Onko tämä oikein??

OnkoTämäOikein

Rehellinen työläinen tekee töitä vuosia päämärkänä ja sioitaa netto palkkansa one coniin. Rehellinen työläinen tehnyt työtä terveytensä ja perhe aikansa uhraten töitä kovasti ja yhtä äkkiä vaan joku mustalais akka sanoo että Kikkeliskokkelis nyt sun rahat hävis ja tunkee setelit haisevaan vittuunsa. Sitten kruisailee mustalla loisto autolla mafian lounaalle. Rehelliselle suomalaiselle työläselle jää käteen vaan tyhjä luu.

KYSYN VAAN ONKO TÄMÄ OIKEIN?????!!?

8

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiOleOikein

      Ja pohjanmaalla on otettu paljon riskejä, otettu velkaa velale, ostettu kaivureita ja maa työ koneita ja sijoitettu tästä saatua rehellistä rahaa tähän Oneen.....

      Ja sitten vaan joku mustalaisakka tunkee rahat perseeseen ja sanoo etttä NYT mä otan NÄMÄ!! Ei o oikeen..!?? Vai onko?? Ja joku rehellinen suomalainen työläinen menetttä rahansa oikeasti!!!

    • OC-märkäpää

      Itseäni ei ainakaan harmita pätkääkään vaikka muutama tuhat euroa menisi jonkun pitkäkyntisen taskuun. Pitää aina muistaa nyrkkisääntö "älä koskaan pelaa isommilla panoksilla kuin olet valmis häviämään!"
      Jos rahani häviäisin niin nuolen tappioni ihan tyytyväisenä ja otetaan suunta kohti uusia yrityksiä. Ei kannata olla liian negatiivinen. Hymyä huuleen :)
      Huolestuttavaa on kuinka paljon aikaa ja energiaa sinun kaltaiset henkilöt käyttävät muiden taloudesta huolehtimiseen. Kyllä me pärjäämme. Juuri sinun kaltaisten henkilöiden takia vaihdoin itse jo ajat sitten maisemaa kauaksi Suomesta. Pidä lippu korkealla ja mieli virkeänä niin voit joskus menestyäkin. Yksi pieni elämänohje vielä sinulle. Koita korjata äkkiä tuo umpi pessimistinen ja skeptinen asenteesi. Katso pakko ei ole mukaan lähteä. :)

      • Greenwood

        Oli puhe rehellisestä työntekijästä,ei sinusta..


      • Vai ei harmita vaikka menisi rahaa pitkäkyntisten taskuun? Ja pääasia kun itse saa rahaa niin silloin ei ole mitään väliä? Näinkö se menee? Ei siis mitään väliä millä keinoin omaisuus on hankittu?

        Taisi olla todella hyvä että painuit vittuun tästä maasta. Älä koskaan tule takaisin! Sinun kaltaisiasi tyyppejä ei _todellakaan_ tarvita tässä maassa! Pysy siellä missä olet ja jos vaihdat maisemaa, älä vaihda sitä tänne!

        T.Avotampio


      • e-kansalainen
        Avotampio_ kirjoitti:

        Vai ei harmita vaikka menisi rahaa pitkäkyntisten taskuun? Ja pääasia kun itse saa rahaa niin silloin ei ole mitään väliä? Näinkö se menee? Ei siis mitään väliä millä keinoin omaisuus on hankittu?

        Taisi olla todella hyvä että painuit vittuun tästä maasta. Älä koskaan tule takaisin! Sinun kaltaisiasi tyyppejä ei _todellakaan_ tarvita tässä maassa! Pysy siellä missä olet ja jos vaihdat maisemaa, älä vaihda sitä tänne!

        T.Avotampio

        Kyllä sitä on varastettu tässä maassa rehellisiltä työssäkäyviltä ja yrittäjiltä sen verran paljon että nuo on pieniä rahoja. Suurimmat roistot löytyy Arkadianmäeltä.

        Kyllä taitaa aikamonia kutsua pian jokin muu maa kuin Suomi. Moni on jo tehnyt viisaan ratkaisun ja moni tekee.

        Itse hankin ensiksi viron e-kansalaisuuden ja nyt on yrityksen siirto sinne käynnissä.
        Työn teettäminen on siellä huomattavasti helpompaa ja halvempaa. Niin ja työntekijät on motivoituneempia kuin suomalaiset.
        Aivan kuten oc-märkäpää kommentoi että Huolestuttavaa on kuinka paljon aikaa ja energiaa sinun kaltaiset henkilöt käyttävät muiden taloudesta huolehtimiseen.
        Tuo on todella huolestuttavaa.

        Kun käyttäisitte tuon energian johonkin hyödylliseen toimintaan niin kuinka ehkä paljon parempi tämä maa olisikaan. Huom ehkä.


      • ootbeekansalainen

        Sanoo tyyppi joka on viemässä työpaikkoja pois Suomesta. Yllättääkö, ettei sanomisillasi ole painoarvoa tässä kohtaa? :)


      • e-kansalainen
        ootbeekansalainen kirjoitti:

        Sanoo tyyppi joka on viemässä työpaikkoja pois Suomesta. Yllättääkö, ettei sanomisillasi ole painoarvoa tässä kohtaa? :)

        Todellakin. Eiköhän se ole jokaisen yrittäjän oma asia mistä pyörittää yritystä ja miten. Pakko tehdä jotain kun suomesta ei saa työntekijöitä jotka ovat valmiita kausityöhön.

        Kyllä minä kuule olen se pienin työpaikkojen ulkomaille viejä. Niin ja kuka on sanonut että lopetan suomesta toiminnan kokonaan?


    • kiwwaaaa

      on kiwwaa warastaa juoda ja laulu soiii kun tyhmät ei osaansa määrätä woiiiii

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      383
      4540
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      284
      2524
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      144
      1813
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1554
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1463
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1307
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1305
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1226
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      46
      1214
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      346
      1063
    Aihe