vaikeaa on miehen löytää seuraa naisesta

mies53vuotta

Vaellusreissuille, telttailemaan. Tuntuu siltä että tanssiminen kiinnostaa enemmän kuin luonto, upeat metsät ja maisemat. En ihmettele sitä että ihmiset voivat huonosti koska ovat vieraantuneet luonnosta.

En ymmärrä mitä pelottavaa voi olla metsässä, luonnossa. Tämä tuli mieleeni kun eilen törmäsin naiseen jota metsä peloittaa. Ja mielummin käy tanssimassa, ei minulla ole mitään tanssimista vastaan tietenkään.

Metsä rentouttaa ihmistä.

29

370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tartsani52v

      Rupee homoksi. Imetkö?

      • haitattaa

        En ime. Mietin vain josko olet jäänyt vaille äidin lämpöä ja imetystä tärkeinä varhaisina kehityksen hetkinä.


    • Ennakkoluulotto

      Kelpaisko cd? Voin pukeutua Petronellaksi tai vaikkapa Itäkairan trinsseksaksi!

    • Nainen57

      Kuljin nuoruudessa metsissä tosi paljon. Marjastin, sienestin ja muuten vaan vaeltelin ja hiihtelin. Enää nykyään en uskalla, koska alueella on jatkuvasti susihavaintoja. - Tiedän, ettei susi ole syönyt ihmistä sataan vuoteen, mutta eihän niitä ole edes ollut olemassa kuin muutama vuosi. Miten ne olisivat voineetkaan? Nyt niitä on joka tapauksessa niin paljon, että inä pysyn omassa pihassa tai autolla kuljen. Pelkään siis aidosti. Sen takia tanssi on nykyään lähes ainoa liikunnallinen harrastus. Ennen

      • ekiTanssii

        Kannattaa katsoa elokuva "tanssii susien kanssa" ja johan helpottaa.


      • MyösNainen

        Samaa mieltä, kuin Nainen57! Toki liikun edelleen metsissä, mutta en enää samalla fiiliksellä. Jatkuva tarkkana oleminen ja jälkien havainnointi, korvat ja sieraimet viimeisilleen viritettynä ei pysty enää nauttimaan luonnon "rauhasta". Taitaa sieni- ja marjareissut jäädä pikkuhiljaa kohdaltani historiaan, muusta luontoliikkumisesta puhumattakaan.

        Ei kuitenkaan pidä paikkaansa, etteikö naisia kiinnostaisi edelleen liikkua luonnossa, itseäni ainakin kiinnostaa, joten ei kannata aina yleistää ja vetää turhan suoria johtopäätöksia, asiassa kuin asiassa.


    • Nainen007

      Harrastan molempia..tanssimista sekä luontoa..mitä tässä elämässä pelkäämään?

    • metsälikka

      Mistä etsit seuraasi?
      Voisi onnistaa paremmin esimerkiksi: Latu-yhdistys, melontaseurat, kuntorastit, luonto- ja ympäristökerhot.
      Niissä kulkee meitä naisia, joille metsä on elämän eliksiiriä. Emme toki ole haku päällä, mutta havaintokykymme kattaa myös ihmisuroot.

      • mies53vuotta

        En ole etsinyt noista mitä mainitsit. Täytyy jatkaa kulkua josko vielä löytyisi. Ihmettelen vaan että näköjään sudetkin jo pelotta kuten joku rouva tuolla mainitsi. Tuntuu tuollaiset pelot turhilta. En ole susiin törmännyt tai karhuihin.

        Ei ole turvallisempaa paikkaa kuin metsä. Äänet, tuoksut ja hiljaisuus. Kovin on kaunista.


      • metsässätörmätään
        mies53vuotta kirjoitti:

        En ole etsinyt noista mitä mainitsit. Täytyy jatkaa kulkua josko vielä löytyisi. Ihmettelen vaan että näköjään sudetkin jo pelotta kuten joku rouva tuolla mainitsi. Tuntuu tuollaiset pelot turhilta. En ole susiin törmännyt tai karhuihin.

        Ei ole turvallisempaa paikkaa kuin metsä. Äänet, tuoksut ja hiljaisuus. Kovin on kaunista.

        No minä en metsässä pelkää, en todellakaan. Saan sieltä voimaa, lohtua, iloa, onnea ja vaikka mitä. Mutta en minäkään lähde telttailemaan oudon miehen kanssa suoraan. Olen sentään nainen. Kyllä sitä haluaa tutustua aluksi vaikka päiväkävelyn merkeissä, sitten jos se luonnistaa ja muutakin yhteistä löytyy, niin alkaa retket pidentyä. Olen vuoden nuorempi, mutta kulkenut metsissä ja tavannut myös miehiä ja kaikki eivät aina ole sitä mitä antavat ymmärtää. Se on ikävää, kun usko menee, että haluavat vaan sitä yhtä.


      • mies53vuotta

        Ymmärrän sinua. Kaikkea mahtuu meihin miehiin. Kaikkea tässä on itsekin nähny ja kokenut.


    • ei.ikinä.metsään

      Siis en kyllä menis mihinkään ihme risukkoon jonku äijän kanssa! Metsät on täynnä hyttysiä ja tiedä muitä pervoja siellä liikkuu! Sitte katoin just national geographicia siinä näytettiin kunharmaakarhut hyökkäs ihmisten kimppuun metsässä!!1

      • metsäänvaanmene

        Sinulta puuttuu kosketus luontoon, metsä voisi rauhoittaa sinua ja olisit tasapainoisempi.


    • pervothyökkää

      Täällä saa kyllä pelätä enemmän noita ketjujen aloittajia, voivat olla mitä pervoja tahansa.

    • Vaeltajanainen10

      Hei!

      Kyllä on naisenkin ollut vaikea löytää kaveria vaelluksille viime aikoina..;)! Paljon eteläisiä kansallispuistoja kolunnut viime vuosina erilaisilla porukoilla, mutta joko aikataulujen tms. vuoksi tänä kesänä en ole saanut kavereista niin mies- kuin naisseuraakaan vaelluksille. Enimmäkseen päivävaelluksia tehnyt töiden vuoksi ja viikonloppuisin ja kovin olis intoa lähteä katsomaan muutamia vaellusalueita...

      Minulle voi mailailla mail-osoitteeseen: [email protected] - jos vaelluksiin löytyy intoa:)!

      Nainen 53v.

      • mies53vuotta

        Metsä hoitaa ihmistä. Uskomaton paikka ja sen vaikutus ihmiseen. Metsässä ei voi feikata, siellä näkee millainen ihminen on. Hemmetti mä kaipaan sinne.


    • mimmi55tre

      Täällä myös nainen 55, joka on ihan ilman vaelluskaveria. Olisi niin ihanaa tehdä pitempiä vaellusreissuja tai päivämatkoja kaverin kanssa. Tällä hetkellä mieli palaa Lappiin, Kuusamon Karhunkierrokselle tai Käsivarteen tässä parin kolmen viikon päästä. Miksei myöhemminkin syksyllä.
      Minuun voi ottaa vaelluskärpäsen puremat miehet tai naiset yhteyttä osoitteeseen [email protected]

      • retkeilijämies53v

        Täällä olisi 53v mies Tunturi-Lapista ja myös vailla retkeilykaveria. Pitkät vaellukset ei innosta mutta pikku reppu selässä ja päiväretket, ne on mistä nautin täällä pohjoisessa. Tykkään kuljeksia pitkin polkuja ja tuntureita ja seura olisi enempi kuin tervetullutta ja sanotaan sekin tässä että naisseura olisi hakusessa.


    • Kädetön123

      Tervekätinen mies ei naista kaipaa.

    • Elämäntilanteestani johtuen en ole aiemmin ollut vaeltamassa, vaikka kiinnostusta asiaan olisikin ollut. Viime kesänä sitten lyhyt patikointi aivan yksikseen. Kokemus oli hyvä, mutta opettelen vasta koko touhua. En pelkää metsää enkä yksinoloakaan, mutta kyllähän sitä mielellään jakaisi hienoja kokemuksia jonkun sananhenkisen kanssa ja tietysti olisi mukava opetetella lisää hienosta harrastuksesta. Olen 55v, nainen ja toki tutustuisin mielellään ensin vaikka ajatusten vaihtamisen merkeissä ja päiväretkillä ja myöhemmin ehkä myös pitempiä reissuja :-/!?

    • vaellusmielessäin

      Olisiko myös seksi kuvioissa ?

    • Anonyymi

      vähemmän naisia luonnossa näkee. baareista niitä löytyy kyllä, tuli vaan mittariin jo viiskymppiä niin ei oikein enään huvita sielläkään riekkua. eipä yksin olemisessakaan toisaalta ole mitään vikaa. jos oppii olemaan yksin ilman että muuttuu kummajaiseksi tai pää sekoaa niin saattaa saavuttaa henkisesti jonkin tason. itämaiset uskonnot tietää asiasta enemmän. sitä minä kait tässä sitten odottelen. yksin. (-;

      • Anonyymi

        Olen nainen ja 50 mittarissa mullakin, kyllä meitä on joita kiinnostaa retkeily ja luonnossa liikkuminen ja muutamia kertoja sitä olen kokeillutkin mikä vahvistanut niitä ajatuksia. Yksin en kuitenkaan metsään vielä uskaltaisi :)


    • Anonyymi

      en ole mitenkään erikoisen uskovainen mutta metsä ja luonto on paikka missä voi rauhoittua ja hiljentyä. yksin tai kaksin se on parasta, suuremmissa porukoissa retken luonne on toinen. mukavaa toki sekin. jos metsässä pelkää ei kannata liikkua yksin. ei ole mukavaa jos kokee ympäristön pelottavana ja uhkaavana.

      • Anonyymi

        Juurikin noin ajattelen itsekin kuin sinä :). Ja veikkei vielä uskallus riitäkään siihen, että yksin menisin metsään vaikka yöksi, niin päiväretkeily selkeästi merkityillä reiteillä on mukavaa. Yksin vaan ei tule oikein lähdettyä vaikka mielessä onkin.


      • Anonyymi

        Siellä missä ei ole mitään ihmisen aikaansaannoksia, eli puhtaassa luonnossa, voi tuntea jonkilaista pyhyyttä. Se johtuu siitä, että silloin on pyhän Jumalan luoman luonnon keskellä.

        Jumalaa voi kuitenkin lähestyä missä paikassa tahansa. Mutta häntä voi lähestyä ainoastaan Jeesuksen kautta, koska Jeesus ristillä kantoi syntimme, jotka erotti meidät Jumalasta. Uskomalla Jeesukseen saa synnit anteeksi.


      • Anonyymi

        Väärä palsta


    • Anonyymi

      Kun on mieluiten itse metsissä, ja sitten on työt, ja kirjastossa kiinnostavista tietoa etsimässä- niin miten tapaisi ihmisiä, joilta kysyä: voiko sinun kanssa lähteä metsään nimenomaan luonnosta nauttimaan?
      Ja missä on miehet joita luonto kiinnostaa niin lumikengin kuin muinakin aikoina? Se minkä huomaa on, että sato-, ja metsästysaikaan käy vilske joillain alueilla, ja talvella vain metsää hakataan motolla-
      Muutahan siellä ei häiriöitä ole, ja rauhaa on helppo löytää. Mistä kaverin samanhenkisen? Ja kuten yksi nainen kirjoittikin, ei kenenkään tuntemattoman kanssa pakkauduta ekstempore telttaretkille. Sitä pitää luottaa toiseen ja toisen pärjäämiseen.

    • Anonyymi

      "jos parisuhde kestää kaksi viikkoa lapissa kalaretkellä pahimpaan sääski-aikaan niin se liitto kestää mitä vaan" kannattaa kokeilla ennen yhteisiä isoja hankintoja.. (-; vakavasti puhuen kyllä tuo evoluutio on meidät rakentanut niin että me urokset juostaan kairassa ruuan perässä ja naaraat pitää kotiluolaa pystyssä. onneksi poikkeuksiakin on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      88
      3728
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      588
      3531
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3432
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      52
      2187
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2151
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      320
      1936
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1905
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      159
      1657
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1361
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1332
    Aihe