Irstain seksikokemus tai fantasia

Irstailija

Mikä on sun irstain seksifantasia tai kokemus? Kerron omistani myöhemmin, mutta olen käyttänyt kireitä kumihousuja kadulla niin että molemmissa reiissä on isot tapit ym ym.

48

7768

4Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • irstailijapeteee

      Kerran nussin tuntematonta naista, niin etten nähnyt illalla kunnolla edes pimppaa. Oli irstasta.

    • Namuasulle

      Tämä ei ehkä irstain mutta kiihottaa yhä...
      Viime maanantaina fuckbuddy haki lounastunnilla mukaansa. Mulla vain mekko päällä, että isoja rintojani helppo ja mukava tämän miehen puristella.
      Autossa matkalla syrjempään, mies ujutti kätensä mekkoni helman alle ja alkoi tavoitella paljaaksi ajettua pilluani.
      Levitin reisiäni, että hän pääsi sormillaan kostealle pillulleni. Tuntui todella kiimaiselta. Minua reippaasti vanhempi mies nautti kosteikostani, en voinut kuin voihkia kiimasta.
      Saavuimme määränpäähän, metsätien päähän lähellä asutusta.
      Menimme ulos autosta. Suutelimme ja tunnustelimme toisiamme samalla, kun avasin hänen housujaan ottaen hänen komean, ympärileikatun kalunsa esiin.
      Käännyin ja nojauduin hänen autoaan vasten.
      Hän tuli taakseni ja nosti mekonhelman vyötärölleni ja alkoi työntää kaluaan pilluani kohti. Suuri, kuuma muna työntyi liukkaaseen pilluuni. Ahnaasti, kiimassa. Haluten nauttia.
      Annoin miehelle kumin, että laittaa sen sormeensa ja sormen peppuuni... Hän työnsi sen sinne liian nopeasti. Sattui. Mutta hänen kullinsa sisälläni vatkasi niin lujaa, ja olin niin kiimassa, ettei kipu haitannut.
      Hänen toinen kätensä lanteillani, toisen käden peukalo pepussani, hänen kalunsa suureni, hän voihki ja lasti hänen kasseistaan purkautui syvälle pilluuni.
      Istuuduttuamme takaisin autoon, kysyin, sopisiko hänelle, että runkkaan hänen viedessään minut kotiini.
      Pilluni valui hänen spermaansa. Levitin reiteni ja nostin toisen jalan ylös kojelautaa vasten. Hieroin spermaista klittaani. Laukesin. Emme olleet ehtineet kuin pari sataa metriä.

      • mkkkkk

        ja sit mä heräsin


      • Namuasulle
        mkkkkk kirjoitti:

        ja sit mä heräsin

        Ei edes ollut fantasia...kuin ehkä sulle!
        Jotkut fantasioi, jotkut toteuttaa!


      • örinäää

        Namu: Säälin saa ilmaiseksi, kateus pitää ansaita.


    • appesi

      p-kele, säkö se olit, appesi täällä, kele vieläkin,, ee oo takas tulemista....k-kele

    • Fetissimies69

      Haluaisin nuolla naisen peppureikää.

      • Namuasulle

        Senhän luulisi olevan ihan helposti toteutettavissa!
        Onko sulla naisystävä?


      • Fetissimies69

        Ei ole naisystävää


      • kullikiivari33
        Fetissimies69 kirjoitti:

        Ei ole naisystävää

        vitu yksinäinen paska


    • anorektikkolutka

      Vittu mitä sitä kiertelee saatana, mä oon tosi paha anorektikko 172 cm pitkä ja paino nyt 38 kg. Mul o nyt sellaset 20 tuuman farkut, jotka o vielä kavennettu reisistä. Ne o täysin venymätöntä farkkukangasta ja niis ei pysty kunnolla kävelee ku ovat niin tiukat. Sit käytän saatanan kireetä korsettia ja rivoja piikkareita. Vittu oon saanu saatanan monta orkkua niissä.

      Mun fetissi on se, että haluun näyttää mahdollisimman irstaalta kadulla. Mä pidän kans mahdollisimma matalista farkuista. Ostin kerra netistä sellaset farkut, jois ei oo etupuolella yläosaa juuri ollenkaa ja takana persereikä näkyy puoliks. Vitun tiukat muute ja saatanan irstaat kadulla. Aika usei mulla on isot tapit vitussa ja perseessä ku oon kadulla. Sit mul o vitusti kumikuteita. Ihan vitun tiukat kumihousut o kans irstaat kadulla ku ne näyttää vitu hyvi mu kaikki anorektiko lantioluut.

      • Anonyymi

        Montaks vuot oot jo piikittän


    • kullikiivari33

      Nussin oravaa perseesee ja imin spegut pillillä sen perseestä

      • tikujatakukantaakäpyjä

        orava kuskaa käpyjä sun perseeseen jos noin teet


    • Samanlainen_kokemus

      Eli sulla oli ns. Tanssihousut jalassa :) Mieheni "pakotti" mulle nuo jalkaan ja vei kävelylle. Sain orgasmeja vähän väliä..... Irstain kokemukseni oli kun "sain" sain kauko-ohjattavan vibran sisääni, päälle lateksi shotsit joissa oli lukollinen vyö. Eli ei ollut mahdollista omin avuin poistaa vibraa. Kävimme pikaruokalassa ja vibra kävi päällä aina kun vähiten sitä odotin. Sain monta orgasmia reissun aikana ja lopulta "liiallisen" kiihotuksen voimasta laskin alleni. Lahkeista valui sievoinen märkä läiskä ravintolan tuolille ja reisiäni pitkin valui pissaa kävellessäni ravintolasta kotiin "pantavaksi". Rangaistukseksi minut sidottiin sänkyyn pallo suussa silmät sidottuna, jonka jälkeen sain pakkopanon vaikka olin jo liiankin tyydyttynyt.

    • Siispä

      Pari vuotta sitten Saksassa pornoelokuvia näyttävässä elokuvateatterissa. Vaimoni vieressä istui nuori kundi, oliko edes 18 v. , tuskimpa ja runkkasi katsellen elokuvaa. Vaimoni nosti hiukan mekkoa ja veti pikkuhousut sivuun... ja kiipesi kaverin syliin.
      Ja sinne livahti kaverin pikkuveitikka ihan oikeaan paikkaan ja nopeasti, ettei ehtinyt yhteen lukea. Ei jäänyt kenellekään vieressäistuvalle epäselväksi mitä tapahtui. Vasta matkalla hotelliin vaimoni heitti pois spermaiset pikkarinsa... ulos auton ikkunasta.

    • Näinmeillä

      Kyllä viimeisin seksikokemus oli mieleenpainuva, naimisissa olevan miehen pyllyssä oli sormi ja kulli suussa, aih että... En ole ennen kuullut että mies voi vinkua niin.

    • satanistgirl

      Oon satnisti ja haluun antaa mun saatanan kropan kokonaan saatanalle. Vittu haluun, että musta tulee saatatn oma huora perkele. Vittu irstaita tatskoja koko kroppa täytee ja sit huoraa saatatnanpalvontabileisii perkele. Saatatana et oon irstat lutka jo nyt, jolle saa tehä iha mitä haluu.

      • Anonyymi

        Harrastatko myös tosi irstaita pissaleikkejä? Kusetko miehen suuhun ja housuihisi myös sänkyyn, kun et jaksa enää pidättää? Tervetuloa pissaleikkeihin luonani, pissaat, kiroilet, puhut niin rivoja kuin osaat, rytmikkäästi nussimisen tahdissa!

        Lasu


      • Anonyymi

        Nautin, kun pissaat nussiessamme, ennen tai jälkeen, puhut rytmikkäästi: Vittu, Pillu, Nussi ja Nussi, saatanan perkeleen nyt kusen, juo kaikki, helvetin pukki: eikö maistu? Pakotat minua istumalla pillullasi suuni päälle. Noin kiltti poika tekee, on kyrvällesikin hyvää. Sitten aukaiset suusi, hymyilet irstaasti ja sanot: anna nyt perkele vittu saatana tulla pissaa suuhuni. Kun tapahtuu, sanot vielä: no vittu, toimiihan se saatanan kyrpä!

        Lasu


    • Siskonsuosiossa

      Kävin panemassa exän äitiä säännöllisen epäsäännöllisesti. Anoppi eleli yksin 30v avioliiton jäljiltä.
      Olin kerran yllättänyt silloisen anopin dildolla leikkimisestä. Jäänyt siihen antamaan oman kullin käyttöön kun niin näytti olevan puutteessa.
      Kerran taas menin käymään töiden jälkeen anoppilassa. Sirpa kertoi että Sarin sisko Oli täällä käymässä mutta ei pitäisi tulla ennen ysiä kotiin, kello oli jotain 4 iltapäivällä. Siinä sitten ruvettiin hommiin meillä ei ollut tapana mitään kahveja nauttia vaan suoraan itse asiaan. Sirpa 63v ikäinen punapää jolla vähän oli mahaa mutta kivanpyöreä peppu, löysempi kuin tyttäreillä mutta vaihtelu virkistää ;)
      Siinä alettiin hommiin. Sirpa tykkäsi valtavasti ruskettuneesta ja treenatusta 26v ikäisestä vartalostani ja kun otin ohjat käsiin, Sirpa vikisi ja minä vein. nostelin Sirpa seinää vasten ja Otin takaapäin niin että jalat ilmassa ylävartalo sohvalla mutta jalat tuli käsinojan yli. Siitä muutama kova läpsäisi perseelle samalla kun munaa työnsin voimakkaasti pilluun. Siirryttiin sängylle mihin Sirpa asettui konttaamaan, annoin munaa vähän suuhun ja sitten siirryin taakse upotin kyrvän märkään pilluun. Läpsin Sirpan pyllyn punaiseksi. Hetken siinä nussiessani laukesin Sirpan sisään valtavalla voimalla. Kun vedin kyrvän pois Sirpan sisältä niin tajuan että Exän 26v sisko Maria seisoo ovella. Pieni säikähtäminen minulta ja Sirpalta. Siinä minä seison keskellä makuuhuonetta alasti sperma klimppi kyrvän päässä, Sirpan reisille valuu pillusta juuri päästämät spermat.
      Maria jolla isot tissit ja pyöreä perse ottaa ohjat käsiin. Vai tälläinen salaisuus, "montako kertaa tapahtunut?" Muutaman kymmen vastataan, todellisuudessa lähemmäs kuuttakymmentä. Maria jatkaa "En kerro, jos pääsen rinkiin mukaan" kyllähän se käy! Ajatuksissa tajuan että perhana! Äitiä ja molempia tyttäriä pääsee panemaan säännöllisesti.
      Käyn huljuttelemassa kyrvän puhtaaks ni johan on sillävälin pylly vaihtunut sängyllä, Maria nelinkontin sängyllä valmiina. Teen lempiliikkeeni ja nappaan pakaroista kiinni ja työnnän naaman Marian tussuun siellä hetken kieltä pyörittelen ja sen jälkeen hyppään Marian selkään ja paneminen anoppilassa jatkuu äiti vaihtunut tyttäreen ja kohta tytär äitiin.
      siinä oli mukavaa seuraavan kerran perhepäivällisellä istua pöydässä kun tietää kolmen naisen kolmesta imeneen omaan kyrpää, mut kaks kolmesta pylly reiästä tuli vain kokeiltua.

      • molomölö

        Fantasia Fantasia.


      • Anonyymi
        molomölö kirjoitti:

        Fantasia Fantasia.

        Mikä fantasia tuo muka, on kai noin käynyt monestikin että vävy päässyt anoppiiaa n ja vaimon siskojakin naimaan. Kateelliset vaan aina huutelee fantasiaa...


    • Halu päästä nussimaan kavereiden vaimoja ja tyttöystäviä.

      • Tuttuajaturvallista

        Minä taas haluaisin päästä panemaan vaimon kavereita.


      • Anonyymi

        Kerran tuli ravintolaillan jälkeen jäätyä kaverin luo yöksi ja viattomasti rojahdettua nukkumaan samaan sänkyyn sammuneen kaverin ja hänen aika hyvässä humalassa olleen vaimonsa kanssa.
        Kaveri simahti vaatteet päällä, mutta vaimonsa ja minä oltiin sen verran vielä tolkuissa, että alusvaatteisille riisuuduttiin. Seksi ei ollut edes mielessä ja niin tukevassa humalassa kun olin itsekin, että en olisi uskonut, että saisin edes seisomaan.
        Makasin selälläni sängyssä toisella laidalla ja kaverin vaimo keskellä meidän välissä selkä minuun päin. Ei kauaa mennyt kun tunsin kaverin vaimon käden koskettavan kaluani alushousujen päältä. Puristeli sitä hellästi eikä aikaakaan kun tunsin jo käden menevän kalsareiden sisään.Olin niin hämmentynyt tilanteesta etten sanonut mitään. Nautin vaan kun hän hitaasti runkkasi minua.
        Panetti niin lujaa ja kännissä kun ei estoja ollut, käännyin häntä vasten ja hinkkasin kulliani hänen persettä vasten. Nopeasti tilanne eteni siihen, että kaverin vaimo laski pikkuhousunsa vähän alemmas ja tyrkytti persettään minulle.
        Työnsin kuuman kullin hänen pilluunsa ja otin kädellä tisseistä kiinni. Hitaasti nussin kaverin vaimon märkää pillua ja kuuntelin hänen hiljaista voihkimista. Piti kättään suunsa edessä.
        Kännissä kun olin ja molemmat kauheessa kiimassa, tuli sitten lauettua paljaalla kaverin vaimoon. Painoin niin syvälle kun kulli riittää, puristin tiukasti häntä itseäni vasten ja pumppasin jokaisen pisaran hänen kiimasta märkään vittuun. Siihen jäätiin makaamaan, minä pitäen häntä tisseistä kiinni, antaen kullin valua ulos.
        En ole ylpeä teostani ja hirveä morkkishan tuosta tuli. Jo siinä makaessani saaneena mietin, että mitä vittua mä tein. Upea nainen, älyttömän hyvä kroppa, mahtava pano, helvetin rietas kokemus. Siinä kyllä kärsi kaveruus ja oikeastaan yhteydenpito loppuikin. Onneksi ei kaverin vaimo raskaaksi tullut, sitäkin murehdin pitkän aikaa. Mahtava rietas kokemus, mutta oli siitä päänvaivaa ja morkkista pitkäksi aikaa.


    • minnikin

      Pissileikit on kivaa,farkut märät ja sängyssä lätäköt

      • pissathousussapanettaa

        Kaipaatko pissaseuraa ;)


    • pissakiihottaa

      Nautin kovasti pissaleikeistä... Kun vatsalleni pissataan ja saan itse kalu kovana suihkutella naisen vatsalle ja pillulle... Kusi on ihanan kuumaa ja liukasta, kiihottavaa :)

    • Pari25ja34

      Vaimoni kanssa käydään välillä ulkona yhdessä. Jatkoille, kun päästään kaksistaan vaimoni muuttuu dominattareksi. Pukee mulle pannan kaulaan ja kahleet käsiini. sitten se onkin menoa;). Tottelen kiltisti häntä. Se saa mut todella kuumaksi, niin kuin myös hänet. Ollaan usein puhuttu, että olisi mahtavaa löytää samanhenkinen kuuma nainen leikkikaveriksi joskus. Sitä haavetta odotellessa on kiva muistella niitä meidän leikki-iltoja;).

    • Liukasta

      Jaa että irstain kokemus ? No lienee mun kohdalla se kun otettiin kavereiden kanssa tansseista tullessa kyytiin yks sellanen abaut 50 v. nainen... kun kerran liftasi tien varressa. Akka oli aika humalassa ja lähti meidän mökille jatkoille. Ja sitten siellä saunottiin , uitiin, naitiin ja juopoteltiin:) Meitä oli neljä 18 -16 v. kundia ja se akka. Kaikki pani sitä niin paljon kun jaksoivat. Ja ilman kortsuja vielä.
      Aamulla akka soitti miehelleen ja pyysi hakemaan autolla. Ja siinä se sit horju ukkonsa kyytiin...

    • 042016

      Irstain kokemus, no jaa, olisihan noita monenlaisia. Mutta kuukausi sitten olimme Vaimoni kanssa Lontoossa gangbang clubilla. Kävimme päivällä tarkistamassa paikan ja sitten kauppaan ostamaan seksikkäitä vaatteita. Pukeutumiskoodi kun tuonne oli.

      Illalla 21 aikoihin menimme taksilla ja ostimme liput ovelta. Paikassa oli paljon miehiä, monen ikäisiä, mutta enimmäkseen yli 40v. Olemme vaimoni kanssa 51 vanhoja. Muutama nuori jannu siellä oli. Toiminta oli jo täydessä vauhdissa ja puuhalavalla oli menoa ja meininkiä.

      Kiertelimme hetken ja seuraamme liittyi pikkuinen kaljupää, ehkä 45 vuotta. Hän kysyi, kuin tansseissa ikään, voisiko lainata vaimoani. ja kun nyökkäsin niin siinä samassa vaimoani vietiin sellaiseen panonurkkaukseen, jossa ei juuri muuta ollut kuin punaiset valot ja muutama eroottinen taulu seinillä, siis sen pakollisen sängyn lisäksi.

      Vaimollani oli sukat ja korkkarit ja päällä läpinäkyvä sifonkipaita. Ukko silpaisi housut jalastaan, ja sieltä ponnahti sir mela iloisesti pystyyn. Vaimo meni kontalleen ja mies tuli takaapäin. Katselin hetken ja päätin jättää ukon panemaan. Kiertelin ympäriinsä ja muutaman kloosin päässä oli pyöreäkö nainen juuri lopettamassa aktia tummaihoisen pojan kanssa. Kysyin sopisiko... ja kyllä sopi.

      Kun olin suorittanut rituaalin, toinen mies oli odottamassa vuoroaan. Kävelin takaisin vaimoni luokse ja siellä oli kanssa partneri vaihtunut ja kaksi oli odottamassa vuoroaan. Istahdin sängylle ja katselin hetken, ja kysyin vaimolta, että miten sujuu. Vastaus todennäköisesti siivottaisi moderaattorin toimesta, joten jääköön kertomatta.

      Vajaan kahden tunnin päästä vaimoani oli hänen omien laskujensa mukaan nainut 8 tai 9miestä. Kondomeista päätellen ainakin sen verran. Kysyin, joko lähdettäisiin pois ja vaimo nyökkäsi. Vaimo oli kyllä naidun näköinen, kun kävelimme kadulle.

    • Anonyymi

      Tämä sattu mulle etelän reissulla. Mulla oli aika vanhollinen kokouimapuku mukana, mutta eihän sitä kehdannut päälle laittaa, kun katseli paikallista rantamuotia, pelkkiä naruja pyllyvaossa ja pieniä lappuja edessä. Siitä sitten rantakadulle bikineitä ostamaan, eikä myynnissä muuta ollutkaan kun näitä naruja. Löytyi useampikin vaihtoehto ja joteskin mielistyin valkoisiin aika ohuesta kankaasta oleviin bikineihin. Pulmana vaan oli, että mulla oli tuuhea musta pöheikkö, joka pursui näkyville. Myyjä oli vähän turhankin innokas valkkaamaan sopivia bikineitä ja sovituskin oli myyntikojun pienessä kulmauksessa, jonne tahtoi tulla kokoajan hääräämään.

      Myyjä näki pulman ja kertoi sen olevan yleistä pohjoismaalaisilla ja neuvoi lähes kädestä pitäen läheisellä sivukadulla olevaan liikkeeseen, jossa kertoi sheivauksia tehtäväksi. Bikinit jäi mekon alle ylle ja sitten sheivattavaksi naama punaisena ja polvet täristen, sillä ennen en ole koskaan käynyt sheivauksessa, Pöheikkö on saanut olla ihan luomumallia.

      Liikkeessä noin neli- viisikymppinen nainen otti minut vastaan ja kielimuurista huolimatta ymmärsi asian ja istutti minut yhteen parturituoleista vedettyään ensin mekkoni helman ylös ja laitettuaan tyynyn alaselän taakse. Siihen piti istua jalat käsinojille kohotettuna. Samassa verhon takaa tuli noin viisikymppinen mies, veti jakkaran alleen eteeni ja nappasi narubikinien solmut auki ja bikinit pois.

      Siinä olin naama punaisena jalat levällään miehen tutkaillessa pöheikköäni ja pimppaani. Varsin nopeasti oli karvoitukselleni levitetty partavaahtoa ja mies keskittyi teroittamaan partaveistä nahkahihnaan. Samassa liikkeeseen tuli paikallinen miesasiakas ja hänet istutettiin viereiseen parturituoliin ja nainen alkoi leikata hänen hiuksiaan.

      Edessämme oli suuri peili ja siitä miehellä oli kyllä hyvät näkymät jalkojeni väliin, jossa onneksi oli runsaasti vaahtoa. Partaveitsi oli teroitettu ja pimppakarvani ja vaahtoa alkoi tipahdella lattialle, miehen rajatessa karvoitustani, kuten hänelle ilmaisin. Varsin nopeasti rajaus oli tehty ja minä laitoin nopeasti bikinien alaosan paikoilleen. Sheivaajani oli kuitenkin tyytymätön ja myös minä näin peilistä, että vaikka rajaus oli tehty, näkyi kankaan läpi varsin selvästi tumma karvoitus.

      Mies nappasi vettä pieneen mukiin ja roiskaisi sen vatsalleni ja bikinien etuosaan ja silloin valkoisen kankaan kastuessa karvoitus näkyi aivan selvästi. En ehtinyt sanoa mitään, kun minut istutettiin uudelleen tuoliin ja bikinit poisa ja uudelleen partavaahtoa pimppakarvoille ja nyt alapääni ajettiin kokonaan paljaaksi.

      Sheivaajani oli kyllä taitava. Varmoin ottein hän ajeli alapääni kokonaan ja tunsin kuinka hän työnsi sormensa pimppaani levittäen huulia saadakseen ajelun kunnolla tehtyä joka puolelta. Hänen täytyi huomata kuinka kiihottunut olin sormen työntyessä pimpan suulle. Kokoajan naapurituolissa ollut mies seurasi tarkaaan peilistä tapahtumia ja toisinaan katseemme kohtasivat peilin kautta. Olin varmasti tulipunainen sekä kiihotuksesta, etät noloudesta.

      Sheivauksen päätteeksi minut parturoinut voiteli pimppani jollain hyväntuoksuisella ja hieman lämmittävällä öljyllä.
      Mies myös kehoitti tulemaan seuraavana päivänä uudelleen, jolloin selviää onko tullut ihoon ärsytystä ja jolloin tehtäisiin tarkistusajelu jatarvittaessa vaihdettaisiin öljyä. Sovimme uuden ajan seuraavalle aamupäivälle ja maksettuani suorastaan ryntäsin ulos liikkeestä kuumana ja myös hyvin kiihottuneena. jatkuu

      • Anonyymi

        jatkuu:
        Seuraavana aamupäivänä ajattelin jättää menemättä, mutta koska aika oli varattu, pimpansivussa tuntui pientä pistelyä ja asia kovasta jännityksestä huolimatta myös kiihotti, vedin pelkästään pitkähelmaisen rantamekon ylle ja rohkaisuoluen jälkeen menoksi. Nyt paikalla oli vain tämä sheivaajani. Hän osoitti minulle tuolin ja kehotti istumaan. Aloin kohottaa pitkähelmaisen mekon helmaa, mutta se olikin melkoisen kapea ja mies käski riisua se kokonaan pois, koska helma jää tielle, eikä jalkoja saa kunnolla levälleen. . Kerroin, ettei alla ole mitään, johon hän totesi, ettei se haittaa ja alta aikayksikön hänen avustamanaan mekko oli pois päältä ja minä kädet rintojen suojana istumassa parturituolissa. Mies kallisti tuolin reilusti ja kehotti tukemaan käsillä jalkojani. Samassa ovi kävi ja sama eilinen asiakas tuli viereeni istuutuen viereiseen tuoliin. Miesten puheesta en ymmärtänyt mitään, mutta ilmeisesti mies oli tulossa parranajoon ja tullut hyvissä ajoin, tietysti arvasin sen olleen tahallista, olinhan hänen kuullen sopinut aikavarauksen.

        Nyt istuin tuolissa jalat levällään rinnat myös paljaina asiakkaan tuijotellessa minua julkeasti. Olin välillä silmät kiinni kauhusta ja sitten kuulin pieniä rahahduksia ja huomasin, että minua kuvattiin. Yritin nousta, mutta asento oli hankala ja parturini rauhoitteli minua ja selitti jotain muutakin, jota en ymmärtänyt. Hän levitti vaahtoa pimpalleni ja alkoi rauhallisin vedoin sheivata minua uudelleen. Kokoajan tämä "asiakas" pyöri ympärillämme ja näpsi kuvia kielloistani huolimatta. Tunsin pimppani kostuvan ja äkkiä sheivaajani työnsi ensin yhden sormen ja pian toisen huulieni väliin ajaen samalla veitsellä varmoin vedoin. Sormet menivät kyllä tarpeettoman syvälle. Lopulta työ oli tehty. Sheivaajani kyseli öljystä ja tarjosi toista luononmukaista öljyä vaihtoehtona, jota olisi nyt mahdollista saada kaksi annosta. Kysyin kumpi oli parempaa ja hän sanoi, että ilman muuta luonnonmukainen öljy on parempaa.

        Olin edelleen tuolissa takakenossa jalat levällään ja toinen äijä hääräsi kameran kanssa kuvaten erityisesti alapäätäni. Sovimme luonnonmukaisesta öljystä, jonka saisin samaan hintaan kahtena annoksena ja samantien ilman muita kyselyitä minua naitiin siinä tuolissa. Sheivaajani työnsi kalunsa suoraan pimppiini ja alkoi työnnellä. Minä protestoin kovasti, mutta hän vain sanoi, että juurihan sovimme kahdesta luonnonmukaisesta öljyämisestä ja nyt saisin sitä heiltä molemmilta ja kehotti olemaan hiljaa ja nauttimaan. Yritin nousta, mutta minut painettiin alas nainnin jatkuessa. Mies sanoi heillä olevan nyt hyviä kuvia minusta joten jos en halua niiden leviävän eteenpäin, niin antaisin kiltyisti naida.

        Olin kauhuissani ja ihan polttavassa kiimassa kaikesta huolimatta. Molemmat miehet naivat minua ja rasvasivat pimppani toisen aina kuvatessa. Sain räjähtävän orgasmin, vaikka kuinka yritin sitä estäää. Jouduin vielä maksamaan sheivauksesta sovitun hinnan.
        Pois lähteissä sheivaajani sanoi, että jos haluan nähdä minusta otetut kuvat voin tulla niitä katsomaan kahden päivän kuluttua, jolloin kuvat on kehitetty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jatkuu:
        Seuraavana aamupäivänä ajattelin jättää menemättä, mutta koska aika oli varattu, pimpansivussa tuntui pientä pistelyä ja asia kovasta jännityksestä huolimatta myös kiihotti, vedin pelkästään pitkähelmaisen rantamekon ylle ja rohkaisuoluen jälkeen menoksi. Nyt paikalla oli vain tämä sheivaajani. Hän osoitti minulle tuolin ja kehotti istumaan. Aloin kohottaa pitkähelmaisen mekon helmaa, mutta se olikin melkoisen kapea ja mies käski riisua se kokonaan pois, koska helma jää tielle, eikä jalkoja saa kunnolla levälleen. . Kerroin, ettei alla ole mitään, johon hän totesi, ettei se haittaa ja alta aikayksikön hänen avustamanaan mekko oli pois päältä ja minä kädet rintojen suojana istumassa parturituolissa. Mies kallisti tuolin reilusti ja kehotti tukemaan käsillä jalkojani. Samassa ovi kävi ja sama eilinen asiakas tuli viereeni istuutuen viereiseen tuoliin. Miesten puheesta en ymmärtänyt mitään, mutta ilmeisesti mies oli tulossa parranajoon ja tullut hyvissä ajoin, tietysti arvasin sen olleen tahallista, olinhan hänen kuullen sopinut aikavarauksen.

        Nyt istuin tuolissa jalat levällään rinnat myös paljaina asiakkaan tuijotellessa minua julkeasti. Olin välillä silmät kiinni kauhusta ja sitten kuulin pieniä rahahduksia ja huomasin, että minua kuvattiin. Yritin nousta, mutta asento oli hankala ja parturini rauhoitteli minua ja selitti jotain muutakin, jota en ymmärtänyt. Hän levitti vaahtoa pimpalleni ja alkoi rauhallisin vedoin sheivata minua uudelleen. Kokoajan tämä "asiakas" pyöri ympärillämme ja näpsi kuvia kielloistani huolimatta. Tunsin pimppani kostuvan ja äkkiä sheivaajani työnsi ensin yhden sormen ja pian toisen huulieni väliin ajaen samalla veitsellä varmoin vedoin. Sormet menivät kyllä tarpeettoman syvälle. Lopulta työ oli tehty. Sheivaajani kyseli öljystä ja tarjosi toista luononmukaista öljyä vaihtoehtona, jota olisi nyt mahdollista saada kaksi annosta. Kysyin kumpi oli parempaa ja hän sanoi, että ilman muuta luonnonmukainen öljy on parempaa.

        Olin edelleen tuolissa takakenossa jalat levällään ja toinen äijä hääräsi kameran kanssa kuvaten erityisesti alapäätäni. Sovimme luonnonmukaisesta öljystä, jonka saisin samaan hintaan kahtena annoksena ja samantien ilman muita kyselyitä minua naitiin siinä tuolissa. Sheivaajani työnsi kalunsa suoraan pimppiini ja alkoi työnnellä. Minä protestoin kovasti, mutta hän vain sanoi, että juurihan sovimme kahdesta luonnonmukaisesta öljyämisestä ja nyt saisin sitä heiltä molemmilta ja kehotti olemaan hiljaa ja nauttimaan. Yritin nousta, mutta minut painettiin alas nainnin jatkuessa. Mies sanoi heillä olevan nyt hyviä kuvia minusta joten jos en halua niiden leviävän eteenpäin, niin antaisin kiltyisti naida.

        Olin kauhuissani ja ihan polttavassa kiimassa kaikesta huolimatta. Molemmat miehet naivat minua ja rasvasivat pimppani toisen aina kuvatessa. Sain räjähtävän orgasmin, vaikka kuinka yritin sitä estäää. Jouduin vielä maksamaan sheivauksesta sovitun hinnan.
        Pois lähteissä sheivaajani sanoi, että jos haluan nähdä minusta otetut kuvat voin tulla niitä katsomaan kahden päivän kuluttua, jolloin kuvat on kehitetty.

        Niin sitä suomityttöä vietiin kuus nolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jatkuu:
        Seuraavana aamupäivänä ajattelin jättää menemättä, mutta koska aika oli varattu, pimpansivussa tuntui pientä pistelyä ja asia kovasta jännityksestä huolimatta myös kiihotti, vedin pelkästään pitkähelmaisen rantamekon ylle ja rohkaisuoluen jälkeen menoksi. Nyt paikalla oli vain tämä sheivaajani. Hän osoitti minulle tuolin ja kehotti istumaan. Aloin kohottaa pitkähelmaisen mekon helmaa, mutta se olikin melkoisen kapea ja mies käski riisua se kokonaan pois, koska helma jää tielle, eikä jalkoja saa kunnolla levälleen. . Kerroin, ettei alla ole mitään, johon hän totesi, ettei se haittaa ja alta aikayksikön hänen avustamanaan mekko oli pois päältä ja minä kädet rintojen suojana istumassa parturituolissa. Mies kallisti tuolin reilusti ja kehotti tukemaan käsillä jalkojani. Samassa ovi kävi ja sama eilinen asiakas tuli viereeni istuutuen viereiseen tuoliin. Miesten puheesta en ymmärtänyt mitään, mutta ilmeisesti mies oli tulossa parranajoon ja tullut hyvissä ajoin, tietysti arvasin sen olleen tahallista, olinhan hänen kuullen sopinut aikavarauksen.

        Nyt istuin tuolissa jalat levällään rinnat myös paljaina asiakkaan tuijotellessa minua julkeasti. Olin välillä silmät kiinni kauhusta ja sitten kuulin pieniä rahahduksia ja huomasin, että minua kuvattiin. Yritin nousta, mutta asento oli hankala ja parturini rauhoitteli minua ja selitti jotain muutakin, jota en ymmärtänyt. Hän levitti vaahtoa pimpalleni ja alkoi rauhallisin vedoin sheivata minua uudelleen. Kokoajan tämä "asiakas" pyöri ympärillämme ja näpsi kuvia kielloistani huolimatta. Tunsin pimppani kostuvan ja äkkiä sheivaajani työnsi ensin yhden sormen ja pian toisen huulieni väliin ajaen samalla veitsellä varmoin vedoin. Sormet menivät kyllä tarpeettoman syvälle. Lopulta työ oli tehty. Sheivaajani kyseli öljystä ja tarjosi toista luononmukaista öljyä vaihtoehtona, jota olisi nyt mahdollista saada kaksi annosta. Kysyin kumpi oli parempaa ja hän sanoi, että ilman muuta luonnonmukainen öljy on parempaa.

        Olin edelleen tuolissa takakenossa jalat levällään ja toinen äijä hääräsi kameran kanssa kuvaten erityisesti alapäätäni. Sovimme luonnonmukaisesta öljystä, jonka saisin samaan hintaan kahtena annoksena ja samantien ilman muita kyselyitä minua naitiin siinä tuolissa. Sheivaajani työnsi kalunsa suoraan pimppiini ja alkoi työnnellä. Minä protestoin kovasti, mutta hän vain sanoi, että juurihan sovimme kahdesta luonnonmukaisesta öljyämisestä ja nyt saisin sitä heiltä molemmilta ja kehotti olemaan hiljaa ja nauttimaan. Yritin nousta, mutta minut painettiin alas nainnin jatkuessa. Mies sanoi heillä olevan nyt hyviä kuvia minusta joten jos en halua niiden leviävän eteenpäin, niin antaisin kiltyisti naida.

        Olin kauhuissani ja ihan polttavassa kiimassa kaikesta huolimatta. Molemmat miehet naivat minua ja rasvasivat pimppani toisen aina kuvatessa. Sain räjähtävän orgasmin, vaikka kuinka yritin sitä estäää. Jouduin vielä maksamaan sheivauksesta sovitun hinnan.
        Pois lähteissä sheivaajani sanoi, että jos haluan nähdä minusta otetut kuvat voin tulla niitä katsomaan kahden päivän kuluttua, jolloin kuvat on kehitetty.

        Kävitkös katsomassa kuviasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kävitkös katsomassa kuviasi?

        Kuljin liikkeen ohi muutaman päivän päästä ja näin ikkunassa kuvan, jossa istun parturituolissa jalat levällään. Onneksi kuvassa jalkovälini on paksun partavaahdon peitossa, mutta paljaat rintani ja kasvoni näkyi selvästi. Kuvan alareunassa mainosteksti sheivauspalvelluista.

        Syöksyin liikkeeseen vaatiakseni kuvan poistoa ikkunasta. Sisällä oli neljä- viisi asiakasta ja minut sheivannut mies ja kaksi muuta parturia työssään. Sovimme, että palaan sulkemisaikaan, jolloin asiakkaat ovat poistuneet. Huomasin kahdella vuoroaan odottavalla asiakkaalla isot kansiot sylissään ja niissä oli ilmiselvästi kuvia minusta parturituolissa. Hämmennyin niin, että poistuin ja palasin vihaisena ja vaadin kuvaa pois ikkunasta ja nähdäkseni kansiot.

        Miehet vain naureskelivat puhuen jotain keskenään ja minut istutettiin parturituoliin ja sain syliini valokuvakansion, jossa oli aluksi kuvia miesten ja naisten erilaisista hiusmalleista ja loppupuolella oli kuvia minusta sheivattavana. Kuvia oli takaa, sivuilta ja myös edestä, onneksi vaahdotettuna, mutta olinhan muutoin kuvissa täysin alasti. Minut sheivannut parturi selitti englanniksi, että heiltä oli puuttunut tuotteen, sheivauksen, esittelykuvat ja nyt niitä voidaan näyttää asiakkaille, joka lisää kysyntää.
        Sanoin, että miten kuviani oli katselleet miesasiakkaat, johon hän vastasi olkiaan kohautellen, että kaikki esittelykuvat ovat samassa kansiossa. Sanoin nähneeni toisenkin kansion, johon parturi vastasi sen olevan erityisasiakkaille ja lisäävän asiakaskuntaa sanan levitessä. Halusin nähdä kansion, sillä aavistelin pahaa. Parturi sanoi sen olevan mahdollista, mutta vain jos suostun uuteen sheivaukseen, jotta kaksi muuta parturia saa harjoitella asiaa. En halunnut suostua, mutta kansiota en saanut ja kun lopulta suostuin, minut komennettiin riisuuntumaan ja istumaan tuoliin jalat levällään.

        Pimppani vaahdotettiin ja molemmat nuoremmat parturit "harjoittelivat" minulla vanhemman opastuksella ja taas kamera lauloi, vaikka kielsin kuvauksen. Kesken ajelun sain eteeni kansion ja siinä olin kymmenissä kuvissa sheivatttavana vaahdotettuna ja ilman vaahtoa, pimppini ajelu ja paljastuminen oli kuvattu varsin seikkaperäisesti. Samoin pimppani rasvaus parturin ja asiakkaan toimesta. Viimeisissä kuvissa istuin tuolissa takakenossa jalat levällään nännit pystyssä pimppa "rasvoja"valuen.
        Parturi kertoi kansion lisäävän valtavasti myyntiä ja ehdotti, että kävisin päivittäin sheivattavana asiakkaiden nähden ja arveli minun nauttivan siitä olinhan nytkin aivan märkänä heidän edessään.
        Se kyllä piti paikkansa, olihan koko tapahtumaketju niin absurdi ja rietas ja silti istuin tuolissa ajeltavana kolmen miehen edessä aivan orgasmin partaalla.

        Minun vastustuskykyni oli jo nollassa parturini ilmoittaessa minun saavan nyt samaaan hintaan kolminkertaisen rasvauksen ja siinä minut sitten rasvattiin kolmesti ja kuvattiin seikkaperäisesti. Lopuksi parturi ilmoitti tyynen rauhalisesti, ettei kansioita ja ikkunakuvaa poisteta ja nyt otettuja kuvia lisätään erikoisasiakkaiden kansioon. Kysyin keitä erikoisasiakkaat ovat sain vastauksen, että kaikki ne jotka osaavat kansiota kysyä. Siihen minun oli tyytyminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuljin liikkeen ohi muutaman päivän päästä ja näin ikkunassa kuvan, jossa istun parturituolissa jalat levällään. Onneksi kuvassa jalkovälini on paksun partavaahdon peitossa, mutta paljaat rintani ja kasvoni näkyi selvästi. Kuvan alareunassa mainosteksti sheivauspalvelluista.

        Syöksyin liikkeeseen vaatiakseni kuvan poistoa ikkunasta. Sisällä oli neljä- viisi asiakasta ja minut sheivannut mies ja kaksi muuta parturia työssään. Sovimme, että palaan sulkemisaikaan, jolloin asiakkaat ovat poistuneet. Huomasin kahdella vuoroaan odottavalla asiakkaalla isot kansiot sylissään ja niissä oli ilmiselvästi kuvia minusta parturituolissa. Hämmennyin niin, että poistuin ja palasin vihaisena ja vaadin kuvaa pois ikkunasta ja nähdäkseni kansiot.

        Miehet vain naureskelivat puhuen jotain keskenään ja minut istutettiin parturituoliin ja sain syliini valokuvakansion, jossa oli aluksi kuvia miesten ja naisten erilaisista hiusmalleista ja loppupuolella oli kuvia minusta sheivattavana. Kuvia oli takaa, sivuilta ja myös edestä, onneksi vaahdotettuna, mutta olinhan muutoin kuvissa täysin alasti. Minut sheivannut parturi selitti englanniksi, että heiltä oli puuttunut tuotteen, sheivauksen, esittelykuvat ja nyt niitä voidaan näyttää asiakkaille, joka lisää kysyntää.
        Sanoin, että miten kuviani oli katselleet miesasiakkaat, johon hän vastasi olkiaan kohautellen, että kaikki esittelykuvat ovat samassa kansiossa. Sanoin nähneeni toisenkin kansion, johon parturi vastasi sen olevan erityisasiakkaille ja lisäävän asiakaskuntaa sanan levitessä. Halusin nähdä kansion, sillä aavistelin pahaa. Parturi sanoi sen olevan mahdollista, mutta vain jos suostun uuteen sheivaukseen, jotta kaksi muuta parturia saa harjoitella asiaa. En halunnut suostua, mutta kansiota en saanut ja kun lopulta suostuin, minut komennettiin riisuuntumaan ja istumaan tuoliin jalat levällään.

        Pimppani vaahdotettiin ja molemmat nuoremmat parturit "harjoittelivat" minulla vanhemman opastuksella ja taas kamera lauloi, vaikka kielsin kuvauksen. Kesken ajelun sain eteeni kansion ja siinä olin kymmenissä kuvissa sheivatttavana vaahdotettuna ja ilman vaahtoa, pimppini ajelu ja paljastuminen oli kuvattu varsin seikkaperäisesti. Samoin pimppani rasvaus parturin ja asiakkaan toimesta. Viimeisissä kuvissa istuin tuolissa takakenossa jalat levällään nännit pystyssä pimppa "rasvoja"valuen.
        Parturi kertoi kansion lisäävän valtavasti myyntiä ja ehdotti, että kävisin päivittäin sheivattavana asiakkaiden nähden ja arveli minun nauttivan siitä olinhan nytkin aivan märkänä heidän edessään.
        Se kyllä piti paikkansa, olihan koko tapahtumaketju niin absurdi ja rietas ja silti istuin tuolissa ajeltavana kolmen miehen edessä aivan orgasmin partaalla.

        Minun vastustuskykyni oli jo nollassa parturini ilmoittaessa minun saavan nyt samaaan hintaan kolminkertaisen rasvauksen ja siinä minut sitten rasvattiin kolmesti ja kuvattiin seikkaperäisesti. Lopuksi parturi ilmoitti tyynen rauhalisesti, ettei kansioita ja ikkunakuvaa poisteta ja nyt otettuja kuvia lisätään erikoisasiakkaiden kansioon. Kysyin keitä erikoisasiakkaat ovat sain vastauksen, että kaikki ne jotka osaavat kansiota kysyä. Siihen minun oli tyytyminen.

        Saitpahan kerrankin kunnolla vierasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuljin liikkeen ohi muutaman päivän päästä ja näin ikkunassa kuvan, jossa istun parturituolissa jalat levällään. Onneksi kuvassa jalkovälini on paksun partavaahdon peitossa, mutta paljaat rintani ja kasvoni näkyi selvästi. Kuvan alareunassa mainosteksti sheivauspalvelluista.

        Syöksyin liikkeeseen vaatiakseni kuvan poistoa ikkunasta. Sisällä oli neljä- viisi asiakasta ja minut sheivannut mies ja kaksi muuta parturia työssään. Sovimme, että palaan sulkemisaikaan, jolloin asiakkaat ovat poistuneet. Huomasin kahdella vuoroaan odottavalla asiakkaalla isot kansiot sylissään ja niissä oli ilmiselvästi kuvia minusta parturituolissa. Hämmennyin niin, että poistuin ja palasin vihaisena ja vaadin kuvaa pois ikkunasta ja nähdäkseni kansiot.

        Miehet vain naureskelivat puhuen jotain keskenään ja minut istutettiin parturituoliin ja sain syliini valokuvakansion, jossa oli aluksi kuvia miesten ja naisten erilaisista hiusmalleista ja loppupuolella oli kuvia minusta sheivattavana. Kuvia oli takaa, sivuilta ja myös edestä, onneksi vaahdotettuna, mutta olinhan muutoin kuvissa täysin alasti. Minut sheivannut parturi selitti englanniksi, että heiltä oli puuttunut tuotteen, sheivauksen, esittelykuvat ja nyt niitä voidaan näyttää asiakkaille, joka lisää kysyntää.
        Sanoin, että miten kuviani oli katselleet miesasiakkaat, johon hän vastasi olkiaan kohautellen, että kaikki esittelykuvat ovat samassa kansiossa. Sanoin nähneeni toisenkin kansion, johon parturi vastasi sen olevan erityisasiakkaille ja lisäävän asiakaskuntaa sanan levitessä. Halusin nähdä kansion, sillä aavistelin pahaa. Parturi sanoi sen olevan mahdollista, mutta vain jos suostun uuteen sheivaukseen, jotta kaksi muuta parturia saa harjoitella asiaa. En halunnut suostua, mutta kansiota en saanut ja kun lopulta suostuin, minut komennettiin riisuuntumaan ja istumaan tuoliin jalat levällään.

        Pimppani vaahdotettiin ja molemmat nuoremmat parturit "harjoittelivat" minulla vanhemman opastuksella ja taas kamera lauloi, vaikka kielsin kuvauksen. Kesken ajelun sain eteeni kansion ja siinä olin kymmenissä kuvissa sheivatttavana vaahdotettuna ja ilman vaahtoa, pimppini ajelu ja paljastuminen oli kuvattu varsin seikkaperäisesti. Samoin pimppani rasvaus parturin ja asiakkaan toimesta. Viimeisissä kuvissa istuin tuolissa takakenossa jalat levällään nännit pystyssä pimppa "rasvoja"valuen.
        Parturi kertoi kansion lisäävän valtavasti myyntiä ja ehdotti, että kävisin päivittäin sheivattavana asiakkaiden nähden ja arveli minun nauttivan siitä olinhan nytkin aivan märkänä heidän edessään.
        Se kyllä piti paikkansa, olihan koko tapahtumaketju niin absurdi ja rietas ja silti istuin tuolissa ajeltavana kolmen miehen edessä aivan orgasmin partaalla.

        Minun vastustuskykyni oli jo nollassa parturini ilmoittaessa minun saavan nyt samaaan hintaan kolminkertaisen rasvauksen ja siinä minut sitten rasvattiin kolmesti ja kuvattiin seikkaperäisesti. Lopuksi parturi ilmoitti tyynen rauhalisesti, ettei kansioita ja ikkunakuvaa poisteta ja nyt otettuja kuvia lisätään erikoisasiakkaiden kansioon. Kysyin keitä erikoisasiakkaat ovat sain vastauksen, että kaikki ne jotka osaavat kansiota kysyä. Siihen minun oli tyytyminen.

        Kiihottava kokemus, kostun ihan ajatuksesta, että olisin itse joutunut vastaavaan tilanteeseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuljin liikkeen ohi muutaman päivän päästä ja näin ikkunassa kuvan, jossa istun parturituolissa jalat levällään. Onneksi kuvassa jalkovälini on paksun partavaahdon peitossa, mutta paljaat rintani ja kasvoni näkyi selvästi. Kuvan alareunassa mainosteksti sheivauspalvelluista.

        Syöksyin liikkeeseen vaatiakseni kuvan poistoa ikkunasta. Sisällä oli neljä- viisi asiakasta ja minut sheivannut mies ja kaksi muuta parturia työssään. Sovimme, että palaan sulkemisaikaan, jolloin asiakkaat ovat poistuneet. Huomasin kahdella vuoroaan odottavalla asiakkaalla isot kansiot sylissään ja niissä oli ilmiselvästi kuvia minusta parturituolissa. Hämmennyin niin, että poistuin ja palasin vihaisena ja vaadin kuvaa pois ikkunasta ja nähdäkseni kansiot.

        Miehet vain naureskelivat puhuen jotain keskenään ja minut istutettiin parturituoliin ja sain syliini valokuvakansion, jossa oli aluksi kuvia miesten ja naisten erilaisista hiusmalleista ja loppupuolella oli kuvia minusta sheivattavana. Kuvia oli takaa, sivuilta ja myös edestä, onneksi vaahdotettuna, mutta olinhan muutoin kuvissa täysin alasti. Minut sheivannut parturi selitti englanniksi, että heiltä oli puuttunut tuotteen, sheivauksen, esittelykuvat ja nyt niitä voidaan näyttää asiakkaille, joka lisää kysyntää.
        Sanoin, että miten kuviani oli katselleet miesasiakkaat, johon hän vastasi olkiaan kohautellen, että kaikki esittelykuvat ovat samassa kansiossa. Sanoin nähneeni toisenkin kansion, johon parturi vastasi sen olevan erityisasiakkaille ja lisäävän asiakaskuntaa sanan levitessä. Halusin nähdä kansion, sillä aavistelin pahaa. Parturi sanoi sen olevan mahdollista, mutta vain jos suostun uuteen sheivaukseen, jotta kaksi muuta parturia saa harjoitella asiaa. En halunnut suostua, mutta kansiota en saanut ja kun lopulta suostuin, minut komennettiin riisuuntumaan ja istumaan tuoliin jalat levällään.

        Pimppani vaahdotettiin ja molemmat nuoremmat parturit "harjoittelivat" minulla vanhemman opastuksella ja taas kamera lauloi, vaikka kielsin kuvauksen. Kesken ajelun sain eteeni kansion ja siinä olin kymmenissä kuvissa sheivatttavana vaahdotettuna ja ilman vaahtoa, pimppini ajelu ja paljastuminen oli kuvattu varsin seikkaperäisesti. Samoin pimppani rasvaus parturin ja asiakkaan toimesta. Viimeisissä kuvissa istuin tuolissa takakenossa jalat levällään nännit pystyssä pimppa "rasvoja"valuen.
        Parturi kertoi kansion lisäävän valtavasti myyntiä ja ehdotti, että kävisin päivittäin sheivattavana asiakkaiden nähden ja arveli minun nauttivan siitä olinhan nytkin aivan märkänä heidän edessään.
        Se kyllä piti paikkansa, olihan koko tapahtumaketju niin absurdi ja rietas ja silti istuin tuolissa ajeltavana kolmen miehen edessä aivan orgasmin partaalla.

        Minun vastustuskykyni oli jo nollassa parturini ilmoittaessa minun saavan nyt samaaan hintaan kolminkertaisen rasvauksen ja siinä minut sitten rasvattiin kolmesti ja kuvattiin seikkaperäisesti. Lopuksi parturi ilmoitti tyynen rauhalisesti, ettei kansioita ja ikkunakuvaa poisteta ja nyt otettuja kuvia lisätään erikoisasiakkaiden kansioon. Kysyin keitä erikoisasiakkaat ovat sain vastauksen, että kaikki ne jotka osaavat kansiota kysyä. Siihen minun oli tyytyminen.

        Nyt sinut on kunnolla turmeltu suostuttuasi moiseen rietasteluun. Valokuviasi katselee sadat ukot kieli pitkäällään ja niitä levitetään ties minne. Kyllä naisilta kontrolli katoaa kun kiima iskee ja pääsee ulkomaalaisen makuun. Häpeäisit edes, vaan et taida osata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt sinut on kunnolla turmeltu suostuttuasi moiseen rietasteluun. Valokuviasi katselee sadat ukot kieli pitkäällään ja niitä levitetään ties minne. Kyllä naisilta kontrolli katoaa kun kiima iskee ja pääsee ulkomaalaisen makuun. Häpeäisit edes, vaan et taida osata.

        Miten niin turmeltu ja pitäisi hävetä. Siinähän on paikallinen parturi osannut käyttää tilaisuutta hyväkseen ja keksinyt hyvän asiakashoukuttimen ja suomityttö on saanut kunnolla kalua rikastuttamaan kokemuksiaan seksin alalla ja lomaansa.

        Kyllä suominainenkin nykyisin osaa nauttia ja ottaa nautinnon, kun se tarjotaan. Hyvä hyvä.


    • Anonyymi

      Ex- tyttökaverini vanhempien mökillä, missä vanhemmat olivat jo kesälomalla siellä - menimme viikonlopuksi käymään kylässä.
      Ukko oli humalassa lauantaina päivällä ja kähmi vaimoaan ohimennen aina. Vaimo tyrkkäsi hänet aina sivummalle, kun olimme näkemässä. Otin itsekin sitten alkoholia ja tein polttopuita liiterikatoksessa.
      Tyttöystäväni lähti käyttämään ukkoa kaupassa n .10 km päässä. Katsoin, kun auto kurvasi menemään.
      Jostain syystä minä menin sisälle ja - olin hieman nousuhumalassa - kävin kaulailemaan siivoavaa eukkoa. Hän yritti kikattaen estellä ja minä innostuin kähmimään kunnolla ja työnsin häntä edelläni makuualkovin sänkyyn. Hän veti hameen helman vatsalle - ei housuja!
      Työnnyin sisään samantien. Jyskytimme pikapanon. Sen jälkeen äkkiä alapesun kautta takaisin liiterille. Eukko korjaili lookkiaan vessassa ja jatkoi mökin siivousta.
      Kohta auto tulikin takaisin kylitä.
      Emme onneksi kärähtäneet tapahtumasta.

    • Anonyymi

      Ei mikään fantasia, vaan toteutettu asia.. Kaupungissamme vieraili eräs "etelä-helsingistä" kotoisin oleva hieroja. Olin pitkään haaveillut saada naiselta kultaisen suihkun ja oikean kaviaarin naamalleni ja suuhun, niinpä kysyinkin olisiko moinen
      mahdollista.
      Ja kas kummaa, vastaus olikin, että kyllä onnistuu. Pitää vain tietää tarkka aika, milloin haluan tulla. Hinnaksi sovittiin tasaraha. Hintaan sisältyi nuolettaminen ja kyseiset herkut.
      Vaikka olen paljon nähnyt ja kokenut, enkä vähästä säikähdä, tämä sessio pisti vähän jännitystä peliin.
      Niinpä saavuin sovittuun kellonaikaan pelipaikalle, nainen istui parvekkeella tupakalla, kertoi, että homma onnistuu parhaiten tupakan jälkeen. Kylpy huoneeseen, mukanani tuoma pyyhe ja minä siihen selälleni. Kalu oli jo aivan kivikova, enkä uskaltanut koskea, etten purkautuisi enneaikojani.
      Ensin hän kävi pimppa kasvojen suuntaan, nuolin aika isoja häyhuulia ja sieltä alkoi tulemaan lämmintä shamppanjaa sopivan hitaasti, pystyin juomaan kaiken. Meinasin jo tästä purkautua omia aikojani, mutta sitten...
      Hä kääntyi kasvot jalkojen suuntaan ja tarjosi peräreikänsä nuoltavaksi, mikä olikin yllättävän nätin näköinen. Nuolin syvältä ja sitten kuului kysymys, haluatko nyt herkkua. Mumisin vastaukseksi jotakin, että kyllä haluan. Sitten alkoi pieni ponnistelu, peräaukko tuli muuten yllättävän paljon ulos ja sitä oli tosi ihana nuolla. Kuului vaan, että nyt sitä alkaa tulemaan, avaa suusi. Ja sitä tuli sitten kanssa, sitä oli suu täynnä ja vähän nenässäkin ja silloin räjähdin minäkin. Syljin osan pois ja nuolin peräaukkoa ja halusin lisää. Sain sitä taas suuni täyteen. Eikä muuten ollut mitään karmean makuista. Siivottiin yhdessä kylppärin lattia ja kumpikin suihkussa sen jälkeen. Pyyhkeen heitin erään levikkeen roska-astiaan.
      Kun tämä kyseinen hieroja saapuu taas kaupunkiimme satavarmasti uusi samanlainen sessio.. Ja tämä tarina on tosi.!!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ensinnäkin... Tuo ei ole mikään glory hole.. vaan reiällinen hieronta-alusta. glory holessa et tiedä, käsitteleekö kaluasi mies vai nainen, siellä ei höpötetä touhutessa.
      se siitä hommasta tekeekin vähän jännän.. ja meinaan kokemusta on. antajana ja saajana...

      • Anonyymi

        Niinpä. Sinä kiinnität huomiota sanoihin ja tekotapaan. Minä toimintaan. Enkä välitä hiukkaakaan siitä, miksi sitä kutsutaan. Kunhan tekee makiata.


    • Anonyymi

      Irstain kokemus oli kun puoli tuttu neito vietteli kotiinsa, sanoin että jos toinen haluaa jotain uutta kokeilla niin minua ei haittaa. Tästä daami lämpeni.
      Kämpällä esitteli sm tavaroita ja että ei ikinä ollut kokeillut. Ei kehdannut.
      No nyt pääsi kokeilemaan. Silmien eteen liina, kädet käsirautoihin selän taakse, pallo suuhun, kontilleen. Saksilla vaatteet pois, kaulapanta tiukalle sänkyyn kiinni.
      Pillun nuolentaa, perseen nuolentaa ja anustappi paikoilleen. Pallo pois suusta, kulli tilalle, suuhun naimista, pallo takaisin.
      Takaa päin pillun panoa, kulli pois ja dildo surisemaan pilluun. Anustappi pois kulli tilalle, ja sitten laukesin syvälle perseeseen.
      En päästännyt neitoa pois vaan jatkoin dildolla panemista. Ja hetken päästä jaksoin vetää vielä varvin perseeseen.
      Pari kertaa vielä tapasimme mutta eka kerta paras.

      • Anonyymi

        Mikäs tossa nyt sitten niinku irstasta?? Höh


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe