa käyttää aivojasi näiden tietojen tutkimiseen. Vaan tarvitset jonkun toisen idiootin väittämään valheita tosina.

        NWO havaintoja blogissa esitettyjä asioita ei kukaan idiootti pysty esittämään valheiksi, koska idiootilta puuttuu aivojen käyttöoikeus, jonka ego on vienyt pois.

        tossahan se otsikossa olevan linkin takan kerrotaan miten nwo havaintoja on väärässä, toi venäläinen tutkimus oli maalaisjärjelläki ihan pöhkö ja se geneettisest manipuitu lehmäkään ei ollut sellanen :D


    • onoooioijooh

      Kerrataan vielä: NWO-havaintoja kirjoittajalla ei välttämättä ole kaikki muumit laaksossa. NWO-paljastuksien kirjoittaja taas on suivaantunut siihen, että mieleltään herkkiä höynäytetään ja yrittää kertoa asioiden oikean laidan lähteitä käyttäen.

      Kapich?

    • hgeth
    • nyhtöpyrstö

      Sillä blogistilla on näemmä paljon AIKAA kun on työtön ja sittenpä näpyttelee pöljiä juttujaan blokiinsa aikansa kuluksi, haluaa myös jonkinlaista huomiota ja ehkä jopa palvontaa kun on muuten elämässään epäonnistunut. Ei taida olla edes tyttöystävää joku vinksahtanut peräkammarin poikahan tuo näyttää olevan ehkä myös koulukiusattu reppana aikanaan. Mielikuvitus kumminkin pelaa ja se on varmasti ainoa pelastus ollutkin siihen kuolettavaan tylsään elämäänsä. Tuollaisia hiljaisia nyssyköitä peräkammarinpoika nörttejä mahtaa olla paljon suomessa jotka istuu paljon netissä pää höyryssä ja joilla ei ole normaalia elämää. Jossakin vaiheessa tulee sairaudetkin kun ei viitsi liikkua vaan istutaan aina netissä ja sitten ikääkin tulee ja pian huomataan olevansa jo keski-iässä eikä elämää ole hankittu vaan ollaan yksin ja sairaana ja paljon kirjoiteltu nettiin kaikkea puuta heinää eikä mitään ole tapahtunut/tapahdu ei ainakaan niitä asioita mitä on sine nettiin tylsyydessään laitellut oletettavaksi tapahtuvaksi.

      Sellaista se, säälittävää.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8a7e0dfe-49d6-4f8d-b397-2aefad18e0e0

      Nuori mies pistooli kädessä ravintolan edustalla – Näyttävä pidätys tallentui videolle Lahdessa

      Nuoren miehen hallusta löytyi käsiase ja machete-veitsi.

      Tänään klo 8:17 (päivitetty klo 9:48)

      Poliisi otti perjantain ja lauantain välisenä yönä Lahden keskustassa Aleksanterinkadulla kiinni nuoren miehen, jonka hallusta löytyi käsiase ja machete-veitsi.

      Hätäkeskus sai kello yhden aikaan tiedon, että ravintola Oldin edustalla oli mies pistooli kädessä.

      Poliisipartiot tavoittivat Mariankatu 19 kohdalla tuntomerkkeihin sopivan miehen. Epäillyn hallusta löytyi muokattu starttipistooli sekä 46 senttimetriä pitkä machete-veitsi.

      Poliisi varautui kiinniottotilanteessa aseenkäyttöön.

      – Siinä oli useampi henkilö samassa porukassa, ja yhdeltä heistä löytyi käsiase. Hänet otettiin kiinni, kertoo vanhempi konstaapeli Toni Janhunen tilannekeskuksesta.

      Janhusen mukaan tapaus etenee tutkintaan.

      Miehen epäillään syyllistyneen ampuma-aserikokseen ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon.

      Iltalehden lukijan lähettämällä videolla pidätystilanteesta näkyy useampi poliisiauto. Janhusen mukaan aseisiin liittyvissä ilmoituksissa poliisi lähtee liikkeelle useammalla partiolla.

      Kiinniotto sujui poliisin mukaan rauhallisesti. Poliisi ei toistaiseksi tiedota asiasta enempää.

    • Anonyymi

      https://ruotuvaki.fi/-/dca-sopimus

      Yhdysvaltalaiset selvittävät joukkojensa palveluksessa tekemät rikokset

      Yksi keskeisimpiä sopimuksen osa-alueita oli Suomessa oleilevien yhdysvaltalaisten sotilaiden tekemien rikoksien tuomiovallasta sopiminen.

      Sopimuksen mukaan Yhdysvallat tutkii ja sillä on tuomiovalta yhdysvaltalaisten sotilaspalveluksen aikana tekemissä rikosasioissa heidän oleillessaan Suomessa. Vapaa-ajalla tehdyt rikokset pysyvät Suomen tuomiovallassa.

      Naton joukkojen harjoittelua muissa jäsenvaltioissa säätelevässä Nato Sofa -sopimuksessa sovitaan suunnilleen samanlaisista tuomiovaltakäytännöistä Naton harjoituksiin osallistuville muiden valtioiden sotilaille. Myös Nato Sofan hyväksyminen on tällä hetkellä Suomessa eduskunnan käsittelyssä.

      – Lähtökohta on se, että yhdysvaltalaiset joukot noudattavat heidän lainsäädäntöään ja kunnioittavat meidän lainsäädäntöämme, Valtonen linjaa.

      Suomi voi kuitenkin itselleen merkittävissä tapauksissa palauttaa tuomiovallan itselleen haluamissaan tapauksissa.

      Jo ennen sopimuksen allekirjoittamista ulkoministeriöstä kerrottiin, että Suomi on varmistamassa diplomaattisella noottienvaihdolla kuolemanrangaistukseen tuomitsemisen mahdottomuuden Suomen maaperällä tapahtuneista rikoksista.

      Tuomiovallan osalta sopimus on hyvin samankaltainen kuin Ruotsin DCA-sopimus. Myös Norjan vuonna 2021 allekirjoitettu DCA-sopimus on hyvin läheisesti samoilla linjoilla.

      Kuolemanrangaistukseen erikseen kantaa ottavaa noottienvaihtoa mikään muu maa ei ole kuitenkaan aikaisemmin tehnyt.

    • Anonyymi

      Riippuu kai mitä tarkoitetaan geenimanipuloidulla. Onko se risteytystä kasveissa, jokin ominaisuus kasvin genetiikkaan vai mrna tyyppinen kuten piikeissä. Mitä kaikki tarkemmin on.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe