Suomen Myyntitalo Oy / SMT Oy

varokaahuijareita

Tämmönen hakemistohuijauksista eroon huijari firma soitteli ja halusi myydä hakemistoista irti palvelua alennettuun hintaan 195€ (norm 295€), eikä tietänkään ilmoitettu puhelimessa että PLUS ALV.

2015 syksyllä perustettu. Perustustiedoissa käytetty sähköpostiosoitteessa nimeä jolla ei linked inistä löytynyt ketään joka vois olla edes etäisesti tämän takana (joku muusikko) eikä google tuloksillakaan ...

Haluavat siis myydä hakemistoista eroon palvelua pelotellen.

Eivät edes nimeänsä sanoneet oikein puhelimessa vaan toistamaan pyydettäessä yhä että SMT Oy, jonka toimiala on matkatoimisto ja myy monella eri nimellä matkapaketteja yms.. Vasta sähköpostissa Suomen Myyntitalo Oy.

Huijareita mitä huijareita.

Nyt jännityksellä odottamaan että tuleeko lasku vaikka mitään ei ole tilattu

31

15112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OmatAnalyysit

      Ennen kuin alkaa mustamaalaamaan yritystä "huijarifirmaksi", olisi järkevää edes koota jonkinlaista todistusaineistoa omien analyysien ja väitteiden sijaan.

    • Hermotrikki

      Kusetusta koko yritys! otettiin firmalle tuota kautta(urakkatarjous.net) palvelu . Maksettiin lasku jonka jälkeen ei ole koko myyntipuljusta saanut ketään kiinni eikä sposti viesteihin vastauksia eikä minkäänlaista palvelua!

    • Oudolle_vaikuttaa

      Kyseinen firma(http://www.smtsuomenmyyntitalo.com/) ilmeisesti hakee työntekijöitä Tampereelle ainakin mitä mol:lin sivuilla oli.

      B2B Asiakkuusvastaava, 2 paikkaa, Suomen Myyntitalo Oy, Tampere
      Palkka: 1450€

      Sekä

      B2B Myyntineuvottelija, 2 paikkaa, Suomen Myyntitalo Oy, Tampere
      Palkka: 1150€

      Näiden tietojen pohjalta voi jo hieman epäillä firman toimintaa saatikka asiakaspalvelu valmiutta työntekijöiltä. En tosin ihmettele. Pohjapalkka, provikka ei ollut mitään mainintaa joten vähän kummalliselle kuulostaa kieltämättä. Firman nettisivuilla vielä kohdassa "Töihin meille" mainitaan mm. Kannustava palkkaus

    • Nimivaihtuu

      Vaihtuu työntekijät koko ajan, myös yrityksen nimi vaihtuu tuon tuostakin.

      • yksinimilisää

        tässä esimerkiksi yksi nimi lisää, varokaa tätä yritystä - tai siis näitä toimijoita - kaikki yrittäjät mutta näköjään myös työntekijät, kun näitä lukee.

        Celecment Oy

        https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/mediain-oy/27675905/taloustiedot
        Eli samat tyypit pyörittää ja vaihtaa vaan nimiä tarpeeksi tiuhaan, ovat muka uusi yritys aina. Kuinkahan kauan.


      • alkajaisiksi

        MediaIn Suomen myyntitalo Celecment


    • Ex-yrittäjä

      Samoin minä sain juuri puhelun ja kas kummaa kun tuo 195,- tarjous oli tämän päivän erikoistarjous !!! On ollut siis jo puoli vuotta . Aivan sama pelottelu meininki huonolla suomen kielellä ja soittaja väitti että minun jo kaksi vuotta pöytälaatikossa ollut firmani olisi kymmenen eri firman listoilla. Kun kysyin firman nimen minäkin uudelleen ja googlasin saman tien ja kerroin että hups, lopetetaan tähän, nään täältä firmastanne epäilyttäviä tietoja niin olipa helppo päästä eroon !

    • yrittäjä234

      Sain itsekki puhelun kyseisetä firmasta noin, puoli vuotta sitten jolloin myös tarjottiin samaa 195€ hintaa. Kuulema tarjous hinta sen viikonajan (245€ oikea hinta). Puhelun aikana myyjä koitti valehdella moneen eri kertaa kuinka yrityksestäni olisi maksullista tietoa listattuna nettiin vaikka tiedän kiven kovaa että asia ei ole niin. Kehtasi väittää minua huijariksi. Joten kaikille muille yrittäjille tiedoksi että tämän kyseisen yrityksen kanssa ei kannata asioida he käyttävät ihmisten harhaan johtamista ja huijaamista hyväksi.

    • tuplahuijaus

      No jälleen isäntä meni huijareitten lankaan. Ensin pitää taistella kaikenlaisten hakemistopalvelu yritysten kans ja tässäpä sitten pelastus! Laskun lähettivät 250 alv. Eniten tulee Kuopion Kotkankalliontieltä. Hakemistopalvelu yritysten nimet vain vaihtuvat. Taitaa kuulua samaan ''yritysryppääseen'' tämä yritys.

    • Anonyymi

      Varoitan kyseistä SMT median palvelusta edelleen. Jatkavat samaa rataa. Itselle tullut jo kaksi kertaa Yrityshakemisto lasku vaikken ole edes tilannut mitään vaan kieltäytynyt puhelin keskustelussa tilauksen. Eka kerran tuli tilausvahvistus ja ilmoitin että en tilannut mitään, joten en maksa. Nyt 7.1.21 tuli lasku ja vedottiin puhelin tilaukseen 29. 12.20. Sinä päivänä ei ollut heiltä edes puhelua tullut. Soittivat kyllä tuossa vuoden loppupuolella ja kieltäydyin. Ei tullut tällä kertaa tilausvahvistusta, vaan tuli lasku. Ilmoitin että maksua ette tule saamaan. Ja haluan kuulla puhelin nauhoitteen. Ei ole vielä vastausta tullut. Mutta en kyllä maksa laskuakaan. Eli ei kannata olla missään tekemisissä tämän puljun kanssa

    • Anonyymi

      Todellakin kusetusta.
      Oletteko huomanneet, että SMT_Media avaa samalle asiakkaalle aina uuden tilin
      ja taas lähtee lasku. Olkaa tarkkana.

    • Anonyymi

      Meillä nyt ollut tämä sama paska firma yrittänyt huijata monesti.. olen itse soitellut monta kertaa ja siellä on peruutettu ”olemassa” olevia sopimuksia ja annettu alennusta ja kaikkea vaikka ei olla mitään heiltä tilattu tai ostettu/sopimuksia ei olla tehty näinkin turhista asioista. Ensin oli 180€ lasku sitten 190€ ja sen jälkeen tuli vielä 170€ ja nyt on tullu uusi lasku jossa on maksumuistutus summa 60€ On se kyllä ihme että tälläisiä yrityksiä saa olla olemassa

    • Anonyymi

      Täysi rosvovirma

    • Anonyymi

      Lähettävät aiheettomia laskuja yrityshakemistopalveluista. Ei tämä huijarifirma (SMT MEDIA) lopeta ennen kuin siitä tehdään rikosilmoitus.

      • Anonyymi

        Hei
        Mulle tullut jo toistamiseen
        Ssvoo puhuva mies ,1.42 min kesti puhelu.
        Sain viimekerralla heidät mitätöimään laskun
        Nyt laitoin suoraan niiden johtajalle tämän sähköpostin ja kopion laskusta.
        Mitään shopparii ei tule ees,ja en tiedä mikä ne on ja mitä tekee muka?
        Harhaan johtavat tahallaan.


    • Anonyymi

      Ja tänäkin vuonna tuli huono laskutusyritys. Reklamoitu. Kiinnostaisi löytää lopullinen ratkaisu ko. kusetuspajalle.

    • Anonyymi

      Kyseinen firma( smt media oy) lähetti pienelle yritykselleni 148€ suuruisen laskun maksettavaksi, vaikka en edes mitään missään vaiheessa tilannut kyseistä palvelua yritykseltä, en edes tunne koko yritystä. Ole muutkin tarkkana, jos näitä aihettomia laskuja tulee maksettavaksi niin rikosilmoitus on tarpeellista, jotta saadaan huijausta loppumaan.

      • Anonyymi

        Sama täällä, viimevuonna yrittivät myydä ( syyskuussa) eikä ostettu mitään silti laskuja tuli yli 500€ edestä. Sähköpostitse olin kyseiseen firmaan yhteydessä ja pyysin hyvitystä laskuista ja myös mahdollista hyväksyttyä tilausvahvistusta.
        Mitään ei kuulunut.
        Nyt laatikkoon tippui taas kaksi määräaikaista ( 12kk) laskua 148€ sekä 198€ joista toisen eräpäiväkin oli jo mennyt.. Taas yhteyden ottoa yritykseen. SMT Media Oy on aivan huijari yritys!!
        Aionkin tehdä reklamaation tästä poliisille.


    • Anonyymi

      Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. Mitä näitä jahkailee, reklamaatio sinne ja kohti uusia seikkailuja.
      Ei noilla persaukisilla suorotilla ole varaa edes perintään.

    • Anonyymi

      täysin huijaus yritys on see SMT media oy!
      puhelimenkauta yritin purka sopimukseen ja sanoin suora että ei halua jätka sopimusta! kuitenki tuli lasku ja viela tuplana! yhe maksoin verkkopankissa ilma etta huomasin miten see on ja siten katsoin etta sama lasku on tuplana! toista lasku ei ole maksanut ja nyt tuli maksumuistutus ... olen yritanud soitaa ja kirjoitin heille sähkopostiin muta vastausta ei tule eikä kuka vasta puhelimella...
      Huijareida ne on!
      SMT Media oy Ei koska suositela niida!

    • Anonyymi

      Olen pitänyt kirjaa tämän firman soitteluista. Keväällä ilmestyi yhtäkkiä lasku firmalle, jota ei sitten maksettu. Pian tämän jälkeen huomautus, jolloin soiteltiin kyseiselle firmalle takaisin, että mitään tällaista ei olla tilattu tai sovittu, ja laskua ei makseta. Puhelimen päässä oleva sepitti kuinka sopimus ollut vuodesta 2012 jne..
      Kesällä samainen soitti uudelleen, jolloin taustatutkimuksen jälkeen kysyin ensimmäisenä, että soitatko SMT Media Oy:stä? Ei vastannut kysymykseen, jonka jälkeen toistamiseen kysyin, jolloin hän sanoi, että he kuuluvat tähän firmaan. Totesin, että teiltä on tullut aiheettomia laskuja, me emme osta teiltä mitään.

      Viime viikolla soi taas puhelin, ja tämä sama naishenkilö oli puhelimen päässä, ja höpötteli sopimuksen jatkuvuudesta plaaplaa... sanoi, että aikaisemmin sopinut minua edeltävän työntekijän kanssa näistä.. valetta :D kysyin myös koska viimeksi meille on tullut lasku, kuulemma lokakuu 2021 ja valetta tämäkin .. Sanoin etten osta mitään ennen kuin näen mistä on kyse, tämän jälkeen sanoi lähettävänsä sähköpostiin sopimustiedot ja että voin lukea ne ja kuitata hänelle hyväksyntä tilauksesta. Sopimusehtoja ei ole tullut, mutta lasku kerkesi kyllä paikalle. Soitettiin ja peruttiin lasku ja asiakaspalvelija lupasi välittää palautteet kyseiselle myyjälle.

    • Anonyymi

      Hirveä huijaus firma. Järkyttävää pakko myyntiä.

    • Anonyymi

      Aiheettoman laskun lähettäminen on rikos. Poliisille rikosilmoitus.

    • Anonyymi

      Tämä firma on huijarifirma. Soittelevat Etelä-Suomesta ja mainostavat esim. paikallisena "kuntatiedot-palveluna"
      Normi firma jolla on Googlessa, facebookissa ja esim. Fonectalla yhteystiedot, niin ei tarvitse enää mitään tämmösiä kuntatiedot.fi -palvelusivustoja näkyvyyden lisäämiseksi.. .
      Näillä on kuulemma useita eri palveluhakemistoja ja levittävät näitä firman tietoja eri alustoille ja sieltä voi sitten tulla laskuja useammasta eri paikasta, koska heillä on sopimukset "toistaiseksi voimassa olevia" , se lukee piemellä präntillä heidän sivuillaa ja vaatii aina kirjallisen irtisanomisen
      Eli tuo irtisanominen kannattaa tehdä mieluummin heti, jos on näitä palveluita joskus tilannut.. tulee helposti lisälaskua perään vuosi toisensa jälkeen

      • Anonyymi

        Kyllä. Huijaa sanomalla esimerkiksi, "teillä ollut vuodesta 2013 asti meidän hakupalvelu ja hakuja 13000 kpl.." Ja vaikka kieltäytyy niin meille ainakin tulee silti tilausvahvistus sekä lasku. Onneksi saanut peruttua kaikki sanomalla että kuluttaja-asiamieheen sekä poliisiin yhteys. Näitä hakufirmoja (kaikki SMT Median) on mm. :
        -yrityskanta.fi
        -yrittäjähaku.fi
        -yritysnumerotiedot.fi
        -kuntatiedot.fi
        -tiedonhaku.fi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä. Huijaa sanomalla esimerkiksi, "teillä ollut vuodesta 2013 asti meidän hakupalvelu ja hakuja 13000 kpl.." Ja vaikka kieltäytyy niin meille ainakin tulee silti tilausvahvistus sekä lasku. Onneksi saanut peruttua kaikki sanomalla että kuluttaja-asiamieheen sekä poliisiin yhteys. Näitä hakufirmoja (kaikki SMT Median) on mm. :
        -yrityskanta.fi
        -yrittäjähaku.fi
        -yritysnumerotiedot.fi
        -kuntatiedot.fi
        -tiedonhaku.fi

        Minulle sanotti että yrityskanta.fi ja ei sanakaan mitä halusi, tuli vain lasku. Kirjoitin heti että en halua heidän palveluja ja hyvityslasku, kiitos. Pääsin irti heistä.


    • Anonyymi

      Jatkuu tämä huijjaaminen edelleen

      • Anonyymi

        niin jatkuu
        meille (yhdistykselle) tuli lasku, puhelimeen ei vastata
        mitään palvelua ei ole tilattu, kuntatiedot.fi sivuille kun koittaa kirjautua tulee herja;
        Varoitus: mahdollinen tietoturvariski
        Firefox havaitsi mahdollisen turvallisuusuhan, eikä jatkanut sivustolle www.kuntatiedot.fi. Jos käyt tällä sivustolla, henkilökohtaisia tietojasi kuten salasanoja, sähköpostiviestejä tai luottokorttitietoja saatetaan yrittää varastaa.
        Mitä voit tehdä?
        Ongelma johtuu todennäköisesti sivustosta, etkä voi korjata sitä itse. Voit ilmoittaa ongelmasta sivuston ylläpitäjälle.


    • Anonyymi

      Kannattaa aina pyytää kirjallinen tarjous eikä tilata mitään puhelimessa. Harva lähettää mitään

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      188
      7306
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4262
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2115
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2049
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1661
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1619
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1603
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe