Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Visuveden vitsaukset

Visuvedenvitsaukset

Visuveden viime aikojen vitsauksia ovat lehtokotilot, jättiputki, jättibalsami ja turvapaikanhakijat. Jottain tarttis tehdä, jotta niistä päästäisiin eroon.

7

1262

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huolestunutko

      Vitsaus nähdään sitten kun matut lähtevät .Syy ei ole heinäsirkat vaan luteet kirput sekä torakat. ( Mikähän mahtoi olla Ruhalasta lähdön todellinen syy?) Näitä pikkuvipeltäjiä on lähes mahdoton tuhota kerrostalojen viemäri,vesijohto sekä esim. sähkökanavien vuoksi.
      Jos tähän kauhukuvaan päädytään,kuka maksaa kalliit torjuntayritykset? Kunnan vuokrataloissa veronmaksajat ja omistusasunnoissa omistaja. Tätä harmia yksinkertaiset suvakit teille "petaa". Alkakaa puhdistus suvakeista.

      • Pianpoiskunnasta

        Toisten rahoilla on helppo pelata ja esittää hyväntekijää. Kunnanhallitus on täysin kykenemätön valitsemaan johtajia kuntaan. Visuvesi on tuhottu näiden aivottomien päättäjien toimesta


      • kuntatuho

        Ennen asui Visuvedellä päättäjiä joiden sana painoi kaikessa kunnan asioissa. He olivat ns. suurmiehiä. Kunnanjohtajat valittiin omastakunnasta. He seisoivat päätöstensä takana. Nyt on valittu epäpätevä,salaileva typpi tuhoamaan kuntaa. Visuvesi ja Jäminkipohja on saanut osakseen aloittaa tuho joka alkaa viimeistään 2:den vuoden päästä kun me valtionkautta lopetamme matujen elätyksen ja kunta saa tämän tehtävän. Entisajan päättäjät olivat isänmaallisia ihmisiä eivätkä olisi päästäneet tänne rikollisarmeijaa. Ryssä ei päässyt kiväärienkanssa,nyt matut valtaa röyhkeästi ja suvakit kannattaa huutaen suu vaahdossa. Visuvedellä asuvat: Älkää alistko matukiiman edessä. Vain muutamat hyötyvät siitä kiimasta.


    • meillätyhmätpäättäjät

      Visuvedellä asuntojen hinnat ovat romahtaneet. Kukaan ei saa enää myytyä asuntoaan. jotta voisi hylätä tuon muslimikylän. Kunnan pitäisi nyt ostaa kaikkien talot, jotka haluavat muuttaa pois. Tämä on edessä joka tapauksessa, kun Ruovesi kunnanjohtajan ja sivistystoimenjohtajan toimesta asuttavat Ruovedelle päätöksen mukaisesti rajattomasti oleskeluluvan saaneita asumaan. Tässäkin asiassa kunnanhallitus antoi rajattomat valtuudet Anitaa lukuunottamatta, kuten johdannaisissa, joista tulee kunnalle 5 milj. euron lasku. Mamuista tuleva lasku on moninkertainen ja se onkin jo kunnan tuho.

    • näin_on_nähtävä

      Joitakin Ruovetisiä vituttaa, kun uusi kunnanjohtaja pisti pisteen hyväveli järjestelmälle, joka kunnassa vallitsi. Visuvesikin on niitä kuihtuvia syrjäkyliä, jotka ovat kehityksen armoilla. Ei kannata tekohengittää sellaisia kolkkia, joilla ei ole tulevaisuutta . Janaspussiin kaikki matut ja sillat poikki.
      Ei kannata valittaa, kun ette jaksaneet edes ryypätä sen vertaa, että Visunpesän olisi kannattanut jatkaa. Sitäpaitsi Roundup tehoaa kasveihin, lehtokotiloille löytyy lääke. Hillitön maahanmuutto jatkuu niin kauan, kuin ihmisillä riittää perkeliillistä tekopyhyyttä ja Islam hyväksytään uskonnoksi.

    • ruiskumaalari

      Kateusjuhlat ovat uusi vitsaus. Virroilta tullut itseään täynnäoleva tyyppi kylvää riitaa sekä eripuraa kylään joka on nukkunut ruususenunta kymmeniä vuosia.
      Syynä taitaa olla omannavan hyvinvointi veronmaksajien piikkiin.
      Ei tee kenestäkään mailmannapaa,vaikka työllistää muutaman alipalkatun työntekijän joka vielä maksaa vähäiset veronsa naapurikuntaan.
      Tuskin kukaan kadehtii tätä kyläpahaista ja sen asukkaita.

    • enollutpaikalla

      Voisiko joku paikalla käynyt kommentoida , kuinka onnistunut kateusfestifaalitapahtuma oli? Paljonko väkeä oli paikalla?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2174
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2003
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1337
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1314
    8. 50
      1205
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe