Kiinalainen roju ja rehellinen huutokauppa

hukka47

Ei kohtaa oikeat hinnat ! EBAY Hinta Otsalampulle 11,99$ joka on euroissa 10,5476€ ja huudot Huutokaupat.comissa tässä yksi "voittaja" :) https://huutokaupat.com/fi/v/309724 ja kyseessä ei edes myyjällä oikea malli Voittaja huuto 70€ ! Myynnissä Boruit rj-5000 malli mutta oikea malli on : http://www.everbuying.net/product867810.html?lkid=93602&everbuying_shopping ja hinta 13,82€ ! Onko tuossa järkeä ? Huijausta minusta kun valtion nettikonkurssihuutokauppa ottaa myyjiksi yksityisiä firmoja joilla ei tuolla katteella ole konkurssivaaraa

11

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kusta.silmään

      Huijaustahan tuo on.

    • Affiliate-Julkaisia

      Ebaysta ostamisen paras anti saavutetaan Ebayn huutokaupoissa, ei niinkään noissa suoraostoissa.

      Se nyt on vaan niin palkitsevaa voittaa vaikka tuommoinen 10€ otsalappu kolmella eurolla kotiin toimitettuna.

      Nämä jotka ostaa noilta kotimaisilta välikäsiltä, eivät jostain syystä vain uskalla asioida ulkolaisilla verkkokaupan sivuilla. Minä uskon että he tekevät tuon hyvin tietoisena siitä että joutuvat maksamaan 5 - 10 kertaisia summia noista ostoksistaan.

      Oliskohan meidän syytä opastaa, vai rahastaa tai mahdollisesti syytellä tyhmyydestä näitä kansalaisia. Veikkaan että jos minulla on toisessa kädessä 10€ lamppu ja toisessa kädessä 95€ lamppu jotka molemmat ovat samanlaisia, ettei montakaan löydy semmoista joka tuon 95€ lampun ostais vaikka kuinka yrittäisin kertoa se alkuperän olevan huutokaupat.com sivulta.

      • huuuhuuu

        Jos tuote on hyvännäköinen mutta ei ole suomalaisissa kaupoissa myynnissä, voi joku innostua maksamaan paljon liikaa. Ovathan usein kiinalaiset moottoripyörätkin helvetin hyvän näköisiä mutta kestävyys voi olla tosi huono, ja varaosien saanti vaikeaa.


    • 1-12

      Tässäkin pätee vanha totuus. Ei se ole tyhmä, joka pyytää, vaan se joka maksaa.

      Kiinalaiserkin myyvät kyllä jonkun verran huutokaupallakin, mutta pohjahinta on usein asetettu melkein samaan kuin BIN. USA:ssa on enemmän ebayn alkuperäisen huutokauppaidealla toimivia myyjiä. Myös on usein käytössä tarjousten vastaanotto.

      Kannattaa kiinlaisten osalta katsoa ebayn lisäksi ainakin myös Aliexpressistä. Siellä ei tosin ole huutokauppaa, mutta usein halvemmalla kuin ebayssä.

      • Suomessa nousee yrityksiä kuin sieniä sateella kiinalaista roinaa myymään ja veroja kiertämään koska yksi Suomalainen pitää konttoria Kiinassa ja esim. Suomessa on haarakonttori jonka ei tarvitse maksaa veroja tai toinen mahdollisuus on maksattaa nettimyynnissä ALV ostajalla ja puhdasta ekua on taskut pullollaan


    • Affiliate-Julkaisia

      Kuvasarja käsittelee melko haluttua SSD 120GB kiintolevyä, josta on jokaiselle tietokoneen omistajalle hyötyä, piristyneen suorituskyvyn muodossa, niin kannettavassa kuin pöytäkoneessakin.

      Yleensä elektroniikkaa huutokaupataan 1cnt - 5cnt aloitus hinnoin. Mitä arvokkaampi huudettava sitä korkeampi (ei välttämättä) lähtöhinta.

      Mene eBayn sivulle:
      http://www.ebay.com/

      Kirjoita kuvan mukaisesti hakukenttään SSD120GB ja paina Search (Hae) -painiketta
      http://aijaa.com/ZlAIOj

      Seuraavaksi peruslajittelua löytyneille kohteille:
      http://aijaa.com/oEg7jc

      Edellisten lajittelujen tuloksena paljastuu että on yksi 120GB SSD kiintolevy huudettavana, ja sen hinta on tällä hetkellä kotiin toimitettuna 10.15€ joka on vain 3 - 5 osa suomen hinnoista. Mutta huuto aikaa on vielä jälellä 6 vuorokautta.
      http://aijaa.com/laqnGb

      NYT ON HYVÄ pitää mielessä, että, eBayn myyjä voi vetää kohteensa POIS myynnistä, kunhan hän tekee sen niin että huutoaikaa on enemmän kuin 24 tuntia jälellä.

      JA OSTAJA voi perua huutonsa kunhan tekee sen niin että kohteen huutoaikaa on jälellä enemmän kuin 12 tuntia.

      Tämä viesti venyisi kohtuuttoman pitkäksi, jos kävisin koko tapahtuman kerralla läpi, joten jatkan siitä mistä kysymyksiä herää. Käykää läpi tuo lajittelu, myös Advanced puoli, koska siitä kautta voit rajata näytettävät tuotteet jäljellä olevan huutoajan mukaan. TUO 24 TUNTIA on aika hyödyllinen aika raja yllä mainituista syistä.

      JOS OLET OSTAJA, selvitä ENNEN huudon tekemistä kuinka huuto perutaan. ÄLÄ ALOITA huutanista ennen sitä.

      • Yleensä ostajalla ei ole mahdollisuutta perua huutoansa muuten kuin maksamalla sakkoa perutusta huudosta niinkuin minulle oli lähellä käydä kun ostin Alfa Romeo 156n tuolta Huuto.comista (myyjä Levonrannan auto Tampere) huutamansa tuotteen saa vasta kun on maksanut tuotteen koko hinnan 2vrkn sisällä ja esim auton haku viikon sisällä. No sairastuin enkä päässyt heti hakemaan ja ilmoitin sinne että etsin toisen hakijan muttei se oikein käynyt ja paremmin kävi kaupanpurku kun maksan 300€. No seuraavana aamuna MINUN Alfa oli siellä uudelleen myynnissä vaikkei kyseinen autoliike ollut maksanut sitä minulle NO äsken laitoin sähköpostia asiasta ja mukaan kirjeen huutokaupat.comilta ettei minun tarvitse sairauden takia maksaa sitä 300€ ja toinen syy että autoliike myi MINUN auton 3nnelle osapuolelle eikä antanut tilaisuutta järjestää auton hakemista


    • Affiliate-Julkaisia

      Tuotteen saa tätä kirjoittaessa hintaan 82cnt postilaatikkoon
      http://urly.fi/CTe

      Tässä olis ihan mukava avaus vasta-alkajalle, koska onnistumisen ilo on helppo kokea kun vertaa tuonne huutokaupat.com sivun vastaavaan.

      https://huutokaupat.com/fi/v/309066

      Jos haluat ilman minkäänlaista ostajansuojaa tai rahat takaisin takuuta voit maksaa siitä suomalaisten välikäsien kautta 56€ ellei kukaan enään korota lisää.

      Hinta ei ole laadun tae.

    • Affiliate-Julkaisia

      No joo, tässä on sitten sama lamppu kuin edellisessä, mutta huutoaikaa on enään vain reilut 9 tuntia jäljellä. Se taas tarkoittaa sitä että myyjä ei voi enään vetää tuotetta pois, jäipä hinnaksi sitten mikä tahaansa.

      http://urly.fi/CTo


      Kuvat alla kerttoo miten selvität pienimän mahdollisen korotuksen, jos sattuu unohtumaan taulukoitu tieto joka löytyy tuolta.

      http://pages.ebay.com/help/buy/bid-increments.html

      Korotuksen määrähän on sidottu tuotteen huutohetken hintaan.

      Kuva1: http://aijaa.com/hjwe1X
      Kuva2: http://aijaa.com/gpG1tR

    • huuuhuuu

      Tuohan on uskomattoman halpa, taitaa olla vain kahden 18650 akun hinta esim. DX.com:ssa. Ostin tuolta akkuja 4 kpl n. 5 v sitten ja lataan niitä harvoin, n. 2-3 krt/vuosi. Tarvitsen aina kahta akkua yhteen lamppuuni. Hyvin on akut kestäneet tähän asti, ei ongelmia. Viime aikoina olen ollut melko passiivinen esim. DX.com:ssa ja Ebay:ssa.

    • Olisko kellään kunnollista joutavaa Paineilmakompressoria (valovirta) jolla tekee jotain hiekkapuhalluksessakin vaihtaa päikseen johonkin mitä tarvitset itse ? Vaikka autoon jossa vain jarruputket uusilla muuten katsastusta jäljellä n.10½kk Toyota Avensis 2L TD vm98. Alustaan vaihettu jo kaikki. Siisti peli ! Rehellinen molemminpuolin niin kauppa sujuu ! 2x hyvät gummit,puujäljitelmät edessä keskikonsolissa ja jotain ovissakin. Puh. 0407372004

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10030
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      412
      4390
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      90
      3016
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2855
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2668
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2664
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      153
      1855
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      71
      1710
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1620
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1423
    Aihe