Palautetta

TurkanJoke_morjensta

Ei saadana minkälaista surkeaa ja epäuskottavaa näyttelemistä, etenkin sen henkilön osalta, joka esittää sarjassa Jiri Viitamäkeä. Koittaisi tämä kyseinen herra olla nauramatta ja hymyilemättä sellaisissa kohtauksissa, joissa pitää olla vakava tai totinen

Jos olisin ohjaaja, Jiri Viitamäen esittäjä menisi oitis vaihtoon. Saadana, harrastelijateattereissakin näkee uskottavampia suorituksia. Koettakaa nyt skarpata!

17

456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OIOIOIOIOIOIOIOIO

      Ei tuo Jirin esittäjä ole edes surkein. Surkeimpia ovat Liisa, Iida, Eeva, Monica, Anton. Ei hajuakaan ammattilaisesta näyttelystä. Jäykkijä puupökkelöitä.

      • IssiP

        Ismo on täysin turha mies. Osaa kyllä väännellä naamaansa, mutta ei osaa näytellä. Ismo veks sarjasta.


    • Käkönen

      Sarjassa ei ole ainoatakaan hyvää näyttelijää, huonoin puunaama Kovero.
      Kässärikin lähinnä surkea.

    • Jobbojoo

      Monican näyttelijä on opiskellut näyttelemistä paljon ja bäytellyt myös teattereissa å, mielestäni oikein kelpo näyttelijä :)

      • kuivatyyppi

        Jiri on hemmetin hyvän näköinen! Monica ei ole luonteva, vähän väsähtäneen oloinen, ja tooosi kuivat huulet, niinkuin joku jo kirjoittikin, laittaisi vaikka vaseliiniä!


      • Salkkari-Henkka

        Pertsa Peräpumppu on koko Pihlajakadun kuumin kolli. Nussii nimittäin kaikkien kanssa ja kaiken aikaa. Oi se kova.


      • Salkkari-Henkka

        Kesällä 2015 Suomen valtion enemmistöomistuksessa oleva kantaverkkoyhtiö Fingrid antoi kaksi pörssitiedotetta omistusrakenteissaan tapahtuvista muutoksista.

        Vähälle huomiolle jääneet tiedotteet kertoivat järjestelyistä, joissa Fingridin vähemmistöomistajat Valtion eläkerahasto (VER), eläkevakuutusyhtiö Elo ja neljä OP Ryhmän yhtiötä siirsivät osakeomistuksensa Aino Holdingyhtiö -nimiseen kommandiittiyhtiöön. Kyseisestä kommandiittiyhtiöstä tuli näin Fingridin toiseksi suurin omistaja 26 prosentin omistusosuudellaan.


      • HenkkaFani

        Älä lainaa oikean Henkan nickkiä. Henkka puhuu ehtaa asiaa, eikä kirjoittele tuollaista turhaa.
        T: Henkka on Pihjalakadun pano kuningas!


      • HenkkaFani

        Ilmastonmuutos on erittäin vakava asia. Keinot globaalin ilmastonmuutoksen torjumiseksi ovat äärettömän vaikeita ja erilaisiin verotukiin ja sanktioihin perustuvat ohjausmekanismit ja niiden kerrannaisvaikutukset ovat lähes mahdottomia ennustaa etukäteen.

        Viime viikolla uutisoitiin, että Saksakin harkitsee siirtymistä uusiutuvan energian tuista huutokauppapohjaiseen järjestelmään. Nykyjärjestelmä on toki tuonut lisää aurinko- ja tuulivoimaa, mutta se vaatii vuosittain yli 20 miljardin euron tuet. Ongelmaksi on muodostunut se, että sähkön tuotanto ja kulutus sijaitsevat eri puolilla maata, eikä halukkaita siirtoverkon rakentajia löydy. Heijastevaikutuksena uusiutuva energia on aiheuttanut jo sen, että muutamana päivänä sähkön hinta on ollut negatiivinen. Ja Keski-Euroopan heijastevaikutukset näkyvät Pohjoismaissakin.

        Saksan tapaus on kuitenkin pientä, jos sitä vertaa Chileen. Siellä on rakennettu niin paljon aurinkoenergiaa, että sähkö on ilmaista suuren osan vuotta. Tai ilmaista ja ilmaista. Aurinkoisina päivinä kuluttajille ilmaista, mutta ei siirtäjille. Ratkaisuksi sähkön ylitarjontaan on kiihdytetty energiaa kuluttavaa kaivosteollisuutta niin paljon kuin on pystytty.
        http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-06-01/chile-has-so-much-solar-energy-it-s-giving-it-away-for-free

        Suomessakin on seurattu jännityksellä mitä tapahtuu Ruotsin ydinvoimatuotannolle. Ruotsin ydinvoimakapasiteetti on tällä noin 9 000 MW ja ydinvoimayhtiöt ovat uhanneet, että he lopettavat voimantuotannon, jos ei kannattavuutta rasittavaa veroa poisteta. Alla olevalle uutiselle odotetaan vahvistusta lähipäivinä. Ruotsihan on linjannut, että Ruotsi on täysin uusiutuvan energian varassa vuonna 2040 eli 24 vuoden päästä.
        http://www.taloussanomat.fi/porssi/2016/05/31/ruotsi-luopumassa-energiayhtioita-piinaavasta-ydinvoimaverosta/20165866/170

        Perjantaina Helsingissä järjestetyssä World Energy Councilin tilaisuudessa pohdittiin sitä, voiko bioenergialla vähentää kasvihuonekaasupäästöjä. Pohtijoina kymmenpäisen yleisön lisäksi olivat alustajat professori Hannu Ilvesniemi Luonnonvarakeskuksesta, toimitusjohtaja Harri Laurikka Bioenergia ry:stä ja erityistutkija Sampo Soimakallio Suomen ympäristökeskuksesta (SYKE). Alustusten perusteella voi ja ei voi. Kaikki riippuu aikajänteestä ja siitä mitä suoria ja seurannaisvaikutuksia otetaan huomioon. Kukaan tilaisuudessa olleista ei käsiäänestyksen perusteella kuitenkaan uskonut, että eläisimme fossiilisista polttoaineista vapaassa maailmassa 20 vuoden päästä 2036. Kun puu ja selluteollisuuden jäteliemet lasketaan päästöttömiksi, on Suomi päässyt Euroopan rankingissa kolmannelle sijalle uusiutuvien energialähteiden käytössä.

        Jos tähän tulee muutoksia, ei kenelläkään ole ratkaisua siitä, millä uusiutuvalla energiamuodolla Suomen lämmitys hoidettaisiin huomenna tai 40 vuoden päästä. PowerPointeilla asiat ovat ehkä ratkaistavissa, mutta ei pakkaspäivänä käytännössä. Tämä tuppaa liian usein unohtumaan.


      • Anonyymi
        kuivatyyppi kirjoitti:

        Jiri on hemmetin hyvän näköinen! Monica ei ole luonteva, vähän väsähtäneen oloinen, ja tooosi kuivat huulet, niinkuin joku jo kirjoittikin, laittaisi vaikka vaseliiniä!

        On se kumma ettei Mooniksen huuliin riitä pientä tippaa vaseliinia kun sarjassa muuten vaseliinit virtaa ja hanurit soi.


    • minätykkään

      Minusta Sanni ja Tale näyttelevät hyvin. Se itkukohtaus rannalla oli todella aito.

      • Salkkari-Henkka

        Sanni otti sen kohtauksen jälkeen multa suihin ja herrasmiehenä laukaisin lastini hänen suuhunsa. Lopuksi nieli kiltisti koko lastin.


      • GuunariGuunari

        Hyvä, hyvä! Sannille tekee hyvää välillä kunnon suihinotto. Muutenhan Gunnar vetelee iltaisin Sannia kakkoseen Pihlajakadun kellarissa.


      • Salkkari-Henkka

        Oli Gunnar kuulema saanut myös Sannin ykköstä Taalasmaiden sohvalla. Kari oli tullut kaljojen kanssa kotiin ja sanonut että annas pillua. Vuoron perään olivat nussineet ja Kari oli kohteliaasti heittänyt lastinsa sisään. Herrasmiehenä ilman kumia.


    • RebS

      Eikö tällä palstalla ole mitään tolkkua? Joku ihmeen Henkka ja sen fanit kirjoittelevat lähes päivittäin ihme tarinoitaan. Tavallaan huvittavaa mutta miksi teillä kaikilla pitää olla sama käyttäjänimi? Onko kyseessä jokin sisäpiirin juttu?

      • Sanomalehtitoimittaja

        Taitaa nimimerkkien Salkkari-Henkka ja HenkkaFani ja takana olla sama pilailija. Ja mitä kaikkia muita pilanimimerkkejä niitä onkaan.

        Siis tämän "varastetun" Salkkari-Henkan. Alkuperäinen S-H oli ymmärtääkseni joku alakouluikäinen poika, joka fanitti Salkkareita ja kävi täällä toisinaan kommentoimassa aivan asiallisia juttuja, kunnes joku otti hänen nimimerkkinsä uudelleen käyttöön.


      • AbaJuU

        No oli miten oli, mutta hassu pikkupoika näyttäisi olevan kyseessä. Mistä niin päättelet että joku muu tai muut noita muka kirjoittaisi?


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      121
      1589
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      99
      1171
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      200
      1066
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      6
      976
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      861
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      793
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      774
    8. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      753
    9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      44
      750
    10. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      51
      741
    Aihe