Aihe

Mäkinen on juoppo ja Askola antaa munaa!

UusateisminKutsu

Iltalehti sen kertoi. Nyt on hyvä syy erota kirkosta eli jättää typerät hölynpöly taikauskot ja osoittaa olevansa älykäs sekä järkevä aikuinen ihminen.
Siis arkkipiispa Kari Mäkinen juo itsekseen hykerrellen jokapäivä 10 pulloa vodkaa aamuisin, pullon rommia päivisin sekä 15 litraa viiniä iltaisin ja vieläpä kaiken tämän luottokortilla kirkon piikkiin. Eikä lesbo-piispa Irja Askola ole sen parempi, humalassaan antaa lapsille munaa kirkon piikkiin, huutelee kuin portto kadun kulmilla ja ovensuulla 'tulkaa lapset pinet tänne vaan, Irja-täti antaa teille munaa!'
Joten erotkaa kirkosta ja polttakaa raamattunne nyt heti! NYT HETI!

25

341

  Vastaukset

  • Kyllä raivostuttaa! Ei ihme, että monet ateistit täälläkin ovat fantasioineet kirkkojen polttamsesta maan tasalle ja hautakivien kaatamisesta. Oikeamielistä raivoa on vaikea hillitä!

   • Mene pois kiusaaja, antivapari!


   • "Ei ihme, että monet ateistit täälläkin ovat fantasioineet kirkkojen polttamsesta maan tasalle ja hautakivien kaatamisesta."

    Hienosti valehdeltu! Oletko kristitty.


   • mnhybgtbvgfr234567 kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Jaa että antaisin sinun tehdä valheellisia syytöksiäsi? Ei tule tapahtumaan vaikka millä uhkaisit. Totuus ei pala tulessakaan


   • >Oikeamielistä raivoa on vaikea hillitä!

    Osoittaa kansamme ytimellistä terveyttä, että tällainen perussuomalaisuuden perusprinsiipoi esitettiin täällä jo vuotta ennen kuin perussuomalaisista tuli oikeita perussuomalaisia.


   • Repe_Ruutikallo kirjoitti:

    >Oikeamielistä raivoa on vaikea hillitä!

    Osoittaa kansamme ytimellistä terveyttä, että tällainen perussuomalaisuuden perusprinsiipoi esitettiin täällä jo vuotta ennen kuin perussuomalaisista tuli oikeita perussuomalaisia.

    Perusprinsiippi siis.


  • Klo 6.45 aamulla votkapaukkuja Venäjän junassa!

   • Siihen aikaan saa vain maitoa


   • hyiu8cfgyu kirjoitti:

    Siihen aikaan saa vain maitoa

    Tuli sitten ilmeisesti vahingossa valkovenäläiset. Kuitin mukaan klo 6.45


  • "Irja-täti antaa munaa!!," onko jollakin jäänyt koulussa biologian tunnit väliin??? vai enkö ymmärrä juttua.

   • Et ymmärtänyt juttua: Kun Irjalla on vain kymppitonnin kuukausiliksa, niin hän oli virpojien varalta ostanut helvetin kalliita pääsiäismunia jostain gourmet-kaupasta kirkon piikkiin. Et kai sinä ole niin luuseri että ostat muille antamasi lahjat omilla rahoillasi?

    Tarina ei kerro jakoiko Irja-täti vai nappasiko lopulta munat omaan suuhunsa.


   • Kiitti kovasti!! Minulta on mennyt ohi Irjan munan jako uutiset..en ole kuullutkaan Kiitos selvennyksestä! Kyllä Irja on varmaan joskus ottanu munan suuhun..luulisin..


   • Väitätkö että Irja Askolalla ei ole munaa antaa munaa sitä pyytäville?


  • Nyt tulee remmiä ja rajusti

  • Luultavasti helluntailainen persu avasi ja kirjoitti valheellisia viestejä. Liekö asialla Mark5!
   Kiihkouskovilla ei ole enää muuta keinoa kuin valhe. Hävetkää lurjukset.

  • Jos tätillä on munat niin täti on setä. Tai Seta.

   • "Jos tätillä on munat niin täti on setä. Tai Seta. "

    loistava ajatusjouksute.


   • Ei ole miehiä tai naisia. On vain neutraaleja henkilöitä, jotka saavat vaihtaa sukupuolta mielihalujensa mukaan kymmeniä kertoja elämänsä aikana. Jos sanot "mies" tai "nainen" niin syyllistyt vihapuheeseen ja rasistiseen rikokseen, joka tunnetaan nimellä kiihottaminen sukupuolista olentoa kohtaan. Älä ole sukupuolinen: ole neutraali. Niin vihervasemmisto älymystö sanoo.


  • Ärsyttää ku kristityt saarnaa moraalia toisille, ja aina jäävät kinnin moraalitomuudestaan. Eikö ne jo opi että uskonsa perusta on KAIKKIEN syntisyys, myös kristittyjen. Ei siis pidä esittää muita ja itseeään parempaa.

   • No kun kristittyjen väitteille jumalastaan ei löydy mitään todisteita eikä perusteita, niin ainoaksi perusteluksi uskonsa oikeudesta jää sitten tuo väite muka paremmasta, tai siis ainoasta oikeasta moraalista.

    Josta siitäkään ei koskaan löydy jälkeäkään. Aivan kuten ei mistään muistakaan uskovien väittämistä. Uskovat ovat kovia esittämään täysin perusteettomia väitteitä, mitään perusteita taas ei koskaan löydy vaikka kuinka kyselisi. Kaikki on aina tasan yhtä tyhjän kanssa.


  • Eikö tavisihminen muuhun kykene kuin mollaamaan
   (jospas ei niin tavis vaan itse alkoholisoitunut ja sukupuolikieroutunut) - että me osaamme arvostella toisia...mietipä tätä: heittäköön kiven se joka ei ole yhtään syntiä tehnyt...ja eihän meidän kieroumat ole taivaan isän silmissä kieroumia, ne on kestettäviksi annettuja kantamuksia...

   • Kivestähän palstan.---luterilainekin nuuskii...ja viiniä juo.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kivestähän palstan.---luterilainekin nuuskii...ja viiniä juo.

    sairasta on aloittajan teksti, jos ei päässä muuta pyöri, kuin, viina ja seksi ! kertoo paljon aloittajasta itsestään . . .


   • Anonyymi kirjoitti:

    sairasta on aloittajan teksti, jos ei päässä muuta pyöri, kuin, viina ja seksi ! kertoo paljon aloittajasta itsestään . . .

    Ateistin päässä pyörii turhuudet!


  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   403
   26184
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16463
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   399
   15252
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   13288
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   58
   3236