Odinin uudet ohjeet

lue-hämmästy

42

388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 19-10

      On ikävää, että minunkin maksamaani yleveroa käytetään tällaisen paskan tuottamiseen. Ylevero on pudotettava kymmenesosaan, niin loppuu joutilaiden toimittajien ajankulukseen kirjoittelema vihervasuripropaganda.

      • Ilja-ryssä

        Ei Yle ole Odineita tuottanut. Kyllä paska on syntynyt huume- ja väkivaltarikkolisten toimesta.


      • LUNEJONETIHKO

        19-10. Ei YLE varmaakaan kaadu vaik ei sinun osuuttasi saisikaan.Mutta olet näköjään sitä mieltä ,ettei rikollisista pidä uutisoida.


      • nyt.alko.kyrsii

        Sinä perkele vältyt yleverosta kun muutat helvettiin suomesta,en todellakaan voi ymmärtää mikä sinua täällä pidättelee.Voit ottaa mukaa kyttä Raatikaisen.


      • samaamieltätäällä

        NIIJJUST! Paljo mahtavampata on laittaa mojovia iskulauseita AVA:lle taikka... HEI: Voittostudio on menossa justii! "Kerro automerkki, jossa toinen kirjain on A" -siinä onki ylevää miettimisen juurta porukoille! Sieltä voipi irrota tuohta ;)


    • tietämätön1

      "Odinin perssut"

      Mikä tämä tällainen järjestö on? Missä se toimii? Suomessa vai ulkomailla?

      • mg42

        Minun mielestä poliisin oitäisi keskittyä näihin viher vasemmisto anarkisteihin olen myös samaa nieltä yle verosta sitä käytetään vihervasemmisto propakandaan


      • seko-käyttäjät

        Toimii kuin Odinin apteekki. Kiljun pirin ja masennuslääkkeiden voimalla se toimii.


      • LUNEJONETIHKO
        mg42 kirjoitti:

        Minun mielestä poliisin oitäisi keskittyä näihin viher vasemmisto anarkisteihin olen myös samaa nieltä yle verosta sitä käytetään vihervasemmisto propakandaan

        mg42.Kyllä poliisin ensin pitää tutkia Odinien touhut. Rikkoivat ainakin yhdistywslakia uhkauksillaan.


    • perseilyäriittää

      Pelleporukkaa ja perseiden MV-lehti myös mukana.

    • tietämätön1

      " Kiljun pirin ja masennuslääkkeiden voimalla se toimii. " Tuo kolmio olisi kyllä kamala ja hengenvaarallinen sekoitus! Tuosta listasta on ehdottomasti jätettävä pois alkoholi ja masennuslääkkeet. Pelkkä amfetamiini toimii hyvin.

    • 1712

      Pojat ovat lukeneet historiaa! Vuoden 1938 kristalliyönä pantiin kaduille riehumaan siviilipukuisia SA-miehiä, jotta raivo näyttäisi kansan spontaanilta vihalta.

      • ahtunghimmel

        Apinat on lukeneet korkeintaan korkkareita.


    • ps-lokilokiikkaa

      Persujen mielestä ilmeisesti sekin, että vankiloissa on konnia, on Ylen vika?

      • Ähäsähäs

        Kalteritalossa arkadianmäellä niitä konnia vasta onkin: On Valeksanteri Stuppi, läskiplösö katolilainen joomies, lestanatsi EK-myyrä, rupareiän rassoojia junaksi asti...
        Katujen uusnatsit -nahkapiripäät- ovat vielä toistaiseksi vasta kadulla...
        YLE, hallituksen valvoma propagandatorvi toitottaa natsipropagandaa tuutin täydeltä:
        "Olet Orpona ja orjana, Lepomäestä vaakaunta nään..."


    • KemiTiedottaa

      Uusin päivitys Odinin ohjeisiin:

      Hakatkaa kaikki vasenkätiset.

      Loppuu se vasemman puolen suosiminen, prkle!

    • Jämptisti

      Soldiers of Otin Poskeen-imuttajat eivät enää ota vasempaan poskeen...

      • kenttä.kyselee

        Entä, jos Odinin prinssinakki valahtaa vasempaan punttiin, mikä neuvoksi??


    • 3d3dd3d3d3d

      Hui kun hurjaa suvakithan on jo hyökäneet kaduilla päälle keppihevosteliat heittelivät kovilla pakkasilla vettä ihmisten päälle kadulla eipä yle tämä kiinostanut noh anarkistit kaatoi mielenosoittajan maahn potkivat sitä ja varsti puhelimen eipä tämä yleä kiinostanyt noh takkunetissä ja rasmussivustolla on uhkauksia ja eliminoitipuheita ollut jo vuoden päivät eipä se sliti yleä kiinosta mistä jotuu moinen onko yle mukan vasemmistotterrorissa vai miksi heitä suojelee kuka tietää?

      • Oikeaatoimintaa

        Kyllä saa kannatusta ainakin minulta vasuriräyhääjiä pitää pistaa turpaan aina tavattaessa ja ihan muuten huvinvuoksi .


      • Jarppakin.fanittaa

      • pakolaisuus
        Jarppakin.fanittaa kirjoitti:

        Katupartioilla on persujen täysi tuki.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016010820929347_uu.shtml

        "Katupartioilla on persujen täysi tuki."

        Luitko nyt ihan oikein suvakki? Jos lindtröm ymmärtää katupartioinnit, niin ei se ole suosimista. Tuolla sinun asenteellasi voitaisiin kaikki poliitikot ja poliitiikan parissa vaikuttavat vuosilta 1963 - 2016 Esimerkiksi Vietnamin venepakolaiset otettiin suurella sydämmellä vastaan. Ahkeraa väkeä ja perustivat mm. pieniä ravintoloita elättääkseen itsensä. Samoin entisen Jugoslavian sisällissota. Suomessa on tämän seurauksena kosovoja ja albaaneita.

        Kummassakin tapauksessa Perussuomalaiset (70-luvulla entinen SMP) ovat olleet oppositiona eduskunnassa, mutta eivät olleet millään tavoin pakolaisuutta vastaan, kuten eivät ole tänäkään päivänä.


      • LUNEJONETIHKO
        pakolaisuus kirjoitti:

        "Katupartioilla on persujen täysi tuki."

        Luitko nyt ihan oikein suvakki? Jos lindtröm ymmärtää katupartioinnit, niin ei se ole suosimista. Tuolla sinun asenteellasi voitaisiin kaikki poliitikot ja poliitiikan parissa vaikuttavat vuosilta 1963 - 2016 Esimerkiksi Vietnamin venepakolaiset otettiin suurella sydämmellä vastaan. Ahkeraa väkeä ja perustivat mm. pieniä ravintoloita elättääkseen itsensä. Samoin entisen Jugoslavian sisällissota. Suomessa on tämän seurauksena kosovoja ja albaaneita.

        Kummassakin tapauksessa Perussuomalaiset (70-luvulla entinen SMP) ovat olleet oppositiona eduskunnassa, mutta eivät olleet millään tavoin pakolaisuutta vastaan, kuten eivät ole tänäkään päivänä.

        Sinulla on ilmeisesti valikoiva muisti.Kyllä Lohelan kotipaikalla eli varissuolla,persujen edeltäjät vainosivat venepakolaisia.


      • pSS-vihapuolue

        Missä persut - siellä vihanlietsonta vähemmistöjä kohtaan.


    • Hallaahonäänestäjä45

      Muslimit juhlivat Gazassa islamilaisten terrori-iskua Tel Avivissa (neljä kuoli)
      http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Palestinians-celebrate-terror-attack-in-Tel-Aviv-Saudis-strongly-condemn-456344

      Gazan muslimijohto vaatii lisää murhaiskuja Ramadan kunniaksi
      http://www.timesofisrael.com/liveblog-june-8-2016/ 2 terrorists kill 4 in Tel Aviv; Hamas vows more Ramadan attacks

      ISLAMILAINEN MENETELMÄ SOLUTTAUTUA HUIJAAMALLA LÄNTEEN. Suomessa erityisesti Vihreät on tukenut islamin maihinnousua yhdessä demarien (sdp) ja vassarien (vas) enemmistön kanssa

      http://mvlehti.net/2016/06/10/kun-imaami-keskustelee-ilman-taqiyyaa/ Taqiyya on islamiin kuuluva traditio, joka käytännössä tarkoittaa valehtelua uskonnon puolesta tai sodassa, johon jihad kuuluu. Terroristit ja sharia-lakia vaativat muslimit ovat tulkinneet tämän tarkoittavan, että taqiyyaa voi käyttää esimerkiksi soluttautuessa länsimaiseen kulttuuriin esittämällä joko olevansa maltillinen muslimi

      Koko muslimipuuhien video, suomenkielinen tekstitys https://www.youtube.com/watch?v=nZhNqMHXxJ8

      http://mvlehti.net/2016/06/10/poliisi-suhtautuu-edelleen-peitellen-matujen-tekemiin-rasistisiin-rikoksiin/


      http://mvlehti.net/2016/06/10/rikoksilla-paasee-keskustan-kunniajaseneksi/

    • mikä_lie

      "Katupartioilla on persujen täysi tuki"

      Mitä sitten? Vapaussodassa valkoiset onnistuivat teloittamaan punakaartilaisten avain miehet ja tappamaan sen höpinän kuulijat.

      Mannerheim ja saksalainen kenraali von Der Goltz tekivät hyvää jälkeä. Siihen loppui uhkailu ja epävarmuudessa eläminen. Näin on edelleen. Jos työlaiset alkavat rähinöidä, niin puuta pesään. Lahden Hennala Lahdessa ja Tammisaari ovat voitokkaita hetkiä. https://en.wikipedia.org/wiki/Rüdiger_von_der_Goltz

      • viimeisin.käänne

      • Aika surullista, jos pitää alkaa jo Suomea repimään kahtia persuilun nimissä.


    • mikä_lie
      • kansanmurhaa-toi

        "Marjo Liukkonen on lisensiaattityössään osoittanut, että leirillä oli muitakin naisia kuin punakaartilaisia, yhteensä yli 2 200 naista ja 289 alle 15-vuotiasta lasta.[1] Saman tutkimuksen mukaan Hennalassa teloitettiin ampumalla 218 naista, joista nuorimmat olivat alle 14-vuotiaita, ilman oikeudenkäyntiä ja myös lapsista monet kuolivat leirillä.[7]"

        "Leirillä toimi myös valtiorikosoikeus, joka jakoi summittaisesti ankaria tuomioita usein pelkkien kuulopuheiden perusteella. Teloitettujen lisäksi Hennalassa kuoli vankeja myös nälkään sekä erilaisiin kulkutauteihin,[4] mutta heitä surmattiin myös ilman oikeudenkäyntiä. Liukkosen mukaan ilman oikeudenkäyntiä surmattiin 218 naista, lähinnä rotuhygienisistä syistä.[1]."


    • 23-persuvalhetta

      Yle vero ei ole poistunut, toimeentulotuki ei ole siirtynyt Kelaan....

    • kouluunlähtiä

      EVR yritti eilen murhapolttaa viisi bussivarikolla yöpynyttä kuskia hengiltä mutta sai tuhottua vain busseja. Ihmiset pelastuivat täpärästi kuolemalta, koska tuuli pois päin palavista busseista. Oliko YLE kiinnostunut tästä? No ei, vaan jauhoi sitä tuttua väsynyttä propagandaansa jostain SoO:n vihakirjoituksista. En minä SoO:ta puolustele, mutta se ei ole katupartioinnissaan syyllistynyt yhteenkään rikokseen, kun taas vasemmistoanarkistien rikoslista on pitkä ja synkkä. On vain ajan kysymys, koska vasemmistoanarkistit onnistuvat murhaamaan jonkun ihmisen. Toivottavasti YLE herää edes silloin ja ottaa vakavasti todellisen uhan.

      • PerusHomot

        Todennäköisesti odinpuppelit tappavat jonkun ensin. Perustajakin on saanut vasta tuomion pahoinpitelystä. Se ei ole pitkä tie kun ensimmäinen odinhomo potkii jonkun viattoman hengiltä...


    • päiväsakko

      "Persujen mielestä ilmeisesti sekin, että vankiloissa on konnia, on Ylen vika?"

      Voi voi tietämättömyyttä. Suomen vankiloissa ovavat olleet KAIKKIIN puoluekantoihin sitoutuneita, mutta suurimmalla vangeista osalla ei ole mitään tekemistä puoluepolitiikan kanssa ja äänestyskäyttäytyminenkin on tosi heikkoa.

      Puolueiden johtohahmojen pitäisi olla vankilassa, mutta kun oikeus päästää heidät vapaalle jalalle.

      Esimerkkejä: Kauko Juhantalo (Keskusta, törkeä petos, virka-aseman väärinkäyttö kiristys ja ministerivalan rikkominen, ehdollista vankeutta vuosi), Peter Fryckman (Kokoomus, törkeä petos, veronkierto, kavallus jne., Peter oli sentään linnassa, mutta vapautui "ensikertalaisena" aikaisemmin, kuin muut ensikertalaisvangit) jne.

      Kokoomus ja Keskusta johtavat ylivoimaisesti linnasaldoa, määrättiin se sitten ehdollisena tai ehdottomana. Perussuomalaiset poliitikot eivät edes ole olleet linnassa, eivätkä saaneet edes ehdollista vankeutta. Sakkoja jokunen on saanut. Muistaakseni Teuvo Hakkarainen ja se Perussuomalaisten Brysselissä oleva (en muista nimeä) saivat jostakin aikoinaan sakot tuomioistuimessa. Sakko ei kuitenkaan ole sama, kuin linnaan joutuminen. Sakoista ei jää rikosrekisteriä.

      Miksi Kankaanpäässä haluttiin äänestää linnassa istunutta Kauko Juhantaloa?

      • taisi-olla-Toimi

        Kukas persu se sanoikaan, että "nussittuna nukut paremmin!" ?


      • kyllänäitäon

        Perusraiskari Putkonen


    • eivihervassari

      Yle neuvostoa johtaa persu.

    • persuvihollinen

      Persu paskat.

    • Hallaahonäänestäjä45

      Yle on röyhkeä verorahoilla elävä loismedia, jonka johdossa on Atte Jääskeläisen suvakkilauma

      • PerusHomot

        Persuthan siellä ylen hallintoneuvostossa jöötä pitävät....


      • työnantaja

        Ylen päätävä elin on hallintoneuvosto. Rooli on valvova ja sillä on mandaatti linjata ylen toimintaa. Hallintoneuvosto on eduskunnan valitsema.
        Hallintoneuvoston puheenjohtaja on perussuomalainen Kimmo Kivelä. Hallintoneuvostoon kuuluu Olli Immonen(ps), Jari Ronkainen(ps), Mari Tolpanen(ps). Lisätietoja edukunnan verkkosivuilta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      365
      12339
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2522
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      60
      2482
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      37
      2037
    5. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      169
      1970
    6. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      80
      1927
    7. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      132
      1847
    8. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      42
      1475
    9. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1440
    10. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      58
      1414
    Aihe