Vinkkejä helppoon ja kivuttomaan itsemurhaan?

adaaawwwn

Oon 12v tyttö ja tehnyt päätöksen. Tahdon tehdä itsemurhan oon viillelly ja koettanu tappaa itteni lääkkeillä. tahdon tietää:
Kuinka monta Burana 600mg tablettia täytyy ottaa että saa tappavan annoksen?
Kerran oli 10cm kaukana että auto olis ajanu mun päälle ja nyt kadun ettei se tapahtunut. Pidän itteäni rumana ja lihavana. Painan 33,3 kg. Mitä teen?

-itsemurhaa hautova

25

4224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Feeniksin_kyynel

      Mä en anna sulle lääkemäärää, jolla päättää kaikki, niin hyvä olo, paha olo, onnellisuus ja surullisuus. Sä menetät kaiken, kun teet itsemurhan. Tietenkin moni muu ihminen kuolee myös henkisesti jos sä kuolet. Jos sä kuolet, aiheuttaa se suru muissa ihmisissä asioita, joita et voi tietää. Et voi tietää kuinka paljon kärsimystä ja kuolemaa sun oman käden kautta tehty kuolema voi tuottaa. Mä haluan antaa sulle lopetuksen sijaan ymmärryksen siitä, miksi sun kannattaa uskoa elämään.

      Sä tietenkin itse päätät mitä teet, se on selvä, mutta niin kun tiedät, ei hyvää päätöstä voi tehdä, ellei tiedä kaikkea mitä pitäis. Oikeudessa ihmisiä ei tuomita ilman, että selvitetään mitä nää ihmiset on oikeesti tehnyt. Myöskään päätöstä itsensä tappamisesta ei tule tehdä ilman tietoa.

      Jos mietit, että et tule koskaan enää saamaan itsellesi mitään hyvää, niin suosittelen lukemaan seuraavan.
      1. Koskaan ei voi tietää miltä toisesta ihmisestä tuntuu, ellei ole kokenut sitä itse
      2. Koskaan ei siis voi tietää, miltä mukavaa elämää viettävästä tuntuu, ellei ole elänyt sitä koskaan, tai muista miltä se tuntuu
      3. Koskaan ei siis voi tietää miltä tuntuu elää mukavaa elämää, jos ei ole sitä koskaan elänyt tai jos ei enää muista miltä se tuntuu
      4. Koskaan ei siis voi sanoa ei koskaan (en usko että kukaan on kokenut kaikkea mitä
      maailmassa voi kokea ja törmännyt jokaiseen ihmiseen)

      Jos taas verrataan oikeudenkäynteihin, niin sähän olet saanut ikään kuin tietoa vain toisesta näkökulmasta. Siitä näkökulmasta, jonka mukaan syytetty tulisi tuomita. Koska sulla on ollu pahaa oloa, oot koko ajan huomannu kuinka sulla on vaan pahempi olla. Oot siis perustanut ainakin osan päätöksestäsi sille, mitä olet itse viimeaikoina huomannut itsestäsi. Mutta entä se kaikki mitä sulle ei ole tapahtunut. Kuten noissa neljässä kohdassa hyvin todetaan, ei koskaan voi tietää miltä toisesta ihmisestä tuntuu. Mä en tiedä miltä susta tuntuu. Mutta yhtälailla sä et tällä hetkellä tiedä miltä tuntuu ihmisestä jolla on hyvä olla.

      Toivon, että ymmärrät mitä yritän hakea takaa. Sä päätät mikä sulle on parasta. Mutta tee se vasta sitten kun olet aivan varma.

    • Feeniksin_kyynel

      Kannattaa muuten myös kyseenalaistaa kaikki täällä esitetyt lääkemäärät jos aiot kaikesta huolimatta itsemurhaa. Kukaan täällä ei edelleen tiedä miltä susta tuntuu, eikä kukaan tiedä miten eri lääkkeet juuri suhun vaikuttaa. Jos sitten päätät luottaa johonkin lääkemäärään, ja otat sen, mutta selviät kuitenkin, oot samalla sinetöinyt koko loppuelämäs. Ei ole mukavaa, kun keho on tuhoutunut ja mikään ei toimi niin kuin eilen. Ja tietenkin joku voi löytää sut, viedä sairaalaan ja sut pelastetaan, jonka seurauksena joudut elämään kamalaa elämää siitä eteenpäin. Muista myös tämä.

    • Obi1

      Et tosiaa oo läski. Kun kasvat nii voit tajuta olevas nätti vielä ei voi tietää. Kuuntele Raappana:älä aprikoi ja nauti kesästä!!! Voi hyvin!!!!
      ;>

    • Äläteesitä

      Älä tee sitä! Mä oon 11v ja painan 35kg tosin oon poika. anna sun whatsapp numero nii voidaan jutella :)

    • Dontdoit

      Anna sun whatapp numerosi niin voidaan jutella kerta saman ikäsiä lähes ollaan

      • Feeniksin_kyynel

        Hyvä idea mutta puhelinnumeroa ei kyllä kannata antaa yleiselle netti palstalla kenen tahansa käyttöön.


    • bhthfhbrnf

      Viillä kurkku auki tai ota paljon parasematolia

      • Feeniksin_kyynel

        Sitä voi oikeesti miettiä kumpi kuulostaa paremmalta päätökseltä. 1. Katsoa ja tuntea kun elämä katoaa ruumista 2. Tuntea kaikin aistein, miten elämä hiljalleen palaa ruumiiseen vahvempana kuin koskaan.


    • Älä_luovuta

      Olet todella nuori vielä. Et voi tietää minkälaiseksi elämäsi tulee muodostumaan. Et tiedä vielä maailmastakaan kaikkea mitä tulet tietämään vanhempana. Kun kasvat, niin sinä viisastut ja löydät uusia tapoja selvitä vaikeista asioista. Usko pois, kannattaa jatkaa elämää ja katsoa mitä se tuo tullessaan. Jos taas tekisit itsemurhan, niin sitten et koskaan saisi tietää, mitä olisi tapahtunut, ja mistä kaikesta olet jäänyt paitsi.
      Ja jos tekisit itsemurhan, aiheuttaisit hirveää tuskaa ja surua sinun läheisillesi.
      Jaksa vielä, vaikka yksi päivä kerrallaan. Olen aika varma siitä, että elämäsi muuttuu vielä paremmaksi.
      Voisit hakea apua. Vanhemmille ehkä voi jutella, tai sitten jollekin läheiselle ja luotettavalle sukulaiselle. Voisit käydä kouluterveydenhoitajan luona, ja kertoa olevasi masentunut. Seurakunta, terveyskeskus ja mielenterveystoimisto saattaisivat myös tarjota apua. Ja on auttavia puhelimiakin, jonne voi soittaa. Tai läheinen ja luotettava ystävä voisi ehkä auttaa myös. Älä jää kuitenkaan yksin, vaan pyydä apua! Kyllä se apu jostain löytyy.
      On tärkeää, ettet vaivu epätoivoon. Epätoivo masentaa, ja saa tekemään epätoivoisia tekoja. Joten pidä kiinni toivosta! Se on usein näkökulmakysymys. Tarkoitan sitä, että voit yrittää miettiä, mitkä kaikki asiat ovat elämässä hyvin. Ja voit miettiä sitäkin, mitkä kaikki asiat saattaisivat tulevaisuudessa olla hyvin.
      Voimia sinulle!

    • eläelämää

      Ennen kuin tekee mitään harkitsematonta, kannattaa oikeasti miettiä mitä on tekemässä.
      Haluatko vielä jonain päivänä nähdä kun lapsenlapsesi syntyy, hankkia lemmikin?
      Onko oikeasti mitään niin suurta syytä, että täytyy tappaa itsensä?
      Se on sinun päätöksesi, mutta sitä jää suremaan niin moni...
      Itsekkin aloitin viiltelemään pari kuukautta sitten, mutta lopetin sen samalla viikolla. Tajusin, että elämässä on muutakin, kuin ne huonot asiat.
      Nauti siitä, mitä sinulla jo on, olet hyvä juuri sellaisena kuin olet.
      Kaikki tekevät joskus virheitä, mutta älä sinä tee sitä suurinta virhettä.
      Voin kertoa omasta kokemuksesta, että aina se ensimmäiseksi mieleen tullut asia ei ole se paras vaihtoehto.
      Viiltely sinänsä on erittäin huono asia, mutta sekin on parempi kuin itsemurha.
      Mieti vielä, mitä todella elämältäsi haluat.
      Haluatko kokea sen kaiken ihanan? Sinulla on vain yksi elämä, et saa tässä maailmassa toista mahdollisuutta.
      Vaikka nyt tuntuisi vaikealta, ajattelet, mitä väliä millään on, mieti.
      Haluatko elää vielä huomenna?
      Vuoden, parin päästä ehkä haluatkin. Silloin olet kiitollinen päätöksestäsi.

    • Hei,

      Hyvä että päätit kirjoittaa tilanteestasi tänne. Joskus jo pelkkä ajatusten kirjoittaminen voi helpottaa oloa. Toivottomalta tuntuvan elämäntilanteen pohtiminen yksin on kuitenkin raskasta. Tällaisessa tilanteessa ulkopuolinen tuki on tärkeä voimavara. Asioista keskusteleminen auttaa jäsentämään omia ajatuksia ja tarjoaa uusia näkökulmia, mikä usein helpottaa jaksamista.

      Jos haluat keskustella tilanteestasi puhelimitse, voit aina soittaa Valtakunnalliseen kriisipuhelimeen. Puhelun voi soittaa nimettömänä ja se maksaa operaattorin veloittaman puhelumaksun verran. Valtakunnallisen kriisipuhelimen numero on 010 195 202. Puhelin päivystää arkisin klo 9-07, lauantaisin ja juhlapyhinä 15-07, sunnuntaisin 15-07.

      Jos taas haluat jutella kasvotusten, ympäri Suomea toimii kriisikeskuksia, joihin voit varata ajan ja tulla keskustelemaan paikan päälle. Kriisikeskusten yhteystiedot löytyvät osoitteesta:

      http://www.mielenterveysseura.fi/sos-kriisikeskus/kriisikeskusverkosto/alueelliset_kriisikeskukset.
      Käynnit eivät maksa mitään.

      Jos haluat mielummin kertoa ajatuksistasi ja tuntemuksistasi lisää kirjoittamalla, voit ottaa meihin yhteyttä Tukinetin kautta (www.tukinet.net). Tukinetissä pääset keskustelemaan kahdenkesken tukihenkilön kanssa. Tukinet -live päivystää joka arkipäivä 15-19. Tukinetissä on myös foorumeita, joista on mahdollista löytää vertaistukea ihmisiltä, jotka ymmärtävät tilannettasi oman kokemuksensa kautta.

      Kiireellisessä tilanteessa voit ottaa yhteyttä paikkakuntasi psykiatriseen päivystykseen. Lähimmän psykiatrinen poliklinikan yhteystiedot löydät etsimällä netistä hakusanalla "psykiatrinen päivystys paikkakuntasi" tai "psykiatrinen poliklinikka paikkakuntasi".

      Itsemurhayrityksen jälkeen keskustelutukea kannattaa hakea heti.
      SOS-kriisikeskus Helsingissä tarjoaa tukea itsemurhaa yrittäneille selviytymisen tueksi ja uuden itsemurhayrityksen ehkäisemiseksi.
      Keskustelut ovat maksuttomia. Ajan varaaminen LINITY-asiakasvastaanotolle puhelimitse: 0800 98 030 (ma–pe klo 9–17)
      Lisätietoja: www.mielenterveysseura.fi/linity

      Voit ottaa yhteyttä keskustellaksi paikkakuntasi päivystävään sosiaalityöntekijään soittamalla yleiseen hätänumeroon 112.

      t. sos-kriisikeskus / pekka

      • Anonyymi

        Itsemirha on ratkaisu.


    • ilpo13.v

      Tee se. Haluu olla kattomassa.

    • höhhöhöö

      höpö höpö mitä soopaa...

    • soopaa

      sinulla ei ole todellisia ongelmia, lopeta itsesäälissä kieriskely, elämä on mitä on

    • lähimmäisnainen

      Itsemurha on väärin sinua itseäsi ja Luojaamme kohtaan. Älä tee sitä. Pyydä apua pahaan oloosi läheisiltäsi, ammattiauttajalta ja Jumalalta, joka sinua rakastaa.

      • Anonyymi

        jumala on valhetta😂


      • Anonyymi

        Hörhö voi mennä jeesus-sivuille hörhöilemään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hörhö voi mennä jeesus-sivuille hörhöilemään.

        Miten niin?

        Mene sinä ennemmin johonkin "hörhösivuille" perseilemään omia mielipiteitäsi? Vai mitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jumala on valhetta😂

        Oma elämäsi on valhetta. Eikä tarvita teeskentelyhymiöitä tähän.


    • instant.öuverkill

      Terapia. Hyvät kohtaamiset. Hyvät kokemukset.

    • Anonyymi

      Vanha aloitus mutta vastaan jos joku lapsi tai nuori sattuu lukemaan keskustelua.

      12-vuotias on todella nuori. Sen ikäisenä ei voi tietää millainen elämä myöhemmin on edessä. Ei kannata mennä tekemään mitään peruuttomatonta lapsena tai nuorena, koska toivoa paremmasta tulevaisuudesta on todella paljon. Myös stressinsietokyky ja tunne-elämä kehittyvät todella paljon nuoruudesta aikuisuuteen. Nuorena kokee helpommin näköalattomuutta elämän ongelmissa kuin aikuisena. Murrosikä itsessäänkin on henkisesti raskasta aikaa, joka helpottaa sen mentyä ohi. Nuoruudessa on niin paljon kaikkia paineita, kiusaamista ja ihmissuhdedraamoja. Ne helpottavat kyllä. Tiedän monia lapsena/nuorena koulukiusattuja, joiden elämä kääntyi parempaan suuntaan lukioiässä tai nuorena aikuisena. Saivat kavereita ja kiusaaminen loppui. Monilla nuorilla on itsetuhoisia ajatuksia, jotka menevät ajan myötä ohi. Keskustelkaa läheisille ja/tai ammattilaisille älkääkä menettäkö toivoanne.

      • Anonyymi

        Näinpä. Ja kun kyylitte itseänne peilistä, niin muistakaa nyt, että teistä tulee elämän myötä myös aika erinäköisiä kuin mitä olette 12-vuotiaina - jos se nyt on joku huolenaihe. En halua siis sanoa tätä millään pahalla, vaan sillä, että tuollaisissa itsetuhoajatuksissa jonkun ulkonäön takia ei vain ole yhtään mitään järkeä, olitte kenen tahansa mielestä minkä näköisiä tahansa...

        Teillä on edessänne mittaamattomasti kaikkea, mistä ette vielä edes tiedä. Älkää heittäkö sitä mihinkään menemään...


    • Anonyymi

      Vanha ketju mutta 33 kiloa 12 vuotiaalle on liian vähän.Taitaa olla lapsella anoreksia jos pitää itseään läskinä.

    • Anonyymi

      12-vuotias ilmeisesti ei vielä ymmärrä täysin, että itsemurha ei ole vain vähän kovemman asteen viiltelyä. Itsemurhasta ei ole paluuta. Kuollutta ei kukaan enää voi auttaa.

      Aloittajan tapaus varmaankin on jo hoidossa ja elämä jatkuu.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      127
      2396
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      109
      1444
    3. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      118
      1164
    4. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      338
      1163
    5. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      104
      1097
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      99
      1005
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      45
      722
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      252
      709
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      700
    10. 50
      684
    Aihe