Mitä teille vastustajille kuuluu :)

Aurinkopaistaajalinnutla

Mahtava kesä OneCoin aurinko paistaa kirkkaasti ja meillä asiakkailla on hyvä mieli, vai onko joku poikkeava tehnyt rikosilmoituksen?

KRP se tämän tutki ja ei esitutkintaan edes tarvikkeet piisanneet. :)

Onko teillä vastustajilla paha mieli? Jos on paha mieli vastustajilla, niin voi voi. :)

Hyvää kesää kuitenkin kaikille säädyille!

Ps. Mulla alkoi kesäloma ja vaimolla vielä kaksi päivää töitä. :) Kyllonjuhulaa!

48

952

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No kiitos kysymästä! Hyvää kuuluu tännekin ;-)

      >OneCoin aurinko paistaa kirkkaasti

      Maantieteellisestä auringosta jos puhutaan, niin toivottavasti tulis kunnon kesä!! Se kun paistaa kaikille ;-) Ja ainakin juhannuksesta ne nyt puhuvat että tulisko ihme ja tulis lämmin juhannus ;-))

      Mutta mitä siihen KRP:hen tulee, niin asianomistajarikoksista tässä on kyse. Eli tutkintaa alkaa tapahtumaan vasta sitten kun pyramidi kaatuu ja/tai tulee rikosilmoituksia.

      Ja tää pyramidi on wincapitasta poiketen toista sorttia, kun on a) kansainvälinen ja on b) jotain konkreettista myytävääkin. Voi olla että se elää vielä pitkään, hitaasti näivettyen. Sijoittajat ei sieltä mitään takaisin missään tapauksessa saa, muuten kuin suosittelupalkkioina eli koijaamalla lisää väkeä kusetukseeen.

      Poijjaat!! Taasen!

      T.Avotampio

    • rtysd

      Hyvin on kesä alkanut ja Onecoin tuo touhuillaan hauskuutta joka päivä. Esimerkkinä vaikka tämä tabletti-touhu, ei haittaa huonokaan sää kun voi olla varma, että jotain fantastista Onecoin on taas keksinyt.

      • Aurinkopaistaa1selle

        Sadepäivien ratoksi Ruja on luvannut avata casinon, on sitä jo 2 vuotta odotettukin. Aluksi kelpaa vain eurot ja onecoinit sitten syssymmällä.
        Varakaani kulkee ja koirat piereskelee


      • hiihhhihihihihihiii

        On mielenkiintoista seurata, että montako 60 euron arvoista tablettia Ruja saa myytyä nimelliseen 580 euron käypään hintaan tunkeille vain koska on liimannut OneCoin tarran kanteen :D


      • Karavaani_nääntyy

        Tulisikohan tuosta joskus arvokasta keräilytavaraa? Ei niitä kumminkaan kovin monta osteta, joten harvinaisuusarvoa varmasti on enemmän kuin 120 miljardilla kolikolla. Ja onhan se tabletti sentään oikea esine, kun taas kolikot eivät ole yhtään mitään.


    • MukavaaKesää11111

      Kyllä kyllä, uskon myös että plagioitujen koulutusten kauppaaminen ja pyramidipelissä ryvettyminen ON tavattoman mukavaa.

      Siinä on vain on se huono puoli, että tuolla bisneksellä on melko lyhyt elinkaari ja se tullaan vielä tuomitsemaan yleisesti törkeäksi huijaukseksi.

      Mutta tosiaan, mukavaa kesää vain!

    • SaattaaLöytyäHelposti

      Suomessa könähtämiseen riittää että yksi tunkittajan on ottanut rahaa vastaan, maksamatta veroja myynnistä!

      • verottaja1

        Siis samalla tavalla kuin Bitcoinissa on poijaat maksaneet kolikoistaan. Niin tai paremminkin jos on maksaneet verot.


      • Knnnnnnnn

        Miten bitcoin liittyy onecoiniin?


      • verottaja1
        Knnnnnnnn kirjoitti:

        Miten bitcoin liittyy onecoiniin?

        Samalla tavalla kuin wincapita onecoiniin?

        Kysymys kuuluu kuinka moni Bitcoinisti on maksanut verot? On se ihme kun täällä puhutaan Onecoinin veroista mutta sitten kun vähänkään mainitsee Bitcoinin ja sen omistajien veronmaksun niin heti ollaan sanomassa että ne on kaksi eri asiaa.

        Voin sen tässä sanoa että itse omistan Bitcoineja melkeimpä tahtomattani. Nyt jouduin tekemään selvityksen verottajalle.

        Selitin sille akalle siellä asiaani ja miten ja kuinka. Kommentti oli vain että paljon sitä käytetään ja lisääntyy mutta meille asti ei tule mitään.

        No päätöstä odotellessa.


      • bvmjnmhg

        Mikä ihmeen bitcoinisti? Ovatko amerikkalaiset dollaristeja, britit puntaisteja jne. Veroja pitää Bitcoinista maksaa silloin kun ne vaihtaa toiseksi valuutaksi tai ostaa jotain niillä.


      • Itsella12tuhannesosaa
        bvmjnmhg kirjoitti:

        Mikä ihmeen bitcoinisti? Ovatko amerikkalaiset dollaristeja, britit puntaisteja jne. Veroja pitää Bitcoinista maksaa silloin kun ne vaihtaa toiseksi valuutaksi tai ostaa jotain niillä.

        Bitconeista ei tiedä kukaan, se on valuuttaa joka venyyyyttää omaatuntoa.

        Tilit auki nimettömänä ja talletus automaatilla nimettömänä..

        Antaa verot maksaa he jotka on verot keksineetkin.

        Bitcoinissa tosin suomalaisilla käyttäjillä puhutaan muutamista satasista..ketä kiinostaa tollaset summat.


      • eipystyymmärtämään

        Kolkuttaako käteisen rahan käyttö omaatuntoasi? Se on täysin nimettömänä toimiva valuutta, et edes tarvitse tiliä sen käyttöön. Suorastaan rikollista käyttää käteistä rahaa, isoveli ei tiedä rahasi liikkeestä mitään.


    • Ruti.Köyhä

      Kiitos hyvää kuuluu, saa nauraa koinijoille päivästä toiseen.

    • Thaima

      Niin, en tiedä miten näitä tuomioita pyramidista jaetaan mutta uskoisin esim.
      Alalinjastani joku tekee rikosilmoituksen niin olen vastuussa.
      Siinä voi sitten maksaa viulut tai vierittää palloa ylös päin.
      Siitä voi tulla kallis Paukku.

      Kun pallo lähtee liikkeelle, alkaa lahjonta. Jos lahjonta ei auta pitää juosta.

    • hyvät.unet

      Kiitos hyvää kuuluu! Nukun yöni oikein hyvin kun en ole ketään koskaan huijannut millään turhilla lupauksilla tai ylihintaisilla tuotteilla. Rehellisyys takaa hyvät unet. Tiedän aika monta entistä verkostomarkkinoijaa jotka edelleen jatkavat ihmisten huijaamista ja ovat ahneutensa vankeja, ja siksi heillä ei ole yhtään oikeita ystäviä, vain selkääntaputtelijoita niin kauan kuin rahaa riittää...

    • NOCOIN

      Kyllä minulla on ainakin ollut hauskaa seurata tätä "vaikka en varsinaisesti mikään "vastustaja" olekaan. Puolitoista vuotta ihmetellyt vaan, että tuleeko tästä joskus jotakin. Ei näytä tulevan. Nämä uudet OneLife sivutkin aivan uskomatonta kamaa. Kaikki on kerrottu, kuin nämä kaikki luvatut toiminnot kauppiaineen, rahansiirtoineen.... olisivat jo todellista. No huh huh, leuat loksahti, kun mikään ei vieläkään toimi. Ja hauskinta on ku luvataan parantaa näiden "un bankin" maiden köyhien oloja. Mistä luulet, että he pistävät passi- ja sähkölaskukopiot Rujolle. Saavat sitten nekin osaksi "uutta" "blockchainia". Miten vitussa Ruho voi yhtäkkiä päättää, että pistetään 120 miljadia!!! :-) lisää koineja jakoon. Kymmeniä asioita muuttunut, eikä kukaan koskaan ole selvittänyt, että miksi ei mennyt ihan niinkuin oli luvattu. " Kohta tulee", "Leuat loksahtaa", "Lontoon eventissä tulee, huh huh uutisia."
      Saatanan käsittämätöntä, vaikka olen vaan oikeesti sivustaseuraaja, ENKÄ omista BITCOINEJA. Tuo on naurettava pointtikin, että joku bitcoin omistus olisi joku syy "vastustaa" tälläista onnetonta paskaa, kuten onecoin on.
      Kauanko jaksat pelle odottaa, että "kauppapaikat" aukeaa, tai että "mennään julkiseen pörssiin".
      OMG saatanan tyhmä taidat olla, jos mihinkään mitä onecoin slash onelife network esittää. Vastaa johonkin, mieluummin kaikkiin, niin laitan lisää kyssäriä. Jos siis oikeesti uskot tähän uuteen "maailman valuutaan" , niin laita HYVÄT selitykset...

      • Tässäcoinissajärkeeoo

        Kiinnostus näihin alkoi, kun työkaveri tuli tyrkyttämään movea . Ei ihan nappiin mennyt sekään touhu. Move networks, S2E, betterlife, blint ja mitä lie. Sama paska nimi vaan vaihtui. Sitten tuli winclub/wincapita, jonka seurauksia vieläkin tulee ylimmistä tuomioistuimista ja korvauksia on tullut asianomaisille miljoonia euroja. Luulen että sama voi toistua taas.


      • MoveBetterLifejne

        Ja saatana samat hemmot oli sevenissä ennen movea. Nyt ainakin manu zinzinossa. Muista ei tietoo, tuskin normitöissä. Tuo pyöräkauppias vois nykykään olla ihan rehellisissä töissä, mut ei havaintoo. Mihinn nää ny muuttus.


      • Tyhmäsaapas

        Itsehän olin mukana jo ennen seveniä. Silloin olin vielä nuori ja oikeasti naivi. Firman nimi oli Natures own ja yksi Staffan niminen tyyppi ( :D ) sai minut mukaan.

        Sitten vielä hetken Seveniä kun se oli niin kova juttu. Onneksi järkiinnyin alkuvaiheessa ja Seven jopa palautti rahani kun mitään kunnon vastinetta rahoille ei pystytty antamaan. Joku kai sai jonkun pyörän? :)

        No jokatapauksessa Natures ownissa oli oikeasti tuotteita, jotkut tosi hyviä. Mutta olihan se hiukan naurettavaa piirrellä ihmisille tikku-ukkoja paperille ja kertoa että verkostomarkkinointi on siitä loistavaa että mainonnan hoidamma me. Eli tuotteet ovat hyviä ja edullisia kun mainonta ja välikädet poistuvat. Tosin pyramidin välikädet veivät ilmeisesti hurjat rahat välistä koska tuotteethan olivat helv.... kalliita.

        No jokatapauksessa meni kauan ennenkuin annoin itselleni anteeksi. Mietin usein että miten niin älykäs kaveri kuin minä olikin ollut niin tyhmä että lähti tuollaiseen mukaan.

        Mutta enivei se pointti jonka halusin sanoa on tässä: Naturella oli tuotteita. Seven oli
        ok idea. Mutta se homma kustiin firman toimesta.

        Onecoinia ei voi edes verrata näihin. Se on ihan täysi kusetus ja mahdottomuus. Se käyttää hyväkseen asiaa joka monelle on tuntematon. Itseasiassa se perustuu juuri siihen. Ahneita löytyy paljon. Myös tyhmiä ahneita.


      • Nocoin

        Kiitti rehellisestä vastauksesta- harvoin kukaan tuleee kertomaan,että on tullut kusetetuksi. Näitä "virmojahan" löytyy ememmän kuin tarpeeksi nykyään.


    • kaapovainaa
    • PöyhitäänMöyhitään

      "KRP se tämän tutki ja ei esitutkintaan edes tarvikkeet piisanneet. :)"

      Tässä lepää paatuneen pyramidi-apinan koko sielunmaisema - kunnollisissa, läpivalaisun kestävissä liiketoimissa ei tarvitse koko ajan hokea, että "ei oo laitonta, ei oo laitonta"

      Niinpä niin - pyramidi-apina saa siitä mojovat kiksit, kun VIELÄ ei ole poliisi kutsunut kuulusteluihin - - - malttia vaan pojat, kyllä tämä kyhäelmä vielä möyhitään auki...

      Voi tulla monelle vielä HYVIN ikävät paikat.

    • HommaaKauppias

      https://m.youtube.com/watch?v=Rq5HklI3Pk4
      Nythän sulla on aikaa ruveta "Rakentamaan markkinoita ja valmistella kauppiaita käyttämään THE COINia." Ei ku kukkakauppiaille, hammaslääkäreille, ravintoloille, discoille myymään The Appia, niin voit tehdä kolmannen Maxoutin.
      Jiisus joo. Katso video ja pyydä vaikka joku kaveri suomentamaan. Hyvää kesää.

      • HommaaKauppias

        Ai niin, se Appikin oli vasta tulossa...


      • Nakkikoppi

        Hehhehee, tää nyt sitten on virallisesti totta, että tunkkien tehtävä on hommata 1 000 000 kauppiasta vuoden loppuun mennessä. Onnea valitsemallenne uralle. Paikallisille nakkikopeille vaan nyt heti esittämään oneconnaa maksuvälineeksi "reps"


      • Pattyaja

        Olen nähnyt ilotalon seinässä lapun, virtuaalivaluutta ei käy !
        Pitää olla aitoja Pateja !
        Vaikka tavara ei kulu käytössä, ei kolikot kelpaa.


    • TyönOrjat

      Hetkinen! Alkoi kesäloma mistä...? Onecoinistako...? Eikö ressukalla sen vertaa tule rahaa hommasta, että pitää vielä töissäkin käydä?

      Ai niin - pesunkestävä jantterihan ei päivätyötään jätä, hän kun tietää, että nämä "bisnekset" kosahtavat aina ennen pitkää - sitten täytyy taas odottaa seuraavaa pölhöhommaa, ja piiri pieni vaan pyörii ja tunkki jatkaa tunkittamista ABC:llä...

      Voi voi teidän hommien kanssa, noista ei KOSKAAN synny mitään pysyvää, ja sen te tiedätte itsekin.

    • OC-sioittaja

      Vastustajat on tyhmiä ja kateellisia. Niillä on rahat loppu kun kaikki on mennyt raha siirtoihin. Olisi kannattanut maksaa OneCoinilla niin olisi tienannut.

      Applekin oli auto tallissa.

      • Maanhohtaja

        Ruja ei ole koskaan käynyt auto tallissa koska hänellä on kuljettaja.


      • Dampio
        Maanhohtaja kirjoitti:

        Ruja ei ole koskaan käynyt auto tallissa koska hänellä on kuljettaja.

        Tarkotatko hönö Vuorista ?


      • Mikkisofta

        MicroSoft kans.


    • rahatpalaa

      Mitä yhteistä on netin dieettibisneksellä ja Onecoinilla? Hölmöiltä rahat pois

    • KryptovaluuttaForDummies

      Eilenhän sulle tuli TAAS uus mahdollisuus tienata MAXOUT.
      Ostat vain 550 euron padin, kolmenkympin postikuluineen, tulleineen ja alveineen.
      Sitte vaan kauppaat tätä 50-60 euron kampetta alalinjallesi ja poonusta jos jonkinlaista pukkaa ja pisnesvoluumia ja mitä saatanan kaikkia onelife pisteitä jne.
      Huh huh, tais leuat taas loksahtaa.
      Oottkaahan vain oneForexin ja kauppapaikkojen avautumista ja mirakkelimaista
      kolikoiden tuplaantumista. Odottaessa voi lähettää lisää EUROJA Ruholle, Karille, Juhalle, Sebastianille, Steinkellerin ihmeveljeksille ja varmaan Tommikin saa rippeitä.

      Ootte te saatana tolloja.

    • Blgrnrsv

      Joko olet monta kauppiasta saanut liittymään "Tulevaisuuden maksujärjestelmään" vai keskitytkö myymään onetapletteja, koulutuspaketteja vai coinvegas paketteja? Kaikillahan voi saada maxoutin??? Monikohan suomi-tunkki päässyt tuohon.
      Ootte te tolloja, isolla T:llä
      Laita vielä rahaa (eurojasi), jos vielä jäljellä, Bulgaari rikolliselle ja muille verkostokusettajille. TOLLO!

    • Rujaosaahommat

      Ihmeen kauan tää koulutuspakettien myynnillä naamioitu rahankeräys saa jatkua. Kaikki muut kryptovaluutat ovat julkisia lähdekoodeja ja ne on tuhansilla tietokoneilla sen takia jos muutama kone hajoo niin ei haittaa. Tää kusetus pyörii yhdellä palvelimella ja salaisella excell taulukolla. Mihin vittuun noita tokeneita tarvitaan??? Nehän muuntuvat Onecoineiksi suoraan muuntosuhteessa joka voi olla mitä vaan. Paketti voisi sisältää suoraan ilmaisia Onecoineja, mutta tämä voisi herättää mielikuvan että Onecoineillahan ei ole arvoa koska ne tulevat ilmaiseksi. Ilmaiseksi ne tulevat joka tapauksessa varmaan hiirtä klikkaamalla kun ne laitetaan ensin "louhintaan". Onecoinienkin määrää voidaan yhtäkkiä muuttaa mielinmäärin. Käsittääkseni tämä ei ole oikean kryptovaluutassa edes mahdollista kovinkaan helposti, mutta Rujan salkkumikrolla onnistuu näköjään kaikki. Sen verran pitkälle koulutettu tohtori on kyseessä.

    • voivoiruja

      Moi

      Kyllä toi Onecoin mielestäni täyttää ponzi-huijauksen tunnusmerkit:
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Ponzi-huijaus

      Rahaa ei tule pyramidin sisään kuin "pilipalikoulutusmaksuista" eli jäseniltä.
      Tuotot jaetaan pyramidin sisällä, siten että Ruja omistajana ottaa 60% ja loput 40% jaetaan ylälinjalle suosittelumaksuina. Jäljelle jää pyramidin sisään ilmaisia tokeneita ja ns"louhittuja" Onecoineja. Ilmaiset toukkenithan muuttuvat automaattisesti Onecoineiksi ilman mitään jäsenien suorittamaa louhintaa. Yhtiö louhii itse kaikki kolikot ja ne jaetaan uhreille ns."sisäiseen pörssiin pelattavaksi". Kurssia ylläpidetään yhtiön toimesta esim:6 eurossa ja myyntilaidalla saa laittaa murto-osan omistamistaan kolikoista. Suurin osa myynneistä raukeaa kun ostajia ei ole 6% pakko-oston verran. Onecoineja tulee kaikkiaan 120 miljardia kpl:tta ja ne on luotu Rujan ecxell taulukossa. Tässä voisi enemmänkin puhua Rujan luomasta jäsenien kesken sovitusta vaihdantavälineestä kuin kryptovaluutasta.

      Onecoinilla ei ole mitään tekemistä kryptovaluuttojen kanssa. Kryptovaluutassa ei pysty kolikoiden määrää yhtäkkiä muuttamaan 1,2 miljardista 120 miljardiin. Kryptovaluutan lähdekoodi on aina julkinen joka sijaitsee tuhansissa tietokoneissa ja rahasiirrot ja muut asiat ovat kaikkien nähtävillä. Tässähän kryptovaluutan idea onkin. Kolmatta osapuolta ei tarvita luotettavaan kirjanpitoon rahansiirroista. Kryptovaluutta on riippumaton pankeista ja valtioista tai hallituksista.

      Onecoinissa Ruja on lähtenyt ikäänkuin pankiksi tai valtioksi joka valvoo rahanpainamista ja huippua tässä on vielä se että Ruja säätää leikkipörssin kautta Onecoinin hinnankin salkkumikrollaan mihin haluaa.

      Tämä Suomen kansantalouden kannalta hyvä. Suomesta lähtee Bulgariaan 20-100 miljoonaa euroa Onecoin uhrien rahoja, joista Rujalle gibraltarin yhtiöille 60% loput jäsenille 40%, 6% kiertää pelleilypörssin kautta.

      Markkinoinnissa jokaisesta nyt mukaan lähtevästä luvataan tehdä miljonääri vuoden sisällä pelkillä Onecoin kolikoilla. Onko kyseessä todella "koulutuksen" myynnistä vai myydäänkö tässä Rujan luomaa ja valvomaa vaihdantavälinettä Onecoin, joka sijaitsee Rujan excell taulukossa.

      Hauska seurata koska Suomessa puututaan tähän ponzi peliin. Saksassa Fifa aloitti jo tutkimukset, Kiinassa Ruja on etsintäkuulutettu
      https://www.youtube.com/watch?v=X7FgOBnVJCM
      Amerikkaan Ruja ei ponzia uskalla viedä

      • Anonyymi

        Ruja on ehkä kuollut - Ammattihuijari sai kaiketi karmean lopun.


    • Vastustaja

      Harmittaa olla vastustaja. Vettä sataa ja kuulemma OC-veskun proggis tekee miljonäärejä 90 päivässä.

    • Anonyymi

      Kylmää on kesä, mutta onnekseni en koskaan Onecoiniin sotkeentunut.

      • Anonyymi

        Juuri näin! Hauska lukea Perttien uhoa siitä, kuinka kaikki on niin mahtavaa.
        Mites tänään? Onko vielä hyvät fiilikset?

        Hahahahaaaaa! Kyllä naurattaa pölvästien touhut :)


    • Anonyymi

      Tarkoititko " verikosto"?

    • Anonyymi

      Koulutusta on koko ajan myyty!

      Kaupan päälle saitte mahtavaa fiilistä.

      Eikö kannattanutkin maksaa?

    • Anonyymi

      Mutta nyt on kusetuksetkin kärsineet pahan inflaation. Nyt meillä ei ole kuin onpassive, pölhöistä pölhöin viritys

      • Anonyymi

        Älähän ny, onhan sillä valkohammas wallulla uusi viritys vuodelle 2023. Lue Petteri Järvisen blokia.


    • Anonyymi

      Ketjun aloituspäivänä Bitcoinin kurssi oli noin 600€. Harjoitustehtävä oc-sijoittajille: montako bitcoinia olisi tuolloin saanut yhden tycoon-paketin hinnalla?

    • Anonyymi

      Minä Perti ostin aikanaan koineja tai siis koulutusta.

      ”Heh, heh. Koulutustapa hyvinkin. Koulutustahan tässä vaan myydään.” Naureskeli tunkittajakin. Se tuntui hauskalta vitsiltä.

      No sitte minnuu ei kyllä naurattanu kun valitin Tommille ettei koineista ole rahaa tullut.

      ”Koulutusta olet ostanut! ETKÖ OTTANUT ASIOISTA SELVÄÄ!” Kilju Tommi koko jäsenistön edessä.

      Osu pilkka omaan nilkkaan.

    • Anonyymi

      Samaan tyyliin vastaa Helmanni aikanaan jos kysytään KYRPOVALUUTOISTA tai onpassivesta: MAHDOLLISUUS se vain oli!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe