Niin se on vaan pojjaat ja tytöt

kengäheinä

Ettei se Jumalan valtakunnantyö ja pelastettujen lukumäärä lisäänny tappelemalla täällä netissä toinen toistaan vastaa, kellä on parempi oppi, tai seurakunta, tai kellä sitä päänoppia on enenpi. Jos ei syrän oo mukana ja Jumalan rakkaus siellä, niin kaikki on tuuleen huuteloa. Raamatussa sanotaan, että siitä maaiilma tunteen meirät Jumalan lapsiksi, kun meillä on keskinäinen rakkaus. Ole sinä sillä paikalla johon Jumala on sut asettanut ja anna toisen olla sillä paikalla johon Jumala on hänet asettanut. Sitä mä vaan, ett muistat kuka ja mistä sut on pelastettu ja kuka sen teki? Siunausta sinulle.

16

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uunoxx

      Noin se pitää olla, juuri noin.

    • Amen! Tämän kun me kaikki uskovat muistaisimme, emmekä kuluttaisi aikaamme joistakin olemattomista lillukanvarsista taistelemiseen ja kaikkia mahdollisia epäkohtia ja "harhaoppeja" muista uskovista etsimiseen.

    • Totuus.on.Raamatussa

      Suurin osa uskovista ei ole sillä paikalla johon Jumala olisi hänet tahtonut asettaa. Pyristele irti epäraamatullisista kirkoista ja näkemyksistäsi.

      • 12345654321

        Ai , sä osaat jossitellakin Jumalan puolesta.
        "... olisi tahtonut..."^


    • tritaaN

      On sanottu ja uskon sen että, jos uskoa Jeesukseen Kristukseen tunnustavat ihmiset olisivat suunnanneet voimavaransa evankeliumin eteenpäin menemiseen tosissaan, eivätkä riidelleet keskenään vuosisatoja ja kymmeniä ja näin tuhlanneet voimavaransa, maailma olisi evankelioitu kokonaan.

      jk. piru on ovela, no onneksi Jumala on ovelampi, aamen.

      • oikeakirkko

        Sinun ongelmasi ei koske meitä.


    • nöyräjapalveleva

      Keskinäisestä rakkaudesta ja kunnioituksesta toisiaan kohtaan, uskosta osattomat ja ateistit yms. tuntevat heidät Jumalan lapsiksi.
      Suurin on RAKKAUS.

      • kuulutkosinäheihin

        Meidän seurakuntaan ei kaikkia hyväksytä.


    • Bibliaraamattu

      Metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan. Älä koskaan kosta pahaa, pahalla. Sillä niin kuin sinä mittaat, niin sinullekin mitataan.
      Siunatkaa vihamiehiä.

      Paavalin kirje roomalaisille.
      1:18 Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa.
      3:10-11 Onhan kirjoitettu: " Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan, ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa.
      4:7-8 " Autuaat ne, joiden rikokset on anteeksi annettu ja joiden synnit on peitetty!
      Autuas se mies, jolle Herra ei lue syntiä"!

    • Absoluuttinen_totuus

      Jos se oma uskonto olis suuri ja kaiken ymmärtävä ja anteeksi antava ja vahva, niin ei tarvitsisi räkyttää ja räpistellä uskomustensa kanssa ja väheksyä toisinajatelijoita.

      Jos se uskontos kerran on oikea, niin ei muita erimieltä olevia tarvitse sen takia tappaa.

    • Herätyys

      Onahan uskomatonta, ettei ketään kaikille hyväksi Ramatun UT mukainen Kristillisyys kiinnosta, edes sen vertaa. että olisivat, halukkaat siitä asiallisesti ja rakentavasti keskustelemaan. Siitä; mitä kaikke ja miten edellyttää alkaa elämään ja toimimaan, että tulee siksi, Raamatun UT mukaiseksi ja perustuvaksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittäväksi, Kristuksen Jeesuksen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist vaihtoehtoa rakentavaksi.

      Jeesuksen nimessä... niitä muita tähän Raamatun UT mukaiseen, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist. uhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja etsivä / perään kuulutteleva.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

      "Löytäneekö uskoa" Raamatun UT mukaista ja mukaiseen?

      • petturit_tunnetaan

        Kuulut väärään seurakuntaan.


      • Herätyys
        petturit_tunnetaan kirjoitti:

        Kuulut väärään seurakuntaan.

        Mitäs väärää näet Raamatun UT mukaisuudessa, siinä kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi seurakuntiaan rakentavassa, seurakuntalaisuudessa.

        Hänen, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia apostolisia seurakuntiahan ei enää, tai vielä, sitten apostolisten alkuseurakuntien ole.

        Mutta siihen, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist vaihtoehtoa rakentavaan, vasta Oikeasti Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuna / siihen näyllä armoitettuna, sinulta tiedustelen.

        Jeesuksen nimessä... vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


    • pisteIINpäällä

      Jaa-a. Epäilenpä että entiset kenties jo pelastuksen löytäneet hukkuvat kaikenmaailman eksytyksiinsä joihin ovat niin rakastuneet että ovat unohtaneet totuuden. Siten siis pelastettujen määrä vain vähenee eikä suinkaan lisäänny.

      Sanotaanko lyhyesti näin: seurakuntiin ja kirkkoihin tulee eksytys ja herätys sinne missä sitä vähiten odotetaan. Seurakunnat ei ole enää siis "pelastuskeskuksia" vaan "hukutuskeskuksia" joihin ei kannata edes liittyä. Todelliset uskovat löytyvät nimellisten seurakuntien ulkopuolelta, kun pelastetuiksi itsensä kuvittelevat hilluvat hyvämielikokouksissaan ja hukkuvat.

      "Löytäneekö hän uskoa maan päältä..." Niinpä niin.

    • Usko.sydämessä
      • Herätyys

        Löytänee varmaankin jonkinlaista uskoa.

        Mutta löytäneekö Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaista ja perustuvaa, käskynsä kaikilta osin pitävää ja täyttävää, sitä Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävää ja täyttävää, ne käytännön arkielämässä elämällä, sanoilla ja teoilla osoittavaa / Todistavaa apostolista, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan, jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukiasuudessa yhtä olevasti ja kaiksessa yhtä pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keksinäisessa rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla vaikuttavaa Kristillisyyttä.

        Ei vain näy eikö kuulu mistään suunnasta.

        Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille. Tällekin, suomi24 foorumille.

        Jeesuksen nimessä... niitä muita tähän em. mukaiseen Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja etsivä / perään kuulutteleva.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

        "Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen etsivä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1947
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1336
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe