Päivän hupihetki -heh

Suomi_nousuun

"PLOKI
SOPIMUS ON JÄRJEN VOITTO
3.6.2016 TIMO SOINI
Johtajat mitataan vaikeina aikoina ja vaikeissa paikoissa. Suomella oli malttia ja tolkkua sopia. Tästä kiitos osapuolille. Hallitus teki osansa ja Perussuomalaisten osalta vastuuministeri oli Jari Lindström. Kovan koulun käynyt paperimies. Sopuisa ja selväpäinen. Hyvin toimittu Jari.

Sopimus oli järjen voitto. Vakautta tulee aimo annos lisää. Nyt meillä on mahdollisuus nousta tästä suosta.

Pääministeri ansaitsee tunnustusta sitkeydestä ja osapuolet osoittivat, että johtajat osaavat johtaa ja tuntevat huolta sekä ottavat vastuuta ohi pelkkien ryhmäetujen.

Tämä oli hyvä päivä meille suomalaisille."

14

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ajattelepaite

      Hallituksen JOOMIES täydessä vauhdissa jälleen...

      • MarjanVallassaheh

        Eduskuntapolitiikkaa johtaa kotosuomessa Sampo Terho. Loistava kaveri, joka varmasti osaa hyödyntää myös Putkosen ja Poutsalon ammattitaitoa.


    • HULLUTSUOMALAISET

      HERRANJESTAS, KOKO SUOMI ON MENOSSA RIISTOPOLITIIKKAAN HÖLMÖT!!KYLLÄ PERSUT ON OIKEASTI TYHMIÄ TAI MIELENVIKAISIA JA SOTAHULLUJA, OIKEASTI!

    • PerusHomot

      Eihän tuo lakitieteenlaborantti saanut mitään aikaan tuonkaan sopimuksen eteen. Suomen suurimman työväenpuolueen edustaja oli jossain nakkimukilla samalla kun EK esitti vaatimuksia työläisten kurjistamiseksi. Ja kun ei riittänyt, pihvi toi vielä omat aivopierunsa lisäksi. Tuon sopimuksen lopputulema tulee olemaan että taas kerran siirretään tuloja duunarilta yritysjohdolle ja ensi vuonna soini miettii että kuinkans tässä taas näin kävi...

      • Tuleeko_Hylky

        Odota metallin valtuuston ratkaisua. Valtuuston, joka on puhunut työajan lyhentämisestä jo pidemmän ajan. Käsittääkseni nyt mentäisiin painvastaiseen suuntaan.


      • PerusHomot

        Niin. Onhan se kumma että Saksassa ja Ruotsissa on Suomea korkeammat palkat ja lyhyemmät työajat ja niillä ei ole ongelmia kilpailukyvyn kanssa. Toivotaan että Metallin valtuusto hylkää sopimuksen ja passittaa sipilän takaisin kempeleen hiekkalaatikolle soinin ja alexin kanssa. Korkeasaaren apinatalostakin löytyy pätevämpiä poliitikkoja kuin Suomen eduskunnasta...


    • EroaSoini

      Göbbels-Soini yrittää määritellä todellisuutta valehtelemalla. Persut ovat kääntyneet äänestäjiään vastaan ja luulevat Suomen siirtyneen persudiktatuuriin. Seuraavat vaalit tulevat kuitenkin pudottamaan tämän politiikan syöpäkasvaimen pois vallasta.

    • petturitimoainhotaan

      Soini ei taida tajuta, että on Suomen inhotuin poliitikko jo nyt ja kansan inho häntä kohtaan vain kasvaa päivä päivältä?

    • Tämäkin.niin.totta

      "Olen miettinyt. Nakkimukia. Kommareita. Fillarikommunisteja. Kiviterapiakommunisteja. Mietin paljon. Kommunisteja. Ja Vihreitä. Ja vasemmistoa. Ja sitten vielä nakkimukia. Nam. Minä niin tykkään nakkimukista.

      Vaaleissa mitataan puolueiden kannatus. Ei sitä kuka on oikeassa ja kuka väärässä. Tämä on tärkeätä huomata. Ei asialla ole ole väliä. Tyhmät luulee niin. Kommarit. Ne ovat tyhmiä. Ajelevat fillarilla. Halaavat tavatessa. Yäk.

      Vaalien välillä sitä ei mitata. Minä voin puhua mitä huvittaa. Olla oppositiossa ja hallituksessa. Samaan aikaan. Ei mies logiikalla elä, nakkimukia olla pitää. Vihreät syö ituja, syökööt. Mutta kuka maksaa?

      On erilaisia mielipiteitä. Tyhmätkin mielipiteet on saatava esittää. Siksi minäkin puhun. Sylki tuo sanat suuhun ja ploki laulaa. Kaikensortin politiikan alkemia, puidenhalailu ja kiviterapiakommunismi eli niin sanottu NYT-liiteläisyys on kuuluu demokratiaan kuin sika vartaaseen tai tofu tosimiehen kouraan. Vähän homoa olisi. Enkä minä ole homo. Olen ulkoministeri.

      Vihertuherrus sai täystyrmäysen Sveitsissa. Rahanjako kansalaispalkkaan sai kansaäänestyksessä murskatuomion. Eikö raha kasvakaan puissa, josta sitä voisi poimia suoraan automaattiin. Rahaa ei saakaan seinästä ilmaiseksi. Mikä tappio!

      Perustulo on hallituksen kärkihanke ja minä olen sen hallituksen ulkoministeri. Entä sitten? Ei järki päätä halkaise ja viisaus miestä elätä. Voita leivän päälle ja nakkimukin perässä Vermoon. Siellä sielu lepää, vaali olivat ja menivät ja minä voitin.

      Lässytys lyö takaisin. Minä en lässytä. Kyllä maailmaan löysää mahtuu. Vihertuherruksella ja lässytyskristillisyydellä ei sieluja pelasteta. Minä voin sanoa mitä huvittaa ja sitten olla sanomatta ja kiistää kaiken ja takit kääntyvät tai sitten takit eivät mahdu enää edes päälle. En minä välitä, kunhan Audissa on dieseliä tankissa ja navigaattorissa Vermon osoite.

      Täytyy mennä pidemmälle. Lässytyksellä ei enää pärjää. Minä lähden nyt raveihin. Vermossa ovat parhaat nakkimukit. Olen päässyt pitkälle. Olen politiikan Mick Jagger. Vierivä porsas ei sammaloidu.

      Röyh."



      Lue lisää: http://www.jorieskolin.com/news/vieriva-porsas-ei-sammaloidu-plokinaattori/

    • lässyn_lässyä

      "PLOKI
      LÄSSYTYS LYÖ TAKAISIN
      5.6.2016 TIMO SOINI
      Olen miettinyt ensi viikon puolueneuvoston avauspuhetta. Suomen politiikka on pelastumassa. Puolueiden välillä on eroja. Eläköön demokratia ja valinnanvapaus.

      Vaaleissa mitaan puolueiden kannatus. Ei sitä kuka on oikeassa ja kuka väärässä. Tämä on tärkeätä huomata. Vaalien välillä sitä ei mitata. On erilaisia mielipiteitä. Tyhmätkin mielipiteet on saatava esittää. Kaikensortin politiikan alkemia, puidenhalailu ja kiviterapiakommunismi eli niin sanottu NYT-liiteläisyys on kuuluu demokratiaan kuin sika vartaaseen.

      Vihertuherrus sai täystyrmäysen Sveitsissa. Rahanjako kansalaispalkkaan sai kansaäänestyksessä murskatuomion. Eikö raha kasvakaan puissa, josta sitä voisi poimia suoraan automaattiin. Rahaa ei saakaan seinästä ilmaiseksi. Mikä tappio.

      Lässytys lyö takaisin. Katsoin Clintonia ja Trumpia CNN- kanavalta. He mättävät toisiaan huolella. Siihen suuntaan olemme menossa. Miksi? Taidan tietää. Vihertuherruksella ja lässytyskristillisyydellä ei sieluja pelasteta.

      Täytyy mennä pidemmälle. Clinton ja Trump menevät. Eivät tosin sielujen takia. Vaan siksi, että lässytyksellä ei enää pärjää. Se lyö takaisin, kaikissa länsimaissa."

      Ei ole tärkeää, onko oikeassa vai väärässä. Tärkeää on vain päästä hillotolpalla millä keinolla tahansa.

      • Ja Soini on kuitenkin hallituksessa, jonka kärkihankkeista yksi on perustulokokeilu :DDDD


      • pursopersu
        pepep kirjoitti:

        Ja Soini on kuitenkin hallituksessa, jonka kärkihankkeista yksi on perustulokokeilu :DDDD

        Ei se tiedä, mitä hallitus tekee.

        Soini seuraa vain opposition tekemisiä.


    • pepep

      T%C3%A4t%C3%A4k%C3%B6h%C3%A4n Soini k%C3%A4ytt%C3%A4%C3%A4%3A http%3A%2F%2Fpuppulausegeneraattori.fi%2F%3Favainsana%3DTakink%E4%E4nt%F6

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      433
      13500
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      61
      2654
    3. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      158
      2653
    4. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2612
    5. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      37
      2097
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      171
      2068
    7. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1967
    8. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      42
      1545
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      64
      1507
    10. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1480
    Aihe