Poliisi ja pelastuslaitos

matu.mutu

En enää luota Poliisiin enkä Pelastuslaitokseen. Molemmat toimijat tukee ja auttaa matuja, kenties tekee myös yhteistyötä.

5

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SoO.Support

      Jari Aarnion tapaiset pahat poliisit ovat rapauttaneet minunkin luottamukseni poliisiin. Tosiasia Hyvinkäällä on se, ettei poliisin apua saa enää entiseen tapaan. Kerron esimerkin. Törmäsin Vehkojalla kahteen poikaan, jotka hyppivät polkupyörän päällä (Vehkojalla näkee jatkuvasti rikottuja pyöränraatoja alikulkutunnelissa). Soitin hätänumeroon, josta tiedusteltiin olenko asianomistaja eli rikkovat pojat minun pyörääni. Koska pyörä ei ollut minun, partiota ei voitu lähettää, vaikka pojat jäivät rysän päältä kiinni ja ilkivallantekijöiden kiinni ottaminen olisi voinut johtaa Vehkojaa vaivaavan ilkivaltaongelman katkeamiseen.

      Missäköhän poliisit olivat. Vanhana rasistina veikkaan, että keikkaa vastaanottokeskukseen pukkasi. Arkiturvallisuus ei Hyvinkään poliiseja kiinnosta. Kaikki kunnia Soldiers of Odineille, että edes joitain katujen turvallisuus kiinnostaa.

      • Ryhtiliike

        Jos noin on käynyt, niin vika ei ole poliisin vaan lainsäätäjän. Rikollisia hyysäävä politiikka vuosia sitten on johtanut tähän. Kun vihreiden Tuija Brax oli oikeusministerinä, niin näitä rikollisia hyysääviä lakeja säädettiin. Yksi kauppias pidätti konnat kaupastaan ja joutui syytteeseen konnien kiinniotosta. Suomi on mätä maa näiltä osin.


    • Hakalastataasen

      Aloittajan on pakko olla häiriintynyt trolli joltain toiselta paikkakunnalta.
      En suostu uskomaan että Hyvinkäällä asuu noin tyhmiä ihmisiä.

    • henryroth

      Eikös poliisi ole käynyt vokissa monta sataa krt/kk. En luota Hyvinkään poliisiin. Paapovat rikoksen tekijöitä, rikkovat vaitiolo velvollisuutta, kun heille satuilee, ovat herkkäuskoisia. Aloittajalle: sano ensi kerralla poliisille että olet ollut opettajana poliisikoulussa niin saat vipinää hyvinkään poliisiin.

    • 24turvatonta.tuntia

      AP 05.06.2016 Itä-Uudenmaan poliiisilaitoksen edustaja Timo Nyyssönen kirjoittaa vaaran vuosista, joihin poliisin laskevat määrärahat hänen mielestään johtavat:

      "Määrärahojen väheneminen tulee näkymään poliisin kyvyssä vastata nopeasti ja tehokkaasti niin vakaviin kuin myös tavanomaisiin rikollisiin tekoihin, kun tehtävien hoidossa välttämätön henkilöstö, välineet ja ammattitaitoa edistävä koulutus vähenevät.

      Tämän johdosta on mahdollista, että kansalaisten kokema turvallisuudentunne heikkenee ja kansalaisten luottamus poliisin kykyyn kantaa päävastuu arjen turvallisuudesta laskee. Tämä kehitys on jo alkanut. Koska edellä kuvattujen vaikutusten toteutuminen on erittäin todennäköistä, tarvitaan muutamia pikaisia yhteiskunnallisia toimia. On määritettävä - myös poliittisella tasolla - poliisin eri tehtävien tärkeysjärjestys."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe