Delal ravintola

Eipä äijä jaksanu kauaa yrittää,
http://www.tori.fi/pirkanmaa/Toimiva_pizzeri_kebab_paikka_27736633.htm?ca=18&w=3
Ilmoita


5 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Sen ajan kun valtion starttirahan maksaminen kestää. Yleensä vielä työntekijöitäkin on monta, mutta yritys ei ole työnantajarekisterissä koskaan. Jos on, niin valtio antaa palkkatukea. Samat työntekijät ovat 7päivänä viikossa töissä, monta kertaa yli 12 tuntia päivässä. Jonkinlainen mafia takana, koska aina seuraava yrittäjä tulossa kun edellinen lopettaa.
Harmaa talous kukoistaa.
Valtio ei saa verotuloja ja hyvinvointivaltio rapistuu.
Kannata suomalaista, jos löytyy paikkakunnalta!
1 VASTAUS:
Miksi näissä paikoissa käy niin paljon asiakkaita? Halvempaa kun muualla . Eli asiakkaat kannattaa tälläisia paikkoja jotka pyörii senaikaa kun valtio tukee.
+Lisää kommentti
2 vuotta saa tehdä töitä ns. "Verottomana" ja yleensä sen jälkeen iskee yrittäjänvaihdos, eli pitsnpaistaja on TJ seuraavat 2 vuotta.
Ilmoita
Taas vaihtui nimi paikalla,nyt kiinteistössä on Ada kebab. Onko joku uskaltautunut käymään ja maistamaan?
1 VASTAUS:
Kävimme Ada Kebabissa syömässä 15.7.2019. Otimme kebab-annokset. Annokset olivat todella isot. Omistaja sanoi, että jos nälkä jää, niin hän antaa rahat takaisin. Tuli kättelemään kädestä ja esitteli itsensä. Ruoka oli todella hyvää, mukavana lisänä se, että kastikkeen saa itse valita (medium/tulinen). Sisustus ei ole muuttunut, mutta listalle on tullut paljon uusia annoksia. Ainakin minusta vaikutti hyvälle. Tietysti aika näyttää...
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Delal ravintola

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta