Kaikilla kauheasti ongelmia Emmerdalessa......

ljsflsjflsjflsjflsfjslf

Laskeskelin tuossa kaikki vankilaan joutuneet; Cain, Charity, Chas, Adam ja vielä ne kaikki loput...aikamoinen kylä, koostuu jo entisistä vangeista. Sitten nämä mielialahäiriöiset kuten nykyisin Laurel ja monet muut lapset mukaanlukien. Murhaajiakin löytyy sarjasta ja yksi heistä on se papin tytär, istuukohan vieläkin linnassa.....entäpäs ne avioliiton rikkojat ja pettäjät, heitä lienee suurin piirtein kaikki paitsi Dinglen vanha pariskunta, joskin heillä oli ongelmia sen isännän mielialahäiriön mielisairauden vuoksi. Ja peliriippuvainen Pearl ja lääkkeiden väärinkäyttäjä eläinlääkäri...jokunen murha on vielä selvittämättä tai ainakin sen yhden poistuneen blondin..auton alle on jääty ja katolta pudottu ja kuoltu, yksi poliisi ja toinen tämä Jainin veljen vaimo..onkohan tässäkään kaikki, tuskin..niitä murhia oli jo aiemmin kartanon entisen omistajan vaimo tappoi miehensä..ja tietysti tuo Kingin perhe on jo aikamoinen draama; isä kuoli, kun Carl tönäisi sen ikkunasta ulos ja sitten Carl kuoli myös, kun sitä heitettiin kivellä tai jollain....ja sen molemmat veljet kuolivat väkivaltaisesti....ja koko aikaisempi historia tuossa kartanossa on ollut murhatäyteistä elämää......rikollisuutta ja kaunaa, riitelyä ja eripuraa......melkoinen kylä...todella melkoinen...kenenkään avioliitto ei tunnu pysyvän kasassa vuotta kauempaa kun jo tiiraillaan naapuria.......ilonaiheita tuntuu olevan aika vähän ja jos on, ovat kyllä hetkessä ohi...

32

656

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huomioita_sohvalta

      Mary Stephanie Stokes ei ollut papin tytär, vaan Alan Turnerin tytär.
      Ainoa miespuolinen pappihan on ollut kylässä Ashley Thomas ja se hänen miespuolinen tuuraajansa.
      Alan oli muistaakseni alkujaan kartanon tilanhoitaja ja sitten villapakan isäntänä ja myöhemmin majatalon isäntä.
      Pahoja asioita on tapahtunut emmerdalessa paljon enemmän kuin hyviä.
      Ehkä sellainen tasainen onnellisuus ja hahmojen ongelmaton elämänmeno ei jaksa nykyaikana katsojia kiinnostaa.
      Siksi sellaista tarjoillaan vain harvoin ja pieninä annoksina ja ennen kuin ehdit alkaa nauttimaan siitä, niin harvinainen "herkkulautanen" viedään jo pois.

      • ouerueoruoeruoeur

        Jasmine oli tuon papin tytär, ei tarkoitettu Stephanieta ja Jasmine murhasi jonkun joskus ...


      • l.hardy

        Jasmine on Ashleyn veljentytär, eikä se murha ollut. Itsepuolustusta tai sen liioittelua ehkä lähinnä, mutta sitten eivät Debbien kanssa soittaneet ambulanssia vaan kätkivät ruumiin.


    • Lsjgeywexhdwe

      Chas ei ole ollut vankilassa.Oli ennen oikeudenkäyntiä pidätettynä ja epäiltynä Carlin murhasta johon syytön. Tapa ja sarjarötöstelijä Rossilla ei ole muuten rikosrekisteriä vaikka tekee vähän väliä jotain. Finnkin on ollut kuulusteltavana.Petekin..

    • Enimsaj

      Ashley-papin veljentyttö Jasmine oli tai on edelleen vankilassa.
      Chas oli armeijassa näyttelijän äitiyslomalla ollessa

      • oeruoeuroeruoeru

        Näinhän se olikin, siis veljentytä Jasmine...


    • jdfljeoruoeruoeuroeru

      Tasainen elämäkin jaksaisi kiinnostaa, jos siihen löydetään oikeanlainen tapa kuva realistista elämää, henkilöhahmojen kautta. Mutta nyt mennään helpointa tietä, suoraan kaaokseen ja saada ihmiset irti tuoleista...vähän sellaista vuoristoratameininkiä, missään ei ole mitään järkeä. Mutta näköjään se myy..itse en ole enää aikoihin aktiivisesti katsonut sarjaa, enkä katso...minusta se on masentava ja antaa todella liiankin vääristyneen kuvan todellisuudesta, murhia jatkuvasti...ei niitä kaikkia edes muista, enkä halua...onhan niitä löytynyt kartanon mailta, metsästä ja ties mistä..pieni kylä, kaikki tuntee toisensa, ovat naineet ristiin rastiin eikä mistään opita...Huvittavaa on se, että ykskaks vain joku rakastuu johonkin, joka on ollut siinä lähellä jo pitkään ja sitten tajutaan, että hei sinuahan minä rakastankin...eiiii...jotenkin halvasti kaikki tehdään varsinkin kun brittisarjat yleensä ottaen ovat menestystarinoita, paitsi tämä...Diana on yksi puhtoisin paperein läpi kulkeneita ja tietysti moraalinvartija Edna....aika syntistä sakkia.

      • Eiolepiiripieni

        En pidä yhtään typerän Vanessan lapsi sekoilusta. Olisi ollut hiljaa tai teettänyt abortin kunnes lapsi syntyy ja teettänyt sitten isyystestin.Lapsi on Kirinin,ulkonäöstä sen olisi huomannut. Ei mutta kun pitää heti tunnustaa tekoset. Adamille tulee helvetti koska testi tulos on väärennetty. Toisaalta Adam on liikaa hemmoteltu mammanpoika joka toheloi. Tuottaja Kate Oates keksi liikaa ilkeyttä joka asiaan. Bartonit eivät ole asuneet kovin kauan kylässä.


    • Lähiö00360

      Ei sen enempää konnuuksia ja linna tapauksia kuin tavallisessa lähiössä.
      Lähiössä taitaa vaan olla enemmän porukkaa suhteessa kylään. Mene ja tiedä.

    • Draamakuningas

      Draamaa draaman jälkeen...

    • Huomioita_sohvalta

      Voihan se draamakin lähteä tekijöillä vähän lapasesta. Emmerdalessa näyttäisi nyt käyneen juuri näin. Innostuttu liikaa pahuuden ja kieroilun suunnittelusta.
      Edellisessä jaksossakin, voi hyvänen aika, ne mielipuolisen ilkeät, lähes mielipuoliset Jai Sharman ilmeet, yrittäessään kaikintavoin mustata lapsensa äidin mainetta, saadakseen poikansa itselleen. Kuinkahan pahaksi tuo Jain ilkeys ja tyranisointi vielä äityy. Hän on valmis vaikka minkälaiseen pahuuteen nykyään. Emmerdalessa näitä päästään seonneita on riittänyt.
      Näyttää siltä, että Jai Sharmakin on nyt yksi heistä, hän on selvästi sairastunut henkisesti? Hänen oma isänsäkin kysyi Jailta: Mikä sinuun on mennyt, en tunne sinua enää? Jai vaan raivosi sylki lentäen ja silmät tapillaan, eikä ymmärrä olevansa seonnut.

      • Huomioita_sohvalta

        Korjaus-Ne mielipuolisen ilkeät, lähes-> paholaismaiset<- Jai Sharman ilmeet...


      • Hjlkfdfjkk

        Sekopäitä riittää. Onpa ahdistava kylä.... onnellisia saa etsiä kuin neulaa heinäsuovasta... yhtä hullutusta kaikki...


    • Huomioita_sohvalta

      Teatteriahan emmerdalekin vain on ja sitä kuvaa hyvin teatterin logo, jossa on kaksi yhteen liitettyä naamiota. Toinen naamio hymyilee ja toinen on murheellinen. Kuten logossa, emmerdalen näyttelijöilläkin naamiot
      (ilmeet ja reaktiot) vaihtuvat tiuhaan tahtiin. Jos nähdäänkin iloisia ilmeitä ja onnellisia hymyjä, ei mene kuin hetki kun hymyt kuolee ja ilmeet muuttuvat surullisiksi, tai järkyttyneiksi. Kauan ei ehtineet Vanessa ja Kirinkään iloita ja intoilla vauvastaan ja vanhemmuudestaan, kun jo kiero isoisä pilasi tämänkin onnen. Myös Victorian iloisissa tunnelmissa alkaneet tupaantuliaiset ja suhde Adamin kanssa sai ikävän käänteen. Laurelin raitistuminenkin epäonnistui, hänestä riippumattomista syistä. Kyllä sitä katsojana soisi roolihahmoille joskus hieman kestävämpää onnea. Mutta se menee aina näin, jos he eivät itse sotke elämäänsä ja ihmissuhteitaan, sitten joku muu tulee ja sotkee ne.

      • Soitgoesalways

        Saippuasarjassa pitkäaikaisten parisuhteiden muodostaminen kestää kauan esim. Cain ja Moira. Lyhytaikaiset sala tai pika suhteet julkisine pussailuineen kuten Andy ja Tracy eivät kestä. Vakiintuneiden parien välisiä hellyydenosoituksia ei nähdä muilla paitsi Cain ja Moira suutelevat joskus.


    • tosiasiat_näkyville

      kommentoin Huomioita sohvalta nikille.
      Ei se Laurelin raitistumisen epäonnistuminen mistään olosuhteista johtunut.
      Kyllä jokainen juoppo, myös alkkista esittävä Laurelkin, ihan itse sitä alkomaholia ottaa ja vetää ne perskännit. Ei sitä viinaa kukaan hänen suuhunsa väkisin ole sarjassa kertakaan kaatanut. Päinvastoin.

      Minusta on tekohurskastelua syytellä muita tai olosuhteita, että niiden takia juodaan, kun fakta on se että juoppo juo viinan himon takia, ei olosuhteitten eikä muiden ihmisten.

      • Huomioita_sohvalta

        Olen samaa mieltä ja tiedän tämän alkoholisteista. Minun olisi pitänyt kirjoittaa, että Laurelin raitistuminenkin epäonnistui MUKA hänestä riippumattomista syistä. Mutta tarkoitin, että Laurelin pulloon turvautumisessa haluttiin katsojien selvästi huomaavan, että Laureliin kohdistuneet epäilyt riittivät syyksi siihen, että hän heti retkahti taas juomaan. Alkoholistit on näin heikkoja, silloin etenkin, jos pitäisi raitistua. Löytävät kaikenlaisia tekosyitä ja selityksiä, miksi taas ratkettiin ryyppäämään. Kaikki ongelmat on heille liikaa ja mitään ei kestetä selvinpäin.


      • Rimsas

        Alkoholistit joo on heikkoja, samoin tupakoitsijat ja lihavat. Nykyään myös aina mobiiliaan tarkkailevat, kuten minä;) Otetaan esim. lihava, hän tietää että laihtua pitäis, kärsii koko ajan ulkonäöstään ja niin vaan se pulla ja pizza suuhun ängetään himoiten. Mutta hyvä kun alkoholismia käsitellään Emmessä, ei ole helppo tauti, olen sitä niin läheltä seurannut.


    • A.T.T

      Kaikki koukkuun jääneet ovat samalla viivalla. Jos et jää koukkuun alkoholiin, voit olla riippuvainen jostain muusta. Olen nähnyt mm. seksi-, huume- ja peliriippuvaisia. Kaikilla sama ongelma: koukussa ollaan. Mitkä syyt löytyvät taustalta, se on toisarvoinen juttu. Keitä esimerkiksi seksiriippuvaisen elämässä syytetään, tai peliriippuvaisen. Ehkä he ovat vain altistuneet jonkinlaiselle geeniperimälle. Tuttu aasialainen mies pelasi pikku hiljaa koko omaisuutensa. Hän asetti jopa vaimonsa panokseksi ja hävisi. Moni ei tiedä tällaisesta riippuvuudesta mitään. Jäät vain koukkuun johonkin juttuun ja siitä se lähtee.

      Parhaiten pääsee eroon jos löytää riippuvaisuudelleen uuden kohteen edellisen sijasta. Hyvässä lykyssä jonkin harmittoman kohteen kuten minä: 1960-luku.

      • batmani

        Tai miten pääsee irti Emmerdale-riippuvuudesta?


    • Huomioita_sohvalta

      Kyllästymme joskus samoihin toistuviin asioihin. Mutta eikö ole ihmeellistä, että jostain asioista emme kuitenkaan saa sitten millään kylläksemme? On joitain asioita, joista emme pysty enää mitenkään luopumaan ja jos pitäisi luopua, tulee pirullisia vieroitusoireita. Jos addiktio on haitallinen ja siitä pitäisi päästä siksi eroon, se vasta vaikeaa onkin. Halutaan, tai ei, näin sitä sitten ollaan tiukasti koukussa.


      Monenlaiset asiat aiheuttaa riippuvuutta ja alkavat hallitsemaan elämäämme. Työ, harrastukset ja nautintoaineet ja internet ja vaikkapa jatkuva hyvältä näyttäminen, itsensä fixailu. Joidenkin facebookprofiileista löytää aina samantapaisia kuvia ja päivityshistoriaa. Facebookprofiilitkin siis paljastaa selvästi sen, mihin on selvästi jääty koukkuun. Joillakin facebookprofiili pursuaa omia minäminäselfieitä, toisilla lapsia, lastenlapsia ja lemmikkejä ja joillakin esiintyy kuvissa aina viini, tai drinkkilaseja, tai viinapulloja, biletystä.
      Joillakin näkyy jatkuvasti matkakuvia. Tv-sarjat ja yleensä tv-ohjelmatkin aiheuttaa riippuvuutta. Jotkut tietyt ohjelmat, tai ihan kaikki sitoo riippuvaisen orjallisesti tiiviisti kiinni vastaanottimeensa. Sarjojen katseluun varataan oma aikansa, tuolloin ei mikään saa häiritä keskittynyttä katselunautintoa. Silloin ei oteta vieraita vastaan, ei vastata puhelimeen, eikä lähdetä mihinkään. Näin ollen voidaan kai jo puhua riippuvuudesta.

    • katsontaivaanrantaa

      Huumori on kadonnut ja oliko sitä, muistaakseni oli..joskus kauan sitten, en tiedä. Sarja on tätänykyä aika ahdistava, siitäkin saa joskus tarpeekseen, haluaisi nähdä selviytymistarinoita, eteenpäinmenoa, onnistumisia jotka kestävät...Mikä vika on tasapainoisessa elämässä, jossa kuitenkin riittää koheltamista ilman, että ollaan eron partaalla heti tai vilkuilemassa naapurin suuntaan..no, tätä tämä nyt on käsikirjoituksen mukaan.

      • Tyyntäjamyrskyä

        Kärsivällisyyttä. Kaikki kiinnostava selviää aikanaan. Tarinoiden kehittely ja hahmojen kehitys vie aikansa. ED on jatkuva sarja. Joku asia voi nyt näyttää mahdottomalta niin se voi toteutua ajan kanssa ja onkin toisin jo vuoden kuluttua.


      • batmani

        Kyllä sitä huumoria vieläkin löytyy, tiedä sitten onko hyvää vai huonoa. Mutta kyllä minä itsekseni hihittelin katsellessani kun Val esiintyi Brendana. Toisten katsojien mielestähän ei tällaista huumoria saisi olla draamasarjassa


      • RobertKiinnostavin

        Robertin elämä on kyllä selvitymis tarinaa. Aaron aloitti jo sekoilun kertomalla Cainille ja Aaron on niin äitinsä ja Paddyn vaikutuksille altis että pian tulee aika jolloin suhde paljastuu. Elokuun puolivälin jaksoissa.


    • Hups_oho_hommia

      Aika koomisia oli porukan ilmeet villapakassa, kun Valin vain Ericille tarkoittamia rohkeita viettelykuvia ilmestyi kankaalle.
      Aina kaikille sattuu näita mokia, esitellessään kaikille näitä yllätysvideoita ja kuvia jonkun vuosien varrelta. Viimeksi paljastui Emman ja Jamesin eron syy, eli Moiran ja Jamesin suhde. Piakkoin eräissä häissä sattuu jälleen samantapainen moka.
      Tulee julki sellaista mitä ei pitänyt tulla.
      Huvittuneena pitää todeta, emmerdalessa ei vaan hallita näitä juttuja.

      • sarjajossatapahtuu

        Ei ne ole mokia vaan tarkoituksella tehtyjä. Se hääjuttu elokuun alussa kun äänitetty keskustelu päätyy kaikkien kuultavaksi.


    • ouieruieriiueroer

      Kaikella kunnioituksella yleensä suhtaudun laadukkaisiin brittisarjoihin ja englantilaisiin kirjailijoihin...mutta tämä sarja ei todellakaan ylistä sitä puolta Englanissa. Valitettavasti niin tässä kuin monessa muussakin vuosikymmeniä jatkuneessa sarjassa menetetään lopulta se aitous ja sarjasta tulee väkisin tehtyä ...tämänkin sarjan soisi jo päättyvän lopulllisesti.

      • OnkotriggereitäItsellesi

        Emmerdalen ovat katsojat äänestäneet tänä keväänä 2016 Brittien parhaaksi Saippua sarjaksi ensimmäistä kertaa 18v kun jaettu palkintoja. Saippua sisältää draamaa,toimintaa,jännitystä. Jotkut eivät vain tajua miksi tällaiset jatkuvat sarjat kiehtoo ihmisiä. ED on laadukas sarja,hyviä näyttelijöitä,ulkokuvauksia,lavasteita,sisustuksia,maisemia,tarinoita. Sopii tasokkuudessaan juuri suomalaiseen makuun. Englantilaiset osaa tehdä kestäviä sarjoja.


      • ljsfljslfjsjflsjf

        Tietysti ne ovat äänestäneet, ketkä pitävät tuosta sarjasta ja siitä tasosta....Ne, ketkä eivät pidä, eivät ole Emmeä äänestäneet....jäljelle jää ilmeisesti vähemmistö ihmisiä, jotka arvostavat oikeita, tasokkaita brittisarjoja, joita löytyy yllin kyllin, Emme ei niihin kuulu.....kaikkien mielestä, mutta ilm. suuren osan mielestä. Äänestystuloshan ei todella takaa sitä, että sarja on hyvä...vaan se takaa sen, että monet pitävät sarjaa hyvänä. Kyllä siitä saa pitää, ei ole minulta, eikä muilta poissa, mutta vastakkaista mielipidettäkin löytyy...


      • batmani
        ljsfljslfjsjflsjf kirjoitti:

        Tietysti ne ovat äänestäneet, ketkä pitävät tuosta sarjasta ja siitä tasosta....Ne, ketkä eivät pidä, eivät ole Emmeä äänestäneet....jäljelle jää ilmeisesti vähemmistö ihmisiä, jotka arvostavat oikeita, tasokkaita brittisarjoja, joita löytyy yllin kyllin, Emme ei niihin kuulu.....kaikkien mielestä, mutta ilm. suuren osan mielestä. Äänestystuloshan ei todella takaa sitä, että sarja on hyvä...vaan se takaa sen, että monet pitävät sarjaa hyvänä. Kyllä siitä saa pitää, ei ole minulta, eikä muilta poissa, mutta vastakkaista mielipidettäkin löytyy...

        Ja vedetään taas herneet nenään ja juodaan vielä akkuhappoa päälle


      • AndyInhokkitursake

        En viitsisi tuhlata aikaani haukkumalla palstoilla jotain sarjaa mitä en katso. Jotkut asiat tai hahmot sarjassa ärsyttää kuten välillä mutta en anna sen häiritä koska jotkut muut ovat kiinnostavimpia. Cain,Ross saavat rötöstellä koko ajan mutta Robertin asiat nostetaan aina tikun nokkaan. Aaron on liian riippuvainen suvustaan ja tekee vääriä tekoja. Hahmona minua ärsyttää eniten kyvytön typerys murhaaja ja rikollistaustainen Sugdenin ottopoika Andy joka pelannut koko ikänsä ihmisillä tekeytyen uhriksi.A on valehtelelija ja syyttää aina muita kaikesta. En käsitä Dianan,Vicin sokeutta äidin murhaaja ja Jack "isän" ampuja Andya kohtaan.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9696
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2837
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      169
      2620
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1637
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1501
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1439
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe