Jumalan ja Jeesuksen antamat ihmisuhrit

KaikenVetivätVäärin

Ei ole eläinuhreja ollut joo, kohta tuhansiin vuosiin (mitä nyt teuraaksi viedyt), mutta ihmisuhreja sitäkin enemmän ja brutaalimmin (Noita-vainot, Keski-Aika...jne.). Uskovaiset kirjoittavat jopa AVA-txt-viestikanavalla aamuisin, että "Jeesuksen antaman uhrin tähden, olette pelastetut"= no todella, kehtasivat antaa montakin ihmisuhria, ihan nykyaikanakin vielä kuin pimeimpään Noita-vaino-aikaan.

Herrat ovat itse sen minullekin myöntäneet (olen itse yksi niistä pahiten, ja eniten uhratuista nykyaikana), että niinpä niin, totisesti, meidän uhrien, annettujen tähden, muut pelastuisivat. Miksi olisimme Heille velkavankeudessa enää, enempää? He vievät enemmän kuin koko käden, ihmisen ja elämän, kun Heille antaa pikkusormen. Heille annettuaan "elämänsä" tulee huomaamaan kuinka Valeeseen taas viedään, kampitetaan langetuksiin, Väärää toimintaa.

Ja jos muka mitään noista ei tapahdu, niin ainakaan emme pääse edes soutamalla, huopaamalla eteenpäin, vaan syväsoutuista paikallaan, aina vaan syvempään, ojasta allikkoon. Siispä miksi antaisimme Heille enää tekohengitystä, ihan vaan että saisimme valkoihoisetkin kaiken taas maksaa ja kärsiä kuin pimeään noita-vaino-aikaan.

6

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MEläjä

      Yksikään uhri ei ole uskottava, sellaisia ei ole vaadittu ja keitä olisi vaatimuksen takana?

      • NapanuorallansaYhteydess

        Tule, ihmeessä tänne, vaihdetaan osia. Otatko sinä kaiken tämän, jota meille on tehty, herkeämättä, yli 6 vuotta, ja aikaisemminkin jo hirveitä?

        No ei tietystikään, mutta tosissaan, Uhreja on vaadittu, Jeesuksen ja Jumalan taholta, käsistä, haluista. Ja ITSE ovat noi kaikki aikaansaannokset täällä tehneet, väsänneet, kiivaana kimppuun hyökänneet! Heidän käsikirjoitustaan ja käsialaansa.

        Ei pidä YHTÄÄN vähätellä, mitätöidä kenenkään Uhrin asemaa, kokemaa, asiaa. Sillä Te, jotka ette ole tollaiseen havahtuneet ollenkaan, koskaan (?), olette saaneet ELÄÄ elämänne rauhassa, ja TÄYSIN eristyksissä Noista Paska-HuoraValtiaista! Oikein hyvä niin, mutta ÄLÄ tule valittamaan että muilla EI muka ole ollut MITÄÄN Uhrin asemaa, uhratun kokemuksia, noita asioita, kun olet saanut näköjään elää rauhassa, oman PÄÄSI sisällä.

        Meillä se ei ollut yksityisomaisuutta eikä -aluetta, vaan varkain ryöstäjät (Jumala ja Jeesus) huoraamaan , hyökkäsivät meihin kiinni, kimppuun! Älkää väittäkö muuta, kUN ETTE tiedä!


    • historiakertoo

      Tulivat tänne ja teurastivat vastustajat.

    • Christendoom

      Tällä sivulla on aika paljon tekstiä liittyen kristinuskon ihmisuhreihin, inkvisitioon, valheisiin ja kummallisuuksiin:
      http://see_the_truth.webs.com/

      Sivulta löytyy myös lista "synnittömän" Nasaretilaisen tekemistä synneistä.

    • alfa123om2222

      Eiköhän kirkkoa ole tituuleerattu Babylonin Portoksi kerta toisensa jälkeen vuosisatojen kuluessa. Babylonin Portto on vastuussa kaikista maailman murhista. Mutta kuka löisi Porton? Siihen pystyy vain toinen pahis eli 10 sarvea eli islam.

      Ei tuo kymmenen sarvea ole paljoa parempi. Lyötyään Porton se kääntyy Karitsaa vastaan yhdessä Pedon kanssa, mutta onneksi Karitsa väkineen on voittava tuon taistelun kirjoitusten mukaan.

      Eli ensin tulevat muslimit ja syövät Porton lihan ja polttavat sen tulessa. Sen jälkeen muslimit Pedon kanssa yrittävät voittaa vielä Karitsankin, mutta siihen Jumala ei suostu.

      Olen pari kristittyä tuntenut lähemmin elämäni aikana ja ovat kyllä saastaisinta ja kuvottavinta porukkaa johon kukaan voi törmätä. Jopa sosialistit, jotka myös ovat ilmeisesti osa Porttoa ovat huomattavan paljon puhtaampia. Luoja varjelkoon kaikkia törmäämästä uskiksiin; noihin vääriin profeettoihin ja vääriin Kristuksiin.

      • HuoratPalamaan

        Iso Jumala on ITSE se PääPortto ja Poikansa Jeesus on IHAN samaa kastia! Kaikki meidät on jo nussittu, yli 6 vuotta putkeen, hyväkskäyttöasioihin (Herrojen itsensä harrastamana, ajamana, Ison Jumalan ja Jeesuksen ITSENSÄ).


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe